176880

-
Milyen a játék? Egy véleményt meg leírást megköszönnék, persze tőled. -
Na sikerült a Crackdownt elinditani, felkellet Patchelni amit nem értek hogy hogy nem volt már alapból na de mind1 és utánna ment is már szépen. Bár annyira nem nagy kunszt, mondjuk ami felcsesz hogy egy rakat DVDt elcsesztem rá mire sikerült kiírni rendessen. -
Hello!
A következő lenne a kérdésem. Olyan Panasonic házimozinál ami nem rendelkezik optikai kimentettel csak Scarttal és RCA-val, hogy lehetet megoldani az 5.1-es hangzást? -
Hát az. Nem mintha eddig nem lett volna az. -
Jak16 #12115 mind1. csak NTSC verziós van, szal tárgytalan...:( -
Decemberben szeritnem még nem jött ki az a cucc. Amúgy decemberben vetted vagy akkor falshelted? Mert a falshnek van olyan verziója, ami alkalmas erre. -
Jak16 #12113 Mutas egy Weboltos linket, komoylan megveszem ha van :D -
Jak16 #12112 meg lehet venni? 2500 Ft...lehet hogy megveszem inkább :D -
turho #12111 Kár is eladni, főleg aki multimedia centerként használja.... -
Olcsi2 #12110 Mindenkit roppant erdekel amiket itt irogatsz, foleg egy olyan jatekrol, amit 2500 ftert meg lehet mar venni. Tekintve, hogy tisztaban vagy a szabalyokkal, lassan csak osszejon mar egy ban... Huzzal picit meg bele, hatha valami mod vegre megunja. -
Jak16 #12109 az előző kettőt töröljétek pls:
Na, megvan PAL-os SW KOTOR 2, akkor ha ezt kiirom esteleg egy Philips DVD-R -e esetleg jól is müködhet? Mert komptabilitiási listán rajta van, PAL-os, decemberi a gépem...mind1 megpróbálom és értesítelek titeket a helyzetről, megosztom a tapasztalatokat. -
Ezért jó, ha van sima XBOXod. Bár nekem már nem igazán működik. -
turho #12105 Pontosabban: a legújabb Samsung fw-rel megy NÉHÁNY, persze PAL-os gépen csak PAL, de ami megy azok közül is sok crashel, hibázik, illetve a médiaazonosítás sem perfekt, néha bizonyos egyrétegű dvd-r lemezek csak vinnyognak a drájvban, cserébe bugos a dvd-filmlejátszás viszont. Nagyjából így lehet összefoglalni az xtreme 5.2 előnyeit-hátrányait a kérdező szempontjából. -
Jak16 #12104 decemberben csinálták a gépem.
-
na vettem dvd. 8.5 gb-os. Köszönöm annak aki legalább próbált segíteni. -
A legujabb FWval igen. -
Jak16 #12100 Én nekem olyan kérdésem lenne, szerintem ez annyira nem warez :D hogy másolt Xbox1-es játékok futnak-e a gépen, amik rajta vannak a kompabilitási listán, mert szívesen kipróbálnék párat. -
Fejezzétek már be ezeket az idióta "cserélős" meg "warezolok mert zsíroskenyéren élek" témákat! Senkit se érdekel! -
Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy a cserélgetés nem a legjobb megoldás, és mindenki szívesen látná a polcán az összes végigjátszott játékát, de ez még mindig egy törvényes, és ráadásul közösségépítő lehetőség a kevésbé tehetős rétegeknek a játékhoz jutáshoz. Nem tudom, miért kell ezt túlragozni, azon túl persze, hogy bántja a saját lelkiismereted is, hogy warezolsz, és megpróbálod minden lehetséges módon megideologoziálni magadnak, hogy miért is jó ez így neked. -
turho #12097 Ezen már én is elmélkedtem :DDD 18-ért veszek egy játékot, eladom 16-ért. A következő eladja 14-ért. A következő 12500-ért.....a legvégén meg 5 k-ért valakinél ott ragad, és lehet hogy végigtolták 12-en hússzor. És mekkora pénzforgalom volt a játék életében ! Gondolatébresztő agyalásnak nem rossz :DDD -
#12096 De az új játékot amire elcseréli, valaki csak megveszi a kiadótól, nem? :) -
Gabe18 #12095 Jo akkor nagyon leegyszerüsitem a kérdést.
Emberünk a Xbox360 megjelenésének napján elmegy a boltba és megveszi a gépét meg egy darab játékot 18.000-ért.
Ezekután 4 éven keresztül minden második héten a játékát becseréli 1000 forintért egy másik újnak számitó játékra,és igy a 360-ra megjelenö összes jelentös cimet végigjátsza,akkor ez a folyamat az lenne amit a Microsoft elképzelt játékvásárlás cimen?Nem hinném.
-
#12094 Az egész egy nagy hülyeség! :D
A lényeg tömören, hogy ha veszel egy autót és azt eladod használtan, akkor megkárosítod az autógyárat mert nem veszel tőlük egy újat... -
#12093 A kiadó elad Xdb játékot amikor kiadja. Ezt megveszi Y számú ember, aki végigjátsza, majd eladja és vesz belőle megint játékot(biztos van aki nem adja el). Aki megveszi a használt játékot az nem konkrétan a fejlesztőknek adja a pénzt, de majd oda kerül.
Ha senki sem venne játékot a kiadótól, akkor nem tudnának cserélni. az meg kivitelezhetetlen, hogy a régi játékodat mindig újra cseréled...

-
Gabe18 #12092 A legelsőt valószinű.Aztán ki tudja hányszor elcserélte már... -
Igazad van, befejeztem.
-
superman returns-t tolta vki?
a maga kategóriájában jónak mondható? (hasonló comicos gémek közt?)
mert má megin nincs mivel tolnom:) -
#12089 A maszek boltos nem a kiadótól vette, szerinted? -
Ez már beteges. Most komolyan ezen vitatkozunk? -
„Egy burokba zárt, steril piacnak fogod fel, az a probléma. Magyarországon ma nem 30 ember cserél összesen 100db játékot.”
Nem így gondolom és nem is mertem számokat írni.
„Mindig vannak újak, akik vesznek egy -két játékot. Ha már megvette, az pénz a kiadónak."
Ez így van.
"Aztán annyit cserél amennyit akar.”
Viszont a cseréből nem lesz pénze a kiadóknak…
Ha már az utolsó mondatoddal egy kicsit személyeskedésbe fordult a dolog, így veszem a bátorságot én is:
„De az új játékokat előbb-utóbb úgyis meg kell vennie valakinek, nem? Vagy különben hogyan jutnék hozzá cserével?”
Megbántva érzed magad? Magadra ismertél? mikor ezt írtam:
„azzal, ha valaki vesz egy darab új és eredeti játékot, és utána folyton használtra cseréli (és az mellékes, hogy ráfizet vagy sem), mindössze 1db játék árával támogatta a fejlesztőket/készítőket, kiadót stb. (ha már az első is használt, akkor még azzal sem...)”
-
vegyél ilyet erre tuti ráfér :DD -
Egy burokba zárt, steril piacnak fogod fel, az a probléma. Magyarországon ma nem 30 ember cserél összesen 100db játékot. Mindig vannak újak, akik vesznek egy -két játékot. Ha már megvette, az pénz a kiadónak. Aztán annyit cserél amennyit akar. De az új játékokat előbb-utóbb úgyis meg kell vennie valakinek, nem? Vagy különben hogyan jutnék hozzá cserével?
A gondolkodásmódod abszolút inkább egy tinire hajaz és nem egy 35-40 év közötti férfiéra. -
Nincs rajta a dobozán hogy requires xbox live? -
Vidd vissza a boltba, és ott reklamálj
-
Na basszus nem akar elindulni a Crackdown mert kér valami frissítést, nekem meg a net még nincs hozzá kötve. -
#12072 Pl azért mert, ha valaki eladja, a régi játékát az árából vesz újat. Vagy becseréli egy boltban és ráfizet.
Szerintem amit feszegetsz az az egész egy nagy hülyeség...
Meg ne hasonlítgassuk már a lopást a cseréhez! -
Valaki már rendelt az XBOX MAXIMAX-tól? Nem tudom, hogy mennyire megbízható, szóval kéne egy kis info. Másrészt most van egy 37cm-es TV-m, azon hogy nézne ki egy játék? -
Miért is lenne pénze az MS-nak a cseréből? -
Valamire nem figyeltek oda. Én nem a törvényességét vitattam a játékok cseréjének, eladásnak!
Viszont azzal, ha valaki vesz egy darab új és eredeti játékot, és utána folyton használtra cseréli (és az mellékes, hogy ráfizet vagy sem), mindössze 1db játék árával támogatta a fejlesztőket/készítőket, kiadót stb. (ha már az első is használt, akkor még azzal sem...)
Kiadói oldalról csak egy fokkal jobb, mint a warez. ;)
-
Úgy már máshogy hangzik, hogy hétfőn eladom haveromnak 10e-ért a játékomat, aztán kedden veszek tőle 10e-ért egyet? Így akkor fizettünk is érte, nem minősül cserének, nem?
Akkor lenne ésszerű az az okfejtés, hogy nincs pénze a cseréből a Microsoftnak, stb-nek, amíg úgy tekintenénk a piacra, hogy nincs újabb belépő/játékos a piacra és nem jelenik meg új játék, csak a régi 30 db-ot lehet cserélgetni.
Mi van az eredeti lemezekre írva? Ez: "Do not make illegal copies of this disc". Lehet, hogy figyelmetlenek voltak és véletlenül hagyták le róla, hogy "ne cserélgesd"?