176877

-
Gabe18 #10382 Grafika,fizika,hangulat,társak irányithatósága (bár a GRAW-ban szerencsére nem sikerült olyan hülyére csinálni a társakat mint a pc-s verzióban).
Egyértelmüen látszik hogy majdnem egy év van a kettő között. -
Az azért van, mert mindenki a hostolóhoz kapcsolódik, így mindenki gépe ugyanazt a hibát fogja.
Mellesleg igazad van, a netes része tényleg, véletlenszerűen fagyogat, mondjuk nem olyan vészes, a CoD 3 még mindig instabilabb.
A single részben nincs semmi hiba. -
Én még csak képek alapján tudtam kialakítani véleményt a Vegasról, s az nagyon meggyőzött. Olyan szépnek tűnik.
Mi az a plusz, amitől szerinted jobb játék? -
Gabe18 #10379 Jobb a Vegas szerintem.Valahogy sokkal jobban egyben van az egész.Én pont most játszok a GRAW-al,mert éppen nincs más és az kimaradt,de a Vegas sokkal jobban tetszett. -
Jobb a Vegas vagy eléggé hasonlít a GRAW-ra? -
A hitman és az oblivion is.
Szóval nem érdemes. -
Mityu91 #10375 szakértő,stb... 4matek után már írni se tudokXD!Nézzétek el "intenzíven" vagyok XD -
Mikor a felbontást adom meg (hogy pl 720p) olyankor nyom néhány tesztet és megkérdi hogy korrekt-e a kép 50hz-en. Így szerintem rá lehet. -
Mityu91 #10373 Én nem vagyok szajérttő de asszem nem de ha lhet is nem ajánlott mert sok játék csak 60hz felett fog menni!
A többit a szakértőkre bízom pl:csocso,Zsoltika 007 stb... -
Rá lehet kötni, de sajnos pár játék csak 60Hz-en megy. Pl. DoA4, Viva Pinata, DoAX2, többet én nem tudok de a többiek biztos. -
Ja nagyon vágják a témát a gyerekek majdnem elsírtam magam egy-két hsz-en ;) -
MrDOS #10370 Lehet az XBOX360-at 50hz-es tv-re kötni? Ha igen akkor nem lesznek bajok a
grafikával vagy egyéb gondok. -
playman #10369 Vásárolnék Xbox360-ra (Halo1 és Halo2) Halo pack lemezt. Ajánlatokat ez a jó email: [email protected] -ra kérek. -
Olvasd már végig a kommenteket! Annyi okos meg nagyarcú hülyegyerek van hogy majd szétesik a fórum motor alattuk. -
ŐŐŐ hogy érted? Nem haragszok csak fejsd ki bővebben amire gondoltál. -
Véletlenszerűen, illetve liveon egyszerre fagy ki az aki a szervert csinálja illetve aki hozzá csatlakozik :) Ilyenkor csak a ki/bekapcsolás segít. -
Bugos? Mármint hol bug? Fagy? És az mikor jön elő? Olyan sokat még nem játszottam vele, de eddig még nem fagyott :o -
Én úgy tudom csak a demo fagyogatott a végleges már nem. Vagy az is? -
RainbowSix az bugos, melegedéshez semmi köze a fagyásainak -
Átlag iq odaver a hozzászólásoknál. -
EZ AZ IGEN EZ AZ!!!! ERRE A HIRRE VÁRTAM MÁR MIÓTA!!! Crysis Xbox 360 verzió?
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=25978 -
Sajnos rosszul tudod,a Phantasy Star-nak van offline része, egy normál Story Mode, és egy Extra Mode, és még ezeken felül van a fizetős online hentelés.
November óta tolom, úgyhogy tudom. -
sztem ez fincsi lesz -
Én meg már egyiket se, bár a Vegasnak lehet nekiállok majd mégegyszer. -
Én csak a GRAW-ot, mert egyelőre csak az van meg. -
De ti a GRAW=ot jaccatok vagy a Vegas-t? -
Úgy tűnik, hogy első nap érintkezési hiba miatt volt 3 ledes piros villogásom, mert azóta jól működik, nem kapcsolt ki magától egyszer sem. Tegnap kétszer 3 órát is játszottam a Ghost Reconnal. Elég nehéz, sötétban meg elég idegesítő: simán semmit sem látni, az "éjszakai üzemmódban" pedig elég egybefolyó zöld színű minden; sokszor azt sem tudom hol vagyok. De aztán pár perc múlva az ellenség rájön, hogy rájöttem. :) Bár halál után már nem hiszem, hogy rájön valamire is... -
En most keltem fel es irany az Enchanted Arms :D -
ciki.. en most ertem haza:D:D -
Most indulok dolgozni :( -
nah.. mesz munkaba vagy raersz jatszani?:D -
Nekem közvetlenül modemről megy.Semmi probléma nem volt eddig.
-
Rainbow six nalam pl ketszer is kifagyott:D:D:D:D szal elegge megizzaszthatja.. amugy a legjobb jatekok szerintem a PGR3, Lost Planet, Rainbow Six, tomb raider, dead rising (rumble roses ha csajokat akarsz sasolni:D)
ja ezek demok..tehat le tudok oket tolteni...
-
Megkönnyíthetnéd a dolgunkat, ha valakinek válaszolsz, akkor a "válasz erre" ikonra kattintanál. -
Köszi! Valóban arra gondoltam.
-
Hááát. Ami legjobban izzasztja, az úgy tudom a Dead Rising, legalábbis régebben az volt, így gondolom a demója is annak a leg izzasztóbb, mivel ugyanannyi zombi van ebben is mint a teljesben. -
patrik16 #10344 köszi a segítséget.
szerintetek melyik liveról leszedhetö demo izzasztja meg a legjobban a boxot? -
Amúgy nem nagy pénz egy ilyen kábel, én 15 m crosslinket vettem egyszer 3000 Ft-ért. -
Az adsl modem es a router koze kell egy kabel, majd a router es a box koze kell megegy. A router tartja az adsl kapcsolatot, - a PC-rol be kell allitanod - es ennyi. Szoval osszesen 3 kabel kell hozza, tesztcelbol eleg 2 is, a PC es a router csak addig kell kapcsolatba legyen mig beallitod az ADSL login/passt. -
Kell a router meg egy crosslink kábel, ami összeköti a 360al. haverodnak biztos ilyenje is van, emrt a PC és a router közé is ilyen kell. A router meg a modem közé meg mehet az, ami a modemből ment a PCbe.