176877

-
Elolvastam a délutáni-esti hsz-eket, látom egy-két ember megint nagyon okos volt. De leglább már tudom hogy a gow buzik nem szeretik a lost planetet meg hogy ha szarfos tv-d van akkor inkább vegyél sima xbox-ot. Gratulálok gyerekek, így tovább... :) -
oké de nem tudok mit csinálni magammal :D:D:D kegyetlen ez a várakozás XD -
xboxer #11469 hello
Hát a lost planetbe nem fogsz csalódni,nagyon jó a játékmenet,nálam ez az elsődleges és csak utána grafika.Ennél a játéknál az is sirály.
A pc vs. xbox 360-ról csak annyit sok elvetemült pc-s havernak esik le az álla a gémek láttán,pedig csak sima tv-n nyomom!!
Amúgy meg állandóan siránkoznak,hogy ez is akad,az is akad pc-n,arról meg ne is beszéljünk,hogy meg se jelenek lassan értelmes gémek(főleg fps)pc-re. -
Akkor ne spekulálj!
-
Én nem azért mondom ám csak még nincs XBoxom és csak úgy következtettem...de nyugodtan javítsatok ki mindig addig amíg veszekedésre nem kerül a sor(szerintem nem fog ;) ) KÖSZI! akkor ennyivel többet tudok :D -
Hülyeség lenne lebutítani, ha egyszer bírja. -
Ha már Lost Planet. Ez érdekes. -
hát az biztos h legalább olyan meleg lesz tőle a gép mint a Dead Rising-től... HA NEM LESZ LEBUTÍTVA! -
Azért, mert neked tetszik egy játék, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindenkinek. Ha majd egyszer lesz live-od, akkor élő szóban kifejtheted a vélemenyedet a Gears of War-ról bárkinek. Addig azonban az ilyen hozzászólásaidat nem vesszük komolyan. Ülsz a gép előtt, akarsz komoly embernek tűnni, beszólsz, ettől felnőttnek érzed magad, de valójában egy pitiáner kiskorú nethuszár vagy. -
én azt gondolom,hogy aki most áll gépváltás/búővítés előtt és gémerkedik,az tuti fix,hogy a crysisra vár,na majd az fogja valszeg diktálni mi a vas
na 360-on ilyen gond nem lesz:)
nem kimondottan crysisra gondolok,ha jön jön,ha nem nem -
XBOX 360 RULEZ!!!!!!!!!!!!!!! XBOX 360 RULEZ!!!!!!!!!!!!!!! XBOX 360 RULEZ!!!!!!!!!!!!!!! XBOX 360 RULEZ!!!!!!!!!!!!!!! XBOX 360 RULEZ!!!!!!!!!!!!!!! XBOX 360 RULEZ!!!!!!!!!!!!!!! XBOX 360 RULEZ!!!!!!!!!!!!!!! XBOX 360 RULEZ!!!!!!!!!!!!!!! XBOX 360 RULEZ!!!!!!!!!!!!!!! (BOCSÁNAT!!!! :( nyugodtan törölhetitek, de akkor is: 360 always and forever! ) -
És a PC? Ház, alaplap, hankártya, HD, billentyűzet, egér, meghajtók, stb.. -
No meg éljen a GeForce 8800 GTS ami 80 000 ft... :))
-
pc nem szara graf ,de 100000ft.-ból nem raksz össze jó gépet
szerintem
ja és éljen UNICUM :) MEG A PEZSGÖ -
lloooooooooooooooooooooooooooll!!!! nah nem en vagyok az hazigizda de egy ilyen beszolast azonnal torolnek!!!!!!!!!!!
Ha szarfos tv-d van, ami matra nevre hallgat es fekete feher, a kepernyon ugyanannyi poligon fog megljelenni, ugyanannyi texturaval mint egy plazma tv-n!!!!!!!!!!!!!!!
vegyel sima xboxot.. bazz ekkora faxxagot mondani!!!
ha neked meg nem falken gumid van a felnijeiden akkor vegyel trabantot! -
Nost ez így nem igaz. Attól függ mire gondolsz, mert különbség van Quake 4 és Jedi Knight 1 között. Amúgy 360on faszák a gémek, de nézd meg, úgy tudsz meg a legtöbbet. Én se úgy vettem, hogy na ráköltök 140000 pínzt azt meglátjuk jó-e, hanem megnéztem mi milyen rajta azt tetszett, megvettem és nem bántam meg. -
en szerencsesebb voltam.. mondhatni ingyen kaptam... anyam vett szulinapomra 1 evvel ezelott egy 24 es moncsit.
tonkrement, visszamentunk a boltba ott adtak ugyan az a moncsit de azujabbat es feleert a maradek mani meg ment az ajandekkartyara.. es abbol lett xbox:D -
de most ezt nem értem...pc-n szar a graf,de minek?
pl egy gears of war ahogy kinéz sztem kb csak gépre minimum 3 kilót kéne költeni,ha lenne pc-re,de ugye nincs
én speciel a szeptemberi assassins creed miatt vettem,de tudtam,hogy van rá más finomság is
benézel pl a r6-vegas pc-s topikba és láthatod,hogy a megjelenéskor kinek hogy ment,na itt mindenkinek egyformán:FASZÁÚL:)
nézzeél ingém vedókat 360-as gémekből -
Én is gondolkozom hogy veszek, mert nagyon kezd tetszeni. Már mióta fontolgatom én is a vásárlását. Csak nincs pénzem rá :) A PC-m meg nem akarom eladni, de azért még fontolgatom az eladást...:) -
Ha nem szeretbél százezreket költeni a géped fejlesztésére félévenként, akkor mindenképp!
Én tegnap vettem meg, de nagyon tetszik. Sima TV-n is szép a kép, monitoron pedig még jobban. Szinte minden játék megjelenik rá ami pc-re is, sőt vannak exkluzív címek is. És ezt mind persze gyönyörű grafikával élvezheted, nem kell azon törnöd a fejed, vajon mennyire fog szaggatni...
-
De mégis grafikailag mennyire jó mert pc-n nagyon szar a graff. -
ne gondolkozz vedd meg,idén olyan gémek jönnek,hogy befosol,az eddigiek közt is van sok jó -
Helló mindenkinek. Most tervezem, hogy veszek egy XBox 360-an premiumot. Ha kérhetném leírnátok, hogy mennyivel jobbak rajta a játékok és, hogy mégis megéri-e rá költeni. Előre is köszönöm. -
melyik?én má végig vittem
-
Én most a kameoval vagyok így. Az egyik rész nagyon nehézre sikeredett. -
nekem speciel jobban bejött cod3,mint lp
bár még lp-ben most jön a 10. küldi,de vhogy nem akaródzik neki állni
nem lenne baj a gémmel ha nem 3 perces lenne egy pálya és a végén egy kurva nehéz boss,persze mindegyiknél sikerült eddig,de hát nemtom -
Én pont ma játszottan ki, király naon, de a GoW buzik nem szeretik =)
Uccsó 2 pályán nem bírtam lerakni a joy-t =P -
Gabe18 #11444 Hát a LP saját topikjában láthatsz azért kevésbé lelkendező véleményeket is.Valóban nem rossz,sőt,de azért vannak negativumai is. -
Na ma kivégeztem COD3.Vélemény:- csalódtam.
Neki állok LOST PLANET annyira istenítitek remélem tényleg jó.
KEDVCSINÁLÓÓÓÓ !!! -
A memori unit a előtti kis valami, és a memori unit b mögötti kis gomb mire való? -
Ezen aztán van minden. -
Karácsonykor aktiváltam a Gold előfizetést, ami ugye alapból járt a premiumhoz.
Szerencsére még mindig jó, pedig már bőven letelt az 1 hónap, de nem akarom elkiabálni :) -
Gabe18 #11439 Elvileg igen mert ott a VGA csatlakozó rajta. -
Egy illennel rá tom kötni a boxot a monitorra?
http://konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=show&rid=224 -
Gabe18 #11437 Nem HDTV-n szebb lesz,de egy normál tv-n is meg leszel vele elégedve. -
Gabe18 #11436 Nem tudom mi a bánatnak vegyen sima Xbox-ot?Arra már nem fejlesztenek semmit.
Én elhiszem hogy akinek HDTV-je van az el van ájulva tőle,de ezt egyszerüen hülyeség hogy normál tv-n ne lehetne a 360-at élvezni.
-
Ha szar tv-d van, akkor inkább sima xboxot vegyél. -
Jobb TVn sokkal szebbek a textúrák. -
stream man #11433 vagyis a grafika ugyanugy néz ki minden tv-n ?? -
stream man #11432 1 kérdés: az ugye mind1 hogy milyen tv-m van