176878
banner
  • Zsoltika 007
    Nyugi! Nekem is kifagyasztotta vagy 3x. Egyszer meg úgy lelassult tőle a gép hogy 1 percig tartott amíg ki tudtam menni a dashboard-ra és utánna egyből vissza gyorsult.
  • xboxer
    hello

Letöltöttem a Battlestation Middway demoját és vagy ötször egymás után lefagyott a gép!!
    Ilyen még nem volt!Se a gears of war se a lost planet nem fagy le még több órás játék után se!
    Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban mi lehet az oka?Pedig ennek a játéknak a grafikája meg se közelíti a többiét!
  • sector512
    Pfff ilyen oldal nincs. De ha nem hiszel nekünk akkor minek kérdezel? Aki foglalkozik a témával az tudja hogy a régiekre sok panasz volt, az újakra nincs sok. Ennyi.
  • cenobite
    A Crackdown nekem is kaotikus volt elsőnek, de játszottam vele vagy 2-3 órát és egyre jobban tetszik. Főleg az utopisztikus környezet tetszett nagyon, szeretem nagyon az ilyen kissé cyber hangulatú dolgokat, és ilyen tálalásban még nem találkoztam hasonlóval.
    A cell shaded grafika is rendben van, nekem nem bántotta a szemem. Ma tovább nyúzom, (tegnap már két főgenyát kinyírtam)
    A GTA4-ig jó lesz! :)
  • cenobite
    Én dec. végén vettem a gépet teszkóban, általában 4-5 órát megy egyfolytában és ha megnézem, éppenhogy langyos. Egyáltalán nem forró vagy ilyesmi.
    Fagyni még nem fagyott, a TDU lemezemet (eredeti természetesen) nem olvasta be kétszer, de restart után jó volt.
  • Bendy
    Valaki linkeljem már 1 oldalt ahol bizonyítják, hogy "2.szériás" xbox360akban meg van oldva a melegedési probléma.....vagy hogy egyáltalán módosítva van már valami!!!
    Mert ez csak városi legendának tűnik........
  • CSOCSO
    jol fog kinezni...
  • sector512
    Írhatnál inkább egy típust, így képről nem könnyű.
  • sector512
    Meg tudod nézni a dobozon, asszem 2006.06 utániak már második szériásak.
  • 22Barna22
    HI! lehet, hogy egy picit off de próbálom témához kötni!!! ha egy ilyen TV-m van akkor ezen hogy fog kinézni a 360? nem projektoros...sima SDTV...jah és a másik:
    -légyszi küldjetek egy linket amiben ennek a TV-nek az info-ját írják le! köszi! (nincsenek meg a papírjai mert csöppet öregecske :DTV...........................XBox360 always and forever! (mintha lenne :( )

KÖSZIIIIIIIIIIII
  • Tomo15
    Mikortól kezdték árulni a 2. szériát?
  • Zsoltika 007
    Nah akkor te is láthatod hogy az első szériások melegedtek túl. Nem mintha mentség lenne mert nem az! De az újabbakkal már nincs ilyen probléma.
  • 22Barna22
    És ha veszek egy 360-at az 576-ban vagy Mediaban akkor az biztos nem a régi verzió? (ezt még nem teljesen vágom, de értitek :) )
  • Tomo15
    A túlmelegedősöket 2005 december eleje és 2006 november vége.
  • Zsoltika 007
    Csak a flashelt, arról meg itt nem témázunk mert ki lett szépen minden tárgyalva. Olvass vissza ha kell vmi!
  • CSOCSO
    hat nemtom... dvd-t sajnalok megegetni.. foleg dupla retegut.. de egy cd-t felaldozok a kedvedert....
  • zsolle
    Sziasztok.Most szeretnek 360-at vasarloni csak elotte tudni szeretnem,hogy valyon viszi az egetett dvd-ket? elore is köszönöm.
  • Zsoltika 007
    Mikor vetted őket?
  • Tomo15
    Nekem teljessen szellöző helyen van, mégis 2db túlmelegedett! Szóval szerencse kérdése:)
  • morni
    Én az 5000-est vettem, de nem tudom milyen lehet a 10000-el. Szerintem elég kúltúrált képen, sőt nem igazán látok különbséget a médiás xbox pultos lcd-vel szemben. Csak nincs rajta optikai kimenet. :(
  • Röfikapitány
    elvileg igen többen is eszt mondták nekem!
  • 22Barna22
    nah szóval gyári hűtővel (nem lesz felhúzva!!!) nem lehet semmi gond? csak legyen a gép szellőző helyen?
  • Piko888
    Nálam pont forditva van :-)
  • athlon7
    Meg van az új Samsung HD ready LCD Tv-m!!! :) Most már csak egy x360-at kellene vennem...
  • Tomo15
    Igen, annak valóban nincs köze.
  • Gabe18
    A Live frissitéses tönkremenésnek a világon semmi köze a magyar LIVE használatodhoz...
  • 22Barna22
    gyári a hűtő? ha a Dead Rising fut órákat és nincs gond megnyugtattál ;)
  • Heuro #10813
    Csak megnyugtatásul ...
    - Ma éppen ráértem. Most 19:00 van. Délelőtt 10 órától egyfolytában megy az x360.
    Dead Rising, Gears of War, Lost Planet.
    Időnként 5 perc szünet.
    Nem melegebb mint a kissé odébb lévő PC oldala, ahol VHS digitalizálás folyik 2 napja egyfolytában.

Az x360 egy asztal tetején van, remekül körbejárja a levegő.
    Gyanítom, ez számít főként.
    Ahogy itt már több kedves fórumtárs is tett rá célzást.

Üdv!
  • rambuu
    Csá!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a PrimeDisc az jó?? Mert itt most a közelben csak az van?
    Tom hogy a Verbatim lenne a legjobb, de most a legközelebb csak ez van.
  • Tomo15
    Tökéletessen szellöző helyen van a gép..
    #10808: At első gép az biztos az volt. A többi az a MM-ba ill ez az Elektroworldben lett véve. Pontosan nem tudom, hogy melyik széria.

#10807: Igen, lehet kapni a boltba is. Mi is ott vesszük, csakhogy azok nem magyarorszára szánt változatok.
  • jaszy
    Csak nehogy megfázzunk tőle.. Egyébként a jó szellőzés a lényege.
  • jaszy
    Ja a matrica nem miliméterre van feltéve. Azt vizsgálják hogy levolt e szedve. Mert köztudott leszedhető egyszerüen.
  • Inquisitor
    Most mindhárom gép első kiadás volt? Állítólag a második kiadáss halk és nem melegszik ...
    Meg ugy ejön az új kiadás, ami még hidegebb lesz ;)
  • jaszy
    Most olvastam pont egy konzolos fórumon hogy 12-15 E között lehetrá előfizetni. Bár nemértek hozzá...
    Ja hát igen a meleg mindent megöl :) Jö a globális x360 túlmelegedés :)
  • Inquisitor
    Ez a dolog az elekron-mikroszkóppal szintiszta hülyeség, ehhez még egy sima nagyító is elég. Egy matrica akár miniméter nagyságrendben is arébb mászhat a puszta hőtágulástól.
  • 22Barna22
    De itt azt mondják, hogy gyári hűtéssel sincs semmi gond...csak szellőző helyen legyen a gép
  • Tomo15
    Hívd fel az ügyfélszolgálatot és meg fogsz lepődni!
    Sajnos 2 gép melegedés miatt mennt tönkre. Ez a gyenge pontja a gépnek...
  • jaszy
    Én úgytudom ha előfizetsz rá akkor legális !
  • Tomo15
    Hogy miért illegális azt ne kérdezd, mert én se tudom. Nem tartozunk a világhoz úgy látszik. Magyar címen nem is lehet játszani...
    És mivel külföldi címet adsz meg és magyar az ip-d azt kiszurják. Direkt figyelik. A tönkretétel még egy live frissítés alkalmával volt.
    Pontossan én se tudom, hogy-hogy cisnálják. Remélem a PS3-al nem lesznek ilyen gondok.
  • Guer
    mér lenne illegális?
    és így hogy tudják tönkretenni a gépet? nemértem....