176877

-
Ja de még nincs hozzá hack. Játékot már láttam, meg fw-t is, de módosítottat még nem. -
xfps360 kézikönyve
találtam, érdeklődve várom -
Mért? Elvileg már megjelent a masina, nem? -
Hát ja én is megnéztem és hát annyira nem voltam elragattadva tölle, mert hát mint ahogy mondtad is hogy a belső helyszinek elég gyatrák, de hát még sok van a megjelenéséig tehát addig még sokat dolgoznak rajta az száz. -
Gyönyörű dolgok, csak drágák ám! -
Egy kis optiktunning, fotók, árak...
Baloldalt a kékben előlapok, ledek, stb...
ITT
Ha esetleg valakit érdekel február környékén megyek haza, mert Magyarországra nem szállít, a többit pü-ben! -
Gabe18 #8514 Tudomásom szerint is...
Ritka hülye ez a profil megoldás azért. -
így van, akkor törölve -
Megegyszer kerdem. Ha voltam szives torolni az uzeremet akkor elbucsuzhatok a mentesektol? Szal azokat mar soha sem hasznalhatom? -
Na találtam kábelt nem is sok ha ez az egyáltalán. http://konzolium.hu/catalog/product_info.php?cPath=1_6&products_id=233
-
Ja ok akkor még ezt nem láttam na nézzük :) -
Nekem tetszett. Szeritnem jó lesz ez, főkeg, hogy még 1 év mire kiadják. -
Gabe18 #8508 Nem ez 7 perc fejlesztői szövegelés+bevágott jelenetek alatta. -
Ez az amelyik ugy kezdodik hogy gyerekkent a haverjaval beszelget a fuben fekve? -
Gabe18 #8506 Megjegyzem meg a lentebb leirtakat figyelembe véve sem vagyok elájulva tőle.Főleg a belső helyszinek hatnak nagyon lepusztultnak.De ettől a cimtől jóval többet várnék. -
Gabe18 #8505 HALO 3 video némi ingame jelenetekkel:
"A gameplay jelentek sem maradnak el, igaz, meglehetősen visszafogottan adagolják őket: egy részük még abszolút textúrázatlan, a többi pedig a játék pre-alpha stációjából származik, ergo jövő ilyenkor nem feltétlenül ezt látod viszont a képernyőn, ha az X360-ba hajítod a frissen megvásárolt Halo 3-mat..."
KATT
Kisebb méretben... -
Szeszmester #8504 Tárgytalan, látom, már van. -
Szeszmester #8503 Régebben jó volt ez a topik, de már elég gáz. Sok lamer itt teszi fel a warezos kérdéseit, ahelyett, hogy a lap alján beírnák a keresőbe. Miéárt nem lehet kitenni egy FAqot?! -
OMG ezer bocsanat!!! -
OFF:
AZ EN VOLTAM!!444neeeeegz
-
omg.. akkor most ki segitett az xboxnal mikro kamcsiztam a szobamba es ment a slayerezes.. az te voltal vagy Sephi??
fuck it.. meghivok mindenkit:D vegulis sok mani megmarad ha nem kell boltba vasarolni jatekokat:D -
off:
bazze en is segitettem mar neked ezerrel.. es velem egy reszegedes?
-
nyalom a hangod.. sima xboxnal is segitettel. ha ennel is segitesz, akkor meghivlak egy reszegedesre,ha hazamegyek -
bizd olyanra aki tud mindent :D:D -
Ahh... voltam szives letorolni veletlenul a useremet. Ez azt jelenti hogy most minden jatekhoz leturlodott a mentesem???? Mert megorulok! Hogy lehet visszaszerezni a menteseimet??! -
Eloszor tud meg milyen romod van aztan segitek :D -
Samsung / Hitachi -
Nekem ez a Hangfalam van http://www.alphasonic.hu/genius/picture/dht-510.jpg
Ezen van az az optikai kábel vagy mi a fene kell hogy rá kösd a boxra?
De ténleg és ha nem lehet rákötni, mármint ha nem veszek olyan dekodert akkor hogy szól a box ha Monitorra kötöm annak van síma 2.0ás hangfala (Boxnak)? -
zsolt2800 #8469 Az enyém 2006 9. havi és lehet flashelni. -
jo.. akkor azt honnan tudom meg hogy pontosan milyen driveom van. mert az egy dolog hogy hitachi vagy samsung de van valami szam is mogottuk -
hat azert nem egyszeru flashelni ezt a cuccost:(
bar annyira meg nem olvastam at...
-
ezt talaltam
remelem minden le van irva...
igazabol az is segitseg lett volna ha alapbol megadjatok eme cimet... -
Pedig elég nagy ország:) -
jajjmar.. minden aron ki akarjatok azt kerulni hogy segiteni kelljen??
nem..sajna senkit nem ismerek aki ilyet tenne nekem....
amugy mar megtalaltam a kulonbseget a hitachi es a samsung dvd drive kozott.. ugye jol tudom hogy csak ezzel a ket driveval adjak a konzolt? -
akkor meg ugyis mindegy lenne, ha azt monanánk, hogy menj a konzolshopba! :D:D Egyébként ha ott laksz ott meg tuti majdnem minden sarkon találsz ilyen flashelös emberkét gondolom... -
amcsiban lakom...
szoval... tud vki segiteni vagy nem? -
Ne csodálkozz! Bemész egy konzolboltba és minden kérdésedre választ kapsz. Habár azt írtad, ma mész venni és azok már zárva vannak, a szupermarketekben meg tényleg nem flashelnek. -
most meg mindja jon valami kedves egyen es lesavaz hogy mit nyavogok mint egy kislany:D:D:D -
kosz a segitseget! igazan lekoteleztel!
bar mar azon se csodalkoznk ha mindenki leugatna hogy hulyebena vagyok=keressek magamnak mindent ossze es kuss a nevem... mert hat az is sg módi... -
Ha meg tudod csinálni a flashelést, képes vagy használni a keresőt is hogy találj flash-t, millió leírás van a neten, viszont hogy az újakat lehet-e azt nem tudom, de szerintem biztos.