176877
banner
  • teddymac
    milyen adresst kell megadni mert nekem mindig hibát ir ki a live pls help kam neveket nem fogadja el

• rambuu
    Persze, hogy érdekel megkaptad a PMet, mert volt egy kis gondom amikor írtam és nem tudom, hogy elment-e.
  • rambuu
    LOL

Na ezt halván, meg mán ténleg nem érdekel egyáltalán a PlatinumShop!!
  • Sephi
    Plantinum Shop :

Hivom oket kerdem van e eredeti Sony Ps2 DualShock kontroler. Aszongya igen van. Kerdem mi penz? Aszongya 7500 FT. Mondom jo , rakjak felre mert megyek erte. Megerkezek es szolok a hapinak hogy jottem miore asozngya hogy hu hat eleg nehez volt felretenni mert nagy a kereslet ertuk...mondom nyar kozepen... mit jelent az hogy nagy kereslet van a Ps2 kontrolerert? Ugyertem a platinum volt a legkozelebbi bolt...siman bemehettem volna a kozpontba es minden sarkon lehet kapni. Na vagok arcot mire visszajon es a kezembe nyom egy Katz markaju , undorito Ps2 kontrolert... mondom neki EMBER direkt kertem erdetit! Aszongya nekem ez eredeti mert a Sony felvasarolta a Katz-et... megkerdeztem tola hogy hulyenek nez mire besertodott es asoznta hogy kell e vagy sem. Aszontam dugja fol maganak. Szal ennyit a platinum shop-rol es a homokos tulajrol.
  • teddymac
    én tudok mondani Bp boltot pm be keres meg ha érdekel...
  • teddymac
    nem fog bekövetkezni mert nem tudok csatlakozni valami ip hiba van :(
  • rambuu
    Tehát akkor a PlatinumShop az ki van lőve a számomra, mert látom, hogy elég sok szarozás van ott!! Na akkor tudtok még mondani más konzolos boltot, ahol lehet Flasheltetni vagy ugy adják?? De mondom Budapesti bolt legyen!
  • evid
    nem :)
  • teddymac
    Ha csatlakozom az xbol livehoz letölti a szükséges frissítéseket ezutan tönkre mehet a fhleselés vagy nem ?
  • teddymac
    é n se tudok vele játszani. Merre kell menni vagy valami helpet pls
  • carterx
    szevasztok.

de őrültség ez a sonic,ezzel nem lehet jáccani.
    csóró gyerek karácsonyra kapta de kb 2 percet birt vele jáccani aztán sehova tovább.
    ismeri valamelyőtök?
  • Zsoltika 007
    És Nforce3?
    Mert van egy Gigabyte K8NSC-939(Nforce 3 250gb) meg egy Asus P5WD2(Intel 955x) is.
  • Lammer
    nem MINDEN intel chipsettel megy az okositas... inkabb
  • Sephi
    Koce!
  • zsolt2800
    Bocs, azt hittem érthető az, hogy,hogy lehet össze hozni a pc-t és az xbox360-at.Azért köszi,hogy probáltál segiteni.
  • Zsoltika 007
    Intellel nem lehet? Akkor mégis okosíttatnom kell :(
  • evid
    Akkor miért nem ezt/így kérdezted.
  • evid
    Igen. Írd pl. ImgBurn-al.
  • Sir Quno Jedi
    I have to know MY LORD! Áááááááááá...
  • Sephi
    Nema... eddig ment rendesen...
  • Sir Quno Jedi
    Hallgasd inkább a "Jesus Christ Superstar - Gethsemane" számát... Én is azt teszem. :DDD
  • Sephi
    Engem mar nem enged fel a LIVE-ra.

Aszongya hogy az en uzeremnek ki volt kapcsolva a LIVE szolgaltatas.
    Mit kell csinalni hogy ezt orvosoljam?
  • Sephi
    Gyerekek... Eddig a jatekok .000 es .dvd kiterjesztesuek voltak. Most leltem egyet ami .iso es .dvd kiterjesztesu. Ezeket ugyanugy kell megirni?
  • zsolt2800
    Köszi! Ezt az oldal ismerem,de itt csak a live van leírva.Nekem az kéne,hogy tudom a számitógápet és a boxot összekötni,hogy tudjak a boxra zenéket és videókat másolni. Köszi
  • evid
    Itt olvasgass.
  • zsolt2800
    Valaki leírná,hogy lehet össze hozni a pc-t és az xbox360-at,mert ha csak bedugom a pc-be az enthernet kábelt akkor nem kapcsolodik. Probáltam a keresőt de nem sikerült. Valaki segitsen! Köszi
  • xboxer
    Amúgy a gép maga überállat meg a grafika is én egy sima 100 hz-es thomson tv-n nyomom,de amikor haverok meglátták a grafikát dobtak egy hátast rögtön!A cod 3-at meg kegyetlen jól megcsinálták!
  • princeworld
    A Fifa Street 2 megy 360on?
  • xboxer
    A net felhasználónevedet meg a jelszavadat beírtad,mert anélkül nem tudsz live-ozni!!!!!!!!!
  • xboxer
    Én náluk vettem a gépet de már megbántam !
    A far cryt adta hozzá én meg észre se vettem,hogy használt amíg haza nem értem,végülis működik a játék nem karcos meg ilyenek,de azért visszahívtam azt mondta ha bármi gond van vele becseréli!
    A gép meg valami francia magánimport,remélem nem lesz vele gond mert szerintem így a gari is ugrott!Állítólag akkor is érvényes rá a gari,hát nem tudom?
    Amúgy csak azért vettem meg mert legalább samsung drive -os és ha flasheltetni akarom majd nem lesz gond a lemezekkel,ezt is csak remélni tudom.
  • Sir Quno Jedi
    Uhh. Nekem próbálta volna az arcomba tolni a használt német fosát brand new áron, bótba! Khmmm... Nagyon birkatürelmű vagyok, de azért MINDENNEK van határa.
  • sleepyhead
    platinumshop nálam is lol kategória, weblapukon már november közepe óta nyomatják hogy cod3 megjelent jujdejó. elmentem 1 héttel azután miután kiírták -> hábocs. nincs! még nem is érezett. majd holnap. 100%. visszamegyek holnap: hábocs. mégsincs! majd hívj. felhívtam 2 nap után -> nincs. jó, mondom vazz. aztán 1 hét múlva, ott jártam a környéken, gondolom benézek. NINCS! sebaj mondom, vennék egy ridge racer 6-ot. jó. 10ezer mint mindenhol. DE BAZZ. használt németet akart adni! mondom nincs új? azt mondja miért, ez nem jó? koszos, karcos dvd, megviselt tok, és egyébként is. újonnan megkapom 10-ért máshol, úgyhogy azt hiszem ennyi volt számomra a platinumshop.
  • CSOCSO
    komolyan nem hiszem el...........

gondoltam kihuzom a ruterbol. egyenesen a modembe dugom..aha.. rok gyors lett minden..vegre nem kell varnom 20 mp-t ahhoz hogy a demos by genre gomb lenyomasa utan mikor al istat tolti kijojjon a nemtok kommunikalni az ekszszuz szolgaltatoval hiba.......... nem most a sima modemmel gyonyoruen 1 mp alatt lehivta a listat a jatekokrol.. gyonyorueb bejott a jatek lapja hogy ingyenes meg minden. nem toltikezik de a rohadt letoltes 3% onkent megszakad.........................
  • nipponia
    KELLEMES KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN FELHASZNÁLÓNAK!
  • CSOCSO
    faszom kivan. semmit nemtok letolteni semmit nemtok csinalni mert minden masodik dolognal kidob a dashboardra ezzel a hibakoddal:
    80072741
  • CSOCSO
    meg nem flasheltem.. de magamnak fogom.. rendelnem kellett egy VIA sata pci kartyat mert az inteles alaplapjaimmal nem lehet megcsinalni
  • Zsoltika 007
    Te ugye magadnak flashelted?
  • CSOCSO
    nah mar meg is van.. ruteren 1364 re kellett allitani az MTU-t...:D mar updatel is
  • CSOCSO
    nemtok felmenni xbox livera...

ugyanugy beallitom az xboxot mint a masodik pc-t a ruteren de nem tudja letolteni az updatet:(
  • kill3r21
    Ha épp pihen a box
    Boldog Karit