176877
banner
  • KILLER2
    Köszi. Várom még a maradékról, bár azok inkább csak szemetek.
  • Gabe18
    Eragon: demo alapján nagyon gyenge
    Lost Planet: jo-szép,de nem akkora dobás mint lehetett volna,azért ajánlható
    Kameo: tuti kis játék,ajánlható
    GRAW: nem rossz,bár a RS:Vegas után már kicsit visszamaradottabb.Eredetiben már nem venném meg,a "másik módon" megéri.
    RS:Vegas : kötelező darab
  • KILLER2
    x-media.xel.hu nálatok se működik?
  • KILLER2
    És még Rainbow Six Vegas
  • KILLER2
    És akor végül összegezve kérnék véleméynt ezeről meg hogy érdemes-e beszerezni őket:
    Bionicle Heroes
    Eragon
    Fable 2
    Marvel: Ultimate Allience
    Lost Planet
    Kameo: Elements of Power
    Tom Clancy’s Splinter Cell Double Agent
    Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter
    Tony Hawk's Project 8
  • KILLER2
    Mennyire foglalkozik ezzel? Nem mintha nem hinnék neked, de eléggé gyanús ez nekem is. Nem szokott ilyent csiálni egy 360. Tény, hogy mikróék csunyán elbaszták a hűtést, de nem ennyire.
  • Gabe18
    Flashes vagy sem?Ha flashelve van már nem lehet garancia hogy új,vagy mennyit volt használva,mert ahhoz ki kell bontani,szét kell szedni.(hogy a kábelek-irányitó bontatlan az nem jelent semmit)
    Holnap megemlithetnéd neki hogy 3 vörös ledes hibával elszállt egyszer,mit szól hozzá.
  • KILLER2
    Jól van, van ez így. Én meg pont így vagyok a Sony-val, bár majd meglátjuk mennyire nyűgöz le a PS3. Visszatérve a 360adra, lehet, hogy nem baszott át, de ez akkor sem normális. Cseréld ki.
  • Gabe18
    Kameo halál aranyos platform-ügyességi játék.Többféle irányitható karakter,különböző tulajdonságokal.A benne szereplö boxolo növény óriási nagy figura!De a többi is jó.
    Szerintem teljessen ajánlható,mindenféle korosztálynak.
  • torrente
    Az eladó megvette, nem használta és vadi újonnan továbbadta nekem.
  • torrente
    Kipróbáltam az eladó házában. Ezzel foglalkozik, nem hiszem hogy átbaszott. Előttem csomagolta ki, addig minden bontatlan volt. Magyar számla, gari van hozzá. 2006 szeptemberi gyártmány (a hátuljára ez van írva).
    Kihuzigáltam a kábeleit és vissza, ahogy az fent a faqban le van írva. Kiraktam még szellősebb helyre, állítva. Már 1 órát is nyomtam az előbb és hibátlanul működött.
    Eddig sem volt a Microsoft a kedvenc márkám és eztán sem lesz - függetlenül attól, hogy jól fog működni vagy sem.
  • KILLER2
    És akkor már kérnék véleményt a Phantasy Star Universe-ről is. Ez egy RPG nem? Nem csak Live!-on lehet játszani? Bocs, hogy ennyit kérdezek, de tervezem néhány játék beszerzését, aztán gondolkozok, hogy miket.
  • KILLER2
    Fable: The Lost Chapters, erre gondoltam. Bocs, hogy elírtam.
  • 22Barna22
    FABLE 2?????!!!!!! MIKOR JÖN! én az egyet akartam megvenni de ha van 2 akkor...huhúúú vagyis...vélemények 2-ről? :P
  • KILLER2
    Meg a Kameo-ról is kérnék véményt.
  • KILLER2
    Fable 2ről mi a véleményetek?
  • KILLER2
    Igaz, de akkor sem kéne. Ha veszel egy új PC-t, bekapcsolod, aztán kiég az egész, az is javítható, de akkor gondolom injkább visszaviszed azzal, hogy kell a francnak a szarotok. Lehet, hogy javítható, de ha most vette a gépet, akkor fél óra alatt nem kéne elolvadnia a RAMrak vagy a procinak, ami amúgy elvileg 3-8óra Dead Risingtől lehet, ami az eddigi talán leg prociízzasztóbb játék, de van akinél simán lenyomja a kétszeresét is. Igenis vigye véssza és üvöltse le a fejét annak, akitől vette. Szeirnte ilyen értékben kipróbálatlanul nem nagyon szabad vásárolni. De mennyiért is vetted?
  • Zsoltika 007
    Jah az első szériás hibánál nem is lehetett visszakapcsolni. Késő van már :)
  • peter31
    Ez nem első szériás hiba, nekem is első szériás és soha semmilyen gond nem volt vele.
  • KILLER2
    Hát akárhogy is nézzük, jól átbasztak. Mennyiért vetted? Címét meg stb-t azé tudod nem? Mert a maffiát ráküldhetnéd. PS3at szerintem ne nagyon vegyél, nem éri még meg. Majd pár év múlva, amikor olyan árba lesz kb mint most a 360. Nem sok új van benne, a játékok nagy rész meg kijön 360ra meg talán PCre is. Van néhány exklúzív játék, engem PS felé egyedül az MGS meg a Tekken vonz, de nem sokkal jobb szerintem a 360ra pl a Dead Rising, a Gears of War, a Halo 3, meg talán a Halo Wars. Bár igaz, én XBOX fan vagyok a PSt meg valamiért nem szeretem, bár asszem egyszer szerzek egy PS3at is.
  • peter31
    Sima 3 ledes hiba ez javítható...
  • Zsoltika 007
    Hát akkor valószínű rádsóztak egy elő szériás bughalmazt.

Amúgy meg: "Sajnos már több hetes a gép, én vagyok a 2. tulaj. Bár az első abszolút nem is használta, úgyhogy az első működtetője én vagyok."
    Ezt lehet hogy veled megetették de nem vagyok olyan hülye hogy bevegyem már bocs.
  • KILLER2
    Ha neked jól esik tedd azt. Szerintem a PS3 aránytalanul drága ahoz képest, hogy a taljesítmény csak egy picivel több (legalábbis ahogy én tudom) és a 60 gigás HDD meg nem ér ennyit. Mivel nem boltba, henem mondhatjuk kipróbálatlan használtan vetted, ezért lehet, hogy csúnyán átbasztak. Milyen játékon játszottál? Nálam először a Saint's Row-al ment, egyik oldalon közvetlenül, hátul meg vezetékekkel meg 10 cm-re a fallal zárva és 2 óra után eléggé meleg volt a hátulja, aztán átraktam egy polcra, msot is ott van, ott két oldalt meg hátul van 10 cm-je meg felül még egy jó 30 cm, és úgy kb 3 óra után lett meleg, most hűtéserősítéssel meg 4 órát simán lenyomott gyenge melegedéssel, szóval ez a hiba nálad lehet. Szeirntem fogd és told a pofájába annak akitől vetted és vegyél helyette egy újat vagy próbálj ki. Ha az is ilyen lesz, szerintem csak akkor vegyél PS3at.
  • Gabe18
    Ezt mostmár én se értem...
    Ha holnap jol fog működni akkor adod el?
  • 22Barna22
    jha ez elég fura....
  • tejföl
    Hát erre nem is tudom mit mondjak.
    "Srácok! Ma vettem egy új prémiumot."
    Ezt talán nem te írtad?
  • torrente
    Sajnos már több hetes a gép, én vagyok a 2. tulaj. Bár az első abszolút nem is használta, úgyhogy az első működtetője én vagyok. Ha holnap több órát menni fog, akkor inkább eladom és megvárom a ps3-at.
  • Zsoltika 007
    Jogos.
  • tejföl
    Ennek semmi köze a szervízhez. Mivel saját bevallása szerint ma vette, és beszart, a hatályos jogszabályok alapján szó nélkül cserére jogosult, mivel a vásárlástól számított hetvenkét óra még nem telt el.
  • Zsoltika 007
    Ha tényleg jól szellőzik akkor szerintem is vmi gubanc lesz ott. Szervíz a megoldás.
  • tejföl
    Nem normális! Garanciás, kérd, hogy cseréljék ki!
  • Zsoltika 007
    Nekem első nap ment 3-4 órát másnap meg 8-at. Ha lehet ne szőnyegre és ne eldugott helyre tedd!
  • torrente
    Ez normális, hogy az első 30 perc után túlmelegszik? Azt nem hiszem el, hogy nem működik megfelelően egy 100 ezres gép, csak külön egy hozzá vásárolt coolerrel.
  • torrente
    Na most ugyanott ment 45 percet és nem kapcsolt ki - én kapcsoltam ki. Ki érti ezt?
  • Bendy
    Azért mekkora szégyen, hogy ilyet árul az MS. Nekem is van 360am, de szánalmasnak tartom a melegedést!!
  • KILLER2
    Remélem minnél hamarabb.
  • Gabe18
    Hát ilyen hamar szerintem nem kéne "besokkolnia". Mindenesetre vedd onnan ki teljessen szabadba,teszteld úgy,ha ugy is ennyit bir akkor valami nem jó.
  • SzlobiG
    Mindenesetre tedd olyan helyre ahol kap levegőt és próbáld ki úgy ha megint csinálja akkor valami más lesz a gond, de majd segít valami hozzá értőbb.:)
  • torrente
    Ilyen rövid idő alatt? Különben a tv alatt van egy polcon, amely oldalról és hátulról is nyitott, tehát elvileg szellőzhet.
  • SzlobiG
    Túlmelegedett! Rakjad szellőző helyre ne legyen körülött e túl sok minden, hogy rendesen szellőzni tudjon! Most várj vele legalább félórát.