176883
banner
  • orangecity
    Nintendot nem ajánlod? Annak is van még hely a szekrényen :DDDDD
  • orangecity
    lesz az is...elfér egymás mellett...üdv
  • Vers
    akkor a 150 ezres ps3 olcsobb lett volna, ajándék bluerayel, meg 60 gigás winyoval :DDDDDDDDDD

• torrente
    Bp-en egy csóka már 5e-ért hirdeti a flashelést. Ennek is megy le az ára.
  • torrente
    Azért mert 7 ezerért olcsóbban kapja és olyan játékot kap mellé, amelyikkel még játszani is lehet. Bár mondjuk akinek a szülei adják a pénzt, annak 7 ezer Ft nem nagy tétel.
  • Tombi
    Na csúf napot.
  • orangecity
    Bocsi, és akkor még a 2 akksit nem is számoltam 14.000.-ért
    Vagyis az enyém eddig 170,000-ben van
  • orangecity
    Ez a drágán adja valaki a használtat ( pár hetest ) nézőpont kérdése sztem.
    Veszem a saját esetemet:
    100.alapgép
    10.butítás
    13. + wirelless joy
    10. + hűtő
    23. + wifi
    ez ugye összesen 156.000.-
    namár most ha meghirdetném mondjuk 100.-ért, akkor mindenki a torkomnak
    ugrana hogy na ne má 95-ért van zsír új.
    na igen, csak azt nem veszik sokan figyelembe, hogy aki árulja, az mit ad mellé.
    Mert bizony ha valaki megveszi az alapot ( prémium ) ugyan úgy rá fog még
    költeni 50-et, ha mondjuk a barátnőjével is akarja tolni, na meg a live is fontos ( nem kábelen )
    és monjuk még biztosra akar menni a hűtés terén amennyire lehet.( extra hűtés )
    Ezen felül ha monjuk 1 hónapos a gép, az egy IGÉNYES eladótól 99,9%-ban új.
    Anno én is originál fan voltam, sőt, abból is a rosszabb fajta.
    Még a bolti csomagolást is nagyítóval néztem, ha egy picit is kételkedtem benne
    hogy már fel volt bontva, nem kellett.
    Mára kinőttem ebből. A lényeg hogy igényes eladótól kell venni.
    és vissza kanyarodva a témára. Valakinek 10-15.000 is pénz.
    Úgyhogy nem tartom jogosnak azt, hogy ha mondjuk vettem ezt a szettet
    156.000-ért, és el akarnám adni, akkor 70.ért kellene eladni.
    Amúgy ezt a platform vitát meg be kellene szüntetni.
    Mindenki olyat vesz amilyet akar, és amilyet tud.
    De egy típus fórumban a másik típust fikázni nagy bunkóságra vall...
    Na szép napot.
  • Ewergo
    Bocsesz csak hangosak gondolkodom spoilerban...!:
    Szal PS3 gamék hogy kihasználjuk a teljes tudását, a Blu-ray lemezek irásához, külön Blu-ray iró szükséges...!!!
    Hát ezért is fognak kevesebben venni PS3-at.
    Rossz az, aki rosszra gondol! ;))
  • Gabe18
    Hát a PS3 nem olcsó az biztos,de azt nyilván a Sony is tudja hogy sokáig ez a nagyon magas ár nem tartható,főleg pont akkor ha a MS még olcsóbban tudja majd adni a 360-at.
    Nagy kérdés a PS3-nál lesz warez vagy sem,ha lesz milyen,az is mennyi.Mert az is szempont lehet,főleg ha már 2 (3?) gép közül kell választani.
    Na és a játékok minösége.Talán a legfontoabb.Egyenlőre ami van,és ami várható,azok között semmi olyan nincs ami a 360-at egy mozdulattal lesöpörné.Inkább az egyik erre jobb ezért,a másik arra jobb azért tendencia van kialakulóban.Na meg a saját húzócimek,Halo 3 ide,MGS 4 oda,stb...
  • tejföl
    Ugyan már. Hadd tombolja ki magát, ha nem reagál senki a kommentjeire, úgyis megunja.
  • KILLER2
    Haverom mániája, hogy ezen sokat buknak. Amúgy PS3nál alap probléma szerintem a BlueRay ára, így majd ha feltörik, akkor is olyan árban lesz egy játék, mint egy eredeti 360 játék, eredeti meg szeritnem 10 alatt nem nagyon, mert ha megnézzük egy dual layer DVD árát meg egy 360 játék árát, akkor azé ugyanez BlueRaynél, hááát, elég húzós, szóval a PS3 a pénzesek szórakozása.
  • tejföl
    Hát néha én is.
  • Gabe18
    Ja Blue Ray iro nincs is a PS3-ba,csak olvasó...
    Hát még ha lenne talán...
  • Gabe18
    De mért kéne eladni?
    Ráadásul ha 50 lesz,a Ps3 meg 150,és a 2 gép közöt egyenlőre semmi külünbség nem látszik játék fronton,akkor egyenlőre mi a bánatért kéne ps3-at venni 3x annyiért?A Blue ray íroért?
    A hozzád hasonló fanatikusok biztos megveszik.A racionálisabb népek viszont egyenlőre nem hinném.Majd másfél-két év mulva mikor már az is 100 alatt lesz,meg ESETLEG kezd kidomborodni a tudáskülönbség,akkor...
  • signs
    Persze, csak néha eléggé ledöbbenek.
  • tejföl
    Ö annyiért árulja. Ez szíve joga. Ha neked nem kell, nem veszed meg.
  • signs
    Használtam semmi se ér kb. a felénél többet...
    Manapság jó hogy az emberek nem azon akarnak meggazdagodni, hogy vesznek valamit, használják, aztán el akarják adni drágábban... Nem tudom az ilyenek hol élnek, de nem a Föld nevű bolygón.
  • CSOCSO
    Vers... te belotted magad? a seggfejezest nem szoktam meg toled
  • Vers
    mondom én hogy kezd lértéktelenedni, használtan má csak 70 ér ez a vacak, osszt a ps3 még itt sincs, ha ideér 50 -ér se adjátok el
  • signs
    Csak az, hogy ha 97 ezerért lehet kapni fifa wc-s premiumot, akkor mi a fennéért venne valaki, 90-ért egyet, használtan???!
  • torrente
    Micsoda? Hogy egy 116e-ért vásárolt cuccot eladnék 90e-ért? 20 órát használt prémium pack, számlával, garival. Mi ezzel a probléma?
  • Zsoltika 007
    Nem. Csak cenzúrázom a magadfajta idiótákat.
    Ha meg már itt tartunk te vagy itt az ügyeletes szoni híttérítő józskia?
  • Vers
    mi van seggjej, császárnak hiszed magad ? :D
  • Vers
    mi van seggjej, császárnak hiszed magad ? :D
  • Zsoltika 007
    Aki ezt nem veszi figyelembe, törlésre kerül a hozzászólása. És természetesen ez igaz a konkurenciára is. Van a fikázódára külön topik, EZ NEM AZ!

• Zsoltika 007
    Srácok legközelebb ne alacsonyodjunk már le az ő szintjükre! Ha beírnak hagyjátok rájuk. Néhány idióta tahófalvi parasztnak ez vallási kérdés de én személy szerint szarok rá. Szóval ha vki ide bejön fikázni a Microsoftot/Xboxot/egyebet úgy hogy köze nem volt hozzá életében, akkor ne reagáljatok! Semmi értelme.
  • CSOCSO
    ez masik/regi

van egy uj.. fekete.. ps2 joy-t lehet beledugni vannak rajta turbo gombok meg ket usb csati.. szal nem errol
  • Ewergo
    Akkor azé nem láttam a kompatibilitást, me engem egyböl a magyar Xbox oldalra vitt a böngészö.
    Köszi! Ez szép kis lista...
    .
    Bár ugy lenne hogy nullát érne az Xbox360....élböl kettöt vennék belöle :D

Tulképpen erröl van itt nagybaszó?
    Bedug az xboxba, és ebbe pedig billt. meg egeret dug. vagy rosszul vágom?!

• KILLER2
    Nem semmi ám. Piacra dobnak egy iylet, jó drágán, erre ezt kapjuk érte. Szép mondhatom. De legalább most már biztosak lehetünk benne, hogy csinálnak még hasonlót és jobbat, elgalábbis én angyon remélem, bár nem hinném, hogy valaha is veszek, inkább valami új softvare kéne a 360ra olyan, mint az evoX, ami támogatja az billt meg egeret USBn és meg is van oldva.
  • CSOCSO
    kijelenthetjuk:
    XFPS=SZAR!!!!

dual shock joyt tokeletesen viszi.. ennyi

ezt elolvashattam volna azelott is mielott barki megveszi... bocsanat:(
  • CSOCSO
    engadged is lefikazta a cikkben.. tok jo.. nah meg elolvasok meg egy cikket ha ott is lefikazzak akkor kirakhatjuk a FAQ ba hogy ne vegyen senki se xfps-t mer szaruhulladek

"If the "slight button delays" weren't enough to turn your nose up, the simply inability for a keyboard to emulate the "analog support of the Xbox 360 controller" made critical run / crouch movements next to impossible to pull off, and the mouse aiming was purportedly dreadful as well."
  • CSOCSO
    NAH VARJATOk!!!!!!
    eloszor is!!!! BE KELL DUGNOD egy WIRED x360 kontrollert mielott bedugod az xfps-t!!!!!! igen.. wired!!! be kell dugnod.. ha bedugtad utanna kell bedugni az xfps-t

masodszor meg : olvasom itt az ign cikket es uber lehuztak az xfps-t... keyboardhoz jo .. egerrhez SZAR!!!!!! nem lehet beallitani, lagol, nem lehet normalisan mozogni, viszont 180 fokos fordulatokat siman vesz.. es nem tudtak beallitani sehogyse.. g5 os egeret meg mittom en miket probalgattak es szar volt....
    szal errol ennyit...
  • CSOCSO
    de nem ertem miert nem tamogatja???szal ez lol.. egy rohadt usb elosztonak se baj ha valami vezetek nelkuli szal nem ertem................... nem kene ujrakalibralni a wireless egeret/bill ha atdugod?
  • KILLER2
    Ez tényleg érdekes. Ennyi pénzért, igazán megcsinálhatták volna jobbra. De mi köze van egyáltalán a vezetékeshez? Minek kell az?
  • CSOCSO
    xfps csak vezetekessel megy?? hat az LOL...
  • signs
    Haha, jóvicc.
  • ThugEdge
    és vajon ez hazavághatja a flashelést?
    vagy egyáltalán mi az ami veszélyes a flashre nézve?kivétel kamion,kalapács...:))
  • Me0w
    Vegulis a t megvolt a vegen... :D
  • Heuro #10970
    ITT megtaláljátok, mely xbox játékok kompatibilisek x360-nal, és azt is, hogy hogyan kell frissíteni ehhez a gépet.

Üdv!