176877
banner
  • s73
    Én áprilisban vettem a 360-at, és 2-3 hónapig nyomtam normál tv-n, és ott is szebb, mint a "régi" box-os, vagy Ps2-es játékok, akinek nincs lehetősége beruházni Hd-re, szerintem úgy is remekül szórakozik.
    Az viszont tény, hogy szerintem van pár játék, ami normál tv-n szinte játszhatatlan, ilyen szerintem a LotR: Battle for M.E.2., tiszta rizsa, hangyaháború az egész, vagy pedig valaki írta valahol, hogy a Dead Rising-nál marha nehéz elolvasni a feliratokat.Ha számokkal próbálnám leírni, és 100 % lenne a Ps2, Xbox színvonala, akkor a 360 normál tv-n 130 %, Hd-n pedig 160%. Arra viszont fel kell készülni, hogy a régebbi konzolok grafikája ócskábban fog kinézni Lcd-n.
    Ez persze csak a saját véleményem...
  • 22Barna22
    KÖSZ A KÉPEKET!
  • Mityu91
    Sorry te láttad élőbe pls írj egy kritikát hogy ezek a képek mennyire adják vissza a különbséget és te élőben mit láttál nagyon nagy a különbség?
    KÖSZI!
    REBDES VAGY HOGY MEGCSINÁLTAD A KÉPEKET!!
  • s73
    Annyit hozzátennék, hogy ez alapján ne nagyon ítéljen senki, mert messze nem ilyen szar a kép sima tv-n az emberi szem számára, csak a fényképező ugye egy adott pillanatot vesz fel.
  • s73
    SDTV - R6
    HDTV - R6
  • s73
    SDTV - GoW
    HDTV - GoW
  • s73
    ÁÁÁ, elkúrtam, mindjárt javítom.
  • s73
    SDTV - Menü
    HDTV - Menü
    SDTV - GoW
    HDTV- GoW
    SDTV - R6
    HDTV - R6
  • 22Barna22
    #10023 <---erre valaki? :(
  • ThugEdge
    ja igazad van
  • athlon7
    Szerintem Igen! Ha Nyko-t rárakod takarja a f*sza kis LED világítást.
    Amúgy a Whisper megállja a helyét egyedül is szerintem. De ha mindenáron Nyko-t akarsz rárakni, akkor elég lett volna a gyári fordulatszámát optimalizálni!
  • ThugEdge
    na beéítettem whispert,sztetek a nyko-t is rárakni hülyeség?
  • sector512
    "Dinamikus kontraszt
    A dinamikus kontraszt képes azonosítani a kép részeit, és így olyan optimális képet hoz létre, amely megfelel a bejövő jel kontrasztviszonyainak, de amelyen a központi elem kontrasztja hangsúlyosabb, és így kiemelkedik a háttérből." - Samsung
  • Sephi
    Es az mit jelenet hogy dinamikus?
  • Mityu91
    OK!A képet szerintem mindannyiunk megköszönné!
    Ha lesz rá lehetőséged akkor mi hamarab csináld meg véletlen se vedd sértésnek csak szerintem sokunknak ezen áll vagydől el az a kérdés hogy mégy gyűjtsön tvre vagy megvegye vagy feljtse el!!
    KÖSZI szépen!CSÁ
  • 22Barna22
    hi...van egy SDTV-m (amin a PS2 szépen fut és semmi gondom vele, de ez csak ilyen összevetésféle :D )...ezen milyen lesz a kép ha veszek egy XBoxot??? mert nem lesz pénzem se monitorra se tv-re :S

ÉS ha jól láttam egyszer a Mediaban....Van a géphez RGB kábel? mert akkor mindenképp veszek rá!
  • ThugEdge
    télleg ez nem jutott eszembe
    na próbálkozom
  • Bendy
    hátul az illesztésnél belül vannak fülek, azokat kell a pici lyukakon keresztül belökdösni valami vékony csavarhúzóval.
  • Zsoltika 007
    Lehet csinálok majd. Már sokan kérték és én is kiváncsi vagyok milyen sima tv-n.
  • Mityu91
    KÖSZI!
    Véletlen nem tudnátok nekem képet linkelni amin sdtvre a másikon hdtvre van kötve!?
  • Zsoltika 007
    Olvass vissza még videó link is volt amin bemutatják hogy kell. Vagy próbálkozz gugli videón és youtube-on.
  • ThugEdge
    help!
    nemtom szétszedni a gépet:)
    whispert akarom belerakni,odáig eljutottam,hogy az oldaláról lepattintottam a két szürkét,látom,hogy a fehéret elől el lehet választani egymástól,de nem jutok tovább
    nem akarnám széttörni:)
    tud vki esetleg képekkel demonstrálni,hogy jutok a belsejébe?
  • SzlobiG
    Értem, akkor számomra sok értelme nincs.:)
  • Zsoltika 007
    Egyértelműen nagy lesz. Majd meglátod. És ha megláttad kb mégegyszer olyan jó lesz ha monitorra vagy hdtv-re kötöd.
  • Zsoltika 007
    600:1 dinamikusan 1200:1
  • Mityu91
    És az érdekelne hogy a barátomnak van egy orion tv-je ami nem a legrégebbi fajta hanem egy elág új de nem síkképernyős a ps2-őhöz képest nagy lesz a változás és ha hds-lenn neki vagy valami ilyesmi amit mondtam ahoz képest mennyire lesz rossz?
  • Sephi
    600 vagy 1200 a kontrast?
  • zsolt2800
    Nekem ilyen tv-m van,szerintem jo kis tv és annyi pénzt bőven megér.
  • Zsoltika 007
    Úgy nézem szépen fog futni. Egyedül amit nem tudok hogy be lehet-e állítani 1680x1050-et a boxon. Mert ez a monitor natív felbontása és ha a jelet nem annyin kapja akkor nem lesz olyan szép éles a kép. De még így is sokkal szebb lesz mint sima tv-n.)
  • Mityu91
    Samsung SyncMaster 205BW
    Ezen a monitoron mennyire futna a gép?Ilyenem van!
  • guardian hero
    USB-s vinyóról csak olvasni tud a box, írni rá nem.
  • SzlobiG
    Attól függ mit nevezünk soknak.:) 140-ért szerintem megérte újonnan.:)

USB-s vinyót ha rákötök a boxra akkor arra is lehet pakolni mindenfélét?
  • Sephi
    En ertem el nem ti. MUAHAHAHHAHHAHAAH
  • Zsoltika 007
    Az már tartós bérlet lesz.
  • Me0w
    Megveszem en neked, csak utald at a penzt. Nem kell sietni ertejonni :)))
  • guardian hero
    Minden nap jön vonat. Nem is egy.
  • rambuu
    Elértük a 10000 JEEE én meg nem kapom meg a héten a boxot, hogy a k..va életbe bele mán mennyire nehéz eljutni Budapestre.
  • Zsoltika 007
    Én is Samsungot vettem. Made in Hungary
  • Sephi
    TEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sephi
    Nekem ez este jon meg majd irom a elemenybeszamolot :D