176882
banner
  • Zsoltika 007
    Pff.
    Én egy oblivionnak jobban örültem volna. Nekem a crackdown nagyon nem jött be.
  • teddymac
    2007.02.02. 11:51
    Magyar szinkronnal érkezik a Crackdown!
    /Nextgen/
    A teljes magyarítással megjelent Viva Pinata hazai sikerén felbuzdulva a jövőben további Xbox 360 játékok is teljesen magyar nyelven kerülnek a hazai boltok polcaira. A következő, teljes egészében magyar feliratozást és szinkront használó játék, a Crackdown a legendás Grand Theft Auto sorozat nyomdokain haladva egy hatalmas, szabadon bebarangolható városba helyezi a játékost. Dave Jones és csapata tovább fejlesztve alapötletüket ezúttal egy bűnbandák által uralt, jövőbeli metropoliszba invitálja a játékosokat, ahol Pacific City igazságosztóinak szerepében nekünk kell megtisztítanunk a várost a bűnözéstől és a korrupciótól.

576kbyte
  • sector512
    Itt.
  • torrente
    Hol lehet megnézni a legújabb xbox kompatibilitási listát? A faq-ban csak 2006 nyári van.
  • Muad Dib
    HDR-SR1
  • Piko888
    Fifa 07 eladó [email protected]
  • CSOCSO
    milyen kamcsit vettel??? csak nem everio-g?
  • Scotty99
    Sajnos nem szegedi vagyok, csak az lenne hozzám legközelebb...De ha minden igaz, akkor hamarosan meglesz máshonnan. Azért köszönöm a segítséget.
  • fapipa
    UJ JOYTEC NITRO kormány, 360-hoz gyártott (25 000) ELADÓ.
    (a gyereknek hoztam /GB./de neki még túl bonyolult)
    [email protected]
  • Röfikapitány
    Igen a gép sajnos alapból! csak wmv ismer videók terén!Én úgy szoktam hogy leszedek egy dvd-rip et azt átalakítom winavi converterrel wmv-be routeren keresztül meg van csinálva hogy lássa a gép tartalmát a x360 és a tv nézem a filmeket!Nem kell kiirogatni meg semmi!
  • satya26
    Scotty. Az üzlet nevét nem tudom. Egy kis bolt biztosan megtalálod ha arra jársz. Ott találsz olyan gépet amilyen neked kell.
  • Zsoltika 007
    Rádugod a netre a boxot.
  • KILLER2
    Hát a kiküldést azt megnézém. Kell hozzá net. Live!-ról tölti le, de asszem boltban is megcsinálják (nem CBAban).
  • 22Barna22
    Ha frissíteni akarom a dashboardot (tudtommal csak ezt lehet de javítsatok ki mert szombaton veszem meg a gépet...ha minden jól megy)akkor kell h legyen a gépen net? vagy valahogy küldik IP-re vagy hogyan? XD Bocsi a lámer kérdésért (főleg a végéért!)
  • KILLER2
    Asszem csak WMVt ismer.
  • Muad Dib
    Szia!

Van ez a médiacenteres baromság, de én azzal elvből nem foglalkozom. Nevetséges, hogy egyszerre menjen a pc-m vagy notebbok-om és annak segítségével streameljem át a videot boxra.

Amiről én beszéltem, az wmv. Simán kiírod cd-re, dvd-re, akár pendrive-ra másolod és lejátszod simán a boxal.
  • gulb
    Sziasztok!

Muad Dib. tudnál abban segíteni, hogy játszol le ilyen video anyagot az xboxoddal.
    Pontosan az erdekelne, hogy pc-ről megosztott videot is le tudok jatszani pl divx vagy hasonlok..
    Mert a megosztott zene siman megy csak videot nem tudok lejatszani. Milyen formatumot tud.. stb.

koszi a helpet
  • cenobite
    Tegnap még nem láttam. Ma még nem voltam Box közelben... Jó lenne, kíváncsi vagyok rá.
  • sector512
    Nekem több NTSC-s region free játékom is van.
  • teddymac
    Def Jam : Icon demo fent van már a LIVE.-on?
  • carterx
    akkor jó,mostmár akkor biztos asszem

thx
  • torrente
    Nekem is volt egy régiófüggetlen NTSC játékom. Simán lejátszotta a PAl-os gépem.
  • carterx
    na jó,hamár ilyen sokan mondjátok akkor kiprobálom eccer.
    mongyuk nemtudom hogy ez a Battlestation megéri e
  • Muad Dib
    hát persze tökikém...
  • carterx
    csa.

na azt mondjátok meg okosok,hogy a PAL-os gépen menne e az NTSC játék ami Regio Free??

• koTOM
    Hi!
    Tudom hogy ezt nem ide kéne írnom de lent láttam hogy néhányan perfect dark zero t keresnek, és szerencsére nekem van egy eredeti,karcmentes,kézikönyves,alig használt perfect dark zero-m 6000pénzért!/[email protected]/
  • Muad Dib
    Huhh de régen voltam már erre!

Csocsó! Én vettem egy full HD kamerát és HD lejátszó híján most azt csinálom, hogy a HD felvételeket átkonvertálom wmv-be és azt szépen lejátsza a box 1080-as felbontásban.
    Hamarosan beszerzek valami HD lejátszót, valószínűleg az XBOX360 HD lejátszóját, de ezt még nem döntöttem el.
    De még így is, wmv-be 1080-as felbontásban, olyan minőségű videókat nézhetek a családról, hogy apofám leesik.
    A legjobb minőségű DVD filmek is elbújhatnak.
    Nagy felbontás, tű éles kép, élénk valósághű színek. Kicsit féltem megvenni a HD kamerát, mert mindenhol azt olvastam, hogy nem tudom majd lejátszani a HD felvételeket. De nem bántam meg és mindenkinek csak ajánlani tudom.
    Hihetetlen, hogy hirtelen milyen fejlődés indúlt be a felvevők és lejátszók terén. Még emlékszem, a Video8-as időkre, a zajos felvételekre.
    Na az mostmár a múlt...

Csak információnak írom, hogy aki wmv fájlokat akar lejátszani a boxon és nem menne a dolog, az először ne felejtse frissíteni a dashboard-ot.
    Én belefutottam a dologba, mert csesztem frissíteni a dashboardot már hónapok óta.
  • Scotty99
    Köszi! ÉS a Gáspár Zoltán utcában is üzlet van? Nem tudod a nevét véletlenül? Mert nekem flashelve kellene...
  • CSOCSO
    swordfisht neztem xbox360 on HD ben RPTV-n, majd sima xboxon divx es 2cd-s swordfisht ugyancsak rptv-n....

igaz a ket cd-s swordfishnek meg divx ben is tok kircsi elvezheto minosege van.. nahde HD ben.. kicsit komolyabb!!!
  • Zsoltika 007
    A színek lehetnek film függők is. Én pl a Con Air-től berosáltam olyan szép. Pedig nem is full hd csak 720p.
  • CSOCSO
    leszedtem egy filmet HD ben. hat igen.
    gusztustalan hogy mindenki pofajan latni a borostat, bor redo.. stb.....
    nomeg a szinek is eleg szarok.
    plusz leszedtem pgr3 hoz a clk dtm mercit meg a faszabbik skylinet... kar hogy nincs supra:(((
  • satya26
    Scotty Szegeden a Media Markt, Tesco és a Gáspár Zoltán utcában is lehet venni 360-at.
  • teddymac
    Köszönöm
  • Zsoltika 007
    Amennyiszer beírtad azóta google-n megtaláltad volna 5x.
    Link1
    Link2
    Videó
  • teddymac
    Nincs valakinek képe véletlenül a xbox game pad belsejéröl ?
  • teddymac
    :D
  • CSOCSO
    annnnyira azert nem tetszik, de nem szar
  • CSOCSO
    juj.. mar jon is a graw2
  • Scotty99
    Nem tudtok véletlenül Szegeden valamilyen konzolos üzletet, ahol lehet kapni xbox360-at? 576-on kívül...
  • Me0w
    A ventiken all a gep?! Vaze fizikaora kimaradt az eletedbol? Legaramlas, ilyesmi? Szerinted honnan szivja be / fujja ki a levegot a venti ha rajta all a gep?!