176877
banner
  • 22Barna22
    Azt értjük csak az a gondunk, hogy SDTV-m van...azon milyen lesz a kép...de akkor mindegy...Veszek egy XBoxot és fél évre rá valahogy egy ilyen monitort. :(
  • Mityu91
    TEHÁT:
    Akkor a legroszabb:sdtv (csíkos?)ez melyik kép volt?
    2(projektortv)
    3.lcd
    4.HD
  • 22Barna22
    jah és ha veszek egy ilyet akkor konektorba be, XBoxot rá és kész???
  • CSOCSO
    de ne ezt nezegesd.. az en kepeim es SzlobiG kepei mind mind lcd-n vagy projektoros tv-n keszultek....

HD igyisugyis jobban nez ki.. plazman, lcd-n, projektoroson is.. de a legnagyobb kulonbseg mikor sdtv rol mesz hdtvre.....
    hd es nem hd kozott leginkabb csak az a kulonbseg hogy jobban kivehetoek a szovegek, kicsit jobban fokuszaltabbak a kis dolgok, kevesebb rece....stb
  • SzlobiG
    VGA kábel kell hozzá 5E ft kb.
  • 22Barna22
    Hi! milyen kábel kell hogy ezen a monitoron menjen a gép? mert beparáztattatok :D veszek egy monitort is....3 év múlva pénzem is lesz rá... nosz milyen kábel kell és milyen lesz a kép? KÖSZ!!Monitor!
  • CSOCSO
    ezt se ertem.. ertem a szavakat amit mondasz.. csak azt nem hogy mire hogyan erted...
  • Mityu91
    Nahát!
    Én már szét vagyok esve mert van amin nagy a külömbség és van amin nem annyia itt a legutolsó hszben belinkelt képeknél nem látok akkora eltérést de pl csocso képein igen!
  • SzlobiG
    Nah én is csináltam kettő menüs képet igaz a fénykép nem adja vissza az igazi valóságot ezt látni kell, de kis hasonlítási alapnak jó.:) Számomra HD után most ilyen felbontáson ocsmány.:D

LCD TV:
    HD

HD Nélkül.
  • Mityu91
    Nekem arról a képről úgytünik hogy játszhatatlan mintha pcn játszanál úgy hogy a játék akad!
  • CSOCSO
    ertem de a projektoros tv-s hsz emre irtad hogy tenyleg ilyen szar.. mikozben meglepoen tok zsir, holott nem is HD ban ment a jatek.

amugy gondolom hogy mindenkinel hasonlo az SDTV-n.. hisz nalam is es s73 nal is csikos...
  • Mityu91
    Csíkos
  • CSOCSO
    megcsinalhatnad azt is hogy sima sarga kabellel dugod hdtv re es ugy milyen
  • Mityu91
    AZ nagyon síkos!
    Többiek akinek sima sd-tvje van tényleg olyan rossz?
    xar=otvar,fos,szar stb..
  • CSOCSO
    ezt nem ertem.... mi az hogy ilyen xar?
  • CSOCSO
    sima tv-n se szar az xbox360.. csak nagyon szikos..

kb ilyen .. de nekem vizszintesen csikos...

ettol fuggetlenul az allam leesett a project gothem racing 3 tol.. SDTV-n azaz sima kepernyos tv-n.. nagyon allatul nezett ki.. se ps2 se sima xboxxal nem lehetett volna osszeteveszteni a grafot.

csakhat HD ban nincsenek CSIKOK.. faszabb szinek.. a szovegeket el lehet vegre olvasni...
    hd ban 470p es 720 p kozott leginkabb az a kulonbseg hogy tomb raider belassul 720 ban de nincsenek recek mindenhol.
  • Mityu91
    100%-ig ugyan ezt látod otthon ilyen xar?
  • Mityu91
    Figy CSOCSO de értsétek meg hogy a sima tv-t nem lehet jól fényképezni ott sokkal jobban fog mindí torzítanni mint akármi máson tehát ez nem a valóság kérlek azt írrd le hogy te ha szabad szemmel összehasonlítod nem képről hanem otthon rádugod eggyikre másikra akkor nagyon rossz a simtvn?
  • CSOCSO
    egyetlen GOW kep ami sikerult:(

nem HD!!!

megegyszer: kepernyon faszabban nez ki!!

bocs hogy igy linkeltem de az SG egyszeruen egy kepet se jelenit meg ha kettot rakok egy hsz be:( nemtom miert csinalja.. tiszta LOL!
  • CSOCSO
    olvashatobb szoveg of korsz HD
  • CSOCSO
    szoveget tessek figyelni nem hd

• CSOCSO
    nem HD

• CSOCSO
    menu HD

• CSOCSO
    valszeg ez a kep szar ahogy van.. latszik beegtek a feherek..szal nem nagyon lehet ra alapozni:( de latszik hogy semmi csik.. de majdnem mindegy mert mondtam... ennel sokkal jobban nez ki a kepernyon.. kamera sux:(
  • CSOCSO
    nem HD
  • CSOCSO
    nah az elso jatek a dead rising...
    HD!!!
    (megj.: a kamcsi nagyon sokat csal.. kb ketsze ilyen faszan nez ki minden... a nem HD kep sincs ilyen ronda)

• CSOCSO
    sima tv csikos. a projektoros tok allatul nez ki!! sooot most hogy leteszteltem azt kell mondjam alig van kulonbseg a sima es a hd kozott!!! van.. de az igazan nagy kulonbseg csak sima tv es plazma tv kozott lesz. mindja linkelek
  • 22Barna22
    CSOCSO neked projektoros van?
  • CSOCSO
    projektoros tv csikos?????????? mivan?
  • evid
    Nem, ROM ként :)
  • CSOCSO
    hat probalt kepet csinalni a projektoros tv rol de egyszeruen nemtok.
    sotet csik.. zold csik.. mikor hol mit lat eppen a kamcsi... ha meg sikerul akkor is teljesen mast lat a kamcsi mint amit en.. szinek beegnek.. tul vilagos.. stb..mindegy..csinaltam egy ket kepet.. meglesem mizujs sztan linkelem
  • SzlobiG
    Szvsz ez függ attól is, hogy milyen TV, sajna hasonlítási alapom nincs.:)
  • 22Barna22
    A Képeket megköszönném mert rajtatok múlik h Boxom lesz e vagy PiSa3-am de az 1.-t akarom :D Nem szidtam a PS-t csak...Értiteek :D nem mindegy az a + - 80.000HUF (De nem akarom offtopic hsz-ek sorát elkezdeni)
  • 22Barna22
    Milyen szinten csíkos? Mint a PS2? :S Vagy nincs hasonlítási alapod? :D Nagyon nem gáz?
  • Kenyér001
    köszi!
  • KILLER2
    rendben van az. Rákattintasz, és belerakja. A bal oldali menüben a forum alatt van egy olyan, hogy kosár. Na ott tudod megnézni, hogy mi van benne.
  • SzlobiG
    Hát igen projektoros TV-n nálam is csíkos, de ha messzebbről nézem akkor nem vészes, csak sajna HD-t nem akarja pedig elvileg tudja.
  • 22Barna22
    [URL=http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=show&rid=122]Itt miért nem tudok rendelni Whispert? Rányomok a "kosárba tesz"-re vagy akármire és csak felpattan az oldal. Ha itt nem akkor hol lehet még ilyet venni?[/URL]
  • CSOCSO
    naja... de sima tv-n is kurvajol nez ki az xbox... csak ott sokkal tobb a rece es tok csikos az egesz kep:(

majd mindjart rakok be en is kepeket hogy milyen a projektoros tv-n
  • SzlobiG
    Igen szépnek szép a sima TV-n is csak mivel kisebb a felbontás pixelesebb. Olyan mintha egy pc-s játékba Pl: 1280X1024 után 640X480-ba játszunk, jó azért annyira nem észrevehető.:)