176877
banner
  • ThugEdge
    pedig a torrent nagyszerű dolog,csak 6-7 gigához télleg nem való,hacsak nem egy egyetemei vagy minkahelyi gépen ülsz és nincs chello korlát meg társai,meg ott hagyhatod 2 hétre is azt lejön amikor lejön
  • CSOCSO
    lehet.. de mindegy.. en mar leszedtem olyan verziot amit patcheltek...
    en nem torrentezem amugy.
  • evid
    És mennyivel jobban is mutatna a 60/10 :))
  • sector512
    torrent oldalakon szokott lenni ssbin "gyűjtemény", érdemes megnézni hátha pont van ahhoz is amit keresel
  • ThugEdge
    ez is jó lesz szerintem,olyan viccesnek nézem
  • ThugEdge
    na ez a bullet witch is egy lányos mese lesz:)
  • CSOCSO
    fogalmam sincs hogy kell peccselni.. en is probaltma nem sikeralt..
    van egy ss merge nevu progi.. abbol is az 1.5 ost meg azt 1.7 est probaltam..

be kell tolteni az ISO-t majd rakerdez hogy utanna nezzen-e a patchnek online. de hiaba mert nem tud konnektalni a databazishoz.. ugyhogy hurra.. nemtok peccselni.......
  • sztomy69
    De nekem a tony hawk american wastelandot kell!!! és nemtom hogy kell!!!
  • sector512
    Csak a legelső pár release volt olyan amit patchelni kellett, egy jó ideje már nem kell.
  • sztomy69
    Me vmié vannak ollan játékok, amik nincsenek alapból patchelve, és emiatt nem tudja olvasni a box, az h a patchelés maga micsoda, nemtom:(
  • rambuu
    De az most mi én ezt még nem értem? Minek kell Patchelni?
  • sztomy69
    Akko te meg tudod nekem mondani, hogyan is kell patchelni a gamekat?
  • Me0w
    Siman irhattak volna, hogy 60%-al jobb levegoatvitel es 10%-al kisebb zajszint, senki ne mfog utanaszamolni, hogy 'csak' 58% es 7% a ket ertek :)
  • rambuu
    De neked mikori a gépet, mármint hanyas kiadás?
  • CSOCSO
    tegnap 4-5 ora GOW ozast siman birt a gep ugy hogy co opban nyomtuk split screenen amitol szerintem meg jobban melegedne a gep... nem vettem hozza semmilyen hutest es siman birta!!
    ja amugy azota kiproszaltam minden gamez mukodik ami elore van patchetlve es van hozza .dvd file amiben a layerbreak van megadva..clonecd vel irom oket
  • sector512
    Félreértés ne essék, nem a terméket szídom, szerintem én is rendelek egyet, csak ez kb olyan mint a reklámokban hogy 42%-al lesz fényesebb a hajad a sampontól :)
  • evid
    Hát igen, de ez alapján (ha ez így igaz) valóban 58% a különbség.
  • sector512
    Nem kérdezném, mert azt gondolnám hogy egy megközelítő érték, ami rendben is lenne.
  • Zsoltika 007
    Ez PR.
    Amúgy ha 60 lenne akkor meg azt kérdeznéd miért nem 58 vagy 59.
  • sector512
    Kíváncsi lennék hogy számolták ki az 58%-ot. Akkor már mér nem 60, mekkora baromság ez :)
  • Zsoltika 007
    Az aztán biztos nagyon esztétikus lesz.
  • Me0w
    Hat garanciavasztes nelkuli legegyszerubb sufnituning ha veszel egy 8-as ventit es raszigszallagozod a hatara :D
  • evid
    Rossz nem lehet, ha már 58%-al több levegőt mozgat, mint a gyári és valamivel halkabb is. Remélem, hétvégére megjön, és majd kiderül, hogy milyen is valójában. :)
  • Sephi
    Velemenyem szerint eleg neki a kulso cooler cucc is ami kifele baxa a meleg levegot belole...nalam ment a gep 5 orat is egy huzamba. Uristen mekkora PES6 bajnoksag volt az.... 7-en jaccotuk...uristen :D
  • Zsoltika 007
    De ezzel bukod a garit nem? Vagy ezt még lehet cserélni a garis matrica bizergálása nélkül is?
  • ThugEdge
    ja én is gondolkodom rajta,ráadásul úgy látom nem is nagy szám berakni
  • Sephi
    En se a Ps2-ot se a Ps3-mar se a Wii-t se a 360-anast nem tartom fuggolegesen. Csakis viszszintesen.
  • sztomy69
    én 1000% h veszek ollant!
  • Zsoltika 007
    Az is fontos hogy fektetve legyen mert a talpánál szívja be a hideg levegőt. Így ha a talpánál nem kap eleget akkor is lehet gond. Az meg hogy kézmeleg a borítás semmit nem jelent mert attól még a proci mag lehet túlhevült állapotú (Azt te nem fogod megérezni.)
  • Theodoric
    Nyitott tv állványon volt, szellőzni tudott és mint irtam a legmelegebb pontján is csak éppenlangyos volt. Azért is volt fura hogy nem olvassa be a lemezeket... ma egyenlőre még ez nem jelentkezett.
  • ThugEdge
    na vki ajánlja azt a lejebb linkelt cooler cserét?ami világít
  • Zsoltika 007
    Persze azért én is azt mondom érdemes 3-4 óránként 10-15 perc pihit tartani. Én is betartom most már. (Amíg a gép 1-2 napos volt ki se lehetett robbantani előle. )
  • cenobite
    Köszi a választ, reméltem hogy így lesz! :)
  • Zsoltika 007
    Szerintem is a szellőzés a baj. Nekem nyitott tv állványon még nem volt ilyen gondom pedig volt hogy 8-10 órát is ment egyhuzamban. (Igaz nem teljes terheléssel hanem felváltva game és letöltés)
  • Me0w
    Vagy tedd olyan helyre ahol rendesen tud szellozni ;)
  • Zsoltika 007
    Ha letelik az 1 hónap onnantól silver lesz az accountod. Ha veszel cardot akkor automatikusan visszarak goldra. Nem változik semmid.
  • Sephi
    Vegye' hutot.
  • Theodoric
    Tegnap pár óra üzemelés után nem volt hajladó lemezt olvasni, pedig éppencsak langyos volt a gép, mert csak letöltött. Mennyire jellemző ez nálatok?
    Utána, pár újrainditás, meg pihentetés útán nagynehezen megette a lemezeket. Ja és original játékokról van szó, nem irott... ezeket csak nem dobálom el.
  • cenobite
    Tegnap én is kipróbáltam a Lost Planet multiját. Egész jó, csak kicsit nehezen sikerült csatlakozni.
  • cenobite
    A nemrég vett 360-hoz kaptam egy hónap Live Gold-ot. Hogyha ezt még a lejárat előtt meghosszabbítom bankkártyás fizetéssel egy évre, akkor új ID-t kell megamnak generálni, vagy ezt lehet tovább vinni?