176877

-
peter31 #8401 Bizonyám akkor lesz kemény csak igazán... -
Vedd mar meg azt a kurva xboxot, mert mar kezdesz nagyon faraszto lenni. Bar akkor meg jonnek a hulye kerdesek a 'hogyan-irjak-dvdt', 'mire-irjam-a-jatekot', es a 'honnan-lehet-letolteni-a-jatekot' tipusokbol :( -
Reménykedjünk, mert ez baromi sok!
Ha kiadják hivatalosan is(mert ez csak elővétel, nem tudom, hogy nem átverés véletlenül?!), kiderül, hol olcsóbb!
És azok a csalogató szövegek
: "plug and play" (ez király!)
"blablabla", az utsó (!!!) "ideális a PES játékhoz a PS2 kar csatlakozó!"
-
Na de majd meglátjuk mostmán mentem aludni, hátha egy szép napra kelünk és jön gy hír hogy olcsóbb lessz
-
Hát nagyon remélem és is, meg azt is hogy minnél előbb lejjeb megy!! -
Kenyér001 #8396 10000ft körülire, mint a többi csatlakozó. -
10eurora vagy 10000FTra? -
Kenyér001 #8394 majd talán lejjebb megy 10 körülre. -
Na ne már akkor asszem mégsem fogom megvenni akkor amikor veszem az Xboxot
-
Kenyér001 #8392 Egy csatlakozóért ennyit elkérni. Szégyen... már a memkártya, hdd, meg füles is szemét dolog. -
NA NE BAZD 80euró HAHH lol, De bazd ez kúrva sok, már elnézést a szóhasználatért, de hát... -
Asszem megvan az ára az XFPS-nek, de nagyon soknak tűnik!!! -
persze hogy igen, hozzám se kerül eredeti játék szal nem lenne miröl backupot készitenem igy leszedem de webcimet azt sztem nem adhatok, ha erre gondolsz...
másolttal meg már miota let jáccani megfelelöen okositott box + megfelelö iro és + R DL lemez + egy kis tudás birtokában... :) -
jóformán csak arról van szó...... -
Létezik már hozzá warez? Máemint x360-hoz? -
peter31 #8386 tuccc te látod... -
ha nem DVDDecrypterrel irok hanem ImgBurn-al ami már be tudja tallozni az .iso kiterjesztésü fájlt akkor már elég az .iso-t kiválasztani ha a layerbreak-et ugyis beállitottam amennyire kellett vagy még mindidg ajánlott a .DVD fájlt? igazábol nem látom értelmét de majd ti megmondjátok:)
és mindeki itt BitSetting-rol beszél hogy -rom-ra állitja a cuccost és ez kell stb. stb. ...tényleg kell? még nem csináltam semmi ilyet, ha kell akkor mi kell hozzá és mikor kell megtennem mit? irás elött ezen kivül van még vmi teendö?
---------------------------------------
lécci erre vki válaszoljon mos akarok irni
bár LG 4161B-vel...egy teszt-et és mindent megakarok tenni hogy max eséllyel ami tom sajnos nem 100%, sikerüljön -
rapsicka #8384 Tudom, hogy mások már kérdezték,de választ úgy emlékszem nem volt rá: a játékokhoz a plazma vagy az LCD-tv a megfelelő? Valakitől azt hallottam, hogy az LCD. -
Piko888 #8383 Senkinek sincs eladó Blackje vagy Gears of Warja? -
dbb #8382 A Clone cd-vel csak simán rámegyek a Kiírás tükörfájlból opcióra?és megírom, ennyi? -
Kenyér001 #8381 Télleg egész jónak tűnik, csak erről a márkáról még nem hallottam:D De ha adnak 3 évre garit akko bisztos nem lehet oan rossssssssssz.
-
Sztem ez itt egy elég jó cucc, ha lenne pénzem, én ilyet vennék. -
Jómán tán csak azért nem veszek egy HDTVt hogy játszhassak Xboxon!!! EMBER!!
Az mind1 hogy min játszod igaz 5x szebb HDTVn mint sima TVn vagy Monitoron, de csak azért hogy játszál boxal nem adsz ki egy vagyont a HDTVért!!
U.I. Én is Monitoron fogom játszani. -
dbb #8378 Elinditottam a DVD Decrypter progit és utána mit és hogyan kell beállitani??csak betallozóm az ISO fájlt és kiirom?valamit még kell állitani?? -
Azt tudni kell,hogy csak a PAL-os x játékok futnak. -
Kenyér001 #8376 És egyébként akinek nincs pénze Hdtv-re min nyomja a boxot? Van valami elterjedt márka? vagy minden számítógépmonitor megfelel erre a célra?
-
Ez az legalább mire én veszem hátha már bírom venni a boxal együtt POWA :D -
Állati ha minden igaz ma jelent meg az az FPSes cucc a boxhoz itt irjak!!
http://www.xboxklub.hu/news.php -
Tudom csak az a gond hogy nem tom hogy kossem ra, majd esetleg ha jon az uj net majd Marciusban majd akkor kotom ra de most ezzel szart sem erek el ami most van
-
asszem holnap lesz a napja... -
zsolt2800 #8371 Bocs tudom nem ide tartozik. Ez az Oblivion mindenkinek sokáig tölt vagy csak rosszul lett megírva? Köszi -
Értem. Akkor majd ha elmúlt a mámor, nézd meg!
-
még nem tudom mert volt egy kis céges buli és izé...őőő kicsit elhagytuk magunkat... 

-
látom jo a téma erre vártam tegnap éjjel olvastam xbox scene-n hogy kijött ez az fw samsungokra amivel flashelt box360 viszi a box1-es gameket...de nyilván csak azokat amik az ms backward listájában benne vannak? külömben inkább azis flash-elné aki eddig nem:) -
ITT nézz körbe, érdeklödj körbe, ez egy nagyon jo kis xbox-os közösség, és nagyon sok xbox-ra letölthetö cucc van fent... -
Thx Lizardman.
Esetleg megmondanád azt is, hogy kell kiírni xbox-ra a játékokat?
Xbox360.-hoz hasonlóan?
-
sorry télleg, én azt odaképzeltem...
-
ha nem DVDDEűecrypterrel irok hanem ImgBurn-al ami már be tudja tallozni az .iso kiterjesztésü fájlt akkor már elég az .iso-t kiválasztani ha a layerbreak-et ugyis beállitottam amennyire kellett vagy még mindidg ajánlott a .DVD fájlt? igazábol nem látom értelmét de majd ti megmondjátok:)
és mindeki itt BitSetting-rol beszél hogy -rom-ra állitja a cuccost és ez kell stb. stb. ...tényleg kell? még nem csináltam semmi ilyet, ha kell akkor mi kell hozzá és mikor kell megtennem mit? irás elött ezen kivül van még vmi teendö? -
Gabe18 #8363 De hol van itt szó tv-ről? -
Kenyér001 => képminöségben nem nagyon lesz különbség, de mivel gondolom a tv-d nagyobb, igy a hatás sokkal jobban fog érzékelödni, ha arra kötöd, de semmi baj nincs, ha a monitorra teszed...
Teddy => a sima box-os játékok sima dvd-sek voltak (legalábbis én ugy tom) , a seurity kodokat meg csak kicsit kéne lejjebb nézni... !!! #8345