176877
banner
  • Ewergo
    De csak EDDIG...!!!
  • buldozer99
    eddig ezzel még minden ment maxon!
    nah mind1 én soha nem vennék és nem is fogok konzolt!!
  • SzlobiG
    Szerintem is megtudnák azok csinálni boxra. Jah crysis olyan lesz mint annó Far cry a DX9-el.
  • Zsoltika 007
    Csak demót. Vagy régebbi játékokat az arcade részről. De a rendes játékokat boltban kell megvenni. (Vagy leszedni netről és kiírni. Persze ezügyben itt segíteni nem tudunk.)
  • Ewergo
    Egy teljes gamát lehet letöteni a lájvról azt a kb. 7GB-nyit? Vagy csak demót?
  • Gabe18
    Szerintem kizárt hogy a 360 vagy a PS3 hardware-ére ne tudnák a Crysis-t megcsinálni,ha meglenne a szándék.Egyenlőre nincs,hiszen a cél most a "pc-s generáciováltás" a többmagos procikra ,és főleg a DX10-es kártyákra.Ezért egyelőre pc-re kell a Crysis mint amolyan zászlóshajó ami prezentálja hogy miért is kell újabb százezreket költeni a gépre.
    Ha ez lefutott,szerintem teljessen elképzelhető a konzolos verzio,söt,kifejezetten valószinű ha a várt sikereket hozza.
  • ThugEdge
    őőő hát akkor rá kell szánni az időt:)
  • Jak16
    egy idő után felejtő...nem igazán értem, de mondjuk ha valamit megszakítok mondjuk 30 perce a mondjuk 60% visszaugrik vagy 40-re és egy idő után előlről kell kezdeni...legalábbis nálam.
  • Jak16
    Jaja, nem hiszem hogy probléma lenne...6 magos proci...

szerintem nem igazán tudjuk mit jelent még DX10...ha megnézed egy HD-én a GoW-ot,nah, már az sem igazán DX9 ;D
  • ThugEdge
    van egy sarkallatos kérdésem:
    ha liveról tőtök és meg kell szakíjjam,akkor folytatja vagy felejtő, újra kő indítani?
  • rambuu
    Ja az száz, meg az igaz hogy a DX10et nem tudják megvalósítani de ha 9GH Prociból valamit csak ki tudnak sajtolni, meg hát a GoW hogy néz ki?!
    Ha már ugy néz ki akkor kira!
  • xboxer
    Amúgy meg olyan configgal ami neked van nem fikáznék másokat!Szerintem:D
  • xboxer
    Valószínüleg a crysist a vista és a dx 10 promojának szánják,de ha nem is most rögtön de meg fog jelenni a konzolokra is,hülyék lennének egy ekkora piacot kihagyni!
  • xboxer
    Ki mondta hogy celeronnal futtatam?
    Nekem sincs egy mega gépem,de a haver most vett 8800 gts kártyát,ami nem gagyi ugye?
    Minden maximumra húzva egy fos a grafika az xbox verziókhoz képest,még ha hagyományos tv-n is nézed!
    Pont ezért vettem box-ot!A számítógépes játékoknak annyi!Amikor olyan játék mint a cod 3 nem jelenik meg rá akkor nincs miről beszélnünk szerintem!
  • vkrisz
    Szerintem nyugodtan használhatsz nyomtatható lemezt. Én már kb. 1 éve csak ilyet használok. Ráadásul mivel tök sima a felülete szerintem csendesebb, és kiegyensúlyozottabb is mint a gyári, vagy a normál írható lemezek.
  • buldozer99
    ocsmány?:S
    nem celeronon kéne futtatni:D
    bocs:D
  • rambuu
    Hát nagyon remélem hogy így lessz ahogy mondod, de az igaz hogy ha majd lássák hogy alig veszik a játékot, meg majd megy a rinyálás a fórumokon, hogy így szaggat meg úgy szaggat, akkor hátha rádöbbennek, hogy egy konzolos verziót is csinálhatnának, mert azt többen vennék. ENNYI!!
  • totyi
    csá!

Van esetleg valakinek tapasztalata a nyomtathato dvd lemezzel kapcsolatban.Mert van aki azt mondja ne tegyek ilyet a gépbe,de van olyan vélemény is hogy semmi baja nem lesz az olvasonak.
  • xboxer
    hello

Nem hinném hogy nem fog megjelenni a crysis xbox 360-ra,már csak azért se mert még tőlünk nyugatabbra sincs sok embernek olyan gépe ami vinné és akkor ki a szar veszi meg?
    Vagy olyan lesz mint a ghost recon meg a rainbow six pc -s változata aminek olyan ocsmány a grafikája,hogy az eszméletlen!Csak azért hogy egyáltalán egy pár embernek elinduljon............
  • CSOCSO
    "UK, January 10, 2007 - Last week hearts and minds of 360 owners were sent fluttering into overdrive thanks to rumours of a revised console. A photograph purporting to be from a reliable source showed what some people had been silently dreaming about at night - a HDMI port and a bigger hard drive.

But like some kind of horrific monster that preys on children's thoughts, Microsoft's Christ Satchell has turned those dreams into nightmares. "At the moment, everything you might have seen is just looking at our experimentation back in Redmond, not really a product that we're thinking about announcing," he told Gamespot. We're now imagining scientists in lab coats pouring strangely coloured liquid from test tubes into the console's disc drive and waiting to see if it explodes."

KURVARA nem jon semmifele zephyr

ezen a heten mar masodszorra tiprom le az embereknek a lelkivilagukat:D eloszor mindenki azt hitte hiogy jon a crytek xboxra holott NEM! most meg zephyr:D
    hat sajna ez SEM
  • CSOCSO
    az!
  • CSOCSO
    ??? ide a topikba azt irsz amit akarsz.. nem kell engedely
  • ThugEdge
    ez disznó lesz
  • rambuu
    A GlobálGamehez közel van másik Konzolos bolt vagy Media Mark?, mert a Globalnál nincs VGA kábel! LOL
  • SzlobiG
    Ez tetszett.:D A barmok.
  • Zsoltika 007
    "(márpedig minden valamirevaló PC-s ezzel játszik, nem a W,A,S,D gombokkal és társaival)"
    Ezt ugye nem gondolod komolyan?!!
  • HUNMarcus
    remélem kiadják box360-ra is
  • sector512
    Szánalmas. Abból áll az élete hogy szeret másokat idegesíteni. Mondjuk az is egy nagy marha aki 10-12 órát képes sorban állni egy gépért amire még játékok sincsenek. Nagy az Isten állatkertje :D
  • 22Barna22
    hát aki ilyen bundában jár azt be sem kéne engedni a boltba...
  • öregharcsa
    ez egy gyökér...vele is ezt kellene csinálni...megnézném mennyire örülne neki miközben egy ilyen kalapáccsal ütlegelem...
  • Ewergo
    Ez kimeriti a paragrafus touchdown fogalmát!! :)

• ThugEdge
    hehe
  • teddymac
    Köszönöm ,meggyöztél,de a cikket szeretném elolvasni ha máskép nem megy pls küld el privben köszönöm
  • teddymac
    Szerintem is szánalmasan csúnya :(((
  • sector512
    Pedig láttam pár embert játszani Lan party-kon, legutóbb GPS-en olyan 200-at :)
  • sector512
    "A billentyűzetet nem lehet a numerikusra definiálni (márpedig minden valamirevaló PC-s ezzel játszik, nem a W,A,S,D gombokkal és társaival"

Ebbe azért belekötnék, én valamire való gémernek érzem magam. Összesen 1 embert ismerek aki nem a "w a s d" gombokat használja fps-hez, de ő sem a numerikusakat helyette, hanem a sima nyilakat.
  • Ewergo
    Én majd csak a hangot szeretném kivezetni hangfalakra...
    Meg lehet oldani PC-s falakkal? vagy mozirendszerü hangfalakat lehet csatizni hozzá. Én csak 2.1-es megoldást szeretnék. Tudna valaki tanácsot adni ebben? Köszi!
  • princeworld
    Ugye a Test drive ban azokat az új autókat majd xbox360 ra is föl lehet rakni????????
  • SzlobiG
    Én csak a multi részét láttam ocsmány.
  • SzlobiG
    Hát ez nagyon dúrva.:D Lehet majd benne pankrálni.