176880

-
A Crackdown egy GTA klón, egy olyan világban, ahol a bűnözés mindent és mindenkit tönkretesz. Megalakult egy bűnűldöző szervezet, aminek te is a tagja vagy. Az ügynökök, amilyen te is vagy, mind szuperképességekkel rendelkeznek. Ezek a képesség a játék során fejlődnek, pl magasabbra ugrasz, gyorsabban futsz, erősebb leszel és pontosabban lősz. A grafika képregényes, 3D köntösben. Sok akció van benne, vezethető járművek, és a hangulat is elég jó. Magyar szinkron is van rajta, ami egész jóra sikeredett. Nagyjából ennyi a Crackdownról, a többi játéko amit felsoroltál, azt nem ismerem. -
Crackdown még tuti nem jelent meg. Fusion Frenzy demó alapján gyenge, fantáziátlanok és egysíkúak a minijátékok. NBA Homecourt a demó alapján simán továbbviszi az NBA Street vonalat, nekem túl gyorsnak tűnt, nem jött be (pedig az NBA Street vol 2 GC-n jó volt). -
Köszi. XBOX.COM-on nagyon faszául meg van a típusa: Akció. Hát ebből aztán sok kiderült. Nekem is valami gyűjteményszerség jött le a képekből, de hát ha tervetem, hogy megszernem nem árt, ha tudom milyen. De így inkább nem kell. Nem csípom az ilyeneket. -
Szeretnék ismételten véleményt gyújteni a következő gémekről:
-Fuzion Frenzy 2
-Crackdown
-Street Homecourt
Ha az egyik még nem jelent volna meg, nézzétek le nekem és szóljatok. -
Minijáték-kollekció, partygame. -
Fuzion Frenzy 2-t próbálta már falaki? Ha igen, akkor mi a franc az? Nézem a képeket, de enniyre semmitmondó screenshotokat még nem láttam. Nem volt még, hogy 20 kép alapján nem sikerült egy játékról még csak azt se kiderítenem, hogy milyen típusú. -
Jelent meg ill. fog megjelenni mostanában valami jó játék? -
Ide! -
patrik16 #12151 hova lett a gears of war topik? -
Ez a Lost Planet nagyon kemény játék! Marha jókat lehet szopni a főellenségekkel. -
Kistatyó! 13 évig foglalkoztam hangosítással, úgyhogy nem állok le egy olyannal vitázni ez ügyben aki még az optikai kimenetet sem találta meg a gépén. -
Lehet hallod nem tom a Dragon Ballt már rohadt régen néztem, foggalmam sincs hogy milyen szinkronok voltak benne. -
Nekem is ismerős volt, de akkor azt hiszem a Dragon Ballból. Nem rossz játék, el lehet vele szórakozgatni. -
Olcsi2 #12146 Villamaron 2000:
http://www.vatera.hu/xbox_jade_empire_19880997.html -
A Cube-os Dolby Pro Logic nem valódi 5.1, ahogy írtad is, sztereó jelből 'emulál' térhangzást. A Box az optikai kimeneten valódi Dolby Digital 5.1-et tud. -
JADE EMPIRE XBOX -EZT KERESEM olcson :) -
megmondom neked! Harmadig Müszak Boscó hangja vagy éppen a Dragonballbol Vegita hangja :D -
Eladó eredeti játékokra gondolok..... -
Valaki tudna adni egy linket ahol használt xbox.-os játékok vannak ,köszönöm. -
amugy utannaneztem ennek a stereo es 5.1 dolognak.. a nintendoban igazam volt.:
"Dolby Pro Logic II also decodes 5.1 channels from stereo signals"
nintendo konzoljain DPLII vel mennek a gamezok.. ezert volt a sima sztereo kabellel is 5.1.
xbox nemtudom milyen 5.1 et tud.
meg kene kerdezni a fejlesztoket. lehet hogy tudja a Left,Right+mono surroundot is a stereo rca val. -
igen megtalaltam..
"Ennyit ért egy átlag amerikai felhasználó a géphez. Szomorú! "
ha ram gondoltal akkor dicserd meg magad.. kurva okosat mondtal! idiota -
Hát ja bazz magyarul beszél a csávóka aki utasít téged és kurva jó hang valahol hallodtam is mán, de nem tudom hol. Megyar szöveg minden! -
"optikai?? van az xboxon optikai csatlakozo??? tehat akkor a mikroszoft eladja a konzoljat 5.1 el holott kurvara nem fox 5.1 et hallani rola hiszen :
1) stereo kabelezese van"
Ennyit ért egy átlag amerikai felhasználó a géphez. Szomorú!
-
No! Megtaláltad már az optikai kimenetet rajta? -
Szinkron? -
TE Szent Szar ennyire hangulatos és atom jó szinkron hangot beszarsz mint ami van a Crackdownban, uram átyám kössz CSOCSO hogy mondtad hogy hol kell beállítani, ja ás neked is GABE.
Uram atyám nem tok magamhoz térni.
-
Ne vicceljél már! Van rajta optikai kimenet! HDMI valóban nincs. Ha nem értesz hozzá, legalább ne exponáld magad! -
btw nalam a gamecube is olyan gyonyoruen szolt dolbyban hogy beszaras! csicseregtek am adarak jobbrol hatulrol. bel elolrol vizeses.. stb stb stb.
-
optikai?? van az xboxon optikai csatlakozo??? tehat akkor a mikroszoft eladja a konzoljat 5.1 el holott kurvara nem fox 5.1 et hallani rola hiszen :
1) stereo kabelezese van
2) se optikai de hdmi semmi.
ahamm.. ertem -
Nem fog menni 5.1-ben. Az, hogy az összes hangsugárzót megszólaltatja, nem jelenti azt, hogy valódi térhatásban lesz része. Ehhez optikai bemenettel ellátott erősítő kell. Ne keverjük már a szezont a fazonnal. -
Izé hát elég érdekes, pörgős, GTA majmolás de nem ér fel odáig, a Graf elég ratyi, de érdekes hogy mindent szét lehet benne lőni, mást még nagyon nem tudok rolla mondani mivel nem nagyon játszottam. -
Én 5DVDt elbasztam!! Mire 2 jó lett -
Ordel!
Más megoldás nincs is!
Ha 5.1 -es DD minőséget akarsz akkor olyan házimozi kell ami rendelkezik optikai bemenettel! -
Hát ezért nem fogom szétkapni a box-om... Miért nem bírták úgy megcsinálni, mint a GT4-ben? Az tökéletes. Dühítőek az ilyen "apróságok". -
Hopp, találtam egy tutort!
Itt, Rögtön az első hozzászólás.
Nem hinném, hogy ennyi bíbelödést megér... -
sima rca val. ami van az xboxnak az a stereo rca-cucca.. nah azt dugd ra es menni fog 5.1 bn -
Kár! :( -
Nem lehet. -
Én kétszer próbáltam meg kiírni de mind a kétszer leállt írás hibával. Nem tudom, hogy mi lehet a baj. Egyszer már sikerült kiírnom rendesn de azt odaadtam az öcsémnek most meg megamnak nem tudom kiírni. Nem tudod véletlenül, hogy mi lehet a baj? -
Hogyan tudok screenshotokat kimenteni XBOX360-ról Pen-Drive-ra vagy PC-re?
Megoldható valahogy?
Van egyáltalán olyan játék, aminek olyan beépített Photo Mod-ja van, mint a GT4-nek, hogy ki lehet menteni pendrive-ra a képeket?