176877

-
Szia smile! 
Telezabáltuk magunkat, lassan már a kutya is bejglit zabál. Az italról nem is beszélve!
-
Na mind1 majd megfogom próbálni azért TVn is, hogy hogyan néz ki, de asszem akkor is Monitoron fogom játszani.
Ja és ténleg ezt valaki használja Gabe-18on kívül, mert ugye a Microsoft azt írta, hogy elcseszheti a gépet. X360 Intercooler -
én olyat láttam hogy rávolt rakva az optikai kimenet+vga...MediaMarkt... -
Értem! Hát így nehéz segíteni innen Magyarországról, de remélem, hogy hozzájutsz előbb-utóbb egy géphez. Ehhez őszintén sok sikert kívánok neked!
-
nagyon vonzó ez az X 360....
HDTV-t meg 100 h nem veszek, viszont van 19 colos LCD moncsim.
HA netán vennék x 360at akkor mi anna ka kábelnek a neve amivel rá tudom kötni a monitorra?
ÉS van valami audio kiment a kábelen?
Mert van 5.1-em és azt jólenne kihasználni... -
Nem tudná valaki megmondani, hogy kaphatok Core Packot és 64 MB-os memóriakártyát a legolcsóbban? Ja, és házhozszállításos üzlet kéne. Előre is köszi. -
en egy kis tv-n jatszottam a lost planetet.... pgr3 at es a burnout... nagyon allatul nezett ki.. sokkal jobban mint egy ps2 es jatek.. .akinek nincs hdtv je is elvezni fogja!!!!! a dead risingban is ugyanugy 50 zombi fog korulvenni.. hdtv ide vagy oda....
kis tv vel de a nagyobb sima tv vel is csak az a bajom hogy csikos akepernyo:(
hdtv-n meg nincsenek csikok viszont latszanak a recek....:(
pgr3 nal pl eldobtam az agyam mikor kis tv-n jatszottam..erre bedugtam hdtv re es az auton mindenhol rece:(((((((((( -
szevasz komám!! 
mennyit híztál???

-
Vajdaság-Kanizsa, de ma mán Magyarkanizsa a neve.
de lehet hogy még a térképen Kanizsa ként találod meg, itt van közel a határhoz. -
Hol élsz rambuu? -
Akarnák én csak hát még van egy kis anyagi gond, de nemis az a legnagyobb gond, hanem az hogy hol vegyem. Meg az, hogy nem Magyaroszági vok és így egy kicsit nehezebb tájékozódni és azért kérdezek-kérdeztem annyit. -
Vegyél már légy szíves egy 360-at! -
De a Lsot Planet Monitoron jól néz ki?? Vagy általánosságban minden játék? Mert én nem fogom az 55cm tévémen játszani az bisztos. Párszáz ezer forintot meg nem adok ki egy HDTVre!! -
Gabe18 #8988 Na azért ne tulozzunk,a Dead Rising-ben is beszél minden fontosabb karakter,csak a megmentendő tulélők nem beszélnek mikor összeszeded őket. -
Vigyazz! Ha nincs HDTV-ed akkor inkabb ne ird ki!!! Olvashatattlanok az irasok sajnos. Nekem ez baxta el az egesz jatek elmenyemet.
A Lost Planet is ilyen de ott kevesebb a szoveg es ott beszelnek is... a Dead Risingba sok a szoveg es nem beszelnek. -
Dead Rising jó. Megéri a dupla rétegű lemezt és az időt. Véres, brutális, kegyetlen, hangulata telsejen egyedülálló, nehéz.
Így jó lesz? Amúgy ezt tényleg a topicjába jobban illett volna. Amúgy a játék 10.000 Ft és sokan megveszik, szóval pár órát és 1000 Ftot megér. -
Gabe18 #8985 Dead Rising topik -
Nekem az xp media center van a gépemen még sem tudom megcsinálni :)
csak a képek meg a zene megy ennyi!Már a tversity media sercer-t s kipróbáltam azzal sem ment!HELP!!! -
Szeszmester #8983 Dead rising az jó? Megéri a dupla rétegű lemezt és az időt? Vki pls írjon róla egy tömör összefoglalást! -
Gabe18 #8982 Sehogy,csak egy mentést ir folyamatossan felül. -
Nna itt is vagyok!
Gyorsan ment, mert pár kört már futottam ebben az ügyben.
Elmentem (most már negyedszer :-) a megadott címre)
Ott ez áll:
Connect the Xbox 360 console to This Computer
To connect your Xbox 360 console to this computer, the computer must be running Windows XP Service Pack 2.
- Ez eddig rendben van, legális Win XP Home+Sp2 van a gépen, állandó frissítéssel.
To learn more about and upgrade to Windows XP Service Pack 2, visit Windows XP Service Pack 2 webpage. When your upgrade is complete, return to www.xbox.com/pcsetup to complete your setup.
- Elmentem ide, telepítettem a felkínált programot, ezt is negyedszer :-)
Az érdekesség, hogy mindegyik alkalommal csak lefutott pillanatok alatt, de az az érzésem, hogy nem települt semmi.
Az Xbox 360 pedig még egy serialt is kiadott, hogy majd ez a program kérni fogja.
Nem kérte.
Nem kért ő semmit se.
To determine the version of Windows that you are running, follow these steps:
On the Start menu, right-click My Computer, and then click Properties.
On the General tab, under System, look for the version of Windows that you are running.
If you know that you have Windows XP Service Pack 2, manually select your download package from Xbox 360 Media Download page.
- Megcsináltam.
Faszán kiírja, hogy XP+Sp2
Tehát nem tudom mi hibádzik.
Illetve kezd egy olyan sejtésem lenni, hogy BG újabb húzása ez, amennyiben nem veszed meg az új oprendszerét, ami Média Centerrel van ellátva, akkor sux az egész.
Logikus ... hiszen az Xbox 360 segédprogramja azért nem csinál semmit, mert nincs Média Center a gépen.
Evvel rákúrtunk.
Egyelőre.

-
Szia lágyszi segits!Feltettem Op-rendszernek a windows xp media centert +letöltöttem a transcode 360-at de az aviket nem tudom lejátszani!A képeket zenét már látja az xbox360 ami a gépen van!de az avit nem észleli!ha az xboxon a media centerre nyomok akkor kiír egy számsort felirom de azt még mindig nem tudom hová kellene irni majd és utánna azt irja menjek az xbox.com/pcsetup oldara onnan is leszedtem már mindent:) de nem mennek az avik!SEgits a transcode ba kell valamit állitani mert ahoz nem nyultam!Köszi elörre is ha lehet mailbe irj!
[email protected] -
Má' megyek is, rögtön referálok!
Kösz a gyors választ!
-
Ezt a Dead Rising-et vettem górcső alá mint 2 napos Xbox 360 tulajdonos.
Meg vagyok vele elégedve, vagy inkább le vagyok nyűgözve a kivitelezésétől.
A nem olyan régi PC-men ilyen megjelenésű játékot nem tudok már egy ideje játszani.
Ennyit a technikáról.
A kérdésem:
- Menteni bármikor lehet a játékban, ha eljutok egy kanapéhoz, vagy egy WC-be.
De.
Hogyan bírnám én azt elérni, hogy ne írja felül állandóan azt az egy mentést?
Merevlemez van a boxban (Prémium csomag)
Előre is köszönöm!
-
Valaki tudna segíteni? -
Szia!
http://www.xbox.com/en-US/pcsetup/XPPreSP2.htm
irj mailt ha rájötték hogy kell beállitni hogy vigye az avikat is köszi!
[email protected] -
Hi!feltettem a windows xp media center-t a gépre [...]
Meglátszik, hogy Karácsony van, Téged a Jézuska vagy a Télapó (szabadon választott) küldött!

1 napja futok ezután ... (2 napja van Xbox 360-om)
Lécci add meg a konkrét letöltési címet, ahonnan le lehet szedni ezt a média centert, mert már csak ez hiányzik a boldogságomhoz.
Minden más tökéletesen működik.
Előre is köszönöm!
-
Akkor milyen videót játszik az xbox 360 alapból és hogy kell megcsinálni hogy vigye a aviakt is? -
Nekem aztán mindegy :D -
playman #8972 Kérdés a nagyérdemühöz. Használtan kívánok 360-ast venni. (még nem vettem meg) Gondolom a flash-nek vannak különféle verziói. Milyen hátrányom származhat belöle, ha mondjuk nyáron flash-elt gépet veszek ??? Mit nem fog tudni?, mivel lesz kevesebb mint mondjuk a mostani 5.0-ás.
Gondolom ha a gép 1/2 óra játék alatt nem akad 1x-sem, akkor elhihető, hogy nem melegszik (tragikusan) és ha sokféle jétékkal próbálkozva mindent olvas, akkor az olvasóval sincs gond. Mire figyeljek még ? Kérlek segítsetek összehozni egy jó vételt. Előre is köszi. -
Az avi-t nem játsza le a box alapból. Vannak rá valamiféle trükközések,hogy működik-e, azt nem tudom. -
Ahh maradjunk annyiban hogy TE nem jaccotal annyit az Oblivionnal mint amennyit en es akkor kvittek vaunk :D -
Most odáig jutottam hogy a képeket meg a zenét meg tudom nyitni a boxon (mármint ami a pc-n van a mappába azt látja x360!De a videóra azt irja hogy üres pedig tettem abba is egy rövid kis avit!Ha a media centerre nyomok a x360 on akkor meg még minid azt szajkozza hogy töltesem le a wwww.xbox.com/pcsetup de onnán már rég leszedtem és feltettem amit kellett help mert én filmeket szeretnék nézni rajta köszi!!! -
kerdes a media center okossagrol: nem lehet akarmilyen video streamelni pc rol, ugye? csak olyat amit a pc is lejatszana mindenfele codecpack nelkul????? tehat a box csak huzza a filet a geprol de o maga kodolja a tv re? ( tehat nem akepet huzza a pc rol ami kodolja a videot keppe)
mer ez igy sux:(
azt hittem tudok divxelni:( -
nekem akkor esett le mikor a barlangba vagyok es felnezek a lelogo sziklacsapokra.......... sima tv-n uberjol nez ki. majd mindjart hazahozom hd ra:D -
hat nemtom... lost planet, tomb raider, dead rising, pgr3, burnout.. eddig ezeket nyomtam es mind nagyon zsir!! ma meg masik ugyanennyi gamezt fogok tolni -
hat nemtom... lost planet, tomb raider, dead rising, pgr3, burnout.. eddig ezeket nyomtam es mind nagyon zsir!! ma meg masik ugyanennyi gamezt fogok tolni -
most tettem fel utánna is azt irta:( -
Tölsd le a Net Framework 1.1et -
valami net framework 1.1 .et irkál hibának