176877
banner
  • Theodoric
    Ha sima elemet lehet tenni, akkor értelemszerűen akksi elemet is. Hűtés nélkül is lehet vele tolni, de akkor nem árt ha jól szellőző helyen van a box.
  • ReaL KiLLeR
    én tegnap feltölthetö elemet tettem bele és teljesen jo vele a kontroller
    meg plussz hütésem sincs de nem állitva tartom a boxot meg teljesen szabad hejen van nem nyomoritottam be a TV mellé stb. lényeg hogy tuggyon szellözni nekem igy van és semmi baj nemvolt tegnap pedig 9töl reggel 4ig toltam 2 game-t váltogatva...prey-t és az nfs carbon-t
  • Casper007
    A vezeték nélküli joy-ba lehet tenni töltős elemet? Mert akkor inkább azt érdemes, szerintem. Ja, és felszerelt hűtés nélkül azért sokáig lehet játszani vele, nem? Mármint a box-szal.
  • ReaL KiLLeR
    nem fikázzuk csak ami plusszot tud a többihez képest,azok közül az 1iket, azthogy let vele nem original xbox1es gamekkel jáccani sima DVD lemezröl - ezt még nem produkálja megfelelö minöségbe. de ezt a régiek nem tuggák azt amit a régiek tudnak az 5.0 is tuggya, azokkal nincsen semmi baj, 360asok menni fognak jol a gépeden nyugottan flashelheted:)
  • CSOCSO
    nah.. latom fikazzatok az 5 os xtremet... tehat akkor a regebbiek se jobbak?
  • CSOCSO
    vegyel olyan sata pci vezerlot amin a chipset ilyen : VT6421L (remelem jol irtam) van A val vegzodo is de az L a tuti... itt amcsiba 12 dodo:D szal otthon sem lehet valami uber draga..

amugy VIA chipsetes
  • ReaL KiLLeR
    köszi:)
    de áááh :| 1 verbatim + R DL-em maratt még és azt a far cry IP-nek vagy a GoW-nak akartam nah ha tom tegnap nem irom ki a prey-t :( mer prince-t jobban szeretném és tesom is azér hisztizik itt nekem
    ez a regio kod 1ébként kiborit...ok, itt: http://bt.xbox-sky.com/index.php megvan a legtöbb kicsit is jelentös x360 game PAL-ban is, de pl xbox kategoriába a régebbieket mint pl a prince SoT nem látták el .nfo-val
    külömben regelj ide ha akarsz nincs hiány seed-ben sem x360 téren a jo cuccoknál mos let regelni kari alkalmábol vagy nemtom mér de eddig nem letett:)
  • s73
    Elvileg. De akkor le kell vadásznod a régi boxos játékhoz az ss.bin-t, és dual-ra kell írni.
    Úgyhogy szerintem még türelem.
  • ThugEdge
    köszi,persze nem gond az angol,nézem is
  • ReaL KiLLeR
    azt tudom hogy nem egész jo még az 5.0 :( 1ik haveromnak 5böl 5 kiirt xbox game m1 az x360-ján de 5böl 3 szaggat bár nem fagy nade akkoris nehogymár szaggatosan kelljen jáccanom :(
    ha eredeti az xbox1 game akkor az nem szaggat igaz? x360-on
    létezik megoldás arra hogy ugy irhassam ki hogy az mennyen 5.0 nélkül is szal nem a "régimodi" modon?
  • ReaL KiLLeR
    szio nem bonyi télleg szal remélem nem gond ha angol föleg hogy minden 1es lépéshez van screenshot is ennek a tutorialnak a "PART 2" részében pont az ss dologrol van szo:)
    http://www.360-hq.com/xbox-tutorials-29.html
  • evid
    Én készítettem hűtést és egész jól bevált, már volt a #8203-ban, de akkor újra: kép, kép.
  • s73
    Az 5.0 még nem a tökéletes megoldás, csak az első lépcső.
    Nem minden játék indul, sok szaggat, fagyogat, ráadásul ugyanúgy régiókódos, mint a 360 játékok.
  • ThugEdge
    közben rájöttem,hogy az ss mergert kell használnom,nem is tűnik túl bonyinak,de ha lenne vhol egy útmutató az jó lenne vagy vki elmondaná a beállításokat
  • ThugEdge
    hi
    na bejgli zabálás megy?:))
    komoly:
    van az n3 iso és van hozzá egy ind-nnnss.bin, amivel patchelni kéne
    vki megmondja, hogy is kell ezt megcsinálni?
  • ReaL KiLLeR
    ASUS P4P800 SE lappal sikerülni fog felflashelni 5.0-ra a boxomat?
    xbox 1 nem eredeti gamekkel akarok jáccanni de aszem ezek csak az 5.0-val mennek csak ez a lap intel-es nem via-s
    van más megoldás? ki tom ugy irni pl a prince SoT-ot hogy menyen 360on 5.0 alatti flash-el is? mer bármijen bonyi akkor inkább azt csinálom...visszaolvastam és vki monta hogy másoltat nem visz az x360 csakha mexerzem a security sectort ugye az ss-t...ss patcher-t találtam
  • xboxer
    Én direkt úgy helyeztem el a gépet hogy teljesen nyitott helyen legyen,de valami külső hűtést azért majd beszerzek valahonnan.
  • Theodoric
    Nem kell aggódni 1 egész napi game utáni lefagyás miatt. Megesik.
    Nagyobb gond - és lehet ez is az oka a fagyásnak - a melegedés. Én most vettem észre hogy hiába van hátúl szellőző a tv állványomon megreked bent a meleg amit kinyom és fözi saját magát... namost télen még hagyján, de nyáron lehet kinyirja magát ezzel... azon gondolkodom vmi pc ventit szerelek oda hogy szivja kifele onnan a levegőt, elöl meg huzza be a hüvösebbet...
  • xboxer
    hello

Épp az előbb következett be az első lefagyása a gépemnek,igaz a gyerek szinte reggel óta egyfolytába nyomja!
    Ez normális dolog vagy kezdjek aggódni vagy néha pihentessük?????????
  • rambuu
    Ez jo cucc?? http://konzolium.hu/catalog/product_info.php?cPath=1_6&products_id=323
  • rambuu
    Hát arra én is gondoltam, hogy ha megkérdezem majd jól lebasznak, hogy hogy gondoltam én ilyet hogy nálluk lehet :D
  • teddymac
    mivel irtad és mire nem mind1 az se.
  • s73
    És amit csináltál e-mail címet a Live Id-hoz, ott is ezt az irányítószámot adtad meg? Ha nem, még azt próbáld ki.
  • teddymac
    Szerintem lehet bár még nem játszottam vele egész nap...
  • teddymac
    Megadtam a jó cimet nem tudom mit szarozol még...
  • Gabe18
    576-ba nehogy megkérdezd a flashelést...
    Náluk csak vedd meg 20.000-ért verzio van.
  • princeworld
    Kiirtam 1 jatekok(ghost recon aw) és amikor beteszem kiirja h Unrecogniseable Disk vagy mi.Mi lehet a gond. clone cd vel 2,4x ersen irtam és PAL.Valamint azt szeretném megkérdezni h h lehet a HDD re dolgokat másolni????? PLS help. Köszi
  • zsolt2800
    Lehet hülye kérdés,de tényleg 3-4 óra játék után pihentetni kell a gépet, vagy lehet vele többet is játzsani?Köszi
  • rambuu
    Na talán még ez a kettő is jó lehet csak az a gond, hogy az egyik Miskolcon van ez http://www.golemkonzol.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=28
    A másik meg van Budapesten is csak az a gond, hogy ott meg nem hiszem, hogy Flashelnek az 576ban http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=33846
  • teddymac
    Köszönöm
  • teddymac
    hát ezt irtam :Amerikai adatok (ha az amerikai Piactér-régiót szeretnénk használni):
    - Irányítószám (ZIP-Code): 00501
    - Telefonszám (Phone number): 516-7971209 (a kötőjelet nem kell beírni)
    és mégis az adress hibát irta ki
  • princeworld
    Kiirtam 1 jatekok(ghost recon aw) és amikor beteszem kiirja h Unrecogniseable Disk vagy mi.Mi lehet a gond. clone cd vel 2,4x ersen irtam és PAL.Valamint azt szeretném megkérdezni h h lehet a HDD re dolgokat másolni????? PLS help. Köszi
  • rambuu
    LOL
    2006.December 25. Karácsony napja és SÜT A NAP!!!! LOL Mikor volt ilyen Karácsony napján SOSE!!!!
  • s73
    Tök mindegy, milyen címet írsz, a telefonszám és a zip code formátuma egyezzen az adott országéval.
  • Evogordon
    Dejó zene :) halgassátok ismerős lessz
    http://youtube.com/watch?v=DR91Rj1ZN1M
  • Gabe18
  • teddymac
    Fontos: A lakcím (város, utca, házszám) megadása tetszőleges, ezekben a mezőkben bármi állhat.(xbox live )
    Nekem még se megy valaki segitene valami lakcimet megadni :(

Kérdeztél valamit én válaszoltam...
  • rambuu
    Hát nem tudom elég izé, meg nem tudom hogy Flashelnek-e.
  • rambuu
    Na ez az amit akartál írni nekem??
  • teddymac
    global
    Itt lehet kapni nagyon jó dolgokat olcson...akkár xboxot is