176878

-
Nyugi! Nekem is kifagyasztotta vagy 3x. Egyszer meg úgy lelassult tőle a gép hogy 1 percig tartott amíg ki tudtam menni a dashboard-ra és utánna egyből vissza gyorsult. -
xboxer #10843 hello
Letöltöttem a Battlestation Middway demoját és vagy ötször egymás után lefagyott a gép!!
Ilyen még nem volt!Se a gears of war se a lost planet nem fagy le még több órás játék után se!
Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban mi lehet az oka?Pedig ennek a játéknak a grafikája meg se közelíti a többiét! -
Pfff ilyen oldal nincs. De ha nem hiszel nekünk akkor minek kérdezel? Aki foglalkozik a témával az tudja hogy a régiekre sok panasz volt, az újakra nincs sok. Ennyi. -
A Crackdown nekem is kaotikus volt elsőnek, de játszottam vele vagy 2-3 órát és egyre jobban tetszik. Főleg az utopisztikus környezet tetszett nagyon, szeretem nagyon az ilyen kissé cyber hangulatú dolgokat, és ilyen tálalásban még nem találkoztam hasonlóval.
A cell shaded grafika is rendben van, nekem nem bántotta a szemem. Ma tovább nyúzom, (tegnap már két főgenyát kinyírtam)
A GTA4-ig jó lesz! :) -
Én dec. végén vettem a gépet teszkóban, általában 4-5 órát megy egyfolytában és ha megnézem, éppenhogy langyos. Egyáltalán nem forró vagy ilyesmi.
Fagyni még nem fagyott, a TDU lemezemet (eredeti természetesen) nem olvasta be kétszer, de restart után jó volt. -
Valaki linkeljem már 1 oldalt ahol bizonyítják, hogy "2.szériás" xbox360akban meg van oldva a melegedési probléma.....vagy hogy egyáltalán módosítva van már valami!!!
Mert ez csak városi legendának tűnik........ -
jol fog kinezni...
-
Írhatnál inkább egy típust, így képről nem könnyű. -
Meg tudod nézni a dobozon, asszem 2006.06 utániak már második szériásak. -
HI! lehet, hogy egy picit off de próbálom témához kötni!!! ha egy ilyen TV-m van akkor ezen hogy fog kinézni a 360? nem projektoros...sima SDTV...jah és a másik:
-légyszi küldjetek egy linket amiben ennek a TV-nek az info-ját írják le! köszi! (nincsenek meg a papírjai mert csöppet öregecske :DTV...........................XBox360 always and forever! (mintha lenne :( )
KÖSZIIIIIIIIIIII -
Mikortól kezdték árulni a 2. szériát? -
Nah akkor te is láthatod hogy az első szériások melegedtek túl. Nem mintha mentség lenne mert nem az! De az újabbakkal már nincs ilyen probléma. -
És ha veszek egy 360-at az 576-ban vagy Mediaban akkor az biztos nem a régi verzió? (ezt még nem teljesen vágom, de értitek :) )
-
A túlmelegedősöket 2005 december eleje és 2006 november vége. -
Csak a flashelt, arról meg itt nem témázunk mert ki lett szépen minden tárgyalva. Olvass vissza ha kell vmi! -
hat nemtom... dvd-t sajnalok megegetni.. foleg dupla retegut.. de egy cd-t felaldozok a kedvedert.... -
zsolle #10825 Sziasztok.Most szeretnek 360-at vasarloni csak elotte tudni szeretnem,hogy valyon viszi az egetett dvd-ket? elore is köszönöm. -
Mikor vetted őket? -
Nekem teljessen szellöző helyen van, mégis 2db túlmelegedett! Szóval szerencse kérdése:) -
morni #10821 Én az 5000-est vettem, de nem tudom milyen lehet a 10000-el. Szerintem elég kúltúrált képen, sőt nem igazán látok különbséget a médiás xbox pultos lcd-vel szemben. Csak nincs rajta optikai kimenet. :( -
elvileg igen többen is eszt mondták nekem! -
nah szóval gyári hűtővel (nem lesz felhúzva!!!) nem lehet semmi gond? csak legyen a gép szellőző helyen? -
Piko888 #10818 Nálam pont forditva van :-) -
Meg van az új Samsung HD ready LCD Tv-m!!! :) Most már csak egy x360-at kellene vennem... -
Igen, annak valóban nincs köze. -
Gabe18 #10815 A Live frissitéses tönkremenésnek a világon semmi köze a magyar LIVE használatodhoz... -
gyári a hűtő? ha a Dead Rising fut órákat és nincs gond megnyugtattál ;) -
Csak megnyugtatásul ...
- Ma éppen ráértem. Most 19:00 van. Délelőtt 10 órától egyfolytában megy az x360.
Dead Rising, Gears of War, Lost Planet.
Időnként 5 perc szünet.
Nem melegebb mint a kissé odébb lévő PC oldala, ahol VHS digitalizálás folyik 2 napja egyfolytában.
Az x360 egy asztal tetején van, remekül körbejárja a levegő.
Gyanítom, ez számít főként.
Ahogy itt már több kedves fórumtárs is tett rá célzást.
Üdv! -
Csá!
Azt szeretném kérdezni, hogy a PrimeDisc az jó?? Mert itt most a közelben csak az van?
Tom hogy a Verbatim lenne a legjobb, de most a legközelebb csak ez van. -
Tökéletessen szellöző helyen van a gép..
#10808: At első gép az biztos az volt. A többi az a MM-ba ill ez az Elektroworldben lett véve. Pontosan nem tudom, hogy melyik széria.
#10807: Igen, lehet kapni a boltba is. Mi is ott vesszük, csakhogy azok nem magyarorszára szánt változatok. -
Csak nehogy megfázzunk tőle.. Egyébként a jó szellőzés a lényege. -
Ja a matrica nem miliméterre van feltéve. Azt vizsgálják hogy levolt e szedve. Mert köztudott leszedhető egyszerüen. -
Inquisitor #10808 Most mindhárom gép első kiadás volt? Állítólag a második kiadáss halk és nem melegszik ...
Meg ugy ejön az új kiadás, ami még hidegebb lesz ;) -
Most olvastam pont egy konzolos fórumon hogy 12-15 E között lehetrá előfizetni. Bár nemértek hozzá...
Ja hát igen a meleg mindent megöl :) Jö a globális x360 túlmelegedés :) -
Inquisitor #10806 Ez a dolog az elekron-mikroszkóppal szintiszta hülyeség, ehhez még egy sima nagyító is elég. Egy matrica akár miniméter nagyságrendben is arébb mászhat a puszta hőtágulástól. -
De itt azt mondják, hogy gyári hűtéssel sincs semmi gond...csak szellőző helyen legyen a gép
-
Hívd fel az ügyfélszolgálatot és meg fogsz lepődni!
Sajnos 2 gép melegedés miatt mennt tönkre. Ez a gyenge pontja a gépnek... -
Én úgytudom ha előfizetsz rá akkor legális ! -
Hogy miért illegális azt ne kérdezd, mert én se tudom. Nem tartozunk a világhoz úgy látszik. Magyar címen nem is lehet játszani...
És mivel külföldi címet adsz meg és magyar az ip-d azt kiszurják. Direkt figyelik. A tönkretétel még egy live frissítés alkalmával volt.
Pontossan én se tudom, hogy-hogy cisnálják. Remélem a PS3-al nem lesznek ilyen gondok. -
mér lenne illegális?
és így hogy tudják tönkretenni a gépet? nemértem....