176877

-
peter87 #8321 Sector!!!! -
Lel en most vettem 5000 FT-ert vaditujat :D Igaz aze' mert a pasi akitol vettem mas milyet akart es surgosen kellet neki a pinz :D Csak az zavar hogy fekete nekem meg feher hazam vala... -
Szia smile!
Müködnek? -
peter31 #8318 Íme itt a
Leírás:
* Típus Belső DVD+/-RW író
* Elfogadott médiák DVD-ROM (dupla rétegű és dupla oldalú), DVD-RAM, DVD-R, DVD-R (DC), DVD-RW, +R, +R DC, +RW, CD-ROM Mode 1, CD-ROM XA Mode 2, CD-Text, Photo-CD, CD-DA, CD-Extra, CD-Text, Video CD, CD-R, CD-RW
* Írási és olvasási sebesség Olvasás: DVD-ROM 16x, DVD-ROM double face 12x, DVD Video 5x, DVD-R/DVD-R dupla rétegű/DVD-RW 12x, DVD-RAM 5x, DVD+R/DVD+R dupla rétegű/DVD+RW 12x, CD-ROM 40x, CD-R/-RW 40x
* Írás: DVD-R/+R 16x, DVD-R/+R dupla rétegű 8x, DVD-RW 6x, DVD+RW 8x
* Memória buffer 2 Mb
* Méretek 148 x 42,3 x 180 mm
* Súly 0,9 kg
Jah és még annyi a Lamereknek, hogyha a leírásban nem találják meg azt, hogy XBOX360 backup-okat is lehet vele készíteni nem kell beszarni.
Szép napot mindenkinek!
p -
peter31 #8317 Azért áradozik-zunk róla mert ebben van a legkevesebb kockázat. Amikor elindult a "munka" ezt jött be legjobban és az ember inkább mások hibájából tanuljon mint a sajátjából. Persze azért inkább próbáljátok ki a meglévőt.(hátha jó)
Nekem viszonylag szerencsém volt mert nem volt DL-es íróm így adta magát a helyzet.
ITT meg is tekinthető a dolog.
Az oldalt ajánlom azoknak a Lamereknek is akik a "hol a legolcsóbb???" idióta kérdéssel zaklatják a fórum lakókat.
-
Haversrác #8316 Nem tudtam hogy ilyen olcsón lehet kapni,mindenki úgy áradozik róla hogy azt hittem valami NASA technológiás ultrapower dvd-író ez a pio 111d :) Úgy hogy visszavonom az előző hozzászólást Mindenki vegyen PIO-t

-
ha megnézed nem is a te hozzászólásodra ment a válasz 
Attila8805: fogalamam sincs én is csak belenéztem az info-ért -
peter31 #8314 Az Asus-ok egy részének pioneer a belseje így ez előfordulhat. Tényleg csak pár darabot kúrjatok el met olyan 8-9k-ért lehet venni pio 111-d-t. :o) -
Haversrác #8313 Hát köszönöm a segítséget de aki még nem vett pio 111d vagy mi dvd írót,csak azért hogy xbox360-as játékokat írjon ne tegye:
-LG GSA-4160B dvd író (apám ASUS dvd írójával is sikerült)
-IMGburn 2.1 -es program
-Traxdata,Ridata,Ricoh lemezekre is sikerült.
Szal mielőtt vennétek új DVD írót előbb kúrjatok el pár kétrétegű lemezt a sikerig szerintem olcsóbb!!! -
ja nekem az is jó lenne,ha a 2-őt:)
de ami sztem jövő és első negyedének büntetése lesz az assassins creed, na ezt rohadtúl várom -
Úgy legyen ;) Akkor már csak a God of War 3-at csinálják meg 360-ra és nem is veszek mellé ps3-at. -
nemtom volt-e má:
A Konami közeli források szerint ugyanis a cég nem hiszi, hogy a gyér PS3 mennyiség mellett haszonnal tudná értékesíteni a Metal Gear Solid negyedik részét, így Xbox 360-ra is megjelenteti majd a játékot, persze jó pár hónappal késöbb.
gamestar -
PEE01 #8309 Csak azért nem értem a jelenséget mert más játékokat simán visz... :S -
peter31 #8308 Hardware probléma lehet, ha több gyári lemezt sem fogad el. Ha garis vidd vissza! -
PEE01 #8307 Sziasztok! Egy problémám van a Carbon x360-as változatával. A gép rendszeressen kiírja hogy rossz lemez van bent/olvashatatlan. Már több Carbon gyári lemez is kilett próbálva és mindegyiknél ugyanez. Mi lehet a gond? -
Bukta írta a xbox.blogol.hu oldalán, hogy mennek a másolt xbox1 lemezek. Na erre most én is kíváncsi vagyok -
én nem erre godoltam! hanem az 5.0ára de még nem találni sehol -
Gabe18 #8304 Azon néz ki a legjobban,de normál tv-n is gond nélkül működik. -
hello! januárban szeretnék venni egy 360at devalahonan azt a pletykát hallotam h csak hd televizoin megy. igaz ez v csak tévhit? -
Ezzel ilyen könnyű flash-elni?
Van valami hardveres követelmény? -
Szeszmester #8301 A legújabb, 5.0. -
Szeszmester #8300 Részben. Le tudod tölteni a demóját, de ha kell a teljes verziója, akkor fizetni kell érte és aktiválódik. -
Dancen #8299 hi Killer mejik az az okosítás ??? -
Ez!
Maximus - 360 FIRMWARE TOOLBOX for Windows Ver 3.0
---------------------------------------------------------
OFFICIAL TOOL, NOT BAD RIPPED ONE.
WHATS NEW ON V3.0:
- Added: Direct Dumping of GDR3120L drives attached to PC.
Also features a new RAW memdump wich is not fooled
by the stealth method on currently hacked drives.
Even can dump the nasty 78 drives all by software.
- Added: Direct Flashing of Keys, Spoof data and also
Direct flash of hacked firmwares over all hitachi
drive models attached to the PC. Even flash the
0078FK drives and newer (I hope). So forgot epoxy
removal for now.
see video tutorial here: http://www.youtube.com/watch?v=KSSPmAAtMUk
- Added: Option to do a Smart hack on those "Rolling
Code" Firmwares like 78 and surely newer ones
- Added: Option to create multibank fw
- Added: Option to split multibank fw
- Added: Option to Spoof a firmware, you can spoof
a Hitachi XX version to a Hitachi YY version,
you can even spoof a hitachi Fw to report as
a samsung drive.
- Added: Option validate checksum, this will allow
detect proper and bad dumps before flashing -
xboxer #8297 hello
Ma voltam a pólusban lévő mediamarktban és láttam két xbox360-at is lefagyva,hát nem túl jó reklám a gépnek az biztos. -
Nem tudjátok ez mi?
360_Firmware_Toolbox_3.0_for_GD3210L_inc_0078fk-XBOX360-Maximus -
ha van egy játékra 17000ft-od akkor ne tedd... -
dbb #8294 Szevasztok,az lenne hogy holnap vinném flasheltetni a xbox 360-at de nem tudoom mit tegyek?Nem megy tönkre vagy nem ég le meg ilyenek?Szerintetek flasheltessem?mindenfele olvastam de valahol azt írták hogy jó valahol azt hogy nem jó most akkor??segitség kellene.előre is kösz -
az bisztos hogy jobb meg szebb csak hát emez Csernobylba játszódik és az mán maga egy kolosszális élmény. -
donmateo #8292 nem lesz boxra. hasonló lesz a bioshock. csak sztem sokkal jobb. nagyon morbid a sztorija meg maga a játék is. nézzeket utána. -
xbox live arcade Ezeket ingyen le lehet tőlteni? -
Megint kell flasheltetni xbox360.-at ? -
Nem tudjátok hogy a STALKER lessz-e Boxra?? Mert állati lessz és nem ártana. -
nusildi #8288 Sziasztok,tom,hogy nem ide vág,de valaki tudna nekem segíteni egy játékban,me elakadtam :( Rule of the rose ... -
ha igaz az uj okositás akkor már irott xbox1 gamék is menni fognak :P:P simán isoba irva a lemezre -
Olvass, vissza vagy keress a neten 100000 ft körül, van egy premium másikat nem éri meg megvenni. Csak eredeti megy xbox360.-on -
Dancen #8285 HI lenne 1 kérdésem az hogy hl lehet nagyon olcsón kapni xbox 360 at . És a régi xboxos játékokat milyen lemezre kell felírni ???
-
donmateo #8284 hány mAh - s újratölthető elem kell a kontrollerbe? a töltőnek mindegy egyébként, h hányas? az enyém hama és ennyi van rajta: SEC:AA-2X(2.8V---155-165mA)0.924VA max. -
xbox live arcade Ezeket ingyen le lehet tőlteni? -
Jah, hogy az volt az érdekes :)
Hát, csak bírja a drót...