176877

-
Srácok! Ma vettem egy új prémiumot. Betettem egy eredeti játékot, játszottam vele fél órát, aztán pikk-pakk kikapcsolt, úgy hogy közben elöl 3 pirosan világít.
Újraindítás után 10 percet tudtam játszani és ugyanazzal a hibával megint kibaszott. Nincs kép és folyamatosan villog a 3piros elől.
Rossz a gép? -
Oks! Köszi! Majd nekem küld privibe akkor kirakom. -
SzlobiG #10217 Na az jó lesz mer van mivel bővíteni.:D -
SzlobiG #10216 Igazad van, nagyon levan butítva engem az avi fílmek idegesítenek, hogy nem játsza le.:( Szerintem lesz erre is olyan evox szerűség előbb-utóbb. -
De jó, 1124 komment óta nem voltam itt és látom, hogy milyen szép moderálást kapott, ideje volt.
FAQ hamarosan költözik és frissül, hetek kérdése. Majd adom az új linket. -
Gabe18 #10214 MP3 lejátszóról USB-n át tud,vagy asszem lemezre irva is,de a vinyóra nem tudod felmásolni őket sehogy.Vagy legalábbis én csak normál audio file-t tudtam,mp3-at nem. -
eh...egy lámer kérdés következik: tud az XBox mp3-at lejátszani? nem, igen, vagy kiegészítővel -
Köszi. Hitachi-t nem is láttam. -
HITACHI-LG GDR-3120L ONLY!!! azaz csak ahhoz a hitacsihoz jo.. amugy ezzel latni fogja a pc-d az x360 hdd jat es dvd romjat -
Ez pontosan mire jó? Angol tudásom szinte semmi, szóval nem igazán sikerült értelmezni,d e a végén még hasznos.
USB IZÉ -
sajna nemtok jonni jatszani.. majd holnap!!!! ezer bocsi -
És a felxkorong meg a tapadókorong mellett DVDt is játszik? Mer azé nem mindegy xD -
a daewoo még a tapadó korongot is jácca divx-el wazze 

-

-
Sajnos nem. Szerintem ez köcsögség. Azért remélem 360ra is csinálnak vaami EvoX szerűséget, mint az Xre is, mert a 360 nagyon le van ám butítva. Szerintem pofátlanság picit. Nekik így éri meg, de ez így nagyon nem jó. A 360na rengeteg lehetősége van hardver alapján, de ilyen szoftverrel nem lehet kihasználni. Van rajta 3 USB. Ezzel annyit lehet, hogy ráteszel pendrive-ot aztán halgatd róla a zenét. Semmi átmásolás vagy hasonló. Igaz, ez szükséges a warez miatt. Ha 360ra sikerülne írni egy új szofvert, amire lenne emulátor, ekzelné az USBs billt meg egeret, lehetne vele fájlokat másolni, rendesen futtatná az összes X játékot, az milyen királyság lenne már! Én örülnék neki, te nem? -
#10204 Köszi, pont ilyenre gondoltam. :)
Már megy is a live!:D
-
Igen. -
SzlobiG #10202 Ilyet lehet kapni nálunk? Rádugom most így az usb-s egeremet akkor nem csinál semmit mi? -
És ha veszek egy ilyen XFPS-t akkor az minden FPS-el kompatibilis??? -
Köszi. Amúgy nincs rá valami megoldás, hogy ne kelljen egy ilyen? Mert az megvan az ára. -
nem...ez csak szétosztja a jelet...ergo a x-ből elhozod ebbe a jelet + a számgépből és azt nézed amelyiket akarod...
azért switch....
az XFPS egy opcionálisan csatlakoztatható cucc az x360-hoz(bill+egér)...ps2 ill usb aljzatok vannak rajta...ezt kell behozni a jel elosztóba.... -
Az a fő kérdés, hogy ha veszek egy ilyet, akkor azzal kb ott leszek-e mint a 360hoz lévő XFPSel? -
ebben azért nem vagyok biztos...nekem most pl usb->ps2 átalakító van benne és müxik az egér....(érthetően mondom akkor, usb-s az egér na
)
mivel ez digitális, nem pedig analóg switch szerintem menni fog....
ilyen az átalakító:
egyébként ha jól láttam amit x360-hoz árulnak bill/egér interfészt az ps2/usb megoldással volt....
-
Az egér ezzel gondolom 360on faszául nem megy. Bár mindegy, nekem úgyis USBs mindkettő. Asszem emgmaradok a mostani átdugosásnál, a hangfalat úgyis át kell. -
morni #10195 Kösz Ekrazit!
Hát én ezt kereshettem volna egy darabig és az ára se vészes. -
:DDDDD -
én 13e ft-ért vettem....ha megnézed a kép tulajdonságát(jobb klikk) látod hogy a depo.hu-ról lett belinkelve a kép...
a működése egyszerű...
van két bemeneted és egy kimeneted ezt egy gombal(jobb oldalt van ezért nem látod)szabályozhatod hogy 1-es v 2-es gépet akarod látni a monitoron...ennyi..
ez nem csak monitor hanem bill/egér/vga switch.... -
Ez fasza. Hogy működik (átváltás szempontjából) és mennyibe kerül? Meg aztán hol lehet kapni? -
Nekem a nappaliban tv-out, a benti szobában meg egy jó kis 7 rongyos Millenium dvd player ;) Az szerintem még a flex korongot is lejátszaná :DDD -
jó akkor ezt is megpróbálom,igaz hogy már sztem ezt is csináltam,de hátha majd most.
köszike!! -
igen sajnos ez a baj a pana cuccokkal,nekem is van 3 pana dvd recorderem,meg egy sima pana lejátszóm de van még mellette egy hyunday és egy daewoo is mert nekem se ment egyiken se a divx.most minden szobában és a konyhában van minden és mindent megtudok valamelyiken nézni
-
asszem egy ilyen kell neked...:
nekem ez van... 2gép/1 monitor(samsung 27"lcdTv)...
a neve :master view mini kvm switch -
Eléggé szivatós a vége az biztos :) Közel kell menni hozzá és úgy bevinni egy támadást, attól megdöglik a szemét :) -
kösz! erre gondoltam...de azt kibírom amíg veszek egy monitort...szval kösz -
Sima tv.-n használom én is az xboxot igaz 72 cm,de azé néha igen nehéz elolasni a betüket -
Semmi. Működik azzal is. Néhány játéknál viszont lehetnek gondok. -
hi! Egy nagyon jó barátom azt mondta, hogy van egy ismerőse aki SDTV-n használja az XBox360-at és semmi próblémája nem volt. Akkor most mi van? :S -
De van asztali lejátszóm a házimozit úgy vettem panasonic de a divixet nem viszi!Ez van!Amikor megvettem nem az volt a fontos hogy a divx menjem rajta , hanem az hogy brutálisan szóljon! -
Valaki végignyomta már a Lost Planetet?
hogy kell kinyírni a végén a főgonoszt?
leszedtem nullára a csíkját de nem döglik meg a szemét.
plz help
thx -
ne mond már hogy nincs egy aztali lejáccód
ami viszi a divx-eket is,7000ft.felesleges a boxal kinlódni sztem.de te tudod