176877
banner
  • tejföl
    Anélkül mit sem ér.
  • Kenyér001
    Üdv!
    Az lenne a kérdésem, hogy van e különbség aközött, hogy Lcd, vagy 19"-os Crt monitorra kötnöm az Xbox360-at?
    előre is köszi
  • teddymac
    nekem beválta TDK,RICOH
    soha nem volt sima xbox.-om arra is DL-lemezekre kellett irni a játékokat ?
    Security Sector-izét honnan kell leszedni?
  • s73
    Két napja jelent meg az 5-ös, elég friss még.
  • hyperblade
    köcce a helpet!!

basszus akkor még ezt nem azzal frissitették pedig tegnap csinálták meg,igazán feltehették már rá , na mind1
  • s73
    Verba!!!
  • s73
    Ha Samsungod van az 5.0 fw-vel, akkor viszi a "normál" (régi)boxos játékokat is.
  • dbb
    Valaki le tudná nekem írni hogy hogyan müködik a dvd írás dolog?vagy egy linket adna valaki?nagyon kéne.előre is kösz
  • hyperblade
    csak kérdeztem mert elméletileg nem chippről van szó csak egy frissítésről és mindig jönnek az ujabb frissítések ki.. de amugy köcce a választ..

akkor nem kell:)
  • Lizardman
    vigye a 2007-es játékokat :D:D miért szerinted azok külön fogják kodolni vagy mi?:D Egyébként bocs a "cikizésért" , de szerintem ez egyértelmü, ha már egyszer kiflasheled, akkor utána ha minden jol megy, akkor vinni fogja a játékokat... Persze mostanában felmerült az a tény, hogy kell-e firmware-t frissiteni a sima xbox-os játékok miatt, majd kiderül...
  • Scotty99
    okoskodó írta:
    "eredeti Xbox gameket visz, másoltat csak akkor ha beszerzed hozzá a Security Sector-t és úgy írod ki újra DVDre.
    Mivel XBOX 1 máshogy volt megtörve mint a 360-an..."
  • hyperblade
    és még egy kérdésem lenne!!

igaz most beflasheltettem és viszi a mostani játékokat, de a közeljövöben megint flashelni kell hogy vigye a 2007-es játékokat is???

vagy elég egyszer!
  • peter31
    Akkor olvass vissza jobban!!!!
  • Sephi
    Samsung DVD mit szerett jobban? A Platinum vagy a Verbatim markaju lemezeket?
  • rambuu
    Ez micsoda?
  • rambuu
    Szegeden van valami üzlet ahol ugyan ilyen jó áron árulnak boxot Flashelve? Mert Budapest nekem egy picit mesze van!
  • okoskodó
    Hi!
    Itt vannak az általam talált "Security Sectors"-ok.
    Hátha valakinek jóljönnek (PAL-hoz és NTSC-hez is):
    PACK
  • rambuu
    Hát ja csak még nem bisztos hogy ráfogom kötni a netet.
  • tejföl
    Már mi is nagyon várjuk, hogy legyen géped. Egy hónap ingyen live-ot kapsz, felveszel néhány embert a barátlistádra és hidd el, ott minden kérdésedre választ fogsz kapni.
  • rambuu
    Jó ok igaz írtam is hogy hüje kérdés, csak kérdeztem valamit mert mán alig bírom ki azt a kb 1hónapot mire nekem is lessz.
  • Gabe18
    Szétszedni szét tudja,de aztán a 360-nak hogy mondod meg (ha egyáltalán fel tudnád tenni a vinyóra) hogy azok egybe tartoznak,és az egy játék,és ugyan inditsa már el?Ez per pillanat még kivitelezhetetlen.
    Xbox-ra volt HD Loader nevű progi,amivel fel lehetett tenni vinyóra játékot,de ott is egyben kellet meg fene tudja milyen elven működöt.
  • rambuu
    De mit kell rögtön lehülyézni ha mán kérdezni sem szabad akkor minek van ez a totyik?!
    Valaki legalább tud rendessen is válaszolni (Gabe18) THX
  • rambuu
    Ja ok kössz nem tudtam
  • rambuu
    Az a legkevesebb mert a Total Commander 7es szettudja szedni. Na de mondom mind1 én csak kérdeztem mert mán nem tudok mit kérdezni a box meg mán kúrvára kellene
  • dbb
    Köszönöm a segitséget!!Csak egy egyszerü kérdés volt mindegy de legalább egy oldalt belinkelhettetek volna
  • okoskodó
    Akkor rosszul tudod.
    eredeti Xbox gameket visz, másoltat csak akkor ha beszerzed hozzá a Security Sector-t és úgy írod ki újra DVDre.
    Mivel XBOX 1 máshogy volt megtörve mint a 360-an...

Viszont most kijött Samsungokra is az 5-ös fw és ezzel azt írják hogy mennek a "régimódian" kiírt Xbox gamek is.
  • hyperblade
    hali!!

segítség kellene skacok.

beflasheltem az xbox360.amat és ugytudom hogy vinnie kellene a sima xboxos játékokat is de eggyet sem visz miért?
  • peter31
    Tudod mit. ÁÁÁ nem inkább nem erőlködök.

Próbáld meg, ha sikerül akkor te leszel a legnagyobb király a cyber térben!
  • Gabe18
    20 gigás HD-ből eleve 6 vagy 7 gigát levesz,amit a játékok gyorsabb betöltésére használ fel.
    Aztán vannak még demók-videók-mentések-profilok ,ugyhogy van rá mit tenni.
  • Gabe18
    Természetessen nem lehet.
    De elöször is egy 7 gigás file-t (ami a játék) hogy vágsz ketté hogy ráférjen 1-1 lemezre?
  • rambuu
    Hali!!
    Most ez lehet hogy hülye kérdés, de most csak úgy eszembe jutott, hogy mi lenne ha. Na szóval az van hogy azt nem lehet megcsinálni a Boxnál, hogy kiírom a játékot mondjuk 2DVDre és az egyiket beteszem ami rajta van felmásolom a boxra (mert nem értem hogy minek az a 20gigás HD). Na szóval felmásolod az első DVDt utánna másikat és onnan indítod a játékot!? Úgy nem lehet megoldani?
    Mondom hüje kérdés de érdekelne.
  • Me0w
    Azt hiszem a #8323 fenyesen beigazolodott :(
  • sztomy69
    Visszaolvastál mi?! Okos vagy te is, vagy szimplán analfabéta, vki biztos beírta helyetted amit akarsz.
  • dbb
    Szevasztok,Hogyan lehet kiírni másolt játékokat?leszedem a játékot veszeke egy dupla rétegü dvd-t milyet ha pioneer íróm van?utána melyik program kell hozzá vagy vmi ilyesmi?egy pontos leírásra lenne szükségem.(már visszaolvastam de nem találtam)Előre is kösz.
  • Attila8805
    Csak azért néztem mert ez volt a szövegben see video tutorial here: http://www.youtube.com/watch?v=KSSPmAAtMUk és nekem úgy tünt hogy naon egyszerű.
  • Gabe18
    Nem azért irtam,csak mint egy általános jelenséget vázoltam fel.
  • Haversrác
    Nem akartam senkit vérig sérteni a hozzászólásommal, sőt ha jól emlékszem úgy kezdtem hogy" köszönöm a segítséget" azután leírtam a tapasztalatokat ill. a véleményemet.
  • Piko888
    Nincs valakinek eladó Blackje?
  • Gabe18
    A logikus az lenne hogy ha valakinek van dupla rétegű DVD-t is iró eszköze,akkor megpróbálja kiírni azt a nyomorult játékot,aztán ha megy jó ha nem akkor megkérdezi hogy mit csináljon.
    Ehelyett már egyből itt tobzódik a 99%-a hogy mi legyen,fog-e menni,mért nem fog menni,mit vegyen,mit cseréljen.Erre az ember beirja hogy szerinte mi a legbiztosabb megoldás hogy neki jó legyen.Akkor meg ha esetleg sikerül neki a már meglévővel megcsinálni,na akkor mindenki hülye egyből,mert lám neki a "noname" Tescoban vett 5000 forintos iró is megírta...
    Nagyjából ez a folyamat.
  • Me0w
    Akkor csereljunk, nekem feher van es fekete kene :)