176877

-
nnnna ott se élnék vaze... -
marmondtam.. amcsiban vagyok.. es senkit nem ismerek aki csinalna.. korbe kerdeztem.. de semmi... azonkivul itt nincsenek ilyen "kis" jatekboltok ahol flashelnek.. itt csak ilyen 576 shop szintu helyek vannak -
Az egesz LELE -zes akkor kezdozott amikor a WOW=ba ment a nagy LOL majd LAL majd KEK oszt egy nap beirtam lolo helyett lele oszt azota a trademarkom lett :D -
"újgazdag"
ezen akkorat rohogtem :DDDDDDDDDDDDDDddd
barcsak lenne igazad :D -
Látod-látod, ha lepacsiztad vón időben az EUszabadalmiban, most milliárdossá perelhetted vón már magadat... :DDD -
:DDDD
Ez a "LELELE" az en licenszem te puca! -
Ne bazgasd má! Ő újságíró és nem újgazdag, mint te! Lelele! -
hatakkor valamit csinaljal, mert sima Tvn eleg gazos a 360... lcd-crt(ami tudja a felbontast), lcdtvhez kepest ofkorsz... -
Akkor meg nem voltam 360 fan :D -
"nem aze vettem 72-es Tv-et."
lol pedig tudhattad volna, hogy az uj egzbogznak mar hdready kell
-
Gabe18 #8591 Hát igen,külön kell venni VGA kábelt a 360-hoz.Plusz kell valami hangkeltő rendszer is.
Vagy ha esetleg a monitorban van hangszóró,akkor nem tudom az jó-e.Nekem a pc-s 5.1 erősitöben van. -
Na... es azt hogy kell? Akkor ahoz is kell kulon kabel? Vagy hogy? -
Gabe18 #8589 Pedig jobban járnál... -
Jah es cocc :D -
RGB-en van. Monitorra meg koti a banat , nem aze vettem 72-es Tv-et. -
Én a konzolstudiuoban. 1000 Ft volt. -
Y2K1 #8585 Köszi a választ! -
Én a Mediaban vettem -
Ha nincs HDTV-d akkor:
1. használj RGB kábelt azzal olvashatóbb
2. kösd monitorra ott elolvasható a dolog
A következő játékuk már autodetectálja a készüléket...
magyarán hagyományos tv-n nagyobbak a betűk!!!! -
Nem lett volna egyszerübb valakivel megcsináltatni ? Vagy most már ha sikerül nagyüzemben akarod csinálni? :) -
Y2K1 #8581 Hello!
Sajna nálam is ugyan ez a helyzet... De több számtech boltban sem találtam olyan átalakítót aminek mindkét oldalán VGA kimenet lenne.
Neked sikerült szerezni? Esetleg valaki más tudna adni tippet honnan lehetne?
Köszi..
(
Erről lenne szó) -
xp mediacenter edition telepítesz a számítógépedre összekötöd az xbox360-al.Letöltöd a szükséges programot a microsoft-tól és használható!!! Lejátszik mindent ami a gépeden van!Külön program még nincs!!! -
azért kéne egy link hogy hátha ugy olcsoban kijönne halod a ramcserére irtak ott 50000 ezret -
Hát az alaplap nem olcsó sajnos :( -
köszi itt mar kérdeztem de ojan árakat mondanak hogy leülsz -
Szerintem kérdezd meg itt, talán találsz olyat is aki kicseréli. -
hali mindenki segitség tudna valaki adni egy linket ahonan lehetne xbox 360-hoz alaplapot rendelni 

-
Hy. Tegnap jött meg a boxom, nem tudjátok, h csináltake már vmi okosítást, amivel lejátssza a divx filmeket is? -
???
utanna kell bekapcsolni???
nem az van mindenhova irva hogy beir a menube hogy mtkflash blablabla nem nyom enter.... bedug es bekapcsol gep es majd ezekutan enter... nem?
amugy probaltunk valami "samread ***********************" et is
a sok csillag a serial szam lenne..
utoirat.. tehat ha jol ertem akkor nem baj hogy azt irja ki? ki kell kapcsolni azonnal es 10 mp mulva vissza kell kapcsolni???
ez csak azert erdekes mert egy video alapjan akartuk megcsinalni es aszem a csakonak nem igy sikeralt.. nopersze lehet nem is 28 assal csinalta hanem 25 ossel -
Mikor lenyomod a választómenüben a számot, utána azt írja ki, de mikor a 10-12 mp elteltével bekapcsolod a boxot, elkezdi olvasni az fw-t. A pontos időzítést kell jól kiszámolni. Elsőre én is kínlódtam vagy két órát, mire sikerült. -
eppen ezt akartam mondani.. hogy mindenkinek a csaladban intel sata ja van... talan ki kene probalni egy viasat...
thx amugy! -
guide.. -
nah szoval.....
kiprobaltunk 3 gepet...
egyikkel se mukodik.
28 as samsungom van.
eddig azt csinaltuk hogy volt 2 boot installer
az egyik nemtom kie.. a masik az xtreme csapate vagy mizu.
lehuztam mindent a geprol, sata gyonyoruen be van kapcsolva a raid meg ki. bejon az a:/ mire begepeljuk hogy mtkflash r /m orig.bin de nem tortenik semmi neha csak bejon 3 valaszthato dolog de barmire nyomok:
e400 hiba vagy valami port: f0 stb.
de egyszeruen nemtudunk semmit csinalni....
mar teljesen tanacstalanok vagyunk. -
Gabe18 #8568 Erre nem tudok mit mondani,más játékoknál nincs ilyen baj,ezt a Capcom kissé elcseszte.Asszem valami patch tervbe volt véve ami javitotta volna,de aztán semmi nem lett belőle.De ezt is csak olvastam valahol... -
Varjal mar. Es ez hova volt felirva? Magyaran ha nekem nincs HDTV-em akkor nem tudok vele rendesen jaccani? Ez kicsit nem kibaxas szagu? -
kosz de ismerem -
Gabe18 #8565 Küldtem privátba egy cimet,ott ezzel a témával sokat foglalkoztak,ha azt még nem láttad átnézheted. -
Gabe18 #8564 Mondjuk én nem akarok beleszólni,de ha tényleg ennyire nem vágod,akkor nem biztos hogy ezt neked kéne csinálni.
A vége az lesz hogy valami tönkrevágsz a gépben aztán akkor többe lesz a javitás sokkal,mint egy hozzáértővel megcsináltatni.
De a te dolgod. -
egyszeruen nem megy.......
baszik mukodni az egesz.....
-
Gabe18 #8562 Normál (nem HD) tv-n a Dead Rising feliratai szinte olvashatatlanok...