176877

-
Baze...aze mekkora ez a Lost Planet...paaah :DD -
Aham ok na majd megnézem, azért kössz. -
Ha kéred, akkor igen, de előtte telefonálj oda, hogy van-e készen nekik. -
Hát igen de ott Flashelt gépet kapsz?? -
Hát ez így elég gyökér dolog…
Őt mondjuk a flash-elt gép érdekelte és úgy szintén 106k, így nagy meglepetés nem érheti.
-
jah csak aztan nehogy jojjon a pofaraeses, hogy a premium sem 95900.- Ft. hanem KOTELEZO jatekkal 105000... es amikor ezt egy HETE* MEGKERDEZTEM telefonban, hogy akkor engem erdekelne egy 96os alapcsomag, akkor:
- oooize csak 105os csomag van jatekkal
- de mondom engem csak az alapgep erdekel...
- hatugynemlehet, csak jatekkal
- de mondom, johogy a honlap friss es ugy van kiirva
- hatize "tegnap" volt valtas(jajjdeimadom a kamm szoveget) es nem frissitettuk a honlapot szoveg(*lol)
.
.
.
khmmm egy hete kerdeztem es lam erdekes meg mindig van "alapcsomag"...
ennyit a Platinum Shoprol...
-
princeworld #8795 Csak a Test Drivet irtam neroval, asszem mind1 ik Pal.Lehet e gyári vincseszterröl régi és uj xbos játlkokat futtatni, és hogy.
A gép mindig elfelejti az idöt ha kihuzom a tápbol, mér? -
Sziasztok!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek. Nem tudhátok véletlenül hogy a beígért magyar játékok(pl: Kameo, PDZ) mikor fognak megjelenni? -
Gabe18 #8793 És nem lehet hogy pont a Clone cd-sek mennek,a Néro-sok meg nem? -
Mindegyik PAL? Nerot ne használd, ImgBurn-t v. Clonecd-t és a pio-val írd. -
Hol tartol? Szerintem brutalis lett. -
princeworld #8790 Vmelyiket neroval vmeiket Clonecd vel irtam ki. Mi lehet a baj, talán az h laptoppal irtam???:S -
Gabe18 #8789 Nero minek,ha a clone cd-vel írod ki? -
princeworld #8788 A Far Cry Insticts Predator, Cod3,Gears of War, SPDA megy, de a Fifa,NFS carbon, Test Drive nem. -
princeworld #8787 Nero7, Clonecd,lemz Verbatim 8,5DVD R+,nootbookkal irtam Pioneer és Panasonic UJ 841 dvd iro -
Valamit nem jól csinálsz… :-)
Milyen az író, lemez és a progi?
-
Használtat nem veszek szóval ügy LEZÁRVA!!! -
princeworld #8784 Sziasztok lenne 1 kérdésem.Miért nem müködnek az x360 as játékok amiket kiirok dvd re? -
Hát ez a dupla post meg hogy jött össze? :) -
Gamer365-ön most árulnak egy májusi gépet, árat nem ír a gyerek de jó vétel lehet. -
Gamer365-ön most árulnak egy májusi gépet, árat nem ír a gyerek de jó vétel lehet. -
Vagy tudjátok mit hogy ne legyen anyázás képletessen mondom, meg hasonlók valaki foglalja össze nekem az összes kérdésre a választ és küldje el privátba vagy írja le ide. Gondolok most itt ilyen nagyobb GURUkra plz. Tejföl vagy GABE-18 -
Ja meg a másik! Még kell majkd nekem az a Kábel amivel a Monitorhoz tom kapcsolni, tudom melyik az csak az érdekel hogy símán lehet az 5.1es hangfalamat rákötni a boxra vagy kell hozzá valami külön kábel vagy láttam ennél a VGA kábelnél hogy optikai kimenet az mi?? -
Ha kéred +10k. Mielőtt odamész, hívd fel őket, hogy van-e. -
Na valaki más aki máshol vette és Flashelve kapta vagy kérhette hogy Flasheljék, mert mostmán egyre közelebb vok a megvevéshez!!?? -
És itten akkor Flashelve kapod? -
Gabe18 #8775 Dead or Alive 4 -
Szasztok!
Megjelent rá valami "bunyos" progi? Pl.: Mortál kombat vagy Soul Calibur stilus?
Köszi! -
peter31 #8773 Szívesen segítenék, de én routert használok ott nincs ilyen gond talán valaki más... -
hi.Elöször is boldog karácsonyt.Másodszor pedig szeretném segitségeteket kérni abba hogy szeretném beizitani a boxon a live szolgáltatást de nem megy.ugy csinálok mindent ahogy az xboxlive.uw.hu oldalon leirnak de nem megy .ja és közvetlenül a modemet akarom rákötni a box ra de az irja ki az ellenörzésnél amikor az ip adresst kkeresi hogy failed
és itt hiábba adom meg az ip cimet hiábba net felhaszn és jelszavát egyártalán nem megy.lécci segitsetek.elöre is thx!lécci válaszoljatok naa lécccciii -
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és jó gémezést a következő évre is mindenkinek! 

-
Pl: itt -
Először is : Kellemes Ünnepet Mindenkinek!
Leszedtem. Működik. -
hi.Elöször is boldog karácsonyt.Másodszor pedig szeretném segitségeteket kérni abba hogy szeretném beizitani a boxon a live szolgáltatást de nem megy.ugy csinálok mindent ahogy az xboxlive.uw.hu oldalon leirnak de nem megy .ja és közvetlenül a modemet akarom rákötni a box ra de az irja ki az ellenörzésnél amikor az ip adresst kkeresi hogy failed
és itt hiábba adom meg az ip cimet hiábba net felhaszn és jelszavát egyártalán nem megy.lécci segitsetek.elöre is thx -
Nem tudom nincs boxom:D de van aki leszedte kicst olvass vissza és megtod ki szedte le. -
zsolt2800 #8766 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek! -
Hali ALL!!! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!!!
Na és itt a várva várt kérdés!! Hol vegyek XBOX360-at ki mit ajánl, DE!!! csak is olyan helyet mondjatok, ahol lehet kérni hogy Flasheljék vagy Flashelve adják. De!! Csak is Budapesti üzletet mondjatok!!
Előre is THX ALL!! -
klastrom #8764 Te má leszedted ? És megy faszán ? -
rapsicka #8763 Kellemes karácsonyt kivánok mindenkinek! -
zehy #8762 Arcade játékokat tépj le neki.
Vagy van Sonic pl.