176877
banner
  • sector512
    Ja de még nincs hozzá hack. Játékot már láttam, meg fw-t is, de módosítottat még nem.
  • ThugEdge
    xfps360 kézikönyve
    találtam, érdeklődve várom
  • ffxi
    Mért? Elvileg már megjelent a masina, nem?
  • rambuu
    Hát ja én is megnéztem és hát annyira nem voltam elragattadva tölle, mert hát mint ahogy mondtad is hogy a belső helyszinek elég gyatrák, de hát még sok van a megjelenéséig tehát addig még sokat dolgoznak rajta az száz.
  • rambuu
    Gyönyörű dolgok, csak drágák ám!
  • ajem kisa
    Egy kis optiktunning, fotók, árak...
    Baloldalt a kékben előlapok, ledek, stb...
    ITT
    Ha esetleg valakit érdekel február környékén megyek haza, mert Magyarországra nem szállít, a többit pü-ben!
  • Gabe18
    Tudomásom szerint is...
    Ritka hülye ez a profil megoldás azért.
  • Bendy
    így van, akkor törölve
  • Sephi
    Megegyszer kerdem. Ha voltam szives torolni az uzeremet akkor elbucsuzhatok a mentesektol? Szal azokat mar soha sem hasznalhatom?
  • rambuu
    Na találtam kábelt nem is sok ha ez az egyáltalán. http://konzolium.hu/catalog/product_info.php?cPath=1_6&products_id=233
  • rambuu
    Ja ok akkor még ezt nem láttam na nézzük :)
  • KILLER2
    Nekem tetszett. Szeritnem jó lesz ez, főkeg, hogy még 1 év mire kiadják.
  • Gabe18
    Nem ez 7 perc fejlesztői szövegelés+bevágott jelenetek alatta.
  • rambuu
    Ez az amelyik ugy kezdodik hogy gyerekkent a haverjaval beszelget a fuben fekve?
  • Gabe18
    Megjegyzem meg a lentebb leirtakat figyelembe véve sem vagyok elájulva tőle.Főleg a belső helyszinek hatnak nagyon lepusztultnak.De ettől a cimtől jóval többet várnék.
  • Gabe18
    HALO 3 video némi ingame jelenetekkel:

"A gameplay jelentek sem maradnak el, igaz, meglehetősen visszafogottan adagolják őket: egy részük még abszolút textúrázatlan, a többi pedig a játék pre-alpha stációjából származik, ergo jövő ilyenkor nem feltétlenül ezt látod viszont a képernyőn, ha az X360-ba hajítod a frissen megvásárolt Halo 3-mat..."

KATT

Kisebb méretben...
  • Szeszmester
    Tárgytalan, látom, már van.
  • Szeszmester
    Régebben jó volt ez a topik, de már elég gáz. Sok lamer itt teszi fel a warezos kérdéseit, ahelyett, hogy a lap alján beírnák a keresőbe. Miéárt nem lehet kitenni egy FAqot?!
  • CSOCSO
    OMG ezer bocsanat!!!
  • Lammer
    OFF:
    AZ EN VOLTAM!!444neeeeegz
  • CSOCSO
    omg.. akkor most ki segitett az xboxnal mikro kamcsiztam a szobamba es ment a slayerezes.. az te voltal vagy Sephi??

fuck it.. meghivok mindenkit:D vegulis sok mani megmarad ha nem kell boltba vasarolni jatekokat:D
  • Lammer
    off:
    bazze en is segitettem mar neked ezerrel.. es velem egy reszegedes?
  • CSOCSO
    nyalom a hangod.. sima xboxnal is segitettel. ha ennel is segitesz, akkor meghivlak egy reszegedesre,ha hazamegyek
  • kill3r21
    bizd olyanra aki tud mindent :D:D
  • Sephi
    Ahh... voltam szives letorolni veletlenul a useremet. Ez azt jelenti hogy most minden jatekhoz leturlodott a mentesem???? Mert megorulok! Hogy lehet visszaszerezni a menteseimet??!
  • Sephi
    Eloszor tud meg milyen romod van aztan segitek :D
  • evid
    Samsung / Hitachi
  • rambuu
    Nekem ez a Hangfalam van http://www.alphasonic.hu/genius/picture/dht-510.jpg
    Ezen van az az optikai kábel vagy mi a fene kell hogy rá kösd a boxra?
    De ténleg és ha nem lehet rákötni, mármint ha nem veszek olyan dekodert akkor hogy szól a box ha Monitorra kötöm annak van síma 2.0ás hangfala (Boxnak)?
  • zsolt2800
    Az enyém 2006 9. havi és lehet flashelni.
  • CSOCSO
    jo.. akkor azt honnan tudom meg hogy pontosan milyen driveom van. mert az egy dolog hogy hitachi vagy samsung de van valami szam is mogottuk
  • CSOCSO
    hat azert nem egyszeru flashelni ezt a cuccost:(
    bar annyira meg nem olvastam at...

• CSOCSO
    ezt talaltam
    remelem minden le van irva...

igazabol az is segitseg lett volna ha alapbol megadjatok eme cimet...
  • tejföl
    Pedig elég nagy ország:)
  • CSOCSO
    jajjmar.. minden aron ki akarjatok azt kerulni hogy segiteni kelljen??
    nem..sajna senkit nem ismerek aki ilyet tenne nekem....

amugy mar megtalaltam a kulonbseget a hitachi es a samsung dvd drive kozott.. ugye jol tudom hogy csak ezzel a ket driveval adjak a konzolt?
  • Lizardman
    akkor meg ugyis mindegy lenne, ha azt monanánk, hogy menj a konzolshopba! :D:D Egyébként ha ott laksz ott meg tuti majdnem minden sarkon találsz ilyen flashelös emberkét gondolom...
  • CSOCSO
    amcsiban lakom...
    szoval... tud vki segiteni vagy nem?
  • tejföl
    Ne csodálkozz! Bemész egy konzolboltba és minden kérdésedre választ kapsz. Habár azt írtad, ma mész venni és azok már zárva vannak, a szupermarketekben meg tényleg nem flashelnek.
  • CSOCSO
    most meg mindja jon valami kedves egyen es lesavaz hogy mit nyavogok mint egy kislany:D:D:D
  • CSOCSO
    kosz a segitseget! igazan lekoteleztel!

bar mar azon se csodalkoznk ha mindenki leugatna hogy hulyebena vagyok=keressek magamnak mindent ossze es kuss a nevem... mert hat az is sg módi...
  • sector512
    Ha meg tudod csinálni a flashelést, képes vagy használni a keresőt is hogy találj flash-t, millió leírás van a neten, viszont hogy az újakat lehet-e azt nem tudom, de szerintem biztos.