176877
banner
  • cenobite
    Üdv!

Ma kaptam egy e-mailt, Mikroszoftéktól a következő subject-el:
    "Welcome to Xbox Live Silver!"

Majd leírja, hogy köszöntenek az Xboxosok között és gratulálnak az egy hónap FREE GOLD trial-hoz. Most akkor mi van? Melóhelyen vagyok, úgyhogy most nem tudom meg nézni mi a fene van pontosan.
    A gépet dec. 28-án vettem, tehát elvileg még van a gold-omból, amit még aznap aktiváltam. Vagy csak kissé megkésve küldték a gratulációt?

Valakinek volt már hasonló eset?
  • rambuu
    GOW GOW GOW GOW GOW GOW GOW GOW GOW GOW GOW GOW
    Gears of War 4EVER!!!!!!!
  • Zsoltika 007
    Menj fel a legfelső emeletre! Ott át tudsz utazni másik bolygóra. Ott meg keresd a flight base-t vagy mit! Ott lehet menni küldetésre. Ha van akkor join party és oda menj ahol minél többen vannak. Egyedül esélytelen elkezdeni mert lenyomnak az első blockban.
  • Zsoltika 007
    De ez nem hogy nem szép! Ez ronda! Xbox 1 színvonal.
  • klastrom
    A Lost Planettel hogy lehet menteni?
  • Olcsi2
    A grafika nem minden, egy ilyen jatekban pedig joval lenyegtelenebb, mint pl a GoW-ban.
  • CSOCSO
    leszedtem a phantasi start.. nem vagom.. ramentem egy szerverre voltak paran a mallba de ezenkivul semmi nem tortent
  • Zsoltika 007
    "Neha be-beszaggat, a nemi szervuket grafikara veroknek tenyleg nem ajanlott,"
    Én inkább úgy fogalmaznék hogyha nem zavar a 2002-es graf színvonal.
  • Olcsi2
    Az iranyitas nagyon gyorsan megszokhato. Neha be-beszaggat, a nemi szervuket grafikara veroknek tenyleg nem ajanlott, egyebkent kellemes szorakozas, jol belott jatszhatosag es anno amikor kijott egesz elvezetes online meccsek jellemeztek. A sztori mod is egeszen elviselheto, valtozatos a ket oldal vegigjatszasa.
  • KILLER2
    Vagy kigyullad! Túlmelegszik a 360tól a víz és meggyullad. Elvégre is a víz félelmetesen gyúlékony.
  • KILLER2
    Tudom. De mennyi esélye van annak amit írtam? Ez inkább csak mittudénmi volt. Nem hinné, hogy valaki olyan hülye, hogy ne vegye észre, hogy nem megy a hűtés. Meg egyáltalán mennyi a valósznűsége, hogy elromlik?
  • CSOCSO
    igy van.. inkabb az osszeillesztes ereszt el vmiert
  • xbox25
    A szomszédaimnak üzenem,h ne dörömböljenek!
    Ez csak játék!
    Fiatalság boldogság :)
  • Gabe18
    God of War Sony játék,kb akkor lesz Xboxon,mikor a HALO Ps3-on...
  • Me0w
    "Kilyukad a cso es belefolyik a viz a 360-ba"

Elobb csap beled a villam, minthogy az a muanyag cso kulso behatas hianyaban kilyukadjon...
  • FoToS
    Sziasztok egy kérdés a LIve szolgáltatás mennyi havonta? A Gold.
    Most vettem xboxt használtan és nem tudom mennyi.

Köszi előre is.
  • 22Barna22
    heh...nah akkor holnap hasogatjuk még egymás szőrszálait, de én most megyek, mert az az ágy...hát...(azért nem cserélném el rá az XBoxom...ha lenne :( )
  • Zsoltika 007
    Ez nem kötekedés. Ezt úgy hívják szőrszál hasogatás.
  • 22Barna22
    de csak aki nem tudja h van-e gow XBoxra (nem kötekedés...jah God of War)
  • CSOCSO
    kitudja... amugy a god of war ps2 re van nem??? akkormeg nem mindegy hogy mi itt ebben a topikban gowozunk?
  • CSOCSO
    nah..fasza volt a jatek.. egesz elvezheto volt:D mondjuk rainbow-t jobb lenne xfps el nyomni...
  • KILLER2
    Hát igen, eleve nem kéne rövidítést kiírni. God of War nekem is megtetszett én is örülnég neki 360ra, legalább nem kéne most azin izgulnom, hogy fog-e menni a PS2 emulátor. Amúgy 360 elbírna egy PS2 emut nem?
  • Ioles
    Ok, köszi az info-t.
  • ThugEdge
    már csak azért is,mert van egy gow2-mitoménmi alcímű topik és már rá is flasheltem,hogy ú a picsába máris új gears of war?:)
    eszembe juthatott volna a god of war is,de nem
    mellesleg meg szívesen látnék 360-ra egy god of war-t
  • 22Barna22
    bocs...1 betű eltérés mekkora galibát tud okozni...

Na..egyébként mondtam...befejeztem te is fejezd be...ja és szegény "smiley" miattad fogja betörni a fejét...
  • evid
    Ez nem kérdés, hanem kérés volt… már az előbb is rosszul írtad.
    azért thx, hogy nem kötelező.:D
  • KILLER2
    Nekem pont nemrég tűnt fel, hogy mind2 GoW, de egészen biztos, hogy 100ból 100 embernek a GoWról a Gears of War fog eszébe jutni.
  • 22Barna22
    jóvanna csak egy kérdés volt...nem volt kötelező :S de nem vitázom...akkor nem...ennyit kellett volna mondani
  • Gabe18
    Azt hiszem kicsit túlbonyolitod ezt a dolgot...
  • Piko888
    A Gears of War az mindig is GOW volt és szerintem ha mondod valakinek akkor nem a God of War ugrik be.
  • evid
  • Zsoltika 007
    Ne akard már megváltani a világot!
  • 22Barna22
    hi!!!!!!!! ez mindenkinek szól...mivel odavagyok a Gears of Warért (bár még nincs XBoxom és előre belátható ideig nem is lesz) és a God of Warért is, megkérlek titeket a Gears of War legyen ezentúl GEOW GOW helyett...Akinek nem tetszik szóljon, csak a félreértések elkerülése miat mondom... KÖSZ! (lehet h nagy kérdés)
  • Zsoltika 007
    Hát a demo alapján eszméletlen sz*r. Pc-n is játszottam vele és ott türhetőbb volt valahogy. Ronda a grafika is.
  • Ioles
    Sziasztok!
    Valaki próbálta már X360-on a LOTR: BFME2-őt? Ha igen, akkor egy rövidke véleményt írhatna. Legfőkébb az irányításra vagyok kíváncsi. Kösz!
  • Piko888
    Meghajtóhiba volt, de kicserélték, novemberben vettem.
  • ThugEdge
    hát én most a nagy lábú fosladéknál vagyok,egyértelmű mit kell csinálni,mert ha jól emléxem eddig mindegyik élőlény bossnál ezt kellett csinálni,de hát nem könnyű
    voltak olyan vélemények,hogy ez üti a gow-ot is,hát nemtom,néha ez a gém elég frusztráló,jobban is ki lehetett volna egyensúlyozni,mondjuk tény eljön a katarzis,amikor kipicsázunk egy bosst:)
  • CSOCSO
    nah mizu?? jatszunk ?
  • Kenyér001
    8e
  • tejföl
    Nekem kellene. Mennyi az ára?