176877
banner
  • KILLER2
    Akkor asszem erre csaúnyán rábasztam. lehte, hogy valahogy kitiltattam magam. Elfelejtettem a felh. nevemet meg a jelszavamat, próbálgattam, aztán egyszer csak nem hozta be.
  • Tombi
    ja behozza (fos chello)
  • KILLER2
    De behozza az oldalt? Mert málam csak negy fehérség van.
  • Tombi
    én nem tudok regelni rá :(
  • KILLER2
    Valaki egnézné ezt a linket, hogy nálatok működik-e?
  • carterx
    akkor csak az lehetett a gond hogy nem kapott elég hideg levegőt amit beszívhat.
    azért teszteld,járasd még,most jöjjön ki rajta ami ki akar.
  • CrucifX
    Teddy: forrást is jelölj meg plz ha már bemászolsz valamit

Többiek: mivel a topikot nem nagyon figyelem az irtózatos kommentmennyiség miatt, valaki szedje össze és privátba küldje el, hogy milyen frissítést látna a FAQ-on a LIVE ügyes-bajos dolgain valamint a kompatibilitási listán felül (az már megvan, csak nincs feltolva). Köszi!
  • torrente
    9:30-12:30 között ment a gép és nem kapcsolt ki magától, sőt, a felmelegedése sem volt rosszabb annál, mint ahogy egy slim ps2 fel tud melegedni. Remélem, most már megtartja jó szokását és most már azt és úgy csinálja, amire kitalálták.
  • torrente
    Azért kiindulópontnak jó. Ami megüti a 70%-ot, az már olyan rossz nem lehet!
  • KILLER2
    Na látod. Én eddig se néztem :D Nem igazán érdekel, hogy szerintük mi a jó, azzal játszok, ami nekem tetszik.
  • Sephi
    Lost Planet 8.1

Ez volt az utso csepp a poharba. Tobbet nem nezek GameSpot-ot az is tuti.
  • Zsoltika 007
    Majd elmorzsolok egy könnycseppet mikor kijön.
  • Gabe18
    Szegény pc még ezt is elvesztik...
    A nagy Crysis se marad exclusive.Ez az igazi krízis,ha igaz...
  • teddymac
    Most már nem kell azon törnöm a fejem,hogy butítsam le a pc.-s grafikát
  • Zsoltika 007
    Ez egy nagyon jó hír!
  • teddymac
    "Biztosnak látszik, hogy lesz Crysis X360 - az EA mint kiadó képbekerülésével a konzolok felé nyitottabbá váló fejlesztőcsapat ezúttal sem direkt portban gondolkozik: az Xboxic egy fejlesztőre hivatkozva azt állítja, hogy mint a Far Cry esetében, itt is az adott géphez igazított játékot készítenek el. A történet várhatóan marad, ám a játékmenetet illető részleteket a géphez és elsősorban annak hibrid DX9 alapjához szabják. PS3 változatról nem esett szó."
    Ez egy jó hir
  • Zsoltika 007
    Ha találsz oszd meg velem is.
  • KILLER2
    Lehet, hogy eleve meleg volt.
  • ThugEdge
    redeem code-ok gyüjteménye van vhol?egyáltalán van annak értelme?
  • carterx
    na,az jó! mióta megy?
  • torrente
    Úgy néz ki, hogy ma szereti.
  • SzlobiG
    Nekem multiba Cod3 nagyon bejött két év PC-s multizás után.:D
  • teddymac
    Nekem a Vegas jött be nagyon live.-on, de szerintem FPS gamehoz kell a egér+bill.
  • carterx
    szerintem nem szereti az eredeti játékokat
  • carterx
    azt még nem próbáltam,de a dobozán van ilyen írás
  • sector512
    ÁÁÁ a PC-s verzió sokkal pörgősebb a Bf2-ből szerintem, de nem rosz az mc sem. Igazából online még én se nagyon toltam semmivel 360-on hosszabb ideig kivéve a doa4-et.
  • Zsoltika 007
    Nyomtam itt is ott is. Nekem tetszik a boxos verzió is. Sokkal pörgősebb.
  • CSOCSO
    azt inkabb pc-n,, de azer koszke:D
  • Zsoltika 007
    Szerezd be a Bf2 Mc-t! Az az igazi móka neten.
  • CSOCSO
    kiprobaltam a lost planetet multiba.. nem jatszottam sokat.. de valahogy nem fogott meg:( a pgr3 meg ugy ahogy fasza , de a gears of war se valami huuuuudebasza jatek online:(( vagy lehet hogy emberek kellenek hozza meg valami buli... vagy mittom en.. de igy egyedul, idegenekkel tiszta fika majdnem minden jatek

ui: outfit mennyira szar jatek
  • CSOCSO
    aszem kiirja hogy reconnectald a kontollert.. de ha nem akarod megvarni akkor csereld ki az elemet akkor mikor mar 3-4 orat villog ossze vissza a negy led a kontrolleren.... szal ha villog akkor onnantol mondjuk van..2-3-4 orad jatszani...
  • Zsoltika 007
    Ehh látom még most se vagy józan teljesen.

Tényleg! Ha már Phantasy Star Universe akkor nektek működik a demo?? Mert én leszedtem a live-ról de nem találja a szervert. Amúgy havi 9.9 dolcsi az előfizetése. Tehát a liveon felül még fizetni kell. Csak kiváncsi vagyok mi olyan jó benne ha már pénzt kérnek érte.
  • torrente
    Én a Graw-ot kaptam a gép mellé. Mint első 360-as játékomról csak jókat tudok mondani róla. Viszont én már az elején kínlódok vele, számomra egy kicsit nehéz.
    Most éjszaka nyitva hagytam az ablakomat, kibaszottul kihűlt a szobám. Délelőtt játszani fogok, hogy lássam, most mennyit bír.
    Ha lemerül az elem a kontrolerben, akkor mi történik? Kikapcsol a gép vagy a játék leáll és van időm elemet cserélni?
  • teddymac
    :) egy kicsi OFF:
    18+
  • teddymac
    God of War 2
    Ugyan ez ne mxbox de nagyon jól néz ki
  • teddymac
    Szerinntem szedd le a demokat live.-ról.Könnyebb lesz a döntés.
    fúú de berúgtam tegnap, pedig ma egésznap boxozni akartam :(

• CSOCSO
    lost planet a legzsirabb szerintem!!! top 10 esembe van benne.

RS vegas erdekes de nem nagy cucc szvsz
  • KILLER2
    Összeszámoltam és eddig 170.000 Ft-ot költöttem el a 360omra.
  • KILLER2
    Bionicle-ről vettem a fáradtságot és megnéztem egy trailert. Hááááááááát. Tényleg szánalmas. Eddig sem vártam tőle sokat, de ennyire azért nem gondoltam, hogy szánalmas. Eleve idétlen és érdekesnek találtam, hogy nem vettem észre lövésnél semmi rúgást a fegyvernél.
  • 22Barna22
    Bionicle Heroes: szerintem nem éri meg az árát (és ha megfordult a fejedben, akkor azt sem éri meg h tönkrevágd miatta a konzolod)

Fable: The lost chapters: Garantált siker! ;) HA lesz XBoxom én is beruházok rá...

Marvel Ultimate Alliance: ízlés dolga, de az enyém azt mondja pfhujj

Tony Hawk's Project 8: ez naon közel áll hozzám úgyhogy csak jót tudok mondani róla!

És mielőtt lehúznátok ez mind csak az én véleményem volt!