176877
banner
  • patrik16
    hy
    mi a véleményetek a Farcry x360as verzióról?
    grafika,játékélmény stb.
  • rambuu
    Kössz ez állati.
  • Guer
    lol ezt nem tudom miért mondod pont hogy az értelmes playak játszanak wasd-al
    nem tudom miért lenne jo nekik a numerikus
    wasd körül még rengeteg gombot be lehet állítani bal kézre numnál nem...
  • ThugEdge
    nem tudja vki,milyen modding kell hitachi romoshoz,hogy a japcsi gémek is menjenek?mert egy kűfődi fórumon olvastam,hogy moddolni kell,csak azt nem írta mivel:)
  • Heuro #11213
    Leírom nálam hogy van, ez jó kiindulási alap:
    Prémiumhoz kaptam egy átalakítót, ahol a 2 RCA egy 3,5 Jack-ban megy ki.
    A VGA kábel 2 RCA-jét dugtam ebbe.
    A 3,5 Jack dugó felét meg a monitor hangbemenetére.

Mivel a monitornak van kimenete is, azt meg már oda dugom, ahova akarom :-)))
    Akármilyen hangrendszerre.

De.
    Ott voltam gondban, (talán ez is segít)hogyan kössem össze a boxot élből fejhallgatóval.
    Ugye a fejhallgatón is dugó van, meg a boxon is.
    Hát elmentem a Kácsához (Fogarasi út) és legyártattam velük a toldó kábelt.
    Így már fasza.

Remélem segítettem!
    Üdv!
  • WOW
    Sziasztok! Volna egy kérdésem amire nem igazán tudom a választ.A mostani monitorom egy Scaleoview S19-2 TFT.Viszont a régi monitorom egy Fujitsu Siemens MCM 21P2 volt.Akkor ha a felbontást nézem ez tudta a HD felbontást? Csak azért kérdezem mer akkor kicserélem a két monitort.
  • Heuro #11211
    Egy kis segítség:
    pl. a Gears of Warban belemész az options-be, ott a controller settingsbe, és a sticks-t és a triggers-t is át tudod állítani left-handed-re.

Most éppen ez van a gépben, de majd megnézem a többit is.

Üdv!
  • Heuro #11210
    Igen, szivesen válaszolok:
    Azért az, hogy "szar" az erős volt ... :-) csak éppen sok időt bírkóztam vele éppen.
    Ám vedd figyelembe, hogy PC-n játszottam már 14 éve (előtte Enterprise-on) mindegyik billentyűzet/egér/joy kombináció.
    Tehát mondhatjuk: elkötelezett bill/egér kezelő vagyok.

Gondolhatod, ha ennek ellenére nem vagyok jó véleménnyel az XFPS-ről annak oka van.

Majd kérek engedélyt az Admintól, hogy elárulhassam, hol lesz leközölve a cikk, amit erről írok éppen.
    Azért kell engedély, mert egy másik site-on fog megjelenni, ahol megkértek ennek a cikknek a megírására.
    Röviden most csak annyit: nem váltja meg a világot az XFPS.
    A billentyűzetet nem lehet a numerikusra definiálni (márpedig minden valamirevaló PC-s ezzel játszik, nem a W,A,S,D gombokkal és társaival), az egerek pedig random módon viselkednek különböző játékokban (ez is le lesz ott írva), de igazán pontosan célozni sem mezei, sem gameregérrel nem lehet.
    A legjobb amit kipróbáltam egy MX518 volt, nem egy silány hulladék, de lassú mozgásra (a célkereszt mozgatását illetően) siralmas.

Hát "röviden" ennyit, ha meg lesz az engedély, akkor közlöm az elérhetőséget.
    Kedves Admin!
    Megkapom az engedélyt?

Üdv!
  • 22Barna22
    Egy kicsit agresszív nem gondolod? :D De el lehet vele szórakozni >:D
  • Tombi
    Csak HDMI kimenet + 65nm-es proci + ezáltalál nem lesz annyira forrófejü.
    Tehát csak egy új revizio lesz, ahogy már eddig is volt pár csak egy kicsit nagyobb volumenben :)
  • Tombi
    Lesz box frissités csak az a kérdés mikor jön ki vele Bill apó. ha van egy kis esze kb a nyár elején sztem :)
  • Ewergo
    Ha ez a Zefir valami, csak abban lesz uj hogy keskenyebb proci csik a melegedés miatt, akkor csak ezért, nem érdemes megvárni. Pattintunk hozzá egy ventit azt kész.
    De hogy ha grafikailag is jobbb lesz, ugyan annyi pénzért, elgondolkodtato.
  • Ewergo
    Ez gondolom Tombi #11192 hsz-ra ment...!
  • teddymac
    Németeknél lesz ám cenzura
  • teddymac
    Úristen !!!
    igaz nem box ,de [szin=rednagyon kemény[/szin]

• CSOCSO
    bermilyet...

max venni kell hozza atalakitot.
  • CSOCSO
    xbox360.com???

ign.com?
    gamespot.com?
  • CSOCSO
    ize?? ha jolt udom kurvara nem lesz semmifele xbox360 frissites....
  • chris0000
    Hy.
    Monitorhoz kötném az xbox-om, de hangot hogy kössek hozzá?(most van egy pc-s hangrendszerem Creative DTT-2500 dekoderes ezzel megoldható?)Egyáltalán milyen hangrendszert lehet hozzákötni?
  • ReaL KiLLeR
    itt sztem megtalálsz mindent azért:
    teamxbox
    magyart sajnos nemtok:(
    Oldalt az Xbox Games kategoria alatt Xbox Games-re klikk,ha csak xbox 360 relaseket akarsz látni akkor flatform filternél klikk az xbox 360-ra,picit lejebb lessz 1 lista abban ott vannak a cimek és hogy mikor jelenik meg kb-ra vagy pontosan ha van pontos adat már.kezdöbetü szerint is nézheted aztán ami megteccik annak csak klikk a cimére a listába és tudsz belöle screenshotokat nézni és videokat is ha már közöltek ijet az adott játékbol
  • rambuu
    Hát ezt tom, de őszintén olyanra gondoltam ami be is mutatja egy kicsit a játékokat.
    De azért THX!
  • sztomy69
    http://tothegame.com

ha ez jó
  • rambuu
    Valaki tudna adni nekem olyan oldalt ahol megmutatják mi van és mi fog megjelleni XBOX360ra. Angol is jó de ha van magyar az lenne a legjobb.
  • SzlobiG
    Májusig PS3-al tuti nem kell másolt gémekkel játszani.:D
  • Ewergo
    Ha csak a játék élmény számitana, akkor lenne vagy 8 konzolom 300 gamám és minden pénzemet rákölthetném.
    Ez nem tom hogy fanatik e, de valahogy a Sega Dreamcastet látom viszont az Xbox 360-ban.
    Ha ez gáz neked, akkor legyen.
  • Tombi
    Én már megvárom a box360 2.0-át, a Zephyr kódnevü csodát.
    Bár ki tudja ha a ps3nál megoldják a vinyorol való játszást, akkor inkább arra sporolok többet. Vagy nemtom :P a lényeg az hogy májusig ugyse lesz pénzem, remélem addig tisztul a kép :)
  • cenobite
    Szóval Neked nem a játékélmény a fontos, hanem hogy min tolod? Ez szerintem ultragáz...
  • Ewergo
    Neee mert megint szana-szét röhögöm magam. Tegnap is megfájdult a hasam.:)
    Le is mentettem a #11062 hsz.-od utolagos engedelmeddel.
    Innentöl ON...!
  • 22Barna22
    Off:

úgy gondolod, hogy aki hülye (persze nem Ewergo-ról beszélek!!!) az csakis gyerek lehet? szánalom...és erre ne válaszolj mert nincs értelme( úgyis örökké fog tartani :) ) téma lezárva

On
  • orangecity
    Nem, csak azért írtam hogy ne tévesszétek össze azzal hogy szólok anyunak és a seggem alá vam téve.Mert én keresem meg...a projektor buzi hozzászólásra meg annyit, a segged vernéd a földhöz ha ilyenen tolhatnád. Egyébként ez a topic valóban nem énrólam szól.Csak Ewergo életkorát is azért kérdeztem mert néha az az érzésem hogy az átlagéletkor egy ilyen fórumon 10 év. Na nem baj majd felnőtök gyerekek,,,,
  • 22Barna22
    nem csak az sajnos :S
  • 22Barna22
    én még sosem toltam XBox360-on csak PS2-n 3 éve...semmi máson...elmentem pont ma a Mediaba és 2 perc alatt megszoktam a Joyt és lenyomtam azt a csávót aki hónapok óta "Boxol" :D
  • Ewergo
    Ugy látom beragadt a "huderanda :/" billentyüd.
  • Ewergo
    Hát nem tom, de én nem szeretnék egyszerre két különbözö konzolt. Ez számomra olyan minha valaki egyszerre drukkolna a Fradinak UTE-s mezben a Vasas szektorban. :)

De amugy ha az egyik joystik a kezemhez "nött", akkor nehezen szokom meg a másikat.
  • 22Barna22
    huderanda :/
  • cenobite
    Bár amilyen fanatikus vagyok... Kijön a GT5 és rohanok PS3-ért.
  • cenobite
    Mondom jövőre. :)
  • 22Barna22
    én csak 1 360 vételt tervezek a közeljövőben...PS3 meg nem kell... de aki megengedheti magának az mindenképpen vegyen 1-et :) AKI megengedheti :D

cenobite ne értsd félre :D
  • cenobite
    Nekem olyan szépen megvan egymás mellett a PS2, és a 360, hogy ihaj!
    Imádom mindkettőt. Jövőre jön majd hozzájuk a PS3 is. :)
  • 22Barna22
    Milyen XBox kontra PS-ről beszélsz???????????? XBOX RULEZ!!! (alap!)
    :D