176877

-
ecneb #8447 nah mivel a ps2es topicban nem igezán válaszolnka ezért megkérdezem itt is ...rendelt már vki a golemkonzol.hu odlalról? mert ők ugye árulnak x360at is? választ előre is köszi .. :D
/off -
IMPORTANT!!!!!!!
ok.. szal ugy nez ki ma megyek xbox 360 at venni.... kovetkezo a kerdes...
ugye lehet a mostaniakat is flashelni?? tehat az ujakat amik most kerultek boltba
ha igen akkor honnan tudom meglesni hogy nekem melyik flash kell es hogyan kell flashelni?
koszonom elore a valaszokat!! -
Már tervben is van az új? -
Én már az új nfs-t várom, ott biztos többet hoznak majd ki a konzolos grafból, mint most, és míg mi vígan játszunk az évezred játékával, pc-n csak a milliárdosok élvezhetik. De a silent hillt is akarok boxra!!! -
turho #8437 Jah, Alan Wake....csak beszélnek róla ám mindenféle marhaságot, még 2008-as megjelenést is olvastam. Gáz lenne.
És hol a pitsában van má a Resi 5?? :) -
en csipem... pont azon agyaltam, hogy az obliert es az alan wakeert(ki tudja pcn majd milyen szorny kell majd neki, hamar korkvaddal deomoznak lol) nem fogom az xbox360 tobbszoroset rakolteni a gepre... inkabb kiadok egy kilot meg a ket jatekra 10-15ot, mint 300-400et a pcmre, hogy ippeg elerjem a 60 FPSt...
-
Tiszta sz*r, mondjuk én amúgy sem bírom az ilyen "OBLIVION" stílusú játékokat. -
Holnap jön meg a masinám, gyári garis, ugyanis kellett a számla mer így visszakapok egy rakat lóvét, és sokkal jobban kijövök mint az általános 100k prémium+10k flash+no számla. Na most a kérdésem az lenne, hogy olvasgattam a forumot és egyéb híreket, és úgy tűnik, hogy az újabb modelleket nem lehet "átalakítani". Valaki összefoglalná hogyis van ez? Ja, és ha tud valaki egy tuti frankó helyet ahol megcsinálják az átalakítást az kérem tegye meg hogy felvilágosít! Tenksz! -
LOL! -
talan nem szeretne szerencsetlen 100 ezreket rakolteni a gepere, hogy meg a 60FPS SEM legyen meg...
szerintem ez szanalom a kobon erosen...
-
Szeszmester #8431 Nem gáz. -
Frappans kerdes :D
Mennyire nem egesegess FW-ezett gemprol Live-ozni? -
Szeszmester #8429 Szerintem van aki ilyennel küldi, legalábbis GoWban néha találkozni 1-2 alakkal, akik nagyon durván küldik. A GoWban csak 3 szinten állítható az érzékenység, a medium nem elég érzékeny, de kénytelen vagyok azon küldeni, a nagyon érzékeny használhatatlan. -
Sajnos rosszul gondolod, nem kell külön támogatás rá, ugyanis a gép úgy érzékeli, mintha a rendes microsoft kontrollerről kapná az utasításokat. Innentől csak azon múlik a dolog, hogy lehet-e állítani az érzékenységet a játékban, amit általában lehet. Én sem örülök ennek a cuccnak, mert Live-on játszva akár cheat-nek is felfogható, viszont lehetetlen kiszűrni. -
Jo csak nem tudok uj usert csinalni :( -
turho #8426 Automatán letölt ha a livehoz is kapcsolódva vagy. Addig el sem indul a game. Többnyire ezek online játékhoz való pár kilobájtos patchek.
Livehoz foggaalmam sincs bocs, nekem MSN-en segítettek anno, még a saját jelszavamra sem emlékszem :DDDDD -
Akkor miért játszik az alak CoD3al a képen?? http://www.divineo.fr/cgi-bin/div-fr/360-xfps360 -
PLZ Segits Gabesz!!! -
Az egy dolog hogy megjelenik,de nem hivatalos MS termékként és az fps-ek valószínű hogy nem fogják támogatni . Ezekután ez a cucc nem sokat ér ,csak esetleg chat-re jó. Sztem. -
Bravoman #8422 Ez nem hivatalos MS kiegészítő, úgyhogy annyit kér érte a gyártó, amennyit nem szégyell...
Amúgy kövezzetek meg, de én nagyon remélem, hogy ez nem fog rendesen működni, mert az rohadt nagy kibaszás lenne azokkal, akik Live-on joystick-al FPS-eznek.
Márpedig elég sokan vannak (köztük én is), aki fotelből szeret játszani és a háta közepére nem kívánja a billentyűzetet és az egeret... -
klastrom #8421 Persze lófasz.Még még igen sokáig... 
-
klastrom #8420 És igaz hogy az 5.0 már lejácca a sima Dvd-R-t is függetlenül hogy - vagy +-os ? ÉS mit tud még ? -
Van Isten... -
Azok nem fognak jonni mert tom mivel irjam es milyen DVDre meg mán régóta megvan hogy honnan fogom letölteni a játékokat. -
És van vmi hír PS3 warezzal kapcsolatba? -
Kosz. Tehat akkor ha van egy jatek amihez letezik patch azt automatan letolti vagy nekem kell megkeresni?
Es meg valami. Akartam Live uzert csinalni magamnak. Erre kert email cimet es passt. Nekem van a hotmailes regi accom ami mukodik. De amikor beirtam egyfeszt errorokat ad ki. Mit csinalok rosszul? -
turho #8415 Igen, játékokhoz tölt le patcheket, de pár játékon a dashboard update is rajta van, olyankor azt is felteszi. XBOX1 emut is updateli liveról, ha régi, de csak akkor ha beledugsz egy eredeti xbox1 stuffot, ami kompatibilis is. -
Talan ha nem valami ozonviz elotti pc-n futtattad volna az Oblit, akkor nem utaltad volna meg ;) -
Jak16 #8413 Imádom kül az Xboxom...
pl. gépen utáltam egyzserűen az Obliviont, hiába a sok mod meg minden...de itt, boxon valami eszmméletlen hagulatos ! Joystickkal ezsméletlen irányítani....
Tényleg valahogy nem lehet vajon a PC-s modokat ebbe is belepakolni? -
peter31 #8412 Persze van ilyen csak akkor nem 360-at kellet volna venni hanem xbox1-et. -
Attila 007 #8411 én meg a néger amerikai elnököt -
Ja, ja ja és tegnap este láttam a sarki fényt a szobám ablakából. -
Jak16 #8409 Hogy lehet a vinyóra játékot felmásolni ??? -
gabeszovicska #8408 azt hallottam hogy van van az xbox360-ra valami olyan hack cucc ami ha van a gépen vinyóról is elindulnak a gamek. ez igaz? vagy csak kacsa? nem tud róla valaki valamit? -
Nem mase' de havernak kellet a gepeit kicsit buheralni mert nem alt szandekaban eredetiket venni es mar untam hogy mindig tolem keri :D
Neki pl megyen a LIVE naon jol.
En aze' nem probaltam mert nem sikerul usert csinalon ra :(
Pedig van hotmail cimem de nem fogadja el. -
Jo , koszonom! De ha nincs rakotve internetre a gep akkor... mivan ?:D
Tehat maga a Xbox360 jatekoknak patcheket tolt le a gep. Ertem. -
turho #8405 Ha valami frissítés jelent meg az adott játékhoz, és live-ra is kapcsolódsz, addig nem indul el amíg nem updatel egy rövidkét. Továbbá passzív update is van, egykét lemez live nélkül is tesz fel frissítést a 360-ra. De ezek nagyon rövid ideig tartó dolgok, néhány mp., és indul is a game. -
Gyerekek egy gyors kerdes. Mivel eddig nem voltam live-os , mert a nagyszobaba nem volt netem , ezert nem igazan tudtam hogy vannak updatek. Ahogy rakotottem netre a gepet azzonal csinalt egy hosszab updatet.
A kerdesem az lenne hogy maga a jatekokat is updatelni kell? Esetleg automatikus vagy nem?
Szal kotelezo a Xbox360-nak a jatek update vagy nem is letezik ilyen? -
igy van! elég kecsegetetö a dolog :):) -
Ha meglesz a gepe, akkor -fav az tuti :)