176877
banner
  • rambuu
    Aham na kössz, akkor majd megkérdezem a GlobalGamet, hogy megcsinálják-e nekem.
  • zsolt2800
    Ez a nyko hűtő tényleg tönkreteszi a gépet vagy ez hülyeség?
  • teddymac
    OBLIVION
    még,hogy 6000ft :)
  • sector512
    nem lesz tőle semmi baja
  • hyperblade
    hali!

segítség kellene!!!

multizni szeretnék live-on bevan flashelve a gépem, és miondjuk beteszem a gow-ot rákattintok hogy multiplayer előtte kiírja hogy update.....szinte mindeggyik játéknál megkérdezi de nem merem nehogy vmi baja legyen, és kérném a segítségeteket hogy nyugottan frissítsem vagy mit csináljak most..
    mert goldban vagyok előfizetve még de nem tudom multizni egy játékkal sem:(:(
  • athlon7
    ELADÓ egy Samsung 107 cm-es Projektoros HDTV!!!

Eladó egy nagyképernyős Samsung 107 cm-es 100 Hz-es Projektoros Tv ( HDTV 1080i Ready ). Opcionális gyári Tv állvánnyal, 1 éves, költözés miatt eladó!
    Iá.: 170.000 Ft
    Érd.: 30/904-7664 Telefonszámon vagy a [email protected] E-mail címen!

Tudom, hogy kicsit OFF, de azért írtam ide, mert Konzol-okhoz tökéletes!!!
    Már volt rákötve XBox360 720p-ben, 1080i-ben és káprázatos képmínőséget produkált!
  • evid
    Nem olyan nehéz. Szerintem ott, ahol flash-elik a géped. Valószínűleg csinálnak is ilyet/hasonlót, és nem mondasz nekik vele újat.
  • carterx
    igen úgy van ahogy SECTOR mondta,enyém is ilyen és király.
  • Me0w
    Barki aki nem gimnaziumot vegzett b+ :D Kell hozza egy paka meg kb. 200 forintnyi alkatresz...
  • rambuu
    Jó és kitudja ezt megcsinálni??
  • HUNMarcus
    meg tudnátok mondani mi az a REDEEM COD és mire lehet használni és hol található??
  • Petyus_
    Ilyen baráti áron hol lehetne beszerezni? =) Nekem sajnos jelenleg csak egy "háromnegyed" Oblim van. :D Ez úgy néz ki, hogy a világ délkeletre fekvő része hiányzik, mert ott szét van karcolva a lemez, egyébként tökéletes. =) Viszont emiatt nem tudom továbbvinni emiatt a Fighters' Guildet, ezért sajnos fel kellett függesztenem a játékot. Kellene egy jó példány.
  • Latis666
    Pontosan. Nekem például már több eredeti játékom van konzolra (xbox) mint pc-re volt és 360-ra még több lesz. És a magyar progikat meg is veszem majd.
  • evid
    Ilyen a venti volt mod.
  • sector512
    Warez téma: Én is unom nagyon a sok láma kérdést, aki warezolni akar olvasson utána, ha meg nem tudja megcsinálni csináltassa meg mással játékot meg rendeljen. Ettől függetlenül egyáltalán nem ítélem el aki warezol, én is előbb letöltök egy játékot, és ha tetszik megveszem. Majd itt is szépen egyre több game fog fogyni ahogy emelkedik az életsznvonal, de ez már egy másik kérdés... :D
  • rambuu
    Ja akkor mind1
  • sector512
    Lényeg hogy az alaplapról kapnak 7-8 V-ot a ventik egy fordulatszámszabályzó segítségével. Nekem is így van megoldva, bármennyit játszom bármilyen játékkal nem melegszik túl a gép.
  • carterx
    nem én csináltam,férre ne ércsd,egy szerelő okosította.
  • teddymac
    Majd ha megjelenik magyar nyelven akkor megveszem addig nem érdekel az eredetimég 6000ft.-ért sem.
    Megoldottam a problémám.
  • rambuu
    De mit csináltál?
  • carterx
    ez egy 10 perces munka max,nem voltam ott a műtétnél de pár forrasztás az egész.nem érdemes külső hűtéseket használni mert a géphez szükséges áramból kapja a feszt,és nem tudni hogy hosszabb idő után milyen károkat okoz az ha netán nem kap elég powert a gép
  • Olcsi2
    foleg mert az Oblit mar 6 korul utanadvagjak es tobb mint 100 ora jatekert ha meg ennyit is sajnalsz ra, akkor az tenyleg szomoru.
  • s73
    Hát, szerintem meg aki warezolni akar, az csinálja, aki meg nem, az ne csinálja.
    Majd ha a sok multi kiadó befejezi ezt a negatív diszkriminációt, amit csinálnak a kontinensenkénti eltérő megjelenéssel, a régiókódolással, a játék árának mahinálásával (Japán legolcsóbb, aztán az Usa, majd Európa, ott is ahogy haladunk Kelet felé, egyre drágább, bár már az angol ár is 10-30 % több, mint az amcsi), akkor lesz erkölcsi alapjuk számon kérni, hogy Röcsejpusztán Pistike miért nem tud várni két hónapot, hogy játszon azzal a játékkal, amivel Jake Detroit-ban.
    Ráadásul örülünk az X360 hazai támogatottságának az M$ részéről (ha valaki ive-ozni akar, annak még most is - az ő álláspontjuk szerint - "csalnia" kell.
  • playman
    Segítséget kérnék. Vízhűtéses 360 dobozom vízhűtőjét felemeltem kicsit a jól bevált helyéről, és azóta a gépet nem tudom a pówer gombbal kikapcsolni, és ha bedugom a 220V-ba az adapter rögtön elindul. Belép a dashboardba és úgy 15-20 sec múlva a bal alsó és felső led elkezd villogni. Doktor úr, nagy a baj. Mit tegyek ?
  • s73
  • Latis666
    Százezer fölött van a konzol és nyilván kell +1 irányitó legalább 3-4 játék is mert azért kemény lenne a karácsony ha az uj xboxomon egy darab fifa 07 futna (söt az enyémhez azt nem is adtak) akkor most válasszak hogy havi egy játék megvásárlásával támogatom a microsoftot az EA-t és a többieket és majd nyáron megveszem végre a GoW-ot vagy inkább játszom a méregdrága konzolommal fizetem a live-ot (amit ugye elvileg a magyarok nem használhatnak), és irom a játékokat. Nekem a második logikusabbnak tünik. Persze azért a kedvenceket megveszem de mindent ki szeretnék probálni ezért vettem meg a(z akkori) legdrágább konzolt.
  • Lizardman
    és azt hogyan lehet megoldani? Azt is "külsös" ember beavatkozásával? Csakmert nézegettem a hütéseket, és roluk infokat, a seggbe csatlakoztatos intercoler alapbol kizárva (a gép belülröl szétolvad) , a vizhütés meg 35 ezer Ft. Szoval kéne valami egyszerü , de akár drasztikus is:)
  • Latis666
    Én mindent clone cd-vel irok és eddig nem volt gond. Kopp kopp kopp. Mondjuk talán ha 5 lemezt irtam de lehet hogy négy.
  • teddymac
    Jókor kérdezek mikor a, no warez a téma :(
  • xboxer
    A warezról csak annyit hogy ténleg kurva drágák a játékok!
    De viszont szerintem nem kell az embernek minden szar játék!
    Én is azért nem flasheltem mert rájöttem a legtöbb játék egyszerűen ratyi amivel még a 8 éves fiam se játszik,az a pár játék ami szerintem zsír/cod,far cry,gears of war/azt meg megveszem,ezért nagyon jó a demo letöltési lehetőség mert pl. letöltöttem a lost planetet és már most tudom hogy nekem nem jön be tehát nem fogom megvenni!!!!!!!
    Autós és sport játékot azért nem irtam mert azok engem nem érdekelnek biztos azok között is van pár király!
  • teddymac
    The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion.PROPER.PAL.UK.XBOX360-UKT
    megmondana valaki ezt,hoigy kell kiirni ? decrypterel hiba üzenetet ir ki :(
  • carterx
    bocs,de akkor már lefeküdtem azért nem írtam.
    semmi különös,csak nagyobb fordulaton dolgozik a ventillátor és ennyi.
    2 napot szinte így nyomtam le vele és semmi akadozás,úgyhogy felesleges a mindenféle extra 360 légkondik beszerzése.
    21 fok van a szobában,nyáron sincs ennél több,úgyhogy akkor is ez lesz.
  • Petyus_
    CSOCSO pl. Floridában él, ahol 10-12k forint egy zsír Xbox360 játék, mindegyiket lehet kapni minden sarkon, ha nem tetszik neki, akkor pedig visszaviszi, és választ másikat. És az átéagfizetés sem annyi, mint itt. ^.^
  • Hesha
    Nem eltünteni szeretném de mindennek megvan a maga helye ,az pedig hogy egy játék 16-18ezer forint csak részben igaz,utána kell nézni a dolgoknak már Magyarországon is sok helyről jó áron megrendelheted ,én is átlag fizetésből élek(+gyerek is van)de havonta egy-két játékot megengedhetek magamnak.
  • tejföl
    Nekem egy C64 van, remekül megy rajta az Uridium, most próbálom a floppy drive-ot flashalni, hogy fussanak rajta a 360-as gamék, tudnál segíteni? Előre is kösz!!
  • bitubo
    Nem tudom hogy ez miért zavar téged,Magyarországon élünk itt a wareznak jelentösége van,még szép hogy erröl beszélnek az emberek,nem mindenki tud kiadni szaftos 16-17-18 ezer forintot egy bolti játékra,itt az átlagfizetések a béka segge alatt vannak,warez lesz mindig minden topikba,nem tudod eltüntetni...
  • xboxer
    Hol vetted őket ha kérdezhetem,mert nekem sincs flashelve a gép?
  • Zsoltika 007
    Egyébként lassan itt az ideje hogy összedobjon vki egy faq-ot ami teljesen kitárgyalja a flashelés/warez kérdéseket (Szivesen megcsinálnám ha értenék hozzá. De legalább az összes jó linket és cikket ahol tutorial van belinkelni) így itt már nem kellene ezzel szenvedni. Valóban elszaladt a topik egy kicsit a warez felé. És tényleg nem erről kellene szólnia.
  • Zsoltika 007
    Én tegnap óta tulaj vagyok és minden játékom original. Nem is fogom flashelni jó ez így. A játékok is olcsóbbak voltak pc áron vettem őket és nagyon tetszenek!
  • Hesha
    Komolyan mondom ez a legsilányabb fórum x360 témában , semmi más csak a warez,a legjobb ez a hozzászólás "kiírjam ? jól fog működni?" b...d meg írdd ki sajnálsz egy szaros dvd-t beáldozni ; ha még egy üres lemezre sincs pénzed nemhogy eredeti játékra akkor minek vettél konzolt ? De most komolyan van itt egyáltalán vki aki játszik is a géppel vagy mind pc-sek vagytok akik a másolt játékokkal üzletelnek ?