176877

-
ez nagyon zsir.. a kerdes hogy hol lehet ilyen fasza dupla fant venni, hogy ne kettot kelljen vennem ,meg dugdosnom.
ha nem teszek ra kapcsolot akkor mindig fog menni, mikor meg az xbox 360 is kivan kapcsolva? -
a mostani jatekok ps3 ra nem olyan szepek, mint ahogy azt beigertek.
szerintem a ps3 nak is kell egy ev mire alladek jatekokat hoznak ki ra.
nomeg az hogy nem nez ki jobban mint az xbox360 verzio az nem jelenti azt hogy nem fog simabban is futni. merthat azert xbox360 sok helyen belassul.. idaig minden FPS belassult egy ket helyen amit probaltam.. de talan ezen nem is lehetne valtoztatni. hiszen odaig butitani a grafikat mar badarsag, hogy a legnagyobb akciokban is siman fusson.. oszt amikor nincs semmi akkor meg randa a jatek.. nahde mindegy.
szerintem xbox360.. olcsobb.. van ra mar jatek.. van ra hasznalt jatek, tehat olcsobban is hozzajuthatsz. lehet warezolni is.. ami szerintem eleg nyug es sok embernek meg is pusztul a gepe warezolas utan par hettel ( ilyenkor lehet darabokra szedni a gepet es hopisztollyal az egeszet felmelegiteni, meg egyebb faxxagok)... de a lenyeg hogy xbox360 rulz.. osztan ha akarod majd eladod jovore oszt veszel egy ps3 at -
az azonnal a green eye utan volt.. hat igen........ duuurva.. meg az a szerencse hogy az egyik gepen olyan rocketlauncherek voltak amiben 16 volt es ujratoltes nelkul negyet tudott loni.. a masikon ebbol a cuccbol ketto volt:D szal igy konnyu.. meg ha sokat ugralsz akkor konnyu oket kinyirni. -
Gabe18 #9734 ja ez a #9730-ra ment... -
Gabe18 #9733 Elöször is azért vegye ezt mert PS3 még jo 4-5 hónapig errefelé nemigen lesz,vagy csak horribilis összegért NTSC gép.Ha végre lesz akkor is olyan 150 ezer körül lesz az ára,de inkább több.És egyenlöre ott nincs warez,ha ez szempont,bár addig még változhat ez.
A grafikára nem lehet egyértelmű dolgot mondani.Valószinűleg közel egyenlő lesz a 2 gép grafikailag,talán ha idővel beletanulnak (az igen bonyolultnak mondott) PS3 programozásba,lehet abból többet kihoznak majd,de ez még nagyon odébb van.
grafika helyett inkább nézzetek meg egy listát a várható játékokról,és az alapján döntse el melyikre jönn több cim ami érdekli.De mondjuk várhatóan sok lesz az átfedés,csak pár exclusive cim lesz ide vagy oda.
Ha HDTV nem is,egy monitor nem árt ha van.Szerintem inkább egy kissebb monitoron (17-19-es már jó) de legyen tüéles a kép,mint akár egy 80 centis normál tv. -
Dancen #9732 HEllo Jó a livém aki akar vegyen el barátnak : Dancen
GREAS OF WAR call of duty 3 -
Teszek majd egy kapcsolót is rá, és akkor majd csinálok képet is. -
Mityu91 #9730 Hello!
Haverom eddig ps3-at akart venni de most meggondolta magát mert ahogy néztük mintha az xboxnak jobb lenne a grafja!
Ti mit mondot melyiket vegye és mennyibe jobb az xbox és jól láttuk hogy a krafika jobb a másik kérdés pedig az hogy nem HDTV-je van és hogy mennyiben csökkenti a játék élményt é szépséget?!
KÖSZI!!! -
LOL
LCD
85000 ft mert kiarusitas van , most rendeltem meg! Bexarok :D -
És a jövőben? -
xbox attilaK #9727 Help! A Laptopot akarom összehozni az x360-al. A laptop wirelesen keresztül kapcsolódik a netre. Onnan akarnám megosztani a netkapcsolatot a laptopon az x-el. Egyáltalán ez lehetséges e? A másik, hogy még a két gépet sem sikerült össze konfigolni. Ebben ha tud valaki akkor írjon már légyszi mert fontos lenne. Részletes leírásra gondolok, mert már próbáltam mindent. Mind a két gép automatikus ip-re van beállítva. Nincs ip ütközés stb. Letöltöttem Windows Media Conectet is de vele sem sikerül. :D -
Nekem nagyon tetszik a "hűtés megoldásod", mihelyt megveszem az XBox360-am ugyanígy fogom a hűtés modósítását végezni! :)
Tudnál egy olyan képet felrakni, ahol az egész gép látszik és már ez az oldalsó hűtő is üzemel? Köszi! -
Fagyás nekem eddig sem volt, de így remélem nem is lesz. A meleg most már elég gyorsan távozik a házból. Igen, az oldalsó az befelé fúj. :) -
Hát ez nagyon pöpec!!! :D És most milyen a hűtés, nincs fagyás? A gyári hűtő, ami USB-s csatis, az belülre fújja a levegőt vagy kifele?? -
SzlobiG #9723 Kár. -
Nincs -
Létezik olyan program, amivel hálózaton keresztül tudok úgy játékokat futtatni, hogy a játék közben a számítógépem HDD-jén van? -
pl sony bravia -
Csak wmv és dvd. Svcd-t nem tudom viszi-e. -
SzlobiG #9717 Avi/divx fílmeket miért nem játszik le a box? -
Fogsz egy USB kábelt és levágod a kisebbik csatit, majd kiméred a négy ér közül, hogy melyik kettő közt van 5V. Elméletileg ez a kettő a piros (+5V) és a fekete (GND) lesz. A ventin négy vezeték van, így kösd őket össze:
piros+ barna / fekete+ kék.
Az így kapott párokra, pedig kösd rá az USB kábel két erét, így:
piros+ barna+ usb piros / fekete +kék +usb fekete (csak akkor kösd így, ha te is ezeken mérsz 5V-ot).
Érdemes egy kis kapcsolót is közbeiktatni, hogy ne keljen ki-be dugdosni az usb csatit a gépbe. Én felcsavaroztam az egészet oldalra, a rácsra. Képek -
mitől lehet az, hogyha rádugom a gépre az xbox lejátszót a satával akkor nem ismeri fel?! -
En vennek HDTV-et de ott nem latom melyik az. -
sikerált xp codec pack kellett még neki -
TV készülékek
kis esztétikai hibával ,de elég olcson ha valakit érdekel
-
"égesd rá" a feliratot szvsz, utána konvertáld
http://macsman.ini.hu/ -
hi!Feliratos avit hogy csinálok meg ugy hogy amikor átkonvertálom wmv-be akkor a gép lejátsza a feliratot is? -
Na ne mán én is ezt akarom megoldani! Nehogy én is pofára essek. -
SlySoft.CloneCD.v5.3.0.1
Mindegy,itt van ha kell valakinek,biztos fog kelleni
-
Azt hogy lehet megoldani? -
Igen, a whisper fant be kell szerelni a gépbe. Szerintem jobb a lett a hűtése, de gondolkodom azon, hogy amit kiszedtem belőle, azt oldalra felteszem és usb-ről adok neki feszt. -
Hi.
Van ÚJ CloneCD.v5.3.0.1
ha valakinek kell feltöltöm valahova. -
BDW-n ugat nekem egy gyerek, h ő megnézett egy videot, és ő bizony mostmár akármikor szét tud szedni egy x360at, de ő nem költ rá mer szerinte SZAR!
Jah, és azt se tudja mi az a torx 10! -
Átfogalmazom a kérdést:
Tisztelt All!
Akinek sikerült a PC-t és a boxot(360) 1 monitorral használni, azt arra kérem, hogy írja meg az átkapcsoló pontos típusát, mert potyára vettünk kettőt, egyikkel sem működik a dolog.
Az egyik: TRENDNET TK-207K 2 PC KVM Switch
A másik: D-Link DKVM-2KU
Mintha mindkettő PC-t keresne a másik oldalon is (tehát az xBOX 360 helyén is)
Előre is köszönöm!
-
Nyilas #9701 igen arra oda figyeltem ugy láttom nem lesz gond velle már kb 5órája játszom és a hömérséglett szinte semit sem változott nagyon jó kis gép
-
Csak akkor lehet baj ha nem jól szellőző helyre teszed. -
Nyilas #9699 Helló lenne egy kérdésem most kaptam kölcsön egy xbox360 hogy ha fektetve tárolom akkor is túl tud melegedni a proceszor.
-
Jawoll! Tankson! -
Rámész a profilra - "Account Management" - "Membership" - itt lest az előfizetés tipusa, rányomsz, és látod a lejáratot -
Asszem az 576.hu-n írta a múltkor Krisz hogy vett egy LCD-t és neki is ez volt a tapasztalata hogy VGA kábellel szebb. Én az enyémnél nem vettem észre különbséget.