176877
banner
  • morni
    Sziasztok!

Én nem rég vagyok xbox tulajdonos és azt szeretném megoldani, hogy a monitoron tudjak játszani. A kábelt már ki is néztem magamnak, de azt nem tudom hogyan lehet megoldani azt, hogy ha számítógépet akarom nyomni ne kelljen mindíg átdugdozni a kábelt. Azaz létezik vga közösítő? vagy nem tudom mi lehet a neve, kerestem a neten, de nem találtam semmit.
  • rorr
    japán turisták ------van egy nyelvkönyv a boltban
    találkoztál már királynővel?azt hiszem szúnyog! érdemes használni ha sokan vannak egy üvegbe rakja bele Frank és csak ki kell nyírni amikor sok zombi van körülötted egyébként lazán lehetne az év játéka főleg amikor női szoknyában maszkban rakod az ellnt....
  • rorr
    Hát azt felejtsd el hacsak nem akarod megsütni kevés lenne hely ..nem szellőzne...:( meg kicsi a polc is :)
  • np
    Sziasztok. Valaki le tudná írni a konzol méreteit, mivel a tv állványomon van egy 30cm széles polc és arra lennék kiváncsi, hogy ott el e fér fektetve.
  • Röfikapitány
    Oksa azt még megpróbálom!köszi
  • Zsoltika 007
    Szedjél ki belőle egy fölösleges szinkront. Ha esetleg lenne benne külföldi is.
  • Röfikapitány
    Köszi nem van házimozim az viszi a -ost is:)
    Amit számitógépről szedegetek avikat azokat a megosztóval nézem x360 wmv be igy nem kell irogatni a dvd-s filmeket meg a házimozin szoktam nézni de most a rém rom dvd ről van szó nem akarja kiirni!!!4.6 a film és azt mondja a 4.7 es lemezre hogy nem fér rá!EZ most egy ilyen különleges helyzetazért kérdeztem van e valami módja de köszi!
  • Zsoltika 007
    Vegyél újraírható +os dvd-t! 2db elég amíg nézed az egyiket addig megírod a másikat és kényelmesen elvagy. Én így csinálom.
  • Röfikapitány
    Heló!Eddig csak wmv ket osztottam meg a x360 részére!Azt hittem a dvd-s filmet is viszi!A gépen vagy egy dvd-s film és megosztottam semmi!Erről valakinek van tapasztalata!Lemezem most nincs kiirni más ötlet?Átkonvertálni wmv be mer elég sok idő 4.7 GB-ot!Köszi!
  • teddymac
    " A konzol azért konzol,mert nem kell a monitor előtt görnyedni és 6milliárd gombot nyomodni.Ez elrontja az egész feelingjét.... "
    hát én csak ezt találtam a konzoliumon,de nekem ez kevés
  • s73
    Itt

és

Itt
    tudna valaki adni egy linket ahol találok leírást arról, hogy hogyan tudok felcsatlakozni a live-ra x360-nal? (:))
    itt nézd meg: http://konzolium.hu/catalog/product_info.php?products_id=418
    biztos van már valakinek mert elméletileg adtak el belőle...
  • teddymac
    Van már valakinek XFPS360?
    Ha igen milyen ?
  • teddymac
    Én nem vettem észre semii furcsát a fülessel,megfelelöen müködik.
  • CSOCSO
    oksz
  • carterx
    PÜ ment!!
  • CSOCSO
    nah jatszottam egy kis PGR3 at a neten, tok zsiiiir:D
    3 mecsbol ketszer lettem elso.. egyszer harmadik..altalaban 5-6 an voltunk.

ize.. viszont a fules irto szar... le van halkitva a tv es azt halljak vissza amit ok mondanak.. szal a miki hallja azt ami a fulesbol jon.. de ha lehalkitom mar en se hallom oket.. tiszta lol..erre kikapcsoltam.. de ahogy mozgatom a csatlakozojat sistereg es a kis ikon megjelenik a nevem mellett mintha beszelnek.. szanalom
  • CSOCSO
    nah midnenki vegyen fel..CSOCSO neven vagyok... lehet megis van 10 ercem hogy nyomjuk vmivel
  • CSOCSO
    szerintem mar en se tudok sokmindent cisnalni.. mennem kell furdeni, borotvalkozni dolgozni
  • CSOCSO
    CSOCSO

elvileg ezen an even vagyok.. vegyetek feeeel
  • teddymac
    teddymac31
    ma már én se leszek :)
  • s73
    ÁÁÁ, hülye vagyok, most látom. Na, majd kereslek.
  • s73
    Milyen néven vagy fent?
    Felveszlek, és majd behívlak, bár én ma már nem leszek fent. 5-15 fő közt szoktuk nyomni, főleg Vegas, Burnout, CoD3, Battlefield, de vannak köztünk foci, meg tenisz őrültek is.
  • teddymac
    Cod3,RAINBOW SIX VEGAS,GOW,final night round3,smockdown vs raw,fifa07
    egyikkel se vagyok profi a játék öröme az ami igazán érdekel nem az ki a jobb :D
  • SzlobiG
    Nekem már van 5gémem, de szintén ez a véleményem, hogy megérte nagyon komoly, 5órát nyomtam ma egyfolytába Fight Nigth Round 3-al.:D
  • CSOCSO
    nincs kabelem.. lehet mindjart alnezek 1 ert
    milyen gamezekkel?
  • teddymac
    Ha valakinek van kedve live.-on játszani kérem jelezze.
    Nem beszélek idegen nyelen es szeretnék már egy jót játszani :)
  • CSOCSO
    vga kabeles cucc kell hozza.. jol nezne ki
  • 22Barna22
    !!!!Mityu91 erre gondol!!!!
  • Mityu91
    Samsung SyncMaster 205bw asszem 20
    tehát ezen a monitoron jól nézne ki?
    És milyen kábel kell hozzá?
    Erre senki?
  • CSOCSO
    meg csak az elso napon vagyok (dead rising) de mar millioszor ujrakezdtem, tok idegesito az egesz jatek.. pedig jo lenne jatszani.. de most hogy lement a nap es arrol a korterrol kene kihozni az embereket.. hat 10 szer annyi zombi van. nomeg megtalaltam a japan turistakat es nemtok veluk mit kezdeni.. meg a fotos gyerekkel se jutottam egyrol a kettore.. elfotoztam a fel napot es semmi nem tortent.. tiszta idegesito volt.
  • CSOCSO
    1080i..
  • CSOCSO
    mondom en.. kurvara a sima tv rol beszeltek....
  • CSOCSO
    nah ebben nem ertek egyet... lcd moncsiknak 10 szer szebb szinjeik vannak es fenyerejuk mint a hulye crt-knek... emlexem mikor haverhoz atmentem es a szaros crt-m utan az o sikkepes crt jenek sokkal szebb szinei voltak..sztan meglattam egy lcd-t es eldobtam a hajam.. lcd fuggo is hogy melyik milyen szep.. amugy meg inkabb beszelgessunk mar ugy errol az egeszrol hogy RPTV (rear projection tv) mert a CRT-nel le merem fogadni hogy minden masodik ember a sima tv re gondol aminel gusztustalanabb nincs)
  • CSOCSO
    akkor szart kaptal.. tudom melyikre gondolsz.. en is szoktam latni olyan tv ket a boltokban hogy tok szar szurke fekete a kepernyo es csak akkor vilagosodik ki rendesen mikor lehajolsz hozza.. azok szarok.. nekunk megolyan van hogy 45 fokban meg lathato boven sot felallva is normalisan latni. sony... a 61 es hitachi meg akkora hogy ha felallsz is elotted van:D de az is olyan volt hogy az ebedlobol lattam a tv adast.. szal... szal szepen offolunk:D
  • CSOCSO
    mi ne lenne hd felbontasu??
    a mienk 180i-t es 720p-t tud.. gyonyoruen!!! nem kis kulonbseg van mikot atrakom 470 rol 720 ra. ezenkivul a legujabbak mar 1080p-t tudnak.
  • Mityu91
    Samsung SyncMaster 205bw asszem 20
    tehát ezen a monitoron jól nézne ki?
    És milyen kábel kell hozzá?
  • sztomy69
    A Microsoft cáfol
    2007. január 10., szerda 11:10 - liquid
    A napokban röppentek fel a hírek a hamarosan esedékes Xbox 360 revizióról - több online publikáció állította, hogy az MS-nél "Zephyr" kódnéven futó projekt egy HDMI csatlakozóval, 120 gigás merevlemezzel és 65nm-es gyártási technológiával előállított processzorral szerelt X360-at takar - még képeket is közöltek a masináról.

A Microsoft cáfol: Chris Satchell, a játék-divízió fejlesztési szekciójának feje a Gamespot-nak adott interjújában elmondta, hogy a képek "a Redmondban folytatott kísérletezésből származó gépekről" készültek, és "egyelőre nem tervezik, hogy bejelentsenek valami hasonlót". Satchell elképzelhetőnek tartja ugyan, hogy a későbbiekben változtatásokat eszközölnek "ahogy látják a növekvő fogyasztói igényeket", de jelenleg semmi konkrét nem szerepel a közeljövőt érintő terveikben.

Szal még csak terveben sincs h megjelentetnék a közeljövőben!
  • torrente
    Az biztos elég drága lesz, nem? És mikor fog megjelenni?