176877

-
patrik16 #10340 hogy érted hogy a pc osztja szét a netet?nem lehet ugy kipróbálni routerrel hogy ne kelljen venni plusz kábelt?mert havertol tok kölcsön routert. -
Fanc tudja mi lehet, én is sokat szarakodtam vele. -
Tejfol arra gondolt, hogy ha a PC-d 'osztja' a netet a 'boxnak, akkor a PCnek be kell lennie kapcsolva, hogy netezhess a 'boxon. Ha router van, akkor ertelemszeruen nem kell bekapcsolva lennie a PCnek, es egymastol fuggetlenul mindketton lesz net. -
patrik16 #10337 rákér nem megy sima modemmel.pedig kétszer ment.nem értem ezt. -
Ajánlom figyelmedbe. -
patrik16 #10335 végülis a routernek nem az a lényege hogy egyszerre megy a gépen is meg a boxon a net?basszus nem akarok felslegesen venni kábeleket,ha ugyse megy akkor cumi -
Ha routered van akkor értelemszerűen nem kell menni a PC-nek. -
Fú bazz. Asszem úgy kell, hogy a modelmtől a routerhez patch, onnan meg crosslink a 360ba. -
patrik16 #10332 ja és ahhoz milyen kábel kell pluszba?nem fontos hogy menjen egyszerre a géppel a net,csak menjen. -
patrik16 #10331 de az a poén h kétszer ment tökéletesen.azt mondjátok próbáljam ki routerrrel? -
ja jol emlexem nalam mukodott modemmel is, de mar nem vagyok benne bizti.. a kovetkezod probalhatod meg mielott veszel rutert:
modembe belemesz es beallitod hogy ne ppoe-n legyen hanem bridge-n azaz hidalt halozat vagy mi a csoda... es az xboxba ahol beallithatod sajatkezuleg az IP-t nah ott a masodik fulon beirhatod hogy mi a jelszo a nethez meg a felhasznalonev.. nah azt is kiprobalhatod...
ja es nezd meg a modemen mielott atallitod hogy milyen DNS eket oszt ki neked.. azt masold ki es ird be manualisan ha sehogyse megy.... ha ezekutan is szar akkor vegyel rutert.. nem fontos wirelesst... -
Én úgy tapasztaltam, hogy közvetlenül modemmel nem működik, legalábbis nálam nem akart. Touterrel vagy hálókártyával simán ment. -
patrik16 #10328 hy
regeltem a livera egyszer ment,utána nem és azután megint egyszer.de azóta egyáltalán nem megy.rádugom a modemet és nem világít a link lámpa.a testnél elbukik a network settingsnél.ezzel a beállításoknál ment már.mi lehet a gond?kábelt próbáltam másikat is. köszi,fontos -
vannak affele feladatok amiket meg kell csinalni egy katekban... pl autos jatekban ha ennyit annyit driftelsz akkor egy archivmentet unlockolsz.. de azzal is hogy dobogos lettel.. vagy hogy megtalaltal minden eldugott reszt.. vagy hogy zsinorban hany embert olsz meg, stb stb stb...ezekert kapsz pontokat.. a csillagok a neved mellet meg az hogy neten jatszottal es vki ranyomott a nevedre es plusz pontot ad neked vagy negativat.. nah ettol megy le a csillagok szama avagy fel.. -
Nem lehet. -
De ilyen gamescorekért lehet venni a boxra témákat is nem? Vkitől azt hallottam. -
Gabe18 #10324 Semmit fontosat.Annyi hogy nagyjából megmutatja mennyire mélyedtél el egy adott játékban. -
CES: Internetes tévé Xbox 360-on
2007.01.09, 09:24 - Kis Endre
Az IPTV Xbox 360-on elnevezésű szolgáltatás a játékplatform teljesítményét a Microsoft TV IPTV Edition képességeivel ötvözi.
Robbie Bach, a Microsoft szórakoztató üzletágának elnöke a CES 2007-en Bill Gates nyitóbeszédének keretében előzetest adott a várhatóan idén karácsonyra bevezetésre kerülő szolgáltatásról, amely a tévéműsorokat csúcsminőségben teszi elérhetővé az interneten keresztül, amit a digitális videorögzíés, valamint a hang alaú és videokommunikáció lehetősége egészít majd ki. A felhasználó például egy élő sportközvetítés alatt kedvenc csapatára vonatkozó információkat kereshet és kérhet le az internetről, miközben szurkolótársaival chatelhet, vagy Xbox Live hálózati játékot játszhat, ezalatt pedig a közvetítést a háttérben rögzíti.
Az IPTV on Xbox 360 szolgáltatást várhatóan az idei karácsonyi idényre vezetik majd be azok a társaságok, amelyek tévéműsor-szolgáltatását a Microsoft TV IPTV Edition szoftverplatformja támogatja. Bach elmondta, hogy a platform piaci pozíciója egyre erősebb, jelenleg négy kontinens 14 országában összesen 16 műsorszolgáltatónál zajlanak projektek, amelyek a Microsoft TV IPTV Edition bevezetését celozzák.
Az Xbox 360 bejelentése óta a Microsoft több mint 10 millió játékkonzolt értékesített, az Xbox Live közösség tagjainak létszáma pedig meghaladja az 5 milliót. A nagy felbontású filmélményt biztosító Xbox 360 HD DVD Player iránt szintén nagy érdeklődés nyilvánul meg. Bach szerint ez azt tükrözi, hogy a fogyasztók mind szélesebb köre olyan eszközt lát az Xbox 360-ban, amelyen a digitális szórakoztató tartalmak gazdag palettáját érheti el. Egy év alatt a felhasznalók több mint 100 millió alkalommal töltöttek le ilyen tartalmat - játékokat, tévéműsorokat és mozifilmeket - Xbox 360 konzolukra. -
morni #10322 El tudja valaki mondani mit jelent pontosan ez az achievement pontok meg a gamescore? Nem igazán találtam róla semmit. Pl a COD3-at végignyomtam és 26-ból 10-et szereztem meg. :S -
Piko888 #10321 off : Fifa 07 eladó 9k-ért vagy COD 3-ra ésBurnout Revengere cserélendő -
Nah, szal nem vok nagy fps-es, de a lost planet megragadott, elis jutootam a 3. pályára, de nemtom hogy kell megölni az elején a kukacot:( please segítsetek:( -
Mert az a neve hogy Phantasy Star Online!!
-
Tény, hogy érdekes, meg az is, hogy ilyen nincs, de mér ne? xD -
Értem mire gondoltok de ez nem divat. Egyik havi fizetésű online játéknak sincs offline része. Ilyen nincs. -
az hagyjan valamelyik buzi magazin meg 60% ra ertekelte... idiota barmok..
9/10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
én nem tudom melyik játékról van szó ( :P ) de van valami abban amit Killer2 mond...regisztrálsz, és ha azt akarod, hogy működjön a logined befizeted a lóvét. -
Online részre? -
Szerintem online. Különben mire szednének havi 9 dolcsit? -
Nem, van offline része is. -
Én úgy tudom igen. Online játék. -
Phantasi Star Universe csak online játszható? -
Nem szidom csak érdekesnek tartom. Nem baj, majd adok neki valami frankó koktélt, hátha attól gyorsabb lesz. -
Picit gyors? Majd amikor 3 mech + 10 katona lovoldozget feled , majd akkor szidod hogy miert nem futol gyorsabban :D -
Még mindig jobb mint az SW3, ahol ugye simén meg a helyből 6 méter. -
Gabe18 #10306 "meg picit nagyot ugrik"
Hát igen,helyböl a 2 méteres ládára... -
Lost Planet negyon ütős. A csávó mozgása talán picit gyors meg picit nagyot ugrik, de faszák a fegyverek, az ellenfelkek meg ez a szigony, nagyon ott van. -
Na leszedtem néhány demot. A Kameo tényleg nagyon jópofa. Eragonról nem találtam, szóval arról kérnék még véleményt, mert ne tudom, hogy álljak hozzá. A GRAW tényleg elég nehéz, de nekem tetszik. Tony Hawk szintén jó, a Lost Planetről meg csak jót hallottam, most kipróbálom a demoját. Amúgy nem érdekes japán csávóval tolni? Még nem játszottam ilyen játékkal. -
Akkor az csak valami érintkezési hiba lehetett. -
Ma nem volt vele hiba. Tegnap kikapcsolt a 2 baoldali és a jobb alsó villogott és azt írta ki a tv-m, hogy nincs jel (mintha kihúztam volna a kábelt). -
playman #10301 ha a gép felmelegszik a kör bal alsó és bal felső lámpája gyulad ki, azaz a kör bal fele. A 3 lámpa inkább memória probléma szokott lenni.
Ha van hiba üzenet a géptől itt http://www.llamma.com/xbox360/repair/Xbox-360-error-codes.htm
nézzél szét.