176877
banner
  • Forza Italia
    Helló! Most akarok venni XBOX-ot. Mit ajánlotok melyiket vehyem. Ja és az másolt játékokat elviszi, vagy csak az eredetieket?
  • Tombi
    Májusban jött ki, a launch után több mint 6 hónappal. Ehhez képest nagyon gyengusz sztem. Nem gondolom meg magam Üzletben vásárló barátom :)
  • Ryo san
    Nem nem az hanem dobozos üzletben vásárolt,azt pedig hogy übergagyi gondold át újra másolgatós barátom.
  • Tombi
    A pgr3 ultragagyi játék..egy duál lemezt sem ér meg nekem :(
  • 22Barna22
    Azt a PGR3-at amit alapból adnak hozzá? XD XD XD XD
  • Ryo san
    Angol karcmentes PGR3-at cserélnék Ridge Racer 6-ra.
    [email protected]
  • Tombi
    Jövö héten lesz neked? bakker nekem várnom kell májusig, addigra jön össze a lóvé rá :) Mindenestre 100gramm játék már a vinyomon vár kiirásra :D
  • 22Barna22
    Ez qu*vajó lenne! ! ! ! ! ! ! !(befejeztem XD :D )
  • ThugEdge
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ sok sikert :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

csak viccőtem
  • 22Barna22
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ lehet, hogy a héten lesz 360-am!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • KILLER2
    Én eztg 1 éve használom géphez, box meg fél éve van. Amikor megvettem a monitort, még azt se tudtam, hogy van ilyen kábel hozzá, és az, hogy nekem lesz 360om is igencsak távoli gondolat volt.
  • ThugEdge
    ezért kell azt csinálni,ha éppen pont boxot és moncsit is vennél,akkor egyértelmű widescreen,mint én:)
  • KILLER2
    Ja és a monitorodnak milyen a felbontása? 1280*1024? Ha majd megnézed rajta a GoWot frissítve írd már le, hogy nálad nem noymta-e egy kicsit össze a képet. Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy igen, bár nekem 19"os 1280*1024es LCDm van.
  • Kandurex
    remek, thx
  • KILLER2
    Ha monitorra kötöd, akkor a 360 menöjében lehet állítani a felbontást, de a menü mindenképpen teljes képernyőn jelenik meg, játékoknál meg fent és lent lesz egy fekete csík, de pl a GoWhoz adtak ki patchet és mostmár támogatja a 4:3 felbontást, így az teljes képernyőn fut.
  • Kandurex
    #10631 pls, pls, választ valaki :)
  • s73
    Az egy elég szívatós rész, nincs más negoldás, mindenkit rohadt gyorsan le kell lőni.Három hullámban jönnek, a székek közt és a páholyokból is lőnek.A lentiek ellen használd az általad utált gránátot.
  • athlon7
    Érdekelne, hogy mire jutottál ezzel a hűtés dologgal! :) Hálás lennék, ha leírnád.
  • CSOCSO
    rainbow sixben ott vagyok ahol a kompjutert kell meghekkelni a szinpadon... nahmarmost ha megpusztulok se ( altalaban megpusztulok) tudjuk vegigvinni a kuldetest... vagy lelonek a faxba vhonnan vagy ha tobbet bujkalok es csak tutira mozdulok akkor a kurva szamitogepet lovik le.................................................. egyszeruen nem tudom hogy mit csinaljak..

btw jatszottam amcsikkal.. ezekutan atmentem am agyarokhoz remelve hogy majd jobb szorakozasban lesz reszem de sajnos nem...............
    ubergusztustalan ez a granatozosdi............ mindenki romma dobalja magat minden masodik halalom valami buzi granat miatt tortent.......
  • KILLER2
    Már megvana megoldás, de azért kösz.
  • SzlobiG
    12V-on az is hangos szal nem sok értelme van whispert venni.
  • Ewergo
    Elég sok "nézd a hátam" game lesz. De ez a Huxley jónak tünik...!
  • KILLER2
    360hot ilyen világító Xes fekete házat hol tudok jó áron szerzeni és mellé még szintén jó áron a joyhoz is egy szürke burkolatot?
  • KILLER2
    Úgy hallottam, hogy a whisper egy átverés. Tök ugyanaz mint a gyári. Csak ez világít. Viszont nézegettem még ezt a házat 360ra. A Blue Xet. Nem tudjétok ,hogy olcsóbban lehet-e szerezni?
  • HUNMarcus
    Vegyél whisper-t és vágd el a ledeket a feszültségforrástól, ergo nem fog világítani és halk is meg hűt is
  • KILLER2
    Nekem most fel van erősítve a hűtésem, fasza is, de kezdem unni, hogy ha bekapcsolom, akkor azt a ház másik végében is eleht hallani, olyan hangja van. Szóval olyan ventit keresek, ami erős és hal. Whisperen gondolkoztam, de arra jutottam, hogy mivel az világít, akokr úgy lenne fasza, hogy házat is cserélek mondjuk red vagy blue Xre, de az meg elég drága és amúgy sem a gépet nézem, hanem a monitort, szóval lyan venti kéne, ami nem is világít. Összegezve: olyan hűtő kéne, ami erős, halk és nem világít.
  • Zsoltika 007
    Igen a játékosok 2%-a nem fog szívni...
  • SzlobiG
    Oldják meg úgy, hogy aki kontrollerrel nyomja azok külön. Amúgy meg aki profin tolja kontrollerrel anank fel se fog tűnni, hogy a másik egérrel.
  • sztomy69
    Erről én is így vélekedem =)
  • Zsoltika 007
    Szerintem a legnagyobb szemétség mert nem kis előnyhöz juttat azokkal szemben akik kontrollerrel tolják.
  • HUNMarcus
    GTA4, remélem fehér és niga ember után valami közép v délamerikai emberke bőrébe bújva garázdálkodhatunk az utcákon.
  • SzlobiG
    Én tiberium Warst várom na ahhoz is jó lesz az egér.:)
  • SzlobiG
    Én csak multiba használnám singélba max csak kipróbálni.:) Mert a box lényege, hogy a fotelből tudjak játszani ne a monitor előtt üldögeljek mint pc-nél.
  • ThugEdge
    enchanted arms milyen?tudom rpg,de abból is mihez lehet hasonlítani?
  • HUNMarcus
    aki érzi a játék menetét meg fél óra után rá lehet érezni a karra is, minek holmi átalakító???
  • ThugEdge
    itt egy elég kövér,bár nem teljes összefoglalás az elkövetkezendő gémekről
  • sector512
    Ja hát multiba nagyon nagy előny lesz az biztos :)
  • ThugEdge
    ja ezért mondtam,hogy tudom nem minden a graf,de ha aszongyák,hogy kiló,mert nextgen...hát,akkor legyen is ám rá "beszarszhogynézki" gém:)
  • SzlobiG
    Ha minden igaz akkor jövőhét szerda fele meglesz az XFPS. 2évet nyomtam PC-n Codot multiba boxon ledarálok mindenkit így.:DD
  • KILLER2
    Grafra nem kell ennyire sokat adni. Én 360at játékra vettem, abban pedig rohadtul jó. Fasza játékok vannak rá, szinte az összes jó. Bár mnég vissza,vissza térek az XBOXomhoz PoPzni.