176877
banner
  • zehy
    gyári felhúzás max 3e!
  • athlon7
    Hali Mindenkinek!

Melyik a jobb(ik) megoldás??
    A gyári hűtőnek felhúzni a fordulatszámát vagy egy speckó hűtőt rakni a gyári helyére, ami 60%-kal nagyobb teljesítményű és 7%-kal hallkabb??
    Árban mindegyik 5.000 Ft lenne kb.!

Köszi!
  • sztomy69
    De én még mostsem tudom, hogyan kell patchelni a gamékat, azt azért még elmondhatnátok, a kereső sem dob ki semmi konkrétat! ss.bin, ennyit értettem meg, h van egy illen fájl.
  • Zsoltika 007
    Sehol. Csak kérdezték hol vettem.
  • zehy
    BFMC több, a többi uannyi. hol itt a gond?
  • Zsoltika 007
    Mivel már minden warez kérdés 100x ki lett tárgyalva ezért azonnal törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások. Olvasson vissza aki információt szeretne ezügyben kapni! Ha valaki nagyon akar csinálhat warez faq-ot. (Én nem fogok.) Azokat a kérdéseket is törölni fogom amikre a válasz a faq-ban is megtalálható.
  • sector512
    Na ez a banner egész jó lett nemtom kinek a műve :)
  • s73
    Perfect
  • carterx
    igen jól mondod,sikerült szerezni egy dvd fájlt másik játékbol sector havertól.
    átneveztem itt-ott és már csak az írásra vár.
    thx
  • Zsoltika 007
    Media Marktban (Árkádban) vettem a gépet(Ajándék Fifa 2007 volt a premium pack mellé 109k) és mellé Bf2 MC 10k, Pdz 9k, Kameo 8K volt. Egész baráti a Konzolium áraihoz képest.
  • sztomy69
    Úgytűnik már van 5.2-es firmwire is :)
  • ThugEdge
    hali
    így néz ki egy dvd file:

LayerBreak=1913760
    kitömörített állományod neve.iso

és az elmentett fileod legyen a kitömörített állományod neve.dvd

de cáfoljon meg vki,ha nem így van,nehogy miattam elkúrj egy lemezt:)

• carterx
    épp ezt akarom de nem találok ilyen dvd fájlt.
    az melyik rarba szokott lenni?
  • s73
    A legegyszerűbb, ha egy másik .dvd file-ban átírod az iso nevét arra, amit ki akarsz írni.
  • carterx
    aha,és mi legyen a notepad-ban?
  • s73
    Egyik lehetőség megszerkeszted notepad-dal a .dvd file-t, csak két sor legyen benne, a layerbreak, és az iso neve, másik lehetőség ImgBurn-nel írod, ott pedig manuálisan beállítod a Layerbreak-et.
  • carterx
    Hi.

van egy ISO-m egy játékról és nincs hozzá DVD fájl amivel kiirom.
    hogy kell az ilyet kiirni?
    bármilyen játék dvd fájlját mellé teszem és azzal irom ki??

Thx
  • lucutus
    Hali Marcus

Megköszönném ha tudnál jelezni nekem, semmi kedvem nincs elküldeni az ország más részeire, a szomszédos megyékben még csak elmennék személyesen, de póstázni nem szívesen.Egyébként a te boxod sincs ezekszerint kiflashelve.
    Ha valamit tudsz kérlek jelezz: [email protected].
    Várom válaszod.
    Thx.
  • teddymac
    Ez vicces mert a haverom mikor átjött nem tudta kibontani a dobozt :D
  • HUNMarcus
    LUCUTUS! én körmendi vagyok, nekem van gépem hozzá csak még nem próbáltam kiflashelni... ha sikerül akkor sztem tudok segíteni
  • Zsoltika 007
    Még mindíg aktuális a dolog! Ha valaki akar csinálni faq-ot azt ki fogom tenni.
    Ha senki sem jelentkezik akkor én fogok csinálni de az eltart majd egy kis ideig. Meg nem is vagyok weblap szerkesztésben olyan nagyon jó.
    Ha valaki szeretne bannert csinálni azt is kiteszem.
  • rambuu
    LOL

A GlobalGamenél veszem.
  • peter31
    Szerintem minannyian izgatottan várjuk az első kérdést. pl. Srácok, hogy kell kinyitni a dobozt? Vagy valami ilyesmi...

Egyébként hol veszel?
  • lucutus
    Sziasztok

egy hónpja használok egy xbox 360-at, és szerencsére nincs semmi bajom vele / eddig /.
    A gondom csak annyi, hogy ki kellene flashelni, a folyamatot tudom, de nekem csak laptopom van, és azon nehéz lenne megoldani, ismerősi körben sincs alkalmas gép.
    Azt szeretném megkérdezni hogy nem tudtok e- vas megye területén, vagy a közelben olyan személyt aki ezt nekem meg tudná csinálni.
    Előre is...
  • rambuu
    Jólvan mán na!!!
    Ez megy Gabe-18nak is meg Me0Wnak is.

UI. A jó HÍR!!! Na?? MI lehet??

HÁT MI MÁS? HOGY A HÉTEN MEGLESSZ AZ XBOX360!!!!!!!
  • teddymac
    Csak kivancsi voltam :)
  • Szeszmester
    Miért akarnád? :)
    A régiben asszem lehetett, legalábbis hibás fejet tudtak javítani, gondolom cserélték. Valszeg ebben is lehet.
  • peter31
    Amikor autót veszel akkor is a szelepsapkákat veszed meg először?
  • Me0w
    Meddig fogjuk meg ezt a play-by-playt hallgatni?
  • Gabe18
    Igen,már csak néhány szinte felesleges alkatrész hiányzik csak...
  • rambuu
    Áhh király lejött a Rainbow Six Vegas!!! Az első játékom rá.
    Mostmán csak egy írót kell szerezni meg a DVDt és persze magát a gépet és mán mehet is a játék.
  • zsolt2800
    Ok,köszi a választ!
  • peter31
    Elméletileg nem kéne, de szerintem inkább barátkozz meg a fektetett pozícióval.
  • zsolt2800
    Ha állitva tartom a gépet az árt neki?
  • peter31
    Ez volt már?
  • peter31
    De lehet csak állítólag drága mulatság. Én is gondolkodtam egy samsungos megoldáson. A magyarországon most forgalmazottak, milyenek?
  • zsolt2800
    BUÉK mindenkinek!!
  • teddymac
    boxban nem lehet kicserélni a DVD olvasot ?
  • kill3r21
    Buék gyerekek! na igazam leet??
  • Grove4
    köszi
    megnéztem a linket igen ezen az oldalon van a probléma és itt nem enged semmit beírni nah de ezt hadjuk majd megoldom saját erőböl de azért köszi