176877
banner
  • rambuu
    De ezt csak az XBOX tudja letölteni a netről??
  • turho
    Német Fayer, Minigolf egy üdülőhelyen, Itt a piros, Papás-Mamás, és kocsmai szkander :DDDD

Na jó: Burnout revenge (vagy PGR3, vagy TDU, ez ízlés dolg)
    COD2 (vagy COD3, ez ízlés dolga is)
    Gears of War (tényleg nem rossz, de illik divatból is
    megszerezni)
    Oblivion
    Dead Rising

(Hasraütésre mondtam 5 méltó játékot, még a saját sorrendem sem ez).
  • Casper007
    Mondjatok már öt játékot, ami nem maradhat ki egyetlen X360 tulaj készletéből sem.
  • Attila8805
    Ha valaki még nem tudná az 5.0-ás Firmware tulajdonságait.
    treme firmware 5.0A and 5.0B for TS-H943 Xbox 360
    ------------------------------------------------------
    Single Layer!, FirmGuard, Two Speed, Media Stealth, One Firmware, Xbox 360 backup and extraction firmware modification!
    Features
    -----------------
    (V5.0) Single Layer DVD disc support(+/-R) for both Xbox1 and 360
    (V5.0) Xbox1 file ISO support - burn just game files to disk in ISO format
    (V5.0) Xbox1 file ISO capacity increase to utilise full disk space for single layer
    (v5.0) 360 file ISO support (Work in progress. New QWIX tool to come)
    (V5.0) Supports older style XBox1 disk format (just burn game.iso)
    (v5.0) Enable0800 disk now supported on single layer disk
    (v5.0) New 5.0a (fast always) and 5.0b (slow always) read speed option (Originals unaffected)
  • dbb
    Szevasztok,Most játszottam igazán egy jót a frissen megszerzett NBA 2K7-el. ÉS egyszerüen csodálatos,grafika,mozgások szinte élnek a játékosok.Mindenkinek csak ajánlani tudom még annak is aki nem szereti az NBA-t!:)
  • rambuu
    Nekem csak az lessz a lényeg, hogy az ne szaggason amit én játszok.
  • Sephi
    Azert errol lehetne vitatkozni. Ott van pl a Saints Row... :D
  • CSOCSO
    jaaaaaaaaaaaaa zsiiiiiiiiiiiiiir reach about
  • xboxer
    köszi ezt én is megpróbálom de majd usb-vel próbálom rákötni
  • rambuu
    Köcce ez kira!! Na nézzük mi is kell majd.
  • james69holden
    http://www.gamespot.com/games.html?type=games&platform=1029&mode=all&sort=score&dlx_type=all&sortdir=asc&sortdir=asc

osztályozás alapján rendezve...
    értelemszerűen felül van a legmagasabban osztályzott game
  • rambuu
    Tudtok valami olyan oldalt adni ahol fent van minden xbox360as játék, nem kell hogy le lehessen tölteni csak az érdekel, hogy mik is vannak rá.
  • evid
    Szivacsos, mindkét oldalán ragadó szalag csíkokkal. Ez elnyeli a rezgést, jól rögzíti, de ha kell nyom nélkül leszedhető. Fordulatszabályzós venti, kapcsolóval, 220/12V-os adapterre kötve :)))
  • xboxer
    Hello és hogy rögzítetted oda?Mármint az oldalához?

• Ioles
    Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne hogy ugye pár Xbox 1-es játékhoz készült magyarosítás. Ezeket a játékokat ha futtatjuk Xbox360-on akkor a magyarosítás ugyanúgy megcsinálható, mint ha Xbox 1-en menne?
  • gyzoli1
    Ha valakit érdekel http://bt.xbox-sky.com/index.php-n most tudtok regisztrálni!Ritka pillanatok egyike :)
  • s73
    A 360-as játékok nem akadnak, mi a régi, xbox 1-es játékokról beszéltünk.
  • CSOCSO
    akadozas teren ertettem.. mindegyik flash progival akadozni fognak ajatekok?
  • Ewergo
    Üdv!
    A Quake 4 van valakinek? Mármint meg tudná mondani hogy lehet e egyszerre 3-4-en szátszani? Nem neten, hanem 4 felé osztott képernyön. kb. 4 joyal.
    köszi!
  • rambuu
    Aham, hát nincs a falhoz tolva egésszen van kb egy olyan 10-15cm a faltól, na de mind1 na írj mán majd vissza a PMre amit írtam.
  • ReaL KiLLeR
    huu hát figyike tesztelheted ha érzed hogy nagyon melexik ne használd tovább ott ésaz az asztal fullra a falhoz van tolva a háccso részével? mer akkor nemannyira lényeges hogy hátul jukas :( állitva tartják páran...csak ugy a HDD-s olalra nem állithatod...tehát csak arra az oldalára tudod állitani amejiken szintén szellözbe fektetve...de a leg lénegesebb fégülis hogy hátul tuggyon kicserélödni a levegö eléggé meg ott tuggyon szellözni...az állaitott pozicio 1ébként annyira a DVD drive-nak sem jo
  • rambuu
    Felállítani meg nem jó mi?
    Ja különben hátulról lukas az asztal mert én ezt oda tenném a Monitor alatti részhez.
  • ReaL KiLLeR
    nagyon köszike isten vagy!!
    nah ez kellett nekem :):) xép karácsonyi ajándék a boxom mellé :D :)
  • ReaL KiLLeR
    nemtudom nem probáltam de hokedli a tuti :D:D kérjétek el ti is a nagymamátoktol :D
    xbox azér nem ojan lapi mint 1 DVD player szal 15 cm hejbe belenyomoritani szegényt let hogy végzetes :( hátul összegyülök 1re több forro levegö és az amugy is igy jobban melegedö boxot 1re jobban füti majd...
  • gyzoli1
    Real Killer!

http://share2net.com/?id=55398116
    Letöltöd az Xtreme42.rar-t
    Kicsomagolod!
    Abban találsz Xbox1-es dvd ill. bin kiterjesztésű fájlt!
    A meghajtó eredetinek ismeri fel a lemezt,ha kiírod!
    Van egy lista,ahol megnézheted,h mikkel tudsz játszani 360-on!
  • teddymac
    Te elöbb a gépet vedd meg ott ahol irtam :)
  • rambuu
    Egy 15centis kis rés nem elég mi? Mármint a két fok közt akkora hely van?
  • rambuu
    Ja nekem is csak drága most még
  • rambuu
    Ja az üzlet. Hát engem a játék nem is érdekel, hanem csak az, hogy Flashelnek-e?
  • Casper007
    Vagy teszek mellé egy ventillátort. :D Csak ez egy kicsit több áram.
  • teddymac
    http://www.gamestar.hu/news.php : Az XFPS 360 akcióban EZ KELL NEKEM
  • Casper007
    Mármint a játékkereskedésre? Az árak elfogadhatóak, de a játékfelhozatal elég szegényes. Voltaképp minden magyar üzlet szegényes a játékokban.
  • ReaL KiLLeR
    nekem 1 hokedlin van :D:D:D amit nem vesz körül semmi...nah szal tedd plcra csak ne told hátra pl a falhoz mer az fontos hogy hátul szellözzön és oldalt is maraggyon szabad + ne l1en közel a másik polc a tetejéhez, tuggyon kiáramolni onnan a forro levegö
  • rambuu
    És ahhoz a Konzoliumhoz valami vélemény, mert aról még nem láttam senkit sem hogy írt volna valamit?!
  • ReaL KiLLeR
    és még annyit hogy hátha vkit megmentek uj DVD iro vásárlásátol ha elmondom hogy LG4161B gyári 1.0-s fw-s DVD iroval verbatim + R DL DVD-re 2,4x-esen IMGburn-al ugy hogy beállitottam a booktype-t DVD-ROM-ra és a .DVD fájlt taloztam be, sikerült megirni eddig minden game-t
  • Casper007
    És egy szekrénypolc elég neki? Vagy inkább tegyem olyan helyre, ahol nem veszi mörül semmi.
  • Zsoltika 007
    Valaki tudna Bp-i üzletet írni nekem privibe ahol flashelnek és hűtésmodot is csinálnak? Fontos lenne mert 2 ünnep között van csak lehetőségem felmenni venni és nem nagyon lesz időm hogy végig kérdezgessem az üzleteket. Szóval nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni!
  • rambuu
    Igen hallodtam hogy annak nincs jó híre
  • teddymac
    Golemkonzolt sürgősen felejtsd el
  • ReaL KiLLeR
    azt nemtuggya vki hogy az xbox1es gameknek mennyi a security sector értéke? mint pl. 360.asoknál az 1913760. ott nem állando van? met nemtalálok neten eggyet len 1 xbox 1-es SS.bin-t se