176877
banner
  • Sephi
    Dead Rising... otthoni 100 herces Panasonic bazi nagy allat tv. Nem tudom elolvasni az irast jatekon belul. Ez masnak is baj volt?
  • dbb
    Szevasztok,ma flasheltettem ki a gépemet és nem tudom baj-e az hogy néha játék közbe kicsit recseg? mintha beakarná pörgetni.a másik hogy amit letöltök játékot azt a hitachis gépembe verbatim lemezre kiírom clonecd-vel kiírás képfájlból opcióval akkor jó lesz??nem kell vmit beállitani?előre is kösz
  • xboxer
    Ma megvettem végre a gépet akárki akármint mond szerintem überállat!
  • Tikal #8558
    hmm, szerintem meg rakj egymas mellé egy 600:1 és egy 3000:1-es tv, szerintem kitalálnád melyik melyik...
  • CSOCSO
    lol:D

eppen ezzel probalkozom
  • tejföl
    Nem értem, ha ennyire nem értesz hozzá, akkor miért nem fordultál egy olyan emberhez, aki látott már olyan embert aki flashelt 360-at?
  • CSOCSO
    kosz a linkeket.. meglesem.. amugy tudja vki mi ez a 0800 disc?
  • Lizardman
    az a legnagyobb gond, hogy itt szeretnél választ kapni minden kérdésedre, ahelyett, hogy dierkt ilyen célre specializálodott oldalakon prbálkozol...

http://www.xboxmekka.hu/
    http://www.gamer365.hu/index.php?context=x360
    http://www.xboxklub.hu/news.php
  • tejföl
    Szerinted mindenki arra vár, hogy válaszolhasson a kérdéseidre? Vagy esetleg felmerülhetne benned az a kérdés, hogy egyéb elfoglaltságaik vannak. Amúgy a nagy többség szerintem flashelve vette a gépet. Minimális plusz költség.
  • CSOCSO
    beleirhatnatok a fejlecbe hogy "ne kerdezz ugysem segitunk"

jo par hsz- el lenne szabadabb a forum...
  • CSOCSO
    eppen szedek valami slax cd-t ha jol olvastam vhol akkor ezzel lehet linuz alol mode b re rakni????:D
  • ThugEdge
    hát elvileg van ott egy ilyen fejezet,hogy custom configuration és egy példa,tehát valószínű
    ahogy néztem,nekem a default meg is felelne
    amúgy én most tolom cod3-at és igazából elég jól megy kontrollerrel
    meg lehet szokni
  • CSOCSO
    pl mit jelent ez a mode b meg ilyenek? meg volt valami windows letter anyamkinja
  • CSOCSO
    nahhhh.. segijjen mar valaki

radugtam a driveot a gepre.. a bios latja.. de se a lemezkezelo se mas nem latja winfosban:((((((((
  • sztomy69
    Azt azért mondják, mert pölö betömörítve 5 giga, kicsomagolva 7, a tömörítés pedig az azonos szektorok rövidítésével történik. Szal, nefog ráférni egy dvdre sose.
  • Szeszmester
    Hova dugtad be és milyen kábellel?
  • CSOCSO
    megvan az Xbox.. Samsungos
    Szal SEPHIIIIIIII SEGIJJEEEEE!!!!
  • RolEnD
    Hi!

Segítséget szeretnék kérni. Vettem ma egy Premium gépet. Okés minden vele, de nem tudok Live - hoz csatlakozni. Az IP cím mindíg Failed ha Tesztelem a dolgokat. Aki vágja ezt a témát legyen olyan szíves és segítsen, mert szeretném használni.

Köszi előre is!
  • Gabe18
    Azt sajnos nem.De szerintem nem kell rá ujra az eredeti,hisz ugyis felülírod az újal.De ez csak tipp...
  • shenmuedc #8542
    És az előző kérdésemre nem tudod a választ?(firm update) Nekem úgyis inkább a régi xbox játékok futtatása a fontos a régi írásmóddal mert ha tudom úgy mahinálni az iso-t ahogy akarom akkor mennek a magyarított játékok is. (perhaps)
  • Gabe18
    Esetleg ha ez valóban igy van,akkor a hozzáértők később olyan "RIP-eket" is feltehetnek netre,amiből ezt már kiszedték.De ez meg még a jövő zenéje.
  • Gabe18
    Én még mindig nem láttam olyan 360-as játékot ami référt volna sima dvd-re.Többen mondják hogy egyes játékoknál egy csomo "üres" rész is van ami csak azért van hogy a méretet növeljék.Ezt én nem tudom,de azt sem hogy ha igy is van,akkor azt hogy lehetne "kiszedni" hogy a méret kisebb legyen.
  • shenmuedc #8539
    A firm leírásában az van hogy "Single Layer DVD disc support(+/-R) for both Xbox1 and 360"

Ez szerint lehet. Vagy akkor mégsem?
  • Gabe18
    Szerintem a 360-as játékokat továbbra is dupla rétegüre kell irni.Csak a sima Xbox-os játékok futtathatók sima dvd-n.
  • shenmuedc #8537
    Azt szeretném megkérdezi, hogyha már flashelt a gépem egy régebbi verziószámú firmwarrel akkor fel e tudom tenni az új 5.0-ás firmware-t vagy vissza kell tenni az eredetit és csak utánna. Sajnos nincsen meg az eredeti mert így vettem. Van amúgy tapasztalata valakinek erről az új firm-ről? Pl:xbox játékokat hogy viszi? Az egyrétegűre ráférő játékokat hogy kell rá kiírni? Mert ugye kicsomizva már nagyok. Mert úgy hallom ezek már lehetségesek.
  • Gabe18
    Kb 2-300 forintos átalakitoval máris meg van oldva.Nevét nem tudom,de bemész egy pc-s boltba ott előadod a problémát,szerintem egyből megoldják.
  • vakondo
    helo mindenki segitségre lenne szükségem vettem Xbox-360 hoz
    VGA kábelt (utángyártott) de a kimenete ami a monitor kábelbe végére menne
    ugyan olyan mint ami a monitor kábelen van szoval iylen kifelé állo tüske van mindkét kábelen
    ezt a problémát hogy lehtne megolodani hogy össze lehessen kötni van valami át alakitó ?
  • item
    Lekéne venni a napszemüveget nem abban tv-zni Amúgy a 600:1 kontraszt mindenre elég! nekem ilyen LCD- tv-m van, és visszakell venni a kontrasztból és a fényerőből mert megvakulok. Még így is világítani lehet vele a szobában. Ennyit erről...
  • Tikal #8533
    de muti is :) tudom hogy van 150ezerért is de az milyen....
  • turho
    Az 500:1 kontraszt az 2-3 éve volt jellemző.
    Samsungok valós kontrasztja 1200:1 (panel), a dinamikus az magasabb értelemszerűen. LG csúcsmodell valós kontrasztja (szintén az lcd panel tudása) 1600:1.
    De az +25 százalék és 288 k.
  • turho
    LG-ket több multi is akciózza, meg Samsungokat is, 32 colosak 199 k.
    3 perce kaptam msn-en:
    82 centis azaz 32 colos Samsung LCD TV Jászberényben valami video2000 üzletben garival, HDMI input minden van rajta, 179 k.
    De gondolom neten vannak akciók, meg Saturn, MM, ilyesmi helyeken is.
    Képcsöves kamukat nem szabad venni....
  • Tikal #8530
    értem...
    de mutass már nekem 200-ért 82cm LCD-t? érdekelne.... ja de ne 500:1 kontrasztost....
    akkor tv kilove....
  • Dancen
    VÁrom a karácsonyt márt csak 3 naő és x360-ozhatok
  • Dancen
    VÁrom a karácsonyt márt csak 3 naő és x360-ozhatok
  • turho
    Már beszéltük, hogy ezekkel a jelekkel ezek a xarok csak kompatibilisek, ugyanúgy a nyavalyás sd képcsövükre teszik ki amit meg tudnak a nagyfelbontásújelből jeleníteni. 160-ért 66-os, 180-200-ért 82 cm-es LCD tv-t kapsz. A slimfit tv-k meg képgeometriára egy lapát szarok. Felejtsétek el sürgősen, senki se bassza át magát ilyen hülyeséggel.
    Megjelenít ez a fos bármilyen jelet, leskálázva a hagyományos SD képcsövére, slussz. 160-ért rablás.
  • Piko888
    Gears of Wart, Viva Pinatat és Blacket keresek. 06703308809
  • McW
    És vajh' át lehet konfigurálni a bill. kiosztást?
  • Tikal #8524
    hali
    találtam ezt a tévét samsung ws32z308p, ez akkor most hdtv? boltban is HD ready-ként van kiirva....képes lesz megjeleniteni a PS3 v xbox360 gépek képét?
    és ez csak 160e nem 300e ugyanakkor a hagyományos tv nézésre még mindig jobb lehet...
  • CSOki444
    reggelt
  • rambuu
    Nem tudjátok hogy Gabeszovicska mikor szokott feljönni?? Mert akarnák mán vele beszélni!! Még MSNre sem jön fel.

U.I. Ha váletlen feljössz és olvasod de nem vagyok fent MSNen akkor suliban vok és majd kb este 7körül leszek ithon.