176880
banner
  • Scotty99
    A Crackdown egy GTA klón, egy olyan világban, ahol a bűnözés mindent és mindenkit tönkretesz. Megalakult egy bűnűldöző szervezet, aminek te is a tagja vagy. Az ügynökök, amilyen te is vagy, mind szuperképességekkel rendelkeznek. Ezek a képesség a játék során fejlődnek, pl magasabbra ugrasz, gyorsabban futsz, erősebb leszel és pontosabban lősz. A grafika képregényes, 3D köntösben. Sok akció van benne, vezethető járművek, és a hangulat is elég jó. Magyar szinkron is van rajta, ami egész jóra sikeredett. Nagyjából ennyi a Crackdownról, a többi játéko amit felsoroltál, azt nem ismerem.
  • guardian hero
    Crackdown még tuti nem jelent meg. Fusion Frenzy demó alapján gyenge, fantáziátlanok és egysíkúak a minijátékok. NBA Homecourt a demó alapján simán továbbviszi az NBA Street vonalat, nekem túl gyorsnak tűnt, nem jött be (pedig az NBA Street vol 2 GC-n jó volt).
  • KILLER2
    Köszi. XBOX.COM-on nagyon faszául meg van a típusa: Akció. Hát ebből aztán sok kiderült. Nekem is valami gyűjteményszerség jött le a képekből, de hát ha tervetem, hogy megszernem nem árt, ha tudom milyen. De így inkább nem kell. Nem csípom az ilyeneket.
  • KILLER2
    Szeretnék ismételten véleményt gyújteni a következő gémekről:
    -Fuzion Frenzy 2
    -Crackdown
    -Street Homecourt
    Ha az egyik még nem jelent volna meg, nézzétek le nekem és szóljatok.
  • guardian hero
    Minijáték-kollekció, partygame.
  • KILLER2
    Fuzion Frenzy 2-t próbálta már falaki? Ha igen, akkor mi a franc az? Nézem a képeket, de enniyre semmitmondó screenshotokat még nem láttam. Nem volt még, hogy 20 kép alapján nem sikerült egy játékról még csak azt se kiderítenem, hogy milyen típusú.
  • KILLER2
    Jelent meg ill. fog megjelenni mostanában valami jó játék?
  • KILLER2
    Ide!
  • patrik16
    hova lett a gears of war topik?
  • torrente
    Ez a Lost Planet nagyon kemény játék! Marha jókat lehet szopni a főellenségekkel.
  • tejföl
    Kistatyó! 13 évig foglalkoztam hangosítással, úgyhogy nem állok le egy olyannal vitázni ez ügyben aki még az optikai kimenetet sem találta meg a gépén.
  • rambuu
    Lehet hallod nem tom a Dragon Ballt már rohadt régen néztem, foggalmam sincs hogy milyen szinkronok voltak benne.
  • Scotty99
    Nekem is ismerős volt, de akkor azt hiszem a Dragon Ballból. Nem rossz játék, el lehet vele szórakozgatni.
  • Olcsi2
    Villamaron 2000:

http://www.vatera.hu/xbox_jade_empire_19880997.html
  • guardian hero
    A Cube-os Dolby Pro Logic nem valódi 5.1, ahogy írtad is, sztereó jelből 'emulál' térhangzást. A Box az optikai kimeneten valódi Dolby Digital 5.1-et tud.
  • teddymac
    JADE EMPIRE XBOX -EZT KERESEM olcson :)
  • kill3r21
    megmondom neked! Harmadig Müszak Boscó hangja vagy éppen a Dragonballbol Vegita hangja :D
  • teddymac
    Eladó eredeti játékokra gondolok.....
  • teddymac
    Valaki tudna adni egy linket ahol használt xbox.-os játékok vannak ,köszönöm.
  • CSOCSO
    amugy utannaneztem ennek a stereo es 5.1 dolognak.. a nintendoban igazam volt.:
    "Dolby Pro Logic II also decodes 5.1 channels from stereo signals"

nintendo konzoljain DPLII vel mennek a gamezok.. ezert volt a sima sztereo kabellel is 5.1.

xbox nemtudom milyen 5.1 et tud.

meg kene kerdezni a fejlesztoket. lehet hogy tudja a Left,Right+mono surroundot is a stereo rca val.
  • CSOCSO
    igen megtalaltam..

"Ennyit ért egy átlag amerikai felhasználó a géphez. Szomorú! "

ha ram gondoltal akkor dicserd meg magad.. kurva okosat mondtal! idiota
  • rambuu
    Hát ja bazz magyarul beszél a csávóka aki utasít téged és kurva jó hang valahol hallodtam is mán, de nem tudom hol. Megyar szöveg minden!
  • tejföl
    "optikai?? van az xboxon optikai csatlakozo??? tehat akkor a mikroszoft eladja a konzoljat 5.1 el holott kurvara nem fox 5.1 et hallani rola hiszen :
    1) stereo kabelezese van"
    Ennyit ért egy átlag amerikai felhasználó a géphez. Szomorú!
  • tejföl
    No! Megtaláltad már az optikai kimenetet rajta?
  • KILLER2
    Szinkron?
  • rambuu
    TE Szent Szar ennyire hangulatos és atom jó szinkron hangot beszarsz mint ami van a Crackdownban, uram átyám kössz CSOCSO hogy mondtad hogy hol kell beállítani, ja ás neked is GABE.
    Uram atyám nem tok magamhoz térni.
  • tejföl
    Ne vicceljél már! Van rajta optikai kimenet! HDMI valóban nincs. Ha nem értesz hozzá, legalább ne exponáld magad!
  • CSOCSO
    btw nalam a gamecube is olyan gyonyoruen szolt dolbyban hogy beszaras! csicseregtek am adarak jobbrol hatulrol. bel elolrol vizeses.. stb stb stb.
  • CSOCSO
    optikai?? van az xboxon optikai csatlakozo??? tehat akkor a mikroszoft eladja a konzoljat 5.1 el holott kurvara nem fox 5.1 et hallani rola hiszen :
    1) stereo kabelezese van
    2) se optikai de hdmi semmi.

ahamm.. ertem
  • tejföl
    Nem fog menni 5.1-ben. Az, hogy az összes hangsugárzót megszólaltatja, nem jelenti azt, hogy valódi térhatásban lesz része. Ehhez optikai bemenettel ellátott erősítő kell. Ne keverjük már a szezont a fazonnal.
  • rambuu
    Izé hát elég érdekes, pörgős, GTA majmolás de nem ér fel odáig, a Graf elég ratyi, de érdekes hogy mindent szét lehet benne lőni, mást még nagyon nem tudok rolla mondani mivel nem nagyon játszottam.
  • rambuu
    Én 5DVDt elbasztam!! Mire 2 jó lett
  • rorr
    Ordel!
    Más megoldás nincs is!
    Ha 5.1 -es DD minőséget akarsz akkor olyan házimozi kell ami rendelkezik optikai bemenettel!
  • cenobite
    Hát ezért nem fogom szétkapni a box-om... Miért nem bírták úgy megcsinálni, mint a GT4-ben? Az tökéletes. Dühítőek az ilyen "apróságok".
  • Sland
    Hopp, találtam egy tutort!

Itt, Rögtön az első hozzászólás.

Nem hinném, hogy ennyi bíbelödést megér...
  • CSOCSO
    sima rca val. ami van az xboxnak az a stereo rca-cucca.. nah azt dugd ra es menni fog 5.1 bn
  • Sland
    Kár! :(
  • Zsoltika 007
    Nem lehet.
  • Örm
    Én kétszer próbáltam meg kiírni de mind a kétszer leállt írás hibával. Nem tudom, hogy mi lehet a baj. Egyszer már sikerült kiírnom rendesn de azt odaadtam az öcsémnek most meg megamnak nem tudom kiírni. Nem tudod véletlenül, hogy mi lehet a baj?
  • Sland
    Hogyan tudok screenshotokat kimenteni XBOX360-ról Pen-Drive-ra vagy PC-re?
    Megoldható valahogy?

Van egyáltalán olyan játék, aminek olyan beépített Photo Mod-ja van, mint a GT4-nek, hogy ki lehet menteni pendrive-ra a képeket?