176880
banner
  • FoToS
    Bocsi egy kicsit fel vagyok baszva,hogy a T-szar nem tud se 8mb se 4mb szolgáltatni.De beszélgettem másokkal akiknek van upc azt mondták megszünik a letöltési limit.Az is lehet,hogy nem.Majd kiderül!
  • rambuu
    Jó OK bocs csak itt volt és itt reagáltam. OFF
  • rambuu
    Bazd te meg ki vagy akadva hogy nem lehet 250g letölteni. Atya úr isten.
  • Zsoltika 007
    Jó. De ezt ne ide! Van neki saját topikja. (#11961)
  • rambuu
    Pff 250g bazd állati!! Én örülök ha 3hónap alatt 30g le birok tölteni.
  • rambuu
    Öcsém bazd ez nem tetszik neked?? Én a fél kezemet oda adnám ha lehetne 1mbis netem legalább. Nállatok meg ponton pízé meglehet venni a 8mbis netet is. Annyiért mind nállunk a 128ks csomagot. Sőt még valamennyivel olcsóbb is nállatok.
  • Zsoltika 007
    Nekem nem kellett. Meg kellett adni a boxnak ugyanazt a mac címet ami a gépben levő háló kártyának van így csak át kell dugni és voilá.
  • SkunkliX
    nem mondom hogy pro user lennék a dologban , de nekem chelloval csak routeren keresztül sikerült felmenni a netre a dobozommal. és még regelni is kellett a géppel újra a modemet a szolgáltatónál.
  • FoToS
    és 1 napgyobbatt kellett beirni.pl
    168.152.128.4
    akkor adja a boxnak 5 a végén.
  • FoToS
    Nekem az egyik haverom segitett,de megkellett nézni a ruter mit oszt ki és azokat kellett beirni az xboxba is azt hiszem,de lehet hülyeséget irok.
  • Scotty99
    Tudna erre valaki megoldást?
  • Zsoltika 007
    Pedig lakossági netszolgáltatásnál ez szerintem nem rossz. Mondom ha neked nagyobb igényeid vannak menj szerver hosting céghez vagy köttess 100 Mbites bérelt vonalat. Ja hogy annyid nincs! Akkor valamt valamiért.
    De most már elég az off-ból! Ez nem a chello topik.
  • FoToS
    Ja,de olyat nem irok alá,hogy 1 oldaluan felbonja ,ha tullépem a 250G keretet.
  • Zsoltika 007
    És ki nem szrja le a cikket ha a szerződés a lényeg? Azt írod alá nem?
  • FoToS
    Nem értek hozzá?Jó nem kezdek el vitatkozni veled mert a cikkeb ez volt irva forgalom korlátozás nélkül.Én ezt láttam erre irtam!
  • Zsoltika 007
    Most nehogy már leállj velem vitatkozni! Olvass utánna! 250gb túllépése után szerződést bonthatnak. (3havonta átlagolni fogják a hó végi forgalmakat és nem lehet 250-nél több)
    Ha nem értesz hozzá akkor ne szólj hozzá!
  • FoToS
    A UPC teljesen átalakítja a chello internetszolgáltatást. A jelenlegi csomagokat eltörlik, és új, lényegesen nagyobb sávszélességet kínáló csomagokat vezetnek be - "forgalmi korlát nélkül!"

itt nem az van ,hogy korlátozott
  • FoToS
    és az,hogy müködik?
  • Zsoltika 007
    Akkor köttess bérelt vonalat ha ekkora igényeid vannak.
  • FoToS
    fasza akkor oda se megyek :(
  • Zsoltika 007
    250gb korlát lesz.
    Bővebben: ITT
  • FoToS
    Na ma kiment nálam a bizotiték.Tegnap kellett volna sávszélt emeleni a T-szarnak erre ma felhivnak se 4mb se 8mb nem tud adni,mert nem birja el a vonal.A haver a várostábla után lakik neki bezzeg megy a net rendesen.Előtte 2 héttel felhiv egy nő,hogy tudják adni a net tv vagy mi a picsát és az egyik sác mondja,hogy agoz 6m+ kell erre a mésik ma 2mb elég hozzá,ja net meg tv együtt érdekes lenne.Na mindegy valakinek chello milyen tapasztaltok vannak?Lesz márciustól letöltési korlát vagy nem?Bocs,hogy ide irtam,de rohdtul el vagyok keseredve,hogy 2mb kell 12.000 fizetni :(
  • FoToS
    ja,de hogyan keresni ahoz még nagyobb.Látod ezért vagy te ,és vagy ilyen segítő kész! :)
  • gTWELVE
    thx a helpet.. :D
  • sector512
    Ahhoz hogy használd a google-t marha nagy tudás kell. :)
  • FoToS
    Tudod mi nem vagyunk ilyen nagy tudásuak.
  • Scotty99
    Gondban vagyok. WiFin keresztül szeretné a LIVE!-hoz csatlakozni..eddig ez rendben is lenne, csak nem akaródzik sikerülni. Összekötöttem a gépet és a boxot egy hálózati kábellal. Megosztottam a net kapcsolatom. Amikor nézem a boxon az edit settingsben, akkor ott autómatikusan megad egy IP-t. Na most, amikor az Additional Settingsnél beírom a hálózaton használt felhasználói nevem és jelszavam, valamint a szolgáltató nevét, akkor az IP mezők üresen maradnak a Basic Settingsnél...És amikor nyomok egy Test Xbox Live, akkor az IP addressnél kidobja, hogy failed...
    Valaki tudna erre valami megoldást? Megköszönném.
  • sector512
    Milliószor be lett már ide dobva az az oldal, általam is már többször. Egyéként google-be beírod hogy "xbox xbox360 compatible" és az első találat az lesz.
  • torrente
    Én sem szoktam megtalálni. Amikor beütöm, hogy xbox.com, akkor a magyar oldalt szokta beadni és ott nincsen kompatibilitási lista.
  • FoToS
    Igy készbe kicsit egyszerübb,Köszi.
  • ThugEdge
    azt hol tom megnézni milyen firm van a gépen?
  • Olcsi2
    Hat a Nightfire rajta van a kompatibilitasi listan, szoval mennie kellene. Nehezen tudom elkepzelni, hogy felkerult a listara, de megsem megy tokeletesen... (bar nem elkepzelhetetlen) Szorri, jobb otletem nincsen sajnos.
  • Olcsi2
    Apropo, nem kellene a faq-t aktualizalni?? A linkek kozott meg az xbox365.hu szerepel, ami jo ideje mar gamer365, pl. Esetleg dreampage live-os oldalat sem artana belinkelni, annal tenyleg nem letezik jobb a regisztracio megkonnyitesehez.
  • Olcsi2
    A mylive.hu-n van egy farnko link dreampage Live-os oldalara, ot minden infot megtalalsz.
  • Olcsi2
    Mert nem kerested igazan:

http://www.xbox.com/de-DE/games/backwardcompatibilitygameslist.htm
  • sector512
    Címnek beírhatsz akármit, csak az irányítószám legyen jó. Google-al találsz könnyen. Válaszd mondjuk UK-t és keress egy postal code-ot.
  • FoToS
    Ja,de én itt nem találok semmi erre irányuló infót.
  • gTWELVE
    Hello!
    Mielott megkoveznetek.. Xboxomon van net updatek le is jonnek szepen, viszon az xbox.com/hu-hu/ -n beregisztralt felhasznalonevemmel nem tudok bejelentkezni magarol az xbox-rol. Azt mondja jelenleg nem elerheto a szolgaltatas probaljam kesobb. Karacsonyi a cucc, es azota nem valtozott az uzenet, pedig az osszes frissites fentvan mar. Ja Probaltam boxrol is csinalni egy ujat, de magyarorszag nincs az opcionalis listaban. efektiv kulfoldi cimet nem tudtam hasrautesszeruen beirni, olyat amit valossan el is fogadjon. Tipp? Lehet erteni mire gondolok? Lehet lama a kerdes, de remelem valaki tud segiteni, faqba semmi ilyen jellegu info nincs.
  • torrente
    Updateltem, de sajnos ugyanaz a végeredmény: töltésnél lefagy. Igaz, hogy 2002-es a játék, de a lemez felületén semmi komolyabb karcot vagy mást nem találok, ami miatt nem indul el. Lehet, hogy eddig tart az emulálása, rosszul oldották meg a Microsoftnál?
  • Olcsi2
    www.xbox.com a baratod