176880

-
én csak 1 360 vételt tervezek a közeljövőben...PS3 meg nem kell... de aki megengedheti magának az mindenképpen vegyen 1-et :) AKI megengedheti :D
cenobite ne értsd félre :D -
Nekem olyan szépen megvan egymás mellett a PS2, és a 360, hogy ihaj!
Imádom mindkettőt. Jövőre jön majd hozzájuk a PS3 is. :) -
Milyen XBox kontra PS-ről beszélsz???????????? XBOX RULEZ!!! (alap!)
:D -
Én meg Sega-s voltam.: Master system, Megadrive, Saturn, Dreamcast. Még annak idején Sega kontra Nintendo, ahogy most a PS - XBOX. :) -
Én egy Nintendo 64-el kezdtem, aztán PS2 és most XBox360 :D -
SzlobiG #11170 Én sose szerettem a ps-jüket. Nekem xbox az első konzolom és idáig nem csalódtam benne semmilyen téren.:) -
Sziasztok! Volna egy kérdésem amire nem igazán tudom a választ.A mostani monitorom egy Scaleoview S19-2 TFT.Viszont a régi monitorom egy Fujitsu Siemens MCM 21P2 volt.Akkor ha a felbontást nézem ez tudta a HD felbontást? Csak azért kérdezem mer akkor kicserélem a két monitort.
-
szánalom....:( szegény sony...naon imádtam őket amíg el nem pártoltam az XBoxhoz >:D
-
SzlobiG #11167 Nagyon próbálkoznak. -
xboxer #11166 hali
Egyeteértek!Amilyen jó a cod 2 multija ,annyira sikerült is elbaszni a cod 3-at!
A singleplayer még elment,de egy idő múlva a huszadik bomba felrakásnál az is unalmas lesz sajna............................
Kár hogy olyan nagyok a pályák meg nem tudom mért kellett belerakni azokat az autókat meg tankokat. -
na akkor azt megpróbálhatod (ugyan nekem xbox helyett egy másik gép van rákötve de sztem ennek is kell igy működnie, mindenesetre egy próbát megér) hogy amibe megy a net azon megosztod a netet másik kártyát amiböl megy a boxba a kábel azon beállítassz egy fix ip-t és a boxot meg auto ip lekérésre állítod
sztem ez igy működni fog de akkor valszeg crosslink kábel kell (és persze csak akkor lessz net a boxon ha bevan kapcsolva a gép) -
Háj!
A Tomb Radir sorozatok mindig szarok voltak. Csak hát a két rugódzó bögy miatt sokan megvették.
.
Emléxem régebben a PS2-re meg azt hirdette a Sony, hogy veszélyes mert katonai célokra is fel lehet használni és visszarendelést reklámoztak. Hát persze hogy ezután szinte dupla annyi gép fogyott mint elötte. Szal a cégnek elég agressziv a reklám kampánya. -
a faszom kivan ezzel a tomb raider jatekkal is.... kamerakezeles uberfos.. ettol a jatek iranyitasa is szar.......... ilyenkor van az hogy vagy uberul megirjak a jatek iranyitasat vagy szar a kontroller hozza.. -
morni #11162 igen, nincs routerem
-
gabeszovicska #11161 már sikerült.. valahogy átjutottam.. szerencsére volt is gamesave szóval most megint tudom folytatni a gamet... feart meg közbe végigvittem:D Isten az a játék...:D közbe most néztem neten kiírták a ps3 árát a neten már lehet rendelni elövételben.. 170ezer ft:D odaváág_ -
Hát, ahogy ki is írja, az RS-t kell mozgatni a megfelelő ütemben. Próbálkozz, fog sikerülni. -
Gabe18 #11159 Már a Sony is X360-as fótóval reklámoz... :-) -
úgyakarod megoldani hogy két hálokártya van gépedbe egyikbe megy a net és a másikkal meg xboxot akarod összekötni? -
gabeszovicska #11157 és hogy tegyem vízre?
azon van
beszálok az elöttem lévö csávó lök egyet a hajón. kb ennyi.. aztán lönek rám -
morni #11156 Sziasztok!
Próbálom összekötni az xboxomat a PC-vel egy hálókártya segítségével, de az xboxon tesztelés során leáll az IP ellenőrzésénél "failed" hibával. Pedig mind a gépen, mind a konzolon automata ip cím megadás van beállítva. próbáltam úgy is, hogy megcseréltem a pc-n a két hálókártya vezetékeit (konzol/net), de hiába. Tud valaki segíteni? -
FoToS #11155 vizre kell tenni :) -
gabeszovicska #11154 call of duty 3 c. játékban elakadtam egy helyen. épp egy csónakba kell beszálni és nekem kell evezni,de úgy veszem észre mintha nem haladnánk,majd 1percen belül ki is lönek. kiírja hogy az RS-t mozgassam félkör irányban azt is merre, de nem megy a csónak. valaki ki tudna segíteni? elöre is köszönöm. -
FoToS #11153 Ez igazán szomoru
Láttam tegnap Tomb Raidereztél :) -
jo kerdes
nagyon felbaxta az agyam az offline jatek (pgr3) szal mostansag visszatertem a maszkalod jatekokhoz -
FoToS #11151 Csocso mikor autókázunk? :-) -
akkor valszeg nem lehet -
SzlobiG #11149 Ezzel ugyan így voltam én is évek óta PC-n játszottam csak és sose volt konzolom, de megszoktam az FPS gémeket elég hamar. -
SzlobiG #11148 Csak nem találom azért kérdeztem meg, hogy valaki nem vágja-e, vagy nincs-e "elrejtve". -
SzlobiG #11147 Aki tudja mi az, az tudja is, hogy hol lehet kikapcsolni ha kilehet. Amúgy meg a játékos topikba nem válaszolt senki. -
én az xfps-hez annyit szólnék hozzá,hogy mielőtt vettem 360-at egyetlen dolog miatt ódzkodtam,hogy mi lesz az fps-ekkel,hogy én képtelen vagyok kontrollerrel fps-t játszani
de ez a félelmem hamar elillantmikor a cod3-at elkezdtem tolni,tökre bele lehet jönni,amennyiszer esetleges bénáskodás miatt megpusztulok,az éppen hozzá tartozik az egészséges játékmenethez és a játékon belüli siker élményekhez -
pc verzioban ki lehet. lehet hogy az x es ben is de lehet hogy nem.. bemesz a beallitasokba es meglatod!
-
VÁRJÁ!!!! NEM VÁLASZOLOK! NFS TOPIC!!! EZ NEM AZ!... nah :P
-
az mi? XD -
SzlobiG #11142 NFS Carbonba Motion Blurt kilehet kapcsolni? -
naja... naja.. -
"SZAAAAAAAAAAR. (sajnos:((("
Inkább szerencsére. Így legalább van értelme Xbox Live-on FPS-eket tolni, nem kell attól tartani, hogy az ellenfeled egy asztalnál ülve játszik bill-egérrel. -
olyan cucc kell amin hardveresen lehet allitani az erzekenyseget es a dead zone-t
pl mint valami ket ksi hangeroszabalyzo a doboz tetejen, es lehet tekergetni 1-20 ig vagy mttom en -
Gabe18 #11138 Hát én ilyen félelmeimnek adtam hangot először is,mikor hallani lehetett róla.
Hogy lehetne az egeres irányitást jól "rákényszeriteni" egy játékra,aminek a programozásakor mindent figyelembe vettek csak az egérel végrehajtható villámgyors mozdulatokat nem.
Igy énszerintem lehet nem is a kiegészitő rossz,hanem egyszerüen a játékok nincsenek erre felkészive.
-
SzlobiG #11137 Akkor már annyira nem is bánom, hogy kise tudtam próbálni.
NFS Carbonba nem lehet kikapcsolni a Motion Blurt? -
zsinoros joyom is van :P