176877

-
várj nem jól fogalmaztam...ez a lé már plusz... :S -
de ez direkt az a plusz ami nekem kell :D nah mindegy... addig csinálok magammal valamit -
Figyu ez nem vigasztalás, szülöi védés, csak példa: Nekem most megvolna rá a lém + a 3 joyra is, de ha kiadom azt az összeget, kevesebb marad, mint az ára....! Tehát elösször a mindennapi, létfontosságu dolgok, és csak ha marad plusszba, akkor jöhet a szorakozásra is. Szerintem ez egy elörelátás emberi tulajdonság.
(No meg a vállalkozásnál nem biztos a napra kész fizu. De ez má az én problémám.)
-
Tudod mit mondtak a szüleim? :S Anyám elment valahová dolgozni(nem kezdek bele mert nem ez a lényeg)és keresett vele elég pénzt (többet is mint egy premium ára) és megígérte hogy amint megérkezik a pénze megkapom, de mondtam neki hogy akkor születésnapomra semmi, csak ez egy picit előbb... nem azt mondom h csesszék meg mert nem veszik meg, DE AKKOR NE ÍGÉRGESSENEK MERT QRVASZAR EZ ÍGY! -
Ne csüggedj, előbb-utóbb biztosan megkapod! Nekem felét fizették a szüleim, a máskifelét én. Azt a fele összeget végülis születésnapi ajándékként kaptam ("kicsit" előbb mint a születésnapom), a másikfelére pedig összeszedtem a pénzt. És igen, még mindkét vesém megvan (pedig ha nem jött volna össze rá a pénz, most szegényebb lennék egy belsőszervvel)
-
Köszönjük! Volt Vegas tegnap elég sokáig
-
mázlisták vagytok...én bevallom a szüleim vennék meg és a megállapodás úgy szólt hogy ha felvesznek (márpedig felvettek mert nekem lett a suliban a legjobb felvételim, pedig nem vagyok egy stréber 3db 2-essel a féléviben) akkor ma megkapom... hát én nem látok esélyt rá... és mindig ezt csinálják :( -
Olcsi2 #11424 en miota megvan szinte csak online tolom, iszonyat jo... eloszor el akarom erni az 50es szintet, aztan nekiallok en is az offline sztorinak. -
Gratula az új tulajoknak! :) -
Akkor most nem alszotok :)

-
Azt hittem nehéz lesz megszokni az irányítást 6 év PC után, de egész könnyen szoktam. Rögtön egy Rainbow Six: Vegas-szal indítottam, mert még csak ez van meg. Nagyon bejön a konzol, nem bántam meg, hogy megvettem...és ez az érzés csak erősödni fog bennem, amikor meglesz a GoW, meg TV helyett monitoron fogom játszani...TV-n nem az igazi, mosódott a kép egy kicsit... -
Meglett nekem is HUHU!!!
Akkor amikor Scottynak mivel együtt vettük JUHÉ!!
A Vegas nagyon durva bár még csak sima 55cm TVn játszom de a jövő héten jön a VGA kábel, na akkor majd már rendes és szép lessz a Monitoron.
Ja meg a PES6 mennyire állati, 5x szebb mint PCn. (Kaptam vele) -

-
Ez a nap is elérkezett! Itt csücsül mellettem az xbox360!
-
lepke tenyleg genyo volt. a jatek meg szvsz nagyon nagyon zsir! regota jatszottam ilyen gammaval.
sok gta klon, medal of honor klonok...... unalmasak mar.
-
Szinkronhoz -
Eddig toltam a Lost Planetet, volt vagy 3 óra. Nagyon fasza játék csak megutáltam tőle a lepkéket :) Ötödik küldetésnél tartok, nem is olyan nehéz. A főellenségeknél általába meghalok, de másodszorra sikerülni szoktak. -
lattatok az flatout hirt?? tok zsir lesz..
btw semmit nem lehet azellen tenni hogy kilognek a kepernyo szelei a tv-bol??? tv beallitasai kozt semmit nem talaltam amivel lehetne javitani a dolgon:( test driveban felig kilog az ido meg ilyenek. -
Köszönöm! Ha ez így cd-ről működik, akkor nagy segítség! Premiumos gépem van, úgyhogy a vinyó nem akadály. Egy pár játék kipörgetése után el szeretném adni a gépet (egyelőre nincs túl sok, ami érdekel), emiatt sem megyek fel a netre. Aki megveszi tőlem a gépet, legyen olyan, mintha boltból venné és úgy tudja majd konfigurálni a netes beállításait, felhasználónevét, ahogy akarja.
Mivel van néhány xbox-játék, ami érdekel, ezért is kérdeztem rá a kompatibilitásra és az indításukra. -
Nem szabványos hd felbontás.
Olvasd el ezt! -
Sziasztok. Az 1680*1050 az már HD felbontás?Ha igen akkor melyiknek felel meg? -
Olcsi2 #11410 Nem draga, csak a tolmacsot kell fizetni, meg par embert, aki atnezi, amit forditottak, aztan azokat akik beepitik a kodba, akik letesztelik, hogy mukodik-e (nem okoz-e valamilyen bug-ot mondjuk az ekezetes karakterkeszletunk vagy a teny, hogy kabe haromszor olyan hosszu a magyar szoveg, mint az angol, stb...) Nem draga.. Mihez kepest nem? -
Sőt, talán ez lenne az optimális megoldás. Mondjuk amit a crackdown szinkronjára fordítanak abból megcsinálhatnának több játékot is. Főleg ha olyan ostoba módon fordítják majd mint a filmeket. -
Pontosan ezért gondoltam én is rá. Sokakat ez elriaszt. És micsoda eladás lehetne belőle ha a magyar verzió kizálólag xbox360-ra jönne.
Meow: Pár éven belül ez biztosan így lesz de tudod mo-on nem mindenki olyan oktatási rendszerben tanult hogy keni vágja az angolt. Én nekem pl nem okoz gondot de nem várhatom hogy egy idősebb ember is vágja a témát. Persze hogy ő szarik az egészre. Pedig hidd el ők is elprüttyögnének szivesen ha értenék mit kell csinálni (Van nem 1 ismerősöm aki szeret játszani hébe hóba csak megfogja hogy sok játékot nem ért. 45 évesen meg te se fogsz neki állni új nyelvet tanulni..). Így nekik ez élvezhetetlen. Pedig nem kis piaci réteget lehetne így lefedni. pl én is szeretek magyar játékkal játszani hiába játszottam ki angolul is mert egy teljesen már hangulatot kapok. -
Hát, nekem bőven elég, ha egy játékon magyar felirat van nem fontos a magyar szinkron. Nem hiszem, hogy a szöveg lefordítása olyan drága dolog lenne. -
Olcsi2 #11406 Megvan... Nem is kell ehhez ebay... Innen letoltod a pakkot, kiirod CD-re es installalod:
http://www.xbox.com/en-GB/games/backwardscompatibility.htm#disc
HD tovabbra is kell hozza persze. -
Olcsi2 #11405 Miert nem akarsz felmenni a netre?? EZt a konzolt azert talaltak ki, hogy az ember netre menjen vele... Apropo, akkor nem a Tied a "torrente hun" gamertag???
Igy vagy ugy, sajna, ha xbox jatekokat akarsz futtatni, ahhoz net kell. Bar ha jol tudom, valami CD-n/DVD-n is meg lehet szerezni ezeket a jatekokhoz szukseges updateket. Mintha lattam volna ilyesmit ebay-en... -
Olcsi2 #11404 Aztan dobja ki a princot a kukaba es szedi le a kovetkezo game-t... hehe. A magyar jatekok nem az ilyen marhaknak keszulnek. Az MS most kiserletezik, megprobalja kitapogatni, hogy van-e olyan modosabb, igenyesebb (vagy mindketto) vasarloi reteg odahaza, akinek erre igenye es penze is van. Ha bejon, talan lesz magyar Oblivion is, ha nem, akkor meg egy Tetrist sem fognak magyarositani kesobb, heh.
EN inkabb arra lenek kivancsi, mit ertenek a Viva Pinata sikere alatt. Mennyi eladott peldanyszam/konzol utan deklaraljak sikernek a Pinata-t. A szinkron es eleg jelentos mennyisegu szoveg eleg koltseges mulatsag lehetett... -
Hát ja, ez így van. -
Ja sajnos probléma. Updatelni kell, csak utána tudsz játszani. Meg vinyó is kell hogy legyen a gépen. -
Es ahelyett hogy megtanulna angolul inkabb bamban bamul es sopankodik hogy ez a ge*i jatek megint nem magyar... -
Köszi! És valami szükséges ahhoz, hogy működjenek? (Szoftveremulátor, stb.). Én nem akarok felmenni a netre az xbox360-nal (nem is vagyok regisztrálva a live-ra sem), ez nem probléma? -
Mondjuk szerintem is inkább az Oblivion szerű gamékat kéne erőltetniük. Egy csomó ember szerintem ki se próbálja mert nem tud angolul. Egy GTA szerű játékban meg még egy óvodás is rájön mit kell csinálni :) -
Jaja szerintem is. Alig tudtam kirobbantani a csajomat a gép elől mikor megmutattam neki :)) -
Olcsi2 #11397 Azert gondolom az Oblivion magyaritasa jo tizszer annyiba kerult volna (bar ennel nagyobb szorzot is el tudok kepzelni). Remelem, tartjak a Pinata altal belott szinvonalat. A par kisebb forditasi bakit leszamitva igazan jol sikerult a Viva. -
Pff.
Én egy oblivionnak jobban örültem volna. Nekem a crackdown nagyon nem jött be. -
2007.02.02. 11:51
Magyar szinkronnal érkezik a Crackdown!
/Nextgen/
A teljes magyarítással megjelent Viva Pinata hazai sikerén felbuzdulva a jövőben további Xbox 360 játékok is teljesen magyar nyelven kerülnek a hazai boltok polcaira. A következő, teljes egészében magyar feliratozást és szinkront használó játék, a Crackdown a legendás Grand Theft Auto sorozat nyomdokain haladva egy hatalmas, szabadon bebarangolható városba helyezi a játékost. Dave Jones és csapata tovább fejlesztve alapötletüket ezúttal egy bűnbandák által uralt, jövőbeli metropoliszba invitálja a játékosokat, ahol Pacific City igazságosztóinak szerepében nekünk kell megtisztítanunk a várost a bűnözéstől és a korrupciótól.
576kbyte
-
Itt. -
Hol lehet megnézni a legújabb xbox kompatibilitási listát? A faq-ban csak 2006 nyári van. -
HDR-SR1