176880
banner
  • 22Barna22
    én csak 1 360 vételt tervezek a közeljövőben...PS3 meg nem kell... de aki megengedheti magának az mindenképpen vegyen 1-et :) AKI megengedheti :D

cenobite ne értsd félre :D
  • cenobite
    Nekem olyan szépen megvan egymás mellett a PS2, és a 360, hogy ihaj!
    Imádom mindkettőt. Jövőre jön majd hozzájuk a PS3 is. :)
  • 22Barna22
    Milyen XBox kontra PS-ről beszélsz???????????? XBOX RULEZ!!! (alap!)
    :D
  • Ewergo
    Én meg Sega-s voltam.: Master system, Megadrive, Saturn, Dreamcast. Még annak idején Sega kontra Nintendo, ahogy most a PS - XBOX. :)
  • 22Barna22
    Én egy Nintendo 64-el kezdtem, aztán PS2 és most XBox360 :D
  • SzlobiG
    Én sose szerettem a ps-jüket. Nekem xbox az első konzolom és idáig nem csalódtam benne semmilyen téren.:)
  • WOW
    Sziasztok! Volna egy kérdésem amire nem igazán tudom a választ.A mostani monitorom egy Scaleoview S19-2 TFT.Viszont a régi monitorom egy Fujitsu Siemens MCM 21P2 volt.Akkor ha a felbontást nézem ez tudta a HD felbontást? Csak azért kérdezem mer akkor kicserélem a két monitort.

• 22Barna22
    szánalom....:( szegény sony...naon imádtam őket amíg el nem pártoltam az XBoxhoz >:D
  • SzlobiG
    Nagyon próbálkoznak.
  • xboxer
    hali

Egyeteértek!Amilyen jó a cod 2 multija ,annyira sikerült is elbaszni a cod 3-at!
    A singleplayer még elment,de egy idő múlva a huszadik bomba felrakásnál az is unalmas lesz sajna............................
    Kár hogy olyan nagyok a pályák meg nem tudom mért kellett belerakni azokat az autókat meg tankokat.
  • Guer
    na akkor azt megpróbálhatod (ugyan nekem xbox helyett egy másik gép van rákötve de sztem ennek is kell igy működnie, mindenesetre egy próbát megér) hogy amibe megy a net azon megosztod a netet másik kártyát amiböl megy a boxba a kábel azon beállítassz egy fix ip-t és a boxot meg auto ip lekérésre állítod
    sztem ez igy működni fog de akkor valszeg crosslink kábel kell (és persze csak akkor lessz net a boxon ha bevan kapcsolva a gép)
  • Ewergo
    Háj!
    A Tomb Radir sorozatok mindig szarok voltak. Csak hát a két rugódzó bögy miatt sokan megvették.
    .

Emléxem régebben a PS2-re meg azt hirdette a Sony, hogy veszélyes mert katonai célokra is fel lehet használni és visszarendelést reklámoztak. Hát persze hogy ezután szinte dupla annyi gép fogyott mint elötte. Szal a cégnek elég agressziv a reklám kampánya.
  • CSOCSO
    a faszom kivan ezzel a tomb raider jatekkal is.... kamerakezeles uberfos.. ettol a jatek iranyitasa is szar.......... ilyenkor van az hogy vagy uberul megirjak a jatek iranyitasat vagy szar a kontroller hozza..
  • morni
    igen, nincs routerem
  • gabeszovicska
    már sikerült.. valahogy átjutottam.. szerencsére volt is gamesave szóval most megint tudom folytatni a gamet... feart meg közbe végigvittem:D Isten az a játék...:D közbe most néztem neten kiírták a ps3 árát a neten már lehet rendelni elövételben.. 170ezer ft:D odaváág_
  • evid
    Hát, ahogy ki is írja, az RS-t kell mozgatni a megfelelő ütemben. Próbálkozz, fog sikerülni.
  • Gabe18
    Már a Sony is X360-as fótóval reklámoz... :-)
  • Guer
    úgyakarod megoldani hogy két hálokártya van gépedbe egyikbe megy a net és a másikkal meg xboxot akarod összekötni?
  • gabeszovicska
    és hogy tegyem vízre?
    azon van
    beszálok az elöttem lévö csávó lök egyet a hajón. kb ennyi.. aztán lönek rám
  • morni
    Sziasztok!

Próbálom összekötni az xboxomat a PC-vel egy hálókártya segítségével, de az xboxon tesztelés során leáll az IP ellenőrzésénél "failed" hibával. Pedig mind a gépen, mind a konzolon automata ip cím megadás van beállítva. próbáltam úgy is, hogy megcseréltem a pc-n a két hálókártya vezetékeit (konzol/net), de hiába. Tud valaki segíteni?
  • FoToS
    vizre kell tenni :)
  • gabeszovicska
    call of duty 3 c. játékban elakadtam egy helyen. épp egy csónakba kell beszálni és nekem kell evezni,de úgy veszem észre mintha nem haladnánk,majd 1percen belül ki is lönek. kiírja hogy az RS-t mozgassam félkör irányban azt is merre, de nem megy a csónak. valaki ki tudna segíteni? elöre is köszönöm.
  • FoToS
    Ez igazán szomoru
    Láttam tegnap Tomb Raidereztél :)
  • CSOCSO
    jo kerdes
    nagyon felbaxta az agyam az offline jatek (pgr3) szal mostansag visszatertem a maszkalod jatekokhoz
  • FoToS
    Csocso mikor autókázunk? :-)
  • CSOCSO
    akkor valszeg nem lehet
  • SzlobiG
    Ezzel ugyan így voltam én is évek óta PC-n játszottam csak és sose volt konzolom, de megszoktam az FPS gémeket elég hamar.
  • SzlobiG
    Csak nem találom azért kérdeztem meg, hogy valaki nem vágja-e, vagy nincs-e "elrejtve".
  • SzlobiG
    Aki tudja mi az, az tudja is, hogy hol lehet kikapcsolni ha kilehet. Amúgy meg a játékos topikba nem válaszolt senki.
  • ThugEdge
    én az xfps-hez annyit szólnék hozzá,hogy mielőtt vettem 360-at egyetlen dolog miatt ódzkodtam,hogy mi lesz az fps-ekkel,hogy én képtelen vagyok kontrollerrel fps-t játszani
    de ez a félelmem hamar elillantmikor a cod3-at elkezdtem tolni,tökre bele lehet jönni,amennyiszer esetleges bénáskodás miatt megpusztulok,az éppen hozzá tartozik az egészséges játékmenethez és a játékon belüli siker élményekhez
  • CSOCSO
    pc verzioban ki lehet. lehet hogy az x es ben is de lehet hogy nem.. bemesz a beallitasokba es meglatod!
  • 22Barna22
    VÁRJÁ!!!! NEM VÁLASZOLOK! NFS TOPIC!!! EZ NEM AZ!... nah :P
  • 22Barna22
    az mi? XD
  • SzlobiG
    NFS Carbonba Motion Blurt kilehet kapcsolni?
  • CSOCSO
    naja... naja..
  • Petyus_
    "SZAAAAAAAAAAR. (sajnos:((("

Inkább szerencsére. Így legalább van értelme Xbox Live-on FPS-eket tolni, nem kell attól tartani, hogy az ellenfeled egy asztalnál ülve játszik bill-egérrel.
  • CSOCSO
    olyan cucc kell amin hardveresen lehet allitani az erzekenyseget es a dead zone-t

pl mint valami ket ksi hangeroszabalyzo a doboz tetejen, es lehet tekergetni 1-20 ig vagy mttom en
  • Gabe18
    Hát én ilyen félelmeimnek adtam hangot először is,mikor hallani lehetett róla.
    Hogy lehetne az egeres irányitást jól "rákényszeriteni" egy játékra,aminek a programozásakor mindent figyelembe vettek csak az egérel végrehajtható villámgyors mozdulatokat nem.
    Igy énszerintem lehet nem is a kiegészitő rossz,hanem egyszerüen a játékok nincsenek erre felkészive.
  • SzlobiG
    Akkor már annyira nem is bánom, hogy kise tudtam próbálni.

NFS Carbonba nem lehet kikapcsolni a Motion Blurt?
  • teddymac
    zsinoros joyom is van :P