176877
banner
  • Gabe18
    Grafika,fizika,hangulat,társak irányithatósága (bár a GRAW-ban szerencsére nem sikerült olyan hülyére csinálni a társakat mint a pc-s verzióban).
    Egyértelmüen látszik hogy majdnem egy év van a kettő között.
  • s73
    Az azért van, mert mindenki a hostolóhoz kapcsolódik, így mindenki gépe ugyanazt a hibát fogja.
    Mellesleg igazad van, a netes része tényleg, véletlenszerűen fagyogat, mondjuk nem olyan vészes, a CoD 3 még mindig instabilabb.
    A single részben nincs semmi hiba.
  • torrente
    Én még csak képek alapján tudtam kialakítani véleményt a Vegasról, s az nagyon meggyőzött. Olyan szépnek tűnik.
    Mi az a plusz, amitől szerinted jobb játék?
  • Gabe18
    Jobb a Vegas szerintem.Valahogy sokkal jobban egyben van az egész.Én pont most játszok a GRAW-al,mert éppen nincs más és az kimaradt,de a Vegas sokkal jobban tetszett.
  • torrente
    Jobb a Vegas vagy eléggé hasonlít a GRAW-ra?
  • Zsoltika 007
    A hitman és az oblivion is.
    Szóval nem érdemes.
  • Mityu91
    szakértő,stb... 4matek után már írni se tudokXD!Nézzétek el "intenzíven" vagyok XD
  • Zsoltika 007
    Mikor a felbontást adom meg (hogy pl 720p) olyankor nyom néhány tesztet és megkérdi hogy korrekt-e a kép 50hz-en. Így szerintem rá lehet.
  • Mityu91
    Én nem vagyok szajérttő de asszem nem de ha lhet is nem ajánlott mert sok játék csak 60hz felett fog menni!
    A többit a szakértőkre bízom pl:csocso,Zsoltika 007 stb...
  • sector512
    Rá lehet kötni, de sajnos pár játék csak 60Hz-en megy. Pl. DoA4, Viva Pinata, DoAX2, többet én nem tudok de a többiek biztos.
  • sector512
    Ja nagyon vágják a témát a gyerekek majdnem elsírtam magam egy-két hsz-en ;)
  • MrDOS
    Lehet az XBOX360-at 50hz-es tv-re kötni? Ha igen akkor nem lesznek bajok a
    grafikával vagy egyéb gondok.
  • playman
    Vásárolnék Xbox360-ra (Halo1 és Halo2) Halo pack lemezt. Ajánlatokat ez a jó email: [email protected] -ra kérek.
  • Zsoltika 007
    Olvasd már végig a kommenteket! Annyi okos meg nagyarcú hülyegyerek van hogy majd szétesik a fórum motor alattuk.
  • rambuu
    ŐŐŐ hogy érted? Nem haragszok csak fejsd ki bővebben amire gondoltál.
  • Bendy
    Véletlenszerűen, illetve liveon egyszerre fagy ki az aki a szervert csinálja illetve aki hozzá csatlakozik :) Ilyenkor csak a ki/bekapcsolás segít.
  • narumon
    Bugos? Mármint hol bug? Fagy? És az mikor jön elő? Olyan sokat még nem játszottam vele, de eddig még nem fagyott :o
  • Zsoltika 007
    Én úgy tudom csak a demo fagyogatott a végleges már nem. Vagy az is?
  • Bendy
    RainbowSix az bugos, melegedéshez semmi köze a fagyásainak
  • Zsoltika 007
    Átlag iq odaver a hozzászólásoknál.
  • rambuu
    EZ AZ IGEN EZ AZ!!!! ERRE A HIRRE VÁRTAM MÁR MIÓTA!!! Crysis Xbox 360 verzió?
    http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=25978
  • s73
    Sajnos rosszul tudod,a Phantasy Star-nak van offline része, egy normál Story Mode, és egy Extra Mode, és még ezeken felül van a fizetős online hentelés.
    November óta tolom, úgyhogy tudom.
  • ThugEdge
    sztem ez fincsi lesz
  • sector512
    Én meg már egyiket se, bár a Vegasnak lehet nekiállok majd mégegyszer.
  • torrente
    Én csak a GRAW-ot, mert egyelőre csak az van meg.
  • Sephi
    De ti a GRAW=ot jaccatok vagy a Vegas-t?
  • torrente
    Úgy tűnik, hogy első nap érintkezési hiba miatt volt 3 ledes piros villogásom, mert azóta jól működik, nem kapcsolt ki magától egyszer sem. Tegnap kétszer 3 órát is játszottam a Ghost Reconnal. Elég nehéz, sötétban meg elég idegesítő: simán semmit sem látni, az "éjszakai üzemmódban" pedig elég egybefolyó zöld színű minden; sokszor azt sem tudom hol vagyok. De aztán pár perc múlva az ellenség rájön, hogy rájöttem. :) Bár halál után már nem hiszem, hogy rájön valamire is...
  • Sephi
    En most keltem fel es irany az Enchanted Arms :D
  • CSOCSO
    ciki.. en most ertem haza:D:D
  • teddymac
    Most indulok dolgozni :(
  • CSOCSO
    nah.. mesz munkaba vagy raersz jatszani?:D
  • teddymac
    Nekem közvetlenül modemről megy.Semmi probléma nem volt eddig.
  • CSOCSO
    Rainbow six nalam pl ketszer is kifagyott:D:D:D:D szal elegge megizzaszthatja.. amugy a legjobb jatekok szerintem a PGR3, Lost Planet, Rainbow Six, tomb raider, dead rising (rumble roses ha csajokat akarsz sasolni:D)

ja ezek demok..tehat le tudok oket tolteni...

• tejföl
    Megkönnyíthetnéd a dolgunkat, ha valakinek válaszolsz, akkor a "válasz erre" ikonra kattintanál.
  • tejföl
    Köszi! Valóban arra gondoltam.
  • KILLER2
    Hááát. Ami legjobban izzasztja, az úgy tudom a Dead Rising, legalábbis régebben az volt, így gondolom a demója is annak a leg izzasztóbb, mivel ugyanannyi zombi van ebben is mint a teljesben.
  • patrik16
    köszi a segítséget.
    szerintetek melyik liveról leszedhetö demo izzasztja meg a legjobban a boxot?
  • KILLER2
    Amúgy nem nagy pénz egy ilyen kábel, én 15 m crosslinket vettem egyszer 3000 Ft-ért.
  • Me0w
    Az adsl modem es a router koze kell egy kabel, majd a router es a box koze kell megegy. A router tartja az adsl kapcsolatot, - a PC-rol be kell allitanod - es ennyi. Szoval osszesen 3 kabel kell hozza, tesztcelbol eleg 2 is, a PC es a router csak addig kell kapcsolatba legyen mig beallitod az ADSL login/passt.
  • KILLER2
    Kell a router meg egy crosslink kábel, ami összeköti a 360al. haverodnak biztos ilyenje is van, emrt a PC és a router közé is ilyen kell. A router meg a modem közé meg mehet az, ami a modemből ment a PCbe.