176877

-
Én áprilisban vettem a 360-at, és 2-3 hónapig nyomtam normál tv-n, és ott is szebb, mint a "régi" box-os, vagy Ps2-es játékok, akinek nincs lehetősége beruházni Hd-re, szerintem úgy is remekül szórakozik.
Az viszont tény, hogy szerintem van pár játék, ami normál tv-n szinte játszhatatlan, ilyen szerintem a LotR: Battle for M.E.2., tiszta rizsa, hangyaháború az egész, vagy pedig valaki írta valahol, hogy a Dead Rising-nál marha nehéz elolvasni a feliratokat.Ha számokkal próbálnám leírni, és 100 % lenne a Ps2, Xbox színvonala, akkor a 360 normál tv-n 130 %, Hd-n pedig 160%. Arra viszont fel kell készülni, hogy a régebbi konzolok grafikája ócskábban fog kinézni Lcd-n.
Ez persze csak a saját véleményem... -
KÖSZ A KÉPEKET! -
Mityu91 #10039 Sorry te láttad élőbe pls írj egy kritikát hogy ezek a képek mennyire adják vissza a különbséget és te élőben mit láttál nagyon nagy a különbség?
KÖSZI!
REBDES VAGY HOGY MEGCSINÁLTAD A KÉPEKET!! -
Annyit hozzátennék, hogy ez alapján ne nagyon ítéljen senki, mert messze nem ilyen szar a kép sima tv-n az emberi szem számára, csak a fényképező ugye egy adott pillanatot vesz fel. -
SDTV - R6
HDTV - R6 -
SDTV - GoW
HDTV - GoW
-
ÁÁÁ, elkúrtam, mindjárt javítom. -
SDTV - Menü
HDTV - Menü
SDTV - GoW
HDTV- GoW
SDTV - R6
HDTV - R6 -
#10023 <---erre valaki? :( -
ja igazad van -
Szerintem Igen! Ha Nyko-t rárakod takarja a f*sza kis LED világítást.
Amúgy a Whisper megállja a helyét egyedül is szerintem. De ha mindenáron Nyko-t akarsz rárakni, akkor elég lett volna a gyári fordulatszámát optimalizálni! -
na beéítettem whispert,sztetek a nyko-t is rárakni hülyeség? -
"Dinamikus kontraszt
A dinamikus kontraszt képes azonosítani a kép részeit, és így olyan optimális képet hoz létre, amely megfelel a bejövő jel kontrasztviszonyainak, de amelyen a központi elem kontrasztja hangsúlyosabb, és így kiemelkedik a háttérből." - Samsung -
Es az mit jelenet hogy dinamikus? -
Mityu91 #10024 OK!A képet szerintem mindannyiunk megköszönné!
Ha lesz rá lehetőséged akkor mi hamarab csináld meg véletlen se vedd sértésnek csak szerintem sokunknak ezen áll vagydől el az a kérdés hogy mégy gyűjtsön tvre vagy megvegye vagy feljtse el!!
KÖSZI szépen!CSÁ -
hi...van egy SDTV-m (amin a PS2 szépen fut és semmi gondom vele, de ez csak ilyen összevetésféle :D )...ezen milyen lesz a kép ha veszek egy XBoxot??? mert nem lesz pénzem se monitorra se tv-re :S
ÉS ha jól láttam egyszer a Mediaban....Van a géphez RGB kábel? mert akkor mindenképp veszek rá! -
télleg ez nem jutott eszembe
na próbálkozom -
hátul az illesztésnél belül vannak fülek, azokat kell a pici lyukakon keresztül belökdösni valami vékony csavarhúzóval. -
Lehet csinálok majd. Már sokan kérték és én is kiváncsi vagyok milyen sima tv-n. -
Mityu91 #10019 KÖSZI!
Véletlen nem tudnátok nekem képet linkelni amin sdtvre a másikon hdtvre van kötve!? -
Olvass vissza még videó link is volt amin bemutatják hogy kell. Vagy próbálkozz gugli videón és youtube-on. -
help!
nemtom szétszedni a gépet:)
whispert akarom belerakni,odáig eljutottam,hogy az oldaláról lepattintottam a két szürkét,látom,hogy a fehéret elől el lehet választani egymástól,de nem jutok tovább
nem akarnám széttörni:)
tud vki esetleg képekkel demonstrálni,hogy jutok a belsejébe? -
SzlobiG #10016 Értem, akkor számomra sok értelme nincs.:) -
Egyértelműen nagy lesz. Majd meglátod. És ha megláttad kb mégegyszer olyan jó lesz ha monitorra vagy hdtv-re kötöd. -
600:1 dinamikusan 1200:1 -
Mityu91 #10013 És az érdekelne hogy a barátomnak van egy orion tv-je ami nem a legrégebbi fajta hanem egy elág új de nem síkképernyős a ps2-őhöz képest nagy lesz a változás és ha hds-lenn neki vagy valami ilyesmi amit mondtam ahoz képest mennyire lesz rossz? -
600 vagy 1200 a kontrast? -
zsolt2800 #10011 Nekem ilyen tv-m van,szerintem jo kis tv és annyi pénzt bőven megér. -
Úgy nézem szépen fog futni. Egyedül amit nem tudok hogy be lehet-e állítani 1680x1050-et a boxon. Mert ez a monitor natív felbontása és ha a jelet nem annyin kapja akkor nem lesz olyan szép éles a kép. De még így is sokkal szebb lesz mint sima tv-n.) -
Mityu91 #10009 Samsung SyncMaster 205BW
Ezen a monitoron mennyire futna a gép?Ilyenem van! -
USB-s vinyóról csak olvasni tud a box, írni rá nem. -
SzlobiG #10007 Attól függ mit nevezünk soknak.:) 140-ért szerintem megérte újonnan.:)
USB-s vinyót ha rákötök a boxra akkor arra is lehet pakolni mindenfélét? -
En ertem el nem ti. MUAHAHAHHAHHAHAAH -
Az már tartós bérlet lesz.
-
Megveszem en neked, csak utald at a penzt. Nem kell sietni ertejonni :))) -
Minden nap jön vonat. Nem is egy. -
Elértük a 10000 JEEE én meg nem kapom meg a héten a boxot, hogy a k..va életbe bele mán mennyire nehéz eljutni Budapestre. 

-
Én is Samsungot vettem. Made in Hungary
-
TEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Nekem ez este jon meg majd irom a elemenybeszamolot :D