176877

-
Üdv!
Ma kaptam egy e-mailt, Mikroszoftéktól a következő subject-el:
"Welcome to Xbox Live Silver!"
Majd leírja, hogy köszöntenek az Xboxosok között és gratulálnak az egy hónap FREE GOLD trial-hoz. Most akkor mi van? Melóhelyen vagyok, úgyhogy most nem tudom meg nézni mi a fene van pontosan.
A gépet dec. 28-án vettem, tehát elvileg még van a gold-omból, amit még aznap aktiváltam. Vagy csak kissé megkésve küldték a gratulációt?
Valakinek volt már hasonló eset? -
GOW GOW GOW GOW GOW GOW GOW GOW GOW GOW GOW GOW
Gears of War 4EVER!!!!!!!
-
Menj fel a legfelső emeletre! Ott át tudsz utazni másik bolygóra. Ott meg keresd a flight base-t vagy mit! Ott lehet menni küldetésre. Ha van akkor join party és oda menj ahol minél többen vannak. Egyedül esélytelen elkezdeni mert lenyomnak az első blockban. -
De ez nem hogy nem szép! Ez ronda! Xbox 1 színvonal. -
klastrom #10503 A Lost Planettel hogy lehet menteni? -
Olcsi2 #10502 A grafika nem minden, egy ilyen jatekban pedig joval lenyegtelenebb, mint pl a GoW-ban. -
leszedtem a phantasi start.. nem vagom.. ramentem egy szerverre voltak paran a mallba de ezenkivul semmi nem tortent -
"Neha be-beszaggat, a nemi szervuket grafikara veroknek tenyleg nem ajanlott,"
Én inkább úgy fogalmaznék hogyha nem zavar a 2002-es graf színvonal.
-
Olcsi2 #10499 Az iranyitas nagyon gyorsan megszokhato. Neha be-beszaggat, a nemi szervuket grafikara veroknek tenyleg nem ajanlott, egyebkent kellemes szorakozas, jol belott jatszhatosag es anno amikor kijott egesz elvezetes online meccsek jellemeztek. A sztori mod is egeszen elviselheto, valtozatos a ket oldal vegigjatszasa. -
Vagy kigyullad! Túlmelegszik a 360tól a víz és meggyullad. Elvégre is a víz félelmetesen gyúlékony. -
Tudom. De mennyi esélye van annak amit írtam? Ez inkább csak mittudénmi volt. Nem hinné, hogy valaki olyan hülye, hogy ne vegye észre, hogy nem megy a hűtés. Meg egyáltalán mennyi a valósznűsége, hogy elromlik? -
igy van.. inkabb az osszeillesztes ereszt el vmiert -
xbox25 #10495 A szomszédaimnak üzenem,h ne dörömböljenek!
Ez csak játék!
Fiatalság boldogság :) -
Gabe18 #10494 God of War Sony játék,kb akkor lesz Xboxon,mikor a HALO Ps3-on... -
"Kilyukad a cso es belefolyik a viz a 360-ba"
Elobb csap beled a villam, minthogy az a muanyag cso kulso behatas hianyaban kilyukadjon... -
FoToS #10492 Sziasztok egy kérdés a LIve szolgáltatás mennyi havonta? A Gold.
Most vettem xboxt használtan és nem tudom mennyi.
Köszi előre is. -
heh...nah akkor holnap hasogatjuk még egymás szőrszálait, de én most megyek, mert az az ágy...hát...(azért nem cserélném el rá az XBoxom...ha lenne :( )
-
Ez nem kötekedés. Ezt úgy hívják szőrszál hasogatás.
-
de csak aki nem tudja h van-e gow XBoxra (nem kötekedés...jah God of War) -
kitudja... amugy a god of war ps2 re van nem??? akkormeg nem mindegy hogy mi itt ebben a topikban gowozunk? -
nah..fasza volt a jatek.. egesz elvezheto volt:D mondjuk rainbow-t jobb lenne xfps el nyomni... -
Hát igen, eleve nem kéne rövidítést kiírni. God of War nekem is megtetszett én is örülnég neki 360ra, legalább nem kéne most azin izgulnom, hogy fog-e menni a PS2 emulátor. Amúgy 360 elbírna egy PS2 emut nem? -
Ok, köszi az info-t. -
már csak azért is,mert van egy gow2-mitoménmi alcímű topik és már rá is flasheltem,hogy ú a picsába máris új gears of war?:)
eszembe juthatott volna a god of war is,de nem
mellesleg meg szívesen látnék 360-ra egy god of war-t -
bocs...1 betű eltérés mekkora galibát tud okozni... 
Na..egyébként mondtam...befejeztem te is fejezd be...ja és szegény "smiley" miattad fogja betörni a fejét... -
Ez nem kérdés, hanem kérés volt… már az előbb is rosszul írtad.
azért thx, hogy nem kötelező.:D
-
Nekem pont nemrég tűnt fel, hogy mind2 GoW, de egészen biztos, hogy 100ból 100 embernek a GoWról a Gears of War fog eszébe jutni. -
jóvanna csak egy kérdés volt...nem volt kötelező :S de nem vitázom...akkor nem...ennyit kellett volna mondani -
Gabe18 #10479 Azt hiszem kicsit túlbonyolitod ezt a dolgot... -
Piko888 #10478 A Gears of War az mindig is GOW volt és szerintem ha mondod valakinek akkor nem a God of War ugrik be. -
-
Ne akard már megváltani a világot! -
hi!!!!!!!! ez mindenkinek szól...mivel odavagyok a Gears of Warért (bár még nincs XBoxom és előre belátható ideig nem is lesz) és a God of Warért is, megkérlek titeket a Gears of War legyen ezentúl GEOW GOW helyett...Akinek nem tetszik szóljon, csak a félreértések elkerülése miat mondom... KÖSZ! (lehet h nagy kérdés) -
Hát a demo alapján eszméletlen sz*r. Pc-n is játszottam vele és ott türhetőbb volt valahogy. Ronda a grafika is. -
Sziasztok!
Valaki próbálta már X360-on a LOTR: BFME2-őt? Ha igen, akkor egy rövidke véleményt írhatna. Legfőkébb az irányításra vagyok kíváncsi. Kösz! -
Piko888 #10472 Meghajtóhiba volt, de kicserélték, novemberben vettem. -
hát én most a nagy lábú fosladéknál vagyok,egyértelmű mit kell csinálni,mert ha jól emléxem eddig mindegyik élőlény bossnál ezt kellett csinálni,de hát nem könnyű
voltak olyan vélemények,hogy ez üti a gow-ot is,hát nemtom,néha ez a gém elég frusztráló,jobban is ki lehetett volna egyensúlyozni,mondjuk tény eljön a katarzis,amikor kipicsázunk egy bosst:) -
nah mizu?? jatszunk ? -
Kenyér001 #10469 8e -
Nekem kellene. Mennyi az ára?