176877
banner
  • Terayon
    Ma regeltem ... nyitott :-)
  • öregharcsa
    King Kong Usa proper GOOMBA - NEM
    Perfect Dark Zero usa USELESS - NEM

illetve kérdőjeles a dolog....gondolom még nem próbálták

itt megnézheted te is:

perfect
    king kong
  • CSOCSO
    amugy en is verbatim lemezt rendeltem, remelem menni fog... nincs kedvem dvd irot is vennem..eddig 600 dolcsiba van az x360
  • sztomy69
    Énmeg a 2 éves LG írómmal írtam Ridata lemezt, és aztis hibátlanul olvasta, ehhez mitszóltok.
  • CSOCSO
    drv 108 as pioneerom is tudja a DL-t...
  • rorr
    Én pio 110-el égetek..... :) 1,41 firmware
  • Sland
    Nekem ezt írja az eszközelő hogy ilyen meghajtó van benne. Többször is írtam már DL lemezt, mert filmekhez kellet. Azok működtek, magyarul tuti írja a DL-t
  • Sland
    PIONEER DVD-RW DVR-109 1.40 (ATA)
    Current Profile: DVD+R DL

Disc Information:
    Status: Incomplete
    Erasable: No
    Free Sectors: 16 352
    Free Space: 33 488 896 bytes
    És hogy tudom megnézni a méretet?
    Berakom meghajtóba a lemezt. DVD Decrypterben baállítom hogy ISŐ > READ és csak a következőket mutatja oldalt:

Free Time: 03:40:02 (MM:SS:FF)
    Physical Format Information (ADIP):
    Disc ID: MKM-001-00
    Book Type: DVD+R DL
    Part Version: 1
    Disc Size: 120mm
    Maximum Read Rate: Not Specified
    Number of Layers: 2
    Track Path: Opposite Track Path (OTP)
    Linear Density: 0.293 um/bit
    Track Density: 0.74 um/track
    First Physical Sector of Data Area: 196 608
    Last Physical Sector of Data Area: 16 580 607
    Last Physical Sector in Layer 0: 2 283 519

Physical Format Information (Last Recorded):
    Disc ID: MKM-001-00
    Book Type: DVD+R DL
    Part Version: 1
    Disc Size: 120mm
    Maximum Read Rate: Not Specified
    Number of Layers: 2
    Track Path: Opposite Track Path (OTP)
    Linear Density: 0.293 um/bit
    Track Density: 0.74 um/track
    First Physical Sector of Data Area: 196 608
    Last Physical Sector of Data Area: 16 580 607
    Last Physical Sector in Layer 0: 2 283 519
  • rambuu
    Wresling HUHU na ez kell majd imádom-imádtam nézni. PCn is volt még jó régen, na most gyönyörű graffal majd haverral nyomassuk!! (Tejföl örömére irom e mondatot-Majd persze Január közepén amikor veszem az xbox360at!)
  • rorr
    egy kérdés :

King Kong Usa proper GOOMBA verzió megy pal gépen?

és a

Perfect Dark Zero usa USELESS verzió?

köszi!!!
  • rambuu
    De hogy a fenébe, a Pio 109es is kiírja? Nem csak a Pio 111D tudja a DL irni?
  • öregharcsa
    igen mert nem látja a pc az xbox file rendszerét...
    viszont ha berakod a decrypterbe (olvasásra)megmutatja mekkora adatmennyiség van rajta...
  • dbb
    Szevasztok,
    Nekem is megvolt az első dvd írásom a Wwe Smackdown 2007-et írtam.
    Pio íróval verbatim lemezre és a clone cd-vel 2x sebeséggel.
    Simán ment minden, fut rendesen.egyébként a játék maga tetszik mindenkinek ajánlani tudom aki szereti az ilyen műfajokat.
  • Sland
    természetesen. nagyon jó kis oldal
    Köszi szépen!

Nah megvolt az első DVD írásom:

Játék: Test Drive Unlimited PAL XBOX360-DNL
    Író: Pio 109
    Progi: CloneCD
    Sebesség: 2-2.4x
    Lemez: Verbatim DL DVD+R 8.5GB
    38 perc alatt volt meg az írás
    Látszik a lemezen is hogy meg van írva mert majdnem tele van

Viszont ha berakom a DVD-ROM ba, akkor azt írja hogy 0bájtos a lemez
    Ha megnyitom, (amit csak pár meghajtón tudok) akkor üres minden.
    Viszont, mondom, látszik hogy meg van írva.
    Normális ez?

BOX csak holnap lesz meg, addig nem tudom kipróbálni
  • öregharcsa
    sikerült a softex-ről leszedned a clonecdt???
  • Attila8805
    Az pc-n már az elején is volt tehát azt bármikor elkezdhetted.
    Kihívások ez volt a neve asszem.
  • Zsoltika 007
    Lehet. Csak ügyelj rá hogy a legfrissebb firmware-t tedd fel.
  • tejföl
    Nyugodan töltsd le az updatet!
  • CSOCSO
    senki nem valaszolt..szoval lehet updatelni az xboxot ha livera akarok menni es hackelni akarom a gepet?
  • peter31
    Ha nem lenne rá szükséged nem is tenném, de te kérdeztél én meg segítettem, megmutattam hogy mükszik a Google.
    Úgy, hogy most már nyugi...
  • sztomy69
    Akinek crackkel kellenek a progik: phazeddl.com

Itt van crack is mindenhez, csak be kell írni a kersőjébe amit, akarsz.

Jah, és mondták haverok akik PCn nyomták a Carbont h ha legyőzte a Dariust, akko lett vmi új opció vagy mi, ahol ha megcsinálta a versenyeket, új kocsikat kap, pölö: rendőrautó, skyline stb. De én már xbox360on 94% nál tartok, és nemtom h azon vane egyáltalán illen, szal ha van, akkor hol?
  • Sland
    Nem neked kéne kioktatni engem hogy mit hol találok neten és mit hol tudok letölteni, illetve hogy "hogy kell a netet használni"...
  • peter31
    Szívesen segítenék, de itt rinyálsz te és mások olyan alapvető dolgokért, hogy az már hihetetlen.

Nektek a szüleitek a nyálat is úgy köpik a szátokba?

Szerintem, ha megtanítalak téged és másokat használni a netet azzal többet segítek mintha én leszedem a crack-et félperc alatt és átküldöm neked.

Én szívesen tanulok fiataloktól is, ez nem korfüggő, különösen nem a számítástechnikában. Aki ezt gondolja az szerintem ostoba.

Nem beszólok csak próbállak rávezetni téged és másokat, hogy hogy lehet megtalálni dolgokat. Nem az a segítség ha odaadom, hanem az, hogy megmutatom miként tudod megszerezni magadnak amikor szükséged van valamire, fiatal barátom... :o)

Na a béke legyen veled!
    p
  • sector512
    PSU-zni meg jövök én is amint megszerzem :)
  • sector512
    Ha van pénzed HDready plazmára, szerintem azt vegyél. Ha nincs, akkor LCD.
  • Sland

Nagyon ügyes vagy! Veregesd meg szépen a válladat, és örülj magadnak, hogy milyen okosat mondtál. De komolyan, ügyes vagy! Ennél jobb oltást még soha nem olvastam
    Legyen egy jó napod hogy beszólhattál!
    Tudom te vagy az idősebb, ezért nekem tisztelnem kéne téged úgyhogy inább nem mondok semmit

Ügyes vagy!

Szerkesztve: Azért tényleg gratulálok. Alig irtál ebbe a topicba, és az a kevés hozzászólásadot is csak degradálást és lenéző modatokat tartalmat. RESPECT!
  • s73
    Ok, jelenleg level 21-en vagyok, legalább segítelek gyorsabban fejlődni.
  • bayernmunich
    hello
    egy kis segítség kellene. szeretnék egy tv-t venni, amit majd elsősorban x360-hoz használnék (illetve pc-re kötve) tudna valaki segíteni, h lcd vagy plazma a jobb )igaz az, hogy a lcdken szebb a kép?) illetve hogy várjak-e még néhány hónapot, hogy csökkenek-e addig jelentősen az árak? köszönöm
  • Jak16
    Mindjárt leér a PSU, de csak januárban fogok tzdnu DL lemezt venni, aztán mehetünk akár eggyütt is !
  • s73
    Fülesen is lehet, meg billentyűzettel is, én direkt ezért vettem egy usb-s bill.-t. Saját magad generálsz egy karaktert, és fejlesztgeted, különböző küldetések vannak, bár nem túl bonyolultak (tisztitsd meg azt, nyírd ki amazt, kapcsolj be kapcsolókat, keresd meg ezt, stb.), elég jól el lehet vele lenni, Fegyvereket rakhatsz össze, azokat eladhatod, elég komoly cserék szoktak zajlani.
    A Sega igérte, hogy folyamatosan nyitnak meg új területeket, új bolygókat.
    Magyarokkal nem találkoztam még eddig.
    Nekem most jár le az egy hónap, de fizetek elő a következerő, aztán, ha kicsit unom, tartok pár hét szünetet.
  • peter31
    Én se akarok beleszólni de 21 nap alatt a tökéjre tudod mahd fejleszteni a google használatának tudását. Ha beírnád a clone cd serial crack stb. szavakat azért lesz néhány találat. Ezta karácsonyi ajim a többi lámernek is.
  • Zsoltika 007
    Valahol a menüben le lehet kérni. Nincs boxom nem tudom hol.
  • ThugEdge
    igen erre is gondoltam,és a box mac címét honnan tudom meg?
  • Zsoltika 007
    prov.chello.hu-n is beregisztráltad a box mac címét? Mert ha másik hálókártyába dugod akkor be kell.
  • ThugEdge
    na végre vki
  • Multikiller
    Ittvagyok! :D Kell hozze egy router. Bekötsz mindent, reseteled a modemet és a routert, a gép magától felismeri az ip címed és mehet a móka.
  • ThugEdge
    jól van ez most neked miért is rossz így karácsony előtt?amennyi kommentet olvasol,annyit fizetsz a netedért?
    mert utána jutott eszembe
    de amúgy beleszólhatsz, ha pl segíteni is tudsz
  • rambuu
    Tudom csak én mán belinkeltem ezt az oldalt és kérdeztem mán, hogy járte ott valaki és vette mán ott xboxot.
  • Sland
    Nah megnéztem, letöltöttem és működik. Köszi. Jó az a hely amit írtál, sok jó dolog van még ott!

#8685 sorry ha megsértettelek. engem nagyon nem izgat, hogyhány commentet írsz, de van aki nagyon harap emiatt. én csak mondtam, hogy sztem figyelj oda rá
  • Sland
    Nem akarok beleszólni, de ezt nem lehetett volna egy kommentbe írni? mért kell 3ba?