176882

-
Pff.
Én egy oblivionnak jobban örültem volna. Nekem a crackdown nagyon nem jött be. -
2007.02.02. 11:51
Magyar szinkronnal érkezik a Crackdown!
/Nextgen/
A teljes magyarítással megjelent Viva Pinata hazai sikerén felbuzdulva a jövőben további Xbox 360 játékok is teljesen magyar nyelven kerülnek a hazai boltok polcaira. A következő, teljes egészében magyar feliratozást és szinkront használó játék, a Crackdown a legendás Grand Theft Auto sorozat nyomdokain haladva egy hatalmas, szabadon bebarangolható városba helyezi a játékost. Dave Jones és csapata tovább fejlesztve alapötletüket ezúttal egy bűnbandák által uralt, jövőbeli metropoliszba invitálja a játékosokat, ahol Pacific City igazságosztóinak szerepében nekünk kell megtisztítanunk a várost a bűnözéstől és a korrupciótól.
576kbyte
-
Itt. -
Hol lehet megnézni a legújabb xbox kompatibilitási listát? A faq-ban csak 2006 nyári van. -
HDR-SR1 -
Piko888 #11390 Fifa 07 eladó [email protected] -
milyen kamcsit vettel??? csak nem everio-g? -
Sajnos nem szegedi vagyok, csak az lenne hozzám legközelebb...De ha minden igaz, akkor hamarosan meglesz máshonnan. Azért köszönöm a segítséget. -
fapipa #11387 UJ JOYTEC NITRO kormány, 360-hoz gyártott (25 000) ELADÓ.
(a gyereknek hoztam /GB./de neki még túl bonyolult)
[email protected] -
Igen a gép sajnos alapból! csak wmv ismer videók terén!Én úgy szoktam hogy leszedek egy dvd-rip et azt átalakítom winavi converterrel wmv-be routeren keresztül meg van csinálva hogy lássa a gép tartalmát a x360 és a tv nézem a filmeket!Nem kell kiirogatni meg semmi! -
satya26 #11385 Scotty. Az üzlet nevét nem tudom. Egy kis bolt biztosan megtalálod ha arra jársz. Ott találsz olyan gépet amilyen neked kell. -
Rádugod a netre a boxot. -
Hát a kiküldést azt megnézém. Kell hozzá net. Live!-ról tölti le, de asszem boltban is megcsinálják (nem CBAban). -
Ha frissíteni akarom a dashboardot (tudtommal csak ezt lehet de javítsatok ki mert szombaton veszem meg a gépet...ha minden jól megy)akkor kell h legyen a gépen net? vagy valahogy küldik IP-re vagy hogyan? XD Bocsi a lámer kérdésért (főleg a végéért!) -
Asszem csak WMVt ismer. -
Szia!
Van ez a médiacenteres baromság, de én azzal elvből nem foglalkozom. Nevetséges, hogy egyszerre menjen a pc-m vagy notebbok-om és annak segítségével streameljem át a videot boxra.
Amiről én beszéltem, az wmv. Simán kiírod cd-re, dvd-re, akár pendrive-ra másolod és lejátszod simán a boxal. -
gulb #11379 Sziasztok!
Muad Dib. tudnál abban segíteni, hogy játszol le ilyen video anyagot az xboxoddal.
Pontosan az erdekelne, hogy pc-ről megosztott videot is le tudok jatszani pl divx vagy hasonlok..
Mert a megosztott zene siman megy csak videot nem tudok lejatszani. Milyen formatumot tud.. stb.
koszi a helpet -
Tegnap még nem láttam. Ma még nem voltam Box közelben... Jó lenne, kíváncsi vagyok rá. -
Nekem több NTSC-s region free játékom is van. -
Def Jam : Icon demo fent van már a LIVE.-on? -
akkor jó,mostmár akkor biztos asszem
thx -
Nekem is volt egy régiófüggetlen NTSC játékom. Simán lejátszotta a PAl-os gépem. -
na jó,hamár ilyen sokan mondjátok akkor kiprobálom eccer.
mongyuk nemtudom hogy ez a Battlestation megéri e -
hát persze tökikém... -
csa.
na azt mondjátok meg okosok,hogy a PAL-os gépen menne e az NTSC játék ami Regio Free??
-
koTOM #11370 Hi!
Tudom hogy ezt nem ide kéne írnom de lent láttam hogy néhányan perfect dark zero t keresnek, és szerencsére nekem van egy eredeti,karcmentes,kézikönyves,alig használt perfect dark zero-m 6000pénzért!/[email protected]/ -
Huhh de régen voltam már erre!
Csocsó! Én vettem egy full HD kamerát és HD lejátszó híján most azt csinálom, hogy a HD felvételeket átkonvertálom wmv-be és azt szépen lejátsza a box 1080-as felbontásban.
Hamarosan beszerzek valami HD lejátszót, valószínűleg az XBOX360 HD lejátszóját, de ezt még nem döntöttem el.
De még így is, wmv-be 1080-as felbontásban, olyan minőségű videókat nézhetek a családról, hogy apofám leesik.
A legjobb minőségű DVD filmek is elbújhatnak.
Nagy felbontás, tű éles kép, élénk valósághű színek. Kicsit féltem megvenni a HD kamerát, mert mindenhol azt olvastam, hogy nem tudom majd lejátszani a HD felvételeket. De nem bántam meg és mindenkinek csak ajánlani tudom.
Hihetetlen, hogy hirtelen milyen fejlődés indúlt be a felvevők és lejátszók terén. Még emlékszem, a Video8-as időkre, a zajos felvételekre.
Na az mostmár a múlt...
Csak információnak írom, hogy aki wmv fájlokat akar lejátszani a boxon és nem menne a dolog, az először ne felejtse frissíteni a dashboard-ot.
Én belefutottam a dologba, mert csesztem frissíteni a dashboardot már hónapok óta. -
Köszi! ÉS a Gáspár Zoltán utcában is üzlet van? Nem tudod a nevét véletlenül? Mert nekem flashelve kellene... -
swordfisht neztem xbox360 on HD ben RPTV-n, majd sima xboxon divx es 2cd-s swordfisht ugyancsak rptv-n....
igaz a ket cd-s swordfishnek meg divx ben is tok kircsi elvezheto minosege van.. nahde HD ben.. kicsit komolyabb!!! -
A színek lehetnek film függők is. Én pl a Con Air-től berosáltam olyan szép. Pedig nem is full hd csak 720p. -
leszedtem egy filmet HD ben. hat igen.
gusztustalan hogy mindenki pofajan latni a borostat, bor redo.. stb.....
nomeg a szinek is eleg szarok.
plusz leszedtem pgr3 hoz a clk dtm mercit meg a faszabbik skylinet... kar hogy nincs supra:((( -
satya26 #11364 Scotty Szegeden a Media Markt, Tesco és a Gáspár Zoltán utcában is lehet venni 360-at. -
Köszönöm -
Amennyiszer beírtad azóta google-n megtaláltad volna 5x.
Link1
Link2
Videó -
Nincs valakinek képe véletlenül a xbox game pad belsejéröl ? -
:D -
annnnyira azert nem tetszik, de nem szar -
juj.. mar jon is a graw2 -
Nem tudtok véletlenül Szegeden valamilyen konzolos üzletet, ahol lehet kapni xbox360-at? 576-on kívül... -
A ventiken all a gep?! Vaze fizikaora kimaradt az eletedbol? Legaramlas, ilyesmi? Szerinted honnan szivja be / fujja ki a levegot a venti ha rajta all a gep?!