176879

-
xbox360 kontrollererol -
az XFPS el az a baj hogy vannak bill-ek es egerek amiket nem is tamogat.
lista az nincs, ha megvetted az xfps-t akkor majd rajosz hogy a te cuccaiddal megy-e.
az egereket szarul tamogatja.. 180 fokokat konnyu vele fordulni de ha finoman kell celozni akkor hasznalhatatlan mert az alig erzekeli es hiaba allitasz erzekenyseget.. mivel nem lehet dead zone-t allitani igy szarra se jo.
tehat szar az egesz! mindenhol lefikaztak szal folosleges erolkodnod hogy nah valaki irjon mar valamit rola.. SZAAAAAAAAAAR. (sajnos:(((
ja amugy hiaba van premium keszuleked mikr bedugod az xfps-t a gepedbe be kell dugnod es szaros zsinoros joy-t is.. mennyira loller mar?
(wireless ilyenkor nem megfelelo.. zsinoros kontroller kell) -
Miröl is van szó? -
És a barátod mennyiért adná el a kütyüt ?
-
meglepoen jo a fogasa... valamelyik nap atmentem anyamekhoz... kezbefogtam a jo oreg GC joy-t es annyira szar volt az xbox kontrollere utan hogy nemigaz:D:D:D -
"...garantálom hogy a szüleim nyugdíja nem teszi ki a felét se amit a Te családod keres..." ez minket hol érdekel? talán a szüleid nyugdíjából veszed ezeket a cuccokat? -
chris0000 #11128 Köszi.
Gondolom a 3 Jack dugót ami bemegy a hangkártyába össze kell párositanom a 2 RCA-val egy átalakitoval. vagy rosszul gondolom :D? -
Toltam a Gears of War-t Media-ban és rohadtjó a fogása a Joy-nak... :D -
A PC-s hangrendszered jó hozzá. A VGA kábelen lesz két audio csatlakozo, ehhez esetleg kell majd még venni egy átalakítót is hogy össze tudd kötni. -
chris0000 #11125 Hy.
Monitorhoz kötném az xbox-om, de hangot hogy kössek hozzá?(most van egy pc-s hangrendszerem Creative DTT-2500 dekoderes ezzel megoldható?)Egyáltalán milyen hangrendszert lehet hozzákötni? -
Tiszta projektor buzi duma... Szánalmas... Nem kell itt osztani az ígét... -
FoToS #11123 Barátom vett ilyet és nagyon megbánta mert az egér csak nem olyan mint a pc-n lassabban reagál dolgokra. -
Mindenesetre ha valakinek van ilyen xfps kérem irja le bövebben,hogy mi a gond vele.Sajnos angol fórumokat nem olvasok mert nem értek angolul -
köszönöm
-
Jak16 #11120 juj az tényleg gáz úgy....de szokás kérdése szerintem...mondjuk én két kezes vagyok szal nekem tökmind1 :D -
Hát az .... 
-
az ciki:( -
Bal kezes vagyok és az istenért nem birom megszokni ,hogy a játékok 90%-ban "RT" gomb a tűz gomb. Legalább annyi lenne a készitőkben,hogy saját magam configoljam a gombokat.
-
ne vegyel xfps-t semmikepp!!!! mindenhol lefikaztak!!az hogy mi van a videokon a youtubeon az egy dolog... -
A microfoso nem is tervezi ilyen kütyü készitését?
Sima xboxhoz volt ilyen (xfps) ?
-
Lejárt a Liveom most 1 hónapig nem is lesz, mert nincs rá időm.
Xfps miatt meg le vagyok taglózva. A videók alapján azt láttam. hogy jól működik.
Akkor ne is vegyek ?

-
Nekem nincs ,de azt irja HEURO ,hogy XFPS egy SZAR. Miért? Nem azt a hatást kapod mintha pc.-n játszanál? -
PC.-n
bocs ezt nem irtam oda :( -
Szeszmester #11111 Ne haragudj, hogy beleszólok, de ez kit érdekel? Ha leülsz egy társasággal beszélgetni, akkor az a témád, hogy milyen cuccaid vannak és mennyit keresel, meg hogy milyen áldozatokat hozol ezért? Azért ez is szánalmas. Szerinted te vagy itt az egyetlen, akinek pénze van? Képzeld, vannak mások is a világon, akiknek van kivetítőjük, meg olyanok is, aki megvehetné, de nem veszi meg mert leszarja, h HD-DVD vagy DVD (ja, egy ilyen üzleti húzást benyalni és ezért százezreket kiadni mert hűmilyenfelbontás na az is szánalmas). Mivel vmi közöd lehet az informatikához, mert szervereket hegesztesz, tudhatnád, h az új technológia mennyivel drágább a tényleges értékénel, valamint, h nem telejsen kiforrott, de mind1. Meg ki irigykedik szerinted arra, hogy leírtál ide vmit? Szánalmas. -
Gabe18 #11110 Hát igen, a várható havi 600 ezer azért meg tudná dobni a munkakedvet... 
(amugy ennek tényleg semmi köze már a Xbox 360-hoz...) -
Ja én is kibirnék 3 állást ha nem fzikai munka.
Dolgozz le csak egyszer 17 órát úgy hogy megállás nélkül lapátolsz 6500Ft
szívlapáttal!
[Addig még ő se látott szívlapátot
]
-
pc-n sem rossz csak picit már túlzába vitték ezeket a IIvh-s gémeket
mohaa óta tiszta dömping van belőle már picit unalmas... (sokadik bőr...) -
Vaaaa, ez fergeteges, irjal meg :DD A piacos rendszergazda, aki mellekallasban fasztudjami :D Ugy birom az ilyeneket, tudod en meg szarok ra, hogy mennyit dolgozol mivel te valasztottad magadnak, szoval ne akarj a nep hose lenni evvel a dumaval :D -
Igazad van, de fent van a barátlistámon.
Utoljára a Crackdown-nal játszott 23-án.
-
Te elmehetnél magán nyomozónak is. A ps3 topikban is le csekkolsz mindenkit h mit mond.
-
Call Of Duty 2 : teddymac31 Last Played Online : Never!! -
COD engem se zaklat.. meg anno az elso ilyen jatekok jok voltak... de mostmar unalmas... -
XFPS azert szar mert uberszarul tamogatja a dolgokat..
van amivel nem is mukodik egyaltalan van amivel mukodik de azzal meg szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar... lagzik az egesz.. szar az erzekenyseg.. hiaba probalod allitani ajatekban egyszeruen szar.. nem lehet dead zone-t allitani, van hogy a billentyuknel is lagzik, stb stb stb stb... hasznalhatatlan szar:(
pedig dejo lenne!!!
ja es hiaba van premium 100 e forintos geped szerezned kell egy szaros zsinoros xbox360 kontrollert mikor radugod az xfps-t mer csak ugy mukodik.
LOAL -
Most játszod multiba a COD2-t? Na ne!! Fent se vagy a live-on! -
Miért? Neked van ? Működik ? -
én a második részt szeretem most is játszom multiba,de a 3. az gázzz -
Én se láttam még. De a cod2 már demo alapján is határozottan jobb mint pc-n. -
Nem nagyon szeretem az ilyen világháborús gémeket. -
Én meg ki sem próbáltam :) -
Cod3 szerintem tök unalmas semmi extra- ezt csak úgy megjegyeztem