176877

-
sleepyhead #8761 annyit takar, hogy csak egy videó az egész de te választhatod ki, hogy melyik figura narrálja. -
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok!! És köszönöm mindenkinek aki segitett nekem :) -
okoskodó #8759 ááá...
Azért köszi! -
Gabe18 #8758 "Viva Pinata interactive video" van 754 mega méretben.Hogy ez mit takar,azt nem tudom. -
okoskodó #8757 Hi!
Kéne 1 kis segítség.
Valaki aki Live-ozik mondja már meg hogy van e olyan hogy Viva Pinata demo? Csak azért mert akkor most gyorsan össze rakom a cuccot és leszedem hogy a fa alatt már rajta legyen és ne kelljen szarozni vele.
Azért kérdem mert nem jött össze a karácsony előtti flash, de mégiscsak kéne valami game a hugomnak. (én elleszek NFS:MW-vel) :D
Elölre is kösz! -
Gabe18 #8756 Ennyiért csak használtban lehet gondolkodni. -
Annyiért nem lehet sajnos :( -
Nekem már megvan csak nincs mibe betenni.
-
Piko888 #8753 Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok!! -
Kéne egy kis help. Nem lehet valahonnan rendelni X360-t kb. 65000 Ft-ért? Persze Core Pack-ra gondolok.
Amúgy mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok! -
kb így néz ki:
-
Régen az egyik gamestarba láttam egy olyan kábelt, aminek mindkét végén usb volt, azzal kötöttek össze több gépet, szal sztem az box-pc is menni fog vele. -
http://bt.xbox-sky.com/
Szabad a reg!!! -
zehy #8748 Ööö, nem pc-vel kell összekötni, hanem a nettel... -
Jak16 #8747 ja ez engem is érdekelne...mert hibáa dugom be az Ethernet kábelt a PC hálókáryájába, nem érzékeli akkor sem.... -
gabor34 #8746 szevasztok.Érdeklődnék hogyan tudom összekötni az x360-at a pc vel.?nem mennek a régi x játékok honnan tudok rá frisitést leszedni. -
Jak16 #8745 Kül. Mindenkinek Kellemes karácsony Ünnepeket. -
Jak16 #8744 Szerinted amikro mi Flashelésről beszélünk az nem warez he?
Majd ha neke kellesz segíteni flashelni, majd én is azt mondom, ne warezoljunk... -
Kajak buzi a gyerek :DD -
dbb #8742 Szevasztok,Mndenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok! -
Meg meg valami. Aki esetleg jaccota az Enchanted Arms-ot... csak en fogom igy fel vagy a szoke csavo naon buzi?:D -
Mar irom :DDD
Apropo. En csak Verbatim-ra irok ki gamakat de most egy szal Platinum is maradt. Az naon gaz? -
naggyon jooo :D:D
Egyébként én is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! -
Kellemes Karácsonyt mindenkinek! Look -
hát igen most jó hogy lehet reggelni,csak mindig az van,hogy most 2 nap újregként a várakozás, utána meg nem lesz kinek visszaseedelni -
Lost.Planet.Extreme.Condition.PAL.XBOX360-Allstars
32 66 12-24 10:16 5.930 GB 21 317
Reggeljetek ide -
egyébként ez van a King Kong infojában:
Or know if our USA releases work on PAL Consoles!
-
Köszi!
Szerinted nem azért kérdeztem mert kérdőjeles???
Ismerem az oldalt de azért köszönöm a segítséget! -
Nemtom figyelitek e ,de megjelent a várva várt game karira:
Lost.Planet.Extreme.Condition.PAL.XBOX360-Allstars
még 4 óra és lent van

-
Köszi,nekem is sikerült
-
Lost Planet: Extreme Condition (c) Capcom eről tudd valaki valamit mondani mi ez ? Valami demo? -
szimplan nyissunk egy warezolos topigot -
Hesha #8729 Emberek jó lenne már befejezni a warezolós témákat!
Tisztára mint egy pc-s topic. -
Gabe18 #8728 Lol...tényleg kijött...
Végül is csak olyan 3 héttel korábban...
-
Szeszmester #8727 Hehe, töltöm a Lost planetet :) Meglesz a akrácsonyi ajándékom magamnak :)
Egyébként nem ocsmány ez az új design? -
-
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldok Újévet mindenkinek! -
dbb #8724 Bocsánat megvan,csak külön ki kellett csomagolni.:) -
dbb #8723 Szevasztok,Most jöt tle az NBA 2K7 PAL MULTI5 XBOX360-DRabbits de nincs hozzá olyan kis méretü dvd fájl ilyenkor mi a teendő?előre is kösz -
koszike a linket.. itt legalabb faszan lehet latni hogy mi region free es mi nem...
ui: en is #a.b.games.xbox360 rol toltom a jatekokat, marmint fogom ha minden osszejon.. eddig csak az sx gow jott le