176877
banner
  • KILLER2
    Hát aki szegeden él, az biztos tudja, ha foglalkozik ilyennel. Amúgy te XBOXot vagy XBOX 360at akarsz venni? Mert ha 360at akkor ha van ott esetleg media markt vagy valami konzolos bolt, akkor ott lesz. Amúgy gőzöm sincs.
  • KILLER2
    Valakit leugatni sokkal könnyebb, mint normálisan válaszolni. De ez teljesen normális itt az SGn. Sajnos.
  • Sephi
    Ez nagy valasz volt koszi. Majd en is igy reagalok amikor neked segithetnek.

Bisztos nehez lett volna leirni azt a par jatekot ami esetleg csak HDTV-en megyen.
  • rambuu
    Szegeden milyen boltok vannak ahol lehet venni xboxot??
  • KILLER2
    Kössz
  • Lizardman
    Killer => NINCS! meg kell venned az elöfizut! nincs mese...

sephi => neten kéne körbenézni, vagy mielött letöltenél egy játékot rákeresel a google-n, hogy mik is az elvárások...
  • KILLER2
    #8622 valaki?
  • tejföl
    A magyar felhasználókra igaz a 90%. Menj fel a live-ra, aztán kérdezd meg ki játszik eredeti játékkal! Egyébként nem tudom ki az a kétmillió ember, aki megvette a Gow-t. Név szerint semmiképpen:)
  • Sephi
    Valaki ragaljon erre pliz : #8616
  • xboxer
    na ne már 90 % warez és ki az a kétmillió aki megvette pl. a gears of wart?,???????????,,
    tegnap akartam venni egy eredeti cod 3-at és csak a harmadik üzletben találtam egyet azt is a kirakatból vették ki!
  • ThugEdge
    próbálta már vki a magyar oldalon keresztűl a live regisztrációt?
    műxik?
  • öregharcsa
    Nektek is Kellemes Ünnepeket!!!

igen jelezted....így jártam az oblivion és a Lotr játékkal sajna...mindkettő usa-ntsc...
  • tejföl
    Szia smile!

Ennek örülök! A DOA-t jeleztem is, hogy vagy jó, vagy kuka.

Kellemes Ünnepet kivánok Neked!
  • öregharcsa
    akit érint... megjelent az új clonecd...(SlySoft CloneCD v5.3.0.0)

szeva Tejföl!!!
    működnek a cuccok kivéve a doa....
  • tejföl
    Az általad említett "újraregg" is csak háromszor működik, utána marad a silver.
  • tejföl
    Igazad van, pénzt szeretnének belőle látni. Ám ezért nagyon színvonalas szolgáltatást nyújtanak. Egy évre 15000 Ft, vagy a live-on keresztül 50 dolcsi. Mindent nem lehet megspórolni, ha már a felhasználok több, mint 90%-a warez játékkal nyomul, akkor ezt bele kéne kalkulálni szerintem. Mindössze egy eredeti játék ára.
  • ecneb
    Biztos ezzel is pénzt akar csinálni bilgéc
  • Röfikapitány
    Ez gáz:) akkor marad az állandó újraregg!Minek kell ilyen hülyeségekkel neheziteni az ember életét :) nem is értem!
  • ecneb
    xbox360 lanparty?? lehetségeS? most bocs hogy idejöttem a ps2 topicból hülyeségeket kérdezgetni :D
  • KILLER2
    360hoz nincs valami olyasmi program mint az XBConnect, azaz hogy ingyen lehetne neten játszani? XBC nem viszi a 360at ha jó tudom nem?
  • ecneb
    menny be M$hoz és fenyegesd meg őket HOGY MÁRPEDIG ÉN MULTIZNI FOGOK...bilgéccel kezd :D akár benne vana dologban akár nem stbstbstb...vagy törd fel a szerverüket és regelj magadnak 6 évre szóló előfizetést ... (addig úgyis kijön valami xbox720 vagy valami :D )

esetleg törj be egy boltba és hozzál el egy pár kártyát.. azért durva, hogy 6 évre előfizu több mint maga a gép... vagy lehet elszámoltam magam :S:D:D:SD::S:SA:
  • tejföl
    Nincs.
  • Röfikapitány
    Ez nagyon gáz!!!Mert a demok meg a többi engem egyáltalán nem izgat!A multi viszon elég jó dolog!Akkor mindig ujra kell reggelni más megoldás nincs?(fizetésen kivűl)?
  • KILLER2
    Épp az, hogy demókat meg a többit fogod tudni letölteni, játszani meg nem. Ebben különbözik az ingyenes Silver és a fizetős Gold előfizetés.
  • Röfikapitány
    HI!most kaptam egy mailt hogy nem sokára lejár a live reggem!Ez most mit takar ?Nem tudok majd multizni sem vagy csak a demokat stb nem tudom letölteni?Nem akarnám elvesziteni a pontjaimat a játékokoba.Aki felvilágositana e téren megköszönném!
  • Sephi
    Gyerekek. Ez a Dead Rising small text dolog total kikeszitett.

Esetleg tudtok meg olyan jatekrol ami nem mukodik rendesen ha SD TV van?
    Mert az Enchanted Arms-rol is azt hallotam hogy ha nem HDTV-es akkor szerusz.
  • ThugEdge
    legalábbis játékra:)
  • Kenyér001
    Hali!
    Eldöntöttem én is beállok a 360-as tulajok sorába. A kérdésem az lenne, hogy honnan lehet szedni warez stuffokat? Néztem egy két helyet, és általában nem túl nagy a választék, vagy kevesen seedelik, töltik vissza a cuccot...
    Köszi a választ!
  • Ioles
    Hát valószínű hogy ki fogom mert először eladom és úgy veszem meg a 360-at
  • rorr
    nem tudtam hol élsz... de így elég gáz szerintem is :(
  • kill3r21
    Pc-t töröld ki az emlékezetedböl :D:D
  • Ioles
    Ja és remélem ez az Xbox360-HDTV páros jobb lesz mint a PC:)
  • Ioles
    Hát remélem nem is lesz baja ha megveszem. Lehet hogy részletre tudnék venni egy HDTV-t a 360 mellé, meg ugye már kell egy normális TV a lakásba. Azt fizetném durván egy évig, utána pedig szülők:)(mert csak utána tudnák).
  • kill3r21
    Ezt csak azért érzed ezt mert aki ide beir anak problémálya van!!!
    Mondjuk ide beir max 10 ember akinek valami gondja van a gépével! na már most szted Mo-n hány embernek van x360ja! igy gondolkozz el ezen sztem rájössz!!! és akinek ilyen problémálya va jol gondolja át amit irtam!
  • Ioles
    Sziasztok!
    Most hogy itt van karácsony összegyűlt egy kis zsé és lehet hogy veszek 360-at. Egy dologtól félek. Az pedig nemmás mint a lefagyás, a meghibásodás, a túlmelegedés és lesülés. Ezek a hibák nagyon gyakran előjönnek?
  • dbb
    Valaki meg tudná mondani hogyan kell kiírni a játékokat?belépek clonecd-be utána csak simán kiírás lemezképfájlból?nem kell beállitani semmit?valaki segitsen pls.előre is kösz
  • Petyus_
    Csak azokban a boltokban az itthoni árak kb. kétharmadáért kapod a játékokat hatalmas választékból, és ha két nap után megunod, akkor vissza is vásárolják. :P
  • s73
    Jól értetted, nem az a baj, hogy azt kiírja, azt kell kiírnia, majd a választó menüben az adott billentyű megnyomása után 10-12 mp-vel kell visszakapcsolni a boxot. Többször meg kell próbálni, hogy a jó időzítést eltaláld. Fog működni, csak türelem, és kísérletező kedv kell hozzá.
  • CSOCSO
    :D
  • CSOCSO
    de a lenyeg hogy azt irtak az egyik forumban hogy az en gepemmel meg az ocsem gepevel nem fog menni ( inteles sata) venni kell egy mihezkepest egesz olcso VIA sata pci kartyat es azzal sikerulni fog.. hurra.. az egesszel az a baj hogy karira kene a gep.. nahmarmost sehol nem lehet kapni csak egy oldalrol rendelni..szerintetek kiszallitjak 24. eig?:D:DD