176879
banner
  • Alblink
    A viva pinataval gamelt mar valki,milyen a jatek?Nem kapott rosz értékeléseket.
  • SkunkliX
    tudna valaki segíteni ? s.o.s. jó lenne :) E66 után mit tehetek hogy jók l1enek a dolgok ?:) privi pls.
  • SkunkliX
    tudnátok degíteni ? meglett a gép , viszont amikor fel akarok menni netre mindig kiakad MTU failed -nél mitől lehet ? mit lehetne tenni ? előre is köszi a segítséget
  • Szeszmester
    Kipróbáltam a Crackdownt, szerintem elég fasza lett.
    Olyasmi kicsit, mint a GTA, egy nagy városban kell járkálni és lövöldözni. A főhős szuperképességekkel rendelkezik, a város minden pontjára (f)eljuthatunk, a látótávolság nagyon nagy. A grafika hangulatos, nagyon eltalálták ezt a cel-shaded cuccot. A zenék szintén bejövősek, úgy vettem észre, leginkább spanyol számok vannak, a keményebb irányvonalból válogatva. Liveon még nem próbáltam.
    7.5/10
  • Drephis
    ááá ne is mondjátok. saints row gow helyet
  • KILLER2
    Még én se. Egyszer nyomattam egyet haver ellen, de az eltartott vagy 10 mp-ig.
  • sector512
    Szerintem érdemes megvenni. Rövid, de simán végig lehet játszani többször is, nem unalmas. Én is végigtoltam 3x pedig nem szokásom :) Meg a multi részt is dícsérik, mondjuk azzal én még nem játszottam.
  • KILLER2
    Nem semmi lista ám. Azt tudtam, hogy jó értékeléseket kapott, de hogy enniyre, azt nem godnoltam volna.
  • KILLER2
    SZeirtnem nem vészes. Meg aztán van 3 szintje. Elsőn begyakorlod, a második meg full eksön, szóval megéri. 3. szintet még nem próbáltam, de az már tényleg nagyon durva lehet. Szeirntem a játékélmény pótolja a rövid játéidőt.
  • Jak16
    Jó mind1, úgyis van egy PS2-őm amivel le tom legalább játszani az avit...át van alakítva :)
  • Zsoltika 007
    Tarolt a Gears of War
    Hmm. Lehet megveszem. Csak zavar hogy mindenki arra panaszkodik hogy rövid lett.
  • Zsoltika 007
    Nem.
  • Jak16
    Jól tudom, hogy a legtöbb asztali DVD lejátszó lejátsza az avit?
  • fapipa
    Logitech FX,... VAGY... Microsoft 360 KORMÁNY ???
    TIPPET,kössz .
  • SzlobiG
    Még nem tudtam letölteni én se azt írta majd később nézzem meg.
  • Jak16
    na de barom vagyok...ott a windowsban a Windows Movie Maker....
  • Jak16
    Nem tudzs véletlenül egy olyat softwaret mondani ami jó avi to wmv?
  • Jak16
    nem értem..pedig a Lostot akarnám átkonvertálni aviból...
  • Zsoltika 007
    Akkor nem jó. Vagy nem lőtted be rendesen.
  • Jak16
    de az a progi MPEG-2-re konvertál...
  • Zsoltika 007
    Igen az átkonvertálja wmv formátumra. Mivel csak ezt ismeri a lejátszó.
  • Jak16
    Van egy Videora Xbox360 Cobverter nevű program azzal lehet átkonvertálni az avit olyanra amit le tud játszani az Xbox360. (megtaláltam hehe :D)
  • Zsoltika 007
    Nincs.
  • Jak16
    Engem olyan program érdekelne 360-hoz ami lejátsza a divx-et, az avit, mpeg, mpg-ét, nem csak a wmv-ét...főleg az avis lejátszó kéne !!!!
  • klastrom
    Ja most néztem a Crackdownban télleg benne van ez a download Halo3 beta opció , le is akartam tölteni a Halo3-at de ahogy írták még szürke az opsön...
  • klastrom
    "simply need to load their copy of Crackdown into Xbox 360 and use the disc as a key to download the beta from.."
  • klastrom
    És ezt hogyan lehet leszedni ? Mert vmi olyat ír hogy a Cracdownon belül van egy opció ami addig szürke míg nincs fenn a Halo3 marketplacen vagy mi.Meg kér vmi külcsot is letölténél vagy mi...
  • guardian hero
    Gondolom a Crackdown hivatalos megjelenésekor, vagy legalábbis ahhoz képest rövid időn belül.
  • klastrom
    És mikor jön a Halo 3 beta?
  • guardian hero
    1. Crackdown két héttel a megjelenés előtt kijön warezban, védelem nuku.
    2. Halo 3 béta miatt mindenki leszedi.
    3. Halo 3 béta indulásakor mindenki rácuppan a warez verzióval a Marketplace-re.
    4. ... - mindenkinek a fantáziájára bízom.
  • Petyus_

LOL... bizony, mivel a HALO3 bétához a Crackdown lemez a kulcs, ezért a warez verziókkal is működni fog minden bizonnyal. :D GJ MS! :D :D D:
  • Petyus_
    Az a PES6 (már rég megjelent) amerikai címe.
  • Jak16
    Engem meg az oblivion Shireving Island és a Star Wars Force U. megjelenése érdekelne....
  • rambuu
    Hej nem tudjátok mi a Pro Evolution Soccer 2007el azt írják hogy Február 6án jelenik meg. Dehát sehol semmi.
  • patrik16
    hy
    keresek gow-ot
    max 9e ft-ér vagy ráfizetnék Deadrisingra
    [email protected]
  • nipponia
    Eddig ugyanúgy felismert nekem mindent a palos játék az ntsc után. Mentet állásokat, liveot.
  • CSOCSO
    mi is volt a kerdes?
  • sztomy69
    De, nekem =)
  • Sland
    Lenne egy kérdésem.

Elkezdtem egy játékkal játszani ami NTSC-s.
    Elértem pár dolgot, elég jól is állok, szóval nem szívesen kezdenék újat.
    Ha berakom a PAL os verziót, akkor abban ugyan úgy tudok tovább játszani a már meglévő mentésemmel, vagy azt másik játéknak veszi?
    Pl Live-on ugyan az a játékcím 2x fog szsrepleni az NTSC és a PAL miatt vagy ez tök hülyeség és NTSC után ugyan annak veszi a PALt is?

Csak azért kérdem mert PS2 játékoknál az volt hogy más játéknak vette a PAL és NTSC verzókat ugyan abból a játékból és nem lehetett ugyan avval a mentéssel játszani...

Tud valaki erről valamit?
  • Forza Italia
    Tudtok valami jó oldalt ahonnan lehet rendelni játékot?