176877

-
nemtok senkirol aki megcsinalna.. korbekerdeztem egy par embert de semmi.................
nem szarakodok par napja.. 1 napot baszakodtam vele.. azota volt egy karacsony = nincs posta meg munkasok sem akik elhozzak a raktarbol....szal rendeltem vmit de a kari miatt csak ma fog megerkezni... -
Xbox 360 szétszedése - how to open your xbox360:
itten van ni
es igy kell a hatso reszen levo fogazatos reszt kinyitni"
elso reszlet
tehat
-leveszed az elejet.
-kinyitod a hatuljat ugy ahogy mutatja a masodik link [ muanyagbol kivagsz olyan format ami belemegy a hatso kis lukakba.. addig tolod amig nem kattan. ha megvan akkor szet tudod huzni
-elol figyelj oda a biztonsagi celuxra vagy mire.. nomeg a kis muanyagokbol kitamaszthatod a kapcsokat az elejen
-a vincsit vedd le
-a ket sotetszurke oldalat ovatosan szedd le mert nagyon ugy nez ki mint ami el akar torni.. valami hosszu de eros dologgal nyulj ele es feszitsd fel a szeleinel ( szal ne kozepen feszegesd a palcikaval /olloval vagy amivel alafersze) [igen az elejet siman kezzel kezdd meg]
-ha megvan akkor az aljan vannak csavarok amivel a teteje vagy az alja is le fog jonni a gepnek!!! torx csavarhuzo kell... PROBALD MEG UBEROVATOSAN KICSAVARNI OKET!!! es lehetoleg ne geppel!!! nekem is elbaszodott egy csavar amit ki kellett furnom:(
kell hozza T12 es es T7 es csavarhuzo
van 14 szurke es 8 fekete ezutan lejon a masik fele is a boxnak
ennyi...
a feheret hagyd rajta.. a fekete dugot szedd le a drverol es oda dugod a sata csatit
-
vagy leglábbis csocso nem tud rola :D -
xboxer #9118 Hello
Ne szedd szét játszál vele...........ez nem lego..lol....... -
CsoCso de most komolyan ménem Flasheltetted ki valakivel sokkal egyszerűbb, mint itt mán nem tudom hány napja szarakodsz.
Vagy várjunkcsak te vagy az aki Amcsiban van ugye? Azért nem tudod, mert ott nem csinálja senki sem a könryéken. -
Te szedted már szét a boxot, mert azt nemértem teljesen hogyanis kell, elmagyarázná vki? -
hd tv tol nem lesz TELJESEN mas minden....
erdekes.. de pl a 780 as beallitas az csak hd tv-n jo...
azaz: jatszottam sima tv-n.. nem lattam receket.. uberszep volt a gamez ( lost planet es pgr3 rol beszelek)
atdugtam hd tv re es 480 ban recesebb volt minden... 720p ben mar kevesebb rece de pl a tomb raider 720 ban mar lassult...
de pl burnout nal nemsok kulonbseg van 720p hd es sima tv kozott.. azon kivul hogy a sima tv-knel vannak azok a vizszintes csikok.. amig eleg jol latszanak.. nah ez pl nincs meg a projektoros tv-nknel.. ettol olyans zep a grafika.. de latszanak a recek is egybol..
pl a pgr3 ban azonnal csalodtam hdtv-n.. 180i vagy 720p... tokmindegy... reces minden:(((((((( pedig a hulye sima tv-n elallt a lelegzetem es elore fajt a fejem hogy OMG hogy fog ez kinezni hdtv-n................. -
sata vezerlo... VIA chipsetes.. ezzel 100% hogy mukodni fog, ha jol csinalsz mindent!
ne felejtsd el hogy le kell huzni mindent az alaplaprol.. marmint ide csatlakozokat, (cd...hard drive...) es jobb ha pendriveval csinalod nem floppyval.. de ha floppyd van csak akkor probalkozz csak.. hatha sikerul.. -
Piko888 #9113 Én már 2 napja nyomom, most voltam az első esős pályán, majd leesett az állam, szakadt az eső, néhány helyen lefolyt a tetőről ha alá álltál akkor a ruhádon spriccelt szét, a gyár falai csillogtak az esőtől, pedig nem is hd-tv-n néztem. -
Miért? Ez mire jó? -
SED HDTV

-
Ha veszel egy ilyet , akkor nőnek az esélyeid. :)) -
Ha Inteles gépem van, akkor 1000% hogy nem tudom magamnak flashelni a gépet, vagy meglehet csinálni? -
xboxer #9108 Én ma vettem meg a gears of wart.
-
xboxer #9107 Én ma vettem meg a gears of wart.
-
Pörkölt #9106 COD3 eladó! -
Piko888 #9105 Én is csak azt veszek -
Nekem van több is. Még PC-re is van egy csomó. -
ütős:D?Akko' Fight Night round 3:)) -
Pörkölt #9102 Flashelés Debrecenben.
[email protected]
-
klastrom #9101 Vesz még vki manapság eredeti gammát ?
Minek ?
-
Plíz, vki mondja meg, hogy kell patchelni patcheletlen gamekat! -
Microcosmos #9099 Eladó 3 hónapos Xbox Live Gold előfizetés 5K-ért -
Piko888 #9098 Bár ha megnézed a vásárlási információnál ott írják hogy futár viszi ki -
Piko888 #9097 játékok eladva
-
Piko888 #9096 van pár aki postázik -
mindegyik ilyen online shop-os bolt futárszolgálattal dolgozik... -
srácok ez a burning media postán küldi a lemezeket vagy futár hozza? -
Piko888 #9093 Eladó egy Project Gotham Racing 3 és egy Fight Night Round 3.
Ár megegyezés szerint.
[email protected] -
Piko888 #9092 www.uberkonzol.hu
-
transcode 360 hoz ért valaki?Ha igen jó lenne egy kis help!Mit kell benne beállitni hogy lássa a boxot? -
Kis Nato #9090 Sziasztok! Tu nekem valaki abban segiteni hogy milyen progik kellenek a flasheléshez, honnan tudom leszedni és hogy hogyan kell csinálni?
Meg ezzel nem fog beájulni az olvasó ha sokszor van frissitve?
Köszi! -
Latis666 #9089 Szerintem a user az egyben a netes accountod is tehát ha van élő liveod az a másik userhez van kötve. Offline tudsz játszani? -
totyi #9088 Sziasztok!
Splinter.Cell.Double.Agent.PAL.XBOX360-Allstars ennél a játéknál miért irja ki a hogy nem jo régio kod,pedig Pal a játék.
-
En csinaltam uj usert...de valami oknal fogva nekem azt irja ki hogy az online jatek az en uzeremre ki lett kapcsolva.... ez miert van? Ha veszek Gold kartyat akkor bekapcsoljak vagy ki lettem bannolva? (az updeteket pedig toltotte amugy) -
Latis666 #9086 Ó akkor csak érjek haza kö kövön nem marad :) Van esetleg rá mód hogy valahogy kiszürjem a magyar játékosokat vagy magyar csapatokat? Mert arra gondolom kicsi az esély hogy pont magyarokkal hoz össze a sors odafennt. -
Nyugodtan használhatod a másolatot is. -
meg fogom!!! holnap jon a sata vezerlo.. es mar hackelem is a gepet.. sztan remelem hogy max pentekig megjonnek a dupla layeres verbatim dvd-t es akkor lesz ihaj csuhaj! 14 gamez lesz meg addigra -
Latis666 #9083 Sziasztok. Olvastam valahol hogy a másolt Gears of war-ral nem gáz liveozni? Még eddig csak az eredeti Fight night-tal mertem felmenni. Nyugodtan használhatom a másolt játékokat is a liveon? -
Mr Vader #9082 JA és elöre is kösssz!