176881

-
A személyes kontaktus más. Ott nem bújhatsz egy klaviatúra mögé. Hogy a live-on is ugyanazt mondanám az igaz. Van kamerám, megbeszélhetjük élőben is. -
...
befejeztem
Nem értem mi bajod van. De nagyon nem is izgat. Hogy most hogy jön ide a billentyűzet mögül blabla azt se nagyon értem. Nem tudsz írni vagy mi? Live-on is ugyanazt mondod el a mit leírsz itt. -
Hát persze! Egyszerűbb itt a billentyűzet mögé bújva minősítgetni bárkit. -
Nincs mit megbeszélni. -
Megbeszélhetjük a live-on is, ha gondolod. -
"Kistatyó!"
Ha tahó stílusban írsz az nem fog nyomatékosabb lenni. Legfeljebb a te szegénységi bizonyítványodat írod alá..
Egyébként meg nem tudom mi bajod van de szerintem nem kioktatást írtam csak indokoltam miért kell kiszedni az általad említett dolgokat. -
Figy én leírtam már sztem de még1x: Engem nem érdekel ki warezol meg hogy ki nem. Engem akkor érdekelt mikor szét lett cseszve a topik anno. És beláthatjátok hogy mióta törölve lettek (Az egyébként már 100x kitárgyalt [tehát nem is vagyok köcsög mert minden megvan ugyanúgy csak keresni kéne..])warez hozzászólások, sokkal jobb lett a topik. Vagy ha szeretnétek lehet megint a "milyen lemezre írjak játékot" kategóriájú kérdések minden második kommentben. És aztán meg lestek hogy a kutya nem jön ide sg-re...
Ugyanígy a wareztéma is. Mo-on ez van. Van aki mellette van aki ellene. Engem csak az érdekel hogy ne legyen elszarva a topik ilyen hülyeségekkel. -
Kistatyó! Engem ne oktass ki, ha megkérhetlek rá! A hozzászólásom arról szólt, hogy, mi miért lesz törölve a szabályzat szerint. Te ettől eltértél. -
Azt sem nagyon értem ,hogy akik ellene vannak a wareznak, szinte soha nincsenek a live-on. No persze ott élő szóban kéne kifejteni álláspontjukat. -
Olvasd már el mi volt a #11779 előtt! Konkrétan szét lett b@szva a topik 3-4 ember idióta vitájával! Már írták is hogy elég mert ugye ezt a témát már mindenki nagy ívben lesz@rja csak pár emberke szeret flamelni meg egymást baszogatni...
-
"Flasheléssel, dvd képfile írással kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek!" Talán szoritkozzunk erre! Vagy ha új szabályt találsz ki, akkor közöld légy szíves! -
Ez a téma nem ide való. Van neki külön topik ott kell megbeszélni a warezt. Úgysincs semmi értelme. Csak felesleges offolás az egész. #11779 -
Minél primitívebb egy ember, annál kisebb hatalom elég neki ahhoz, hogy visszaéljen vele. Ez annak szólt, aki törölte a hozzászólásomat. Sem flashről, sem képfájl írásról nem esett szó. Mindössze leírtam a véleményemet a warez-antiwarez dologról. Tudtommal a fórum azt jelenti, hogy bárki leírhatja véleményét pro, és kontra. Tévedtem. -
Áruld már el most miért jó neked ha széllel szemben pis@lsz? Miért jó neked itt lázongani? -
Azt az ügyes kezű embert keresem, aki fel tudná cserélni a gamepadban az RT gombot az LB gombbal. (Vagyis ha megnyomom az LB gombot az olyan, lenne, mintha az RT gombot nyomtam volna meg.) Nem baj, ha az LB gomb nem lesz már pótméteres csak sima érintő kapcsolós.Nem játszom autós játékal olyan sürün :)
Ha valakinek van ötlete pls ossza meg velem köszönöm.
-
Gabe18 #12324 Ja az nem számit hogy az ezzel foglalkozó topikot nem lehet megtalálni,de ha ide írja a nyomorát az már baj... -
És ez szerinted kit érdekel? Van topikja? Van! Innentől kezdve kutyát se. -
Olcsi2 #12322 nekem minden legalis, meg a nyavalyas windoz is... Miert olyan nehez elkepzelni, hogy ilyen is van??? A Media-ban 959 ftert vettem multkor Sin City-t, majdnem olcsobb, mint ket mozijegy, mi a francnak akarnam letolteni??
A lenyeg, hogy ott font figyel a piros betus. Mindenki, aki felhozza a temat, alapbol ignorlaja (tokmindegy egyet ertesz-e vele vagy nem, ez a topik irott szabalya). Te azzal, hogy folyton felhozod a temat, tudatosan megszeged a szabalyokat es hecceled azokat, akik probaljak betartani. Tiszteletlen viselkedes az oldal uzemeltetoivel, a modokkal es a tobbi forumtarsaddal szemben. Ha megfigyelned, lassan kezd kialakulni egy beszelgetes "JATEKOKROL". Nem jobb az, mint idota hsz-okat olvasni letoltohelyekrol, isokrol meg vinyokrol? Ha pedig neked tovabbra is ez a konzolozas non plus ultraja, akkor meg mindig elmehetsz erre specializalodott oldalakra. Olyanok is vannak dogivel, tobbek kozott azert, mert igazad van, meg (!) tobbsegben vannak a szellemi tulajdont nem helyen kezelok. -
Gabe18 #12317 Hát mert jön ide valaki,az mikor fogja a "saját fórumokban" keresni azt,amikor van egy kifejezetten konzol részleg,főleg hogy onnan még a kereső se listázza ki ha mégis eszébe jutna a keresőt használni... -
xbox 360 warez topic is létezik... mellesleg én nyitottam még annak idején mikor elegetek volt a warezből és huhh nem is jut eszembe kicsoda, mondta hogy nythatnánk egy warez topicot... megnyitottam... tök üres, mert mindenki ide írja a warez problémáit merthogy itt többen vannak és le se szarják h nem kéne :D -
Itt is volt warez amíg meg nem ölte a topikot...
-
Gabe18 #12312 Én nem akarok nyitni semmit.
Amúgy a saját fórumokban aztán sok értelme van,ha valaki konzolos dolgot akar nem hinném hogy ott fogja elkezdeni keresni.
A moderálásal meg pont ez a baj,hogy itt egyik nap ezt lehet,másik nap azt.Egyik topikban ezt lehet, a másikban azt.Az egyik gépnek hagynak warez topikot,a másiknak nem.Én már itt vagyok vagy 3-4 éve de néha magam se tudom hova mit lehetne irni meg mit nem.Most ha jön valaki új ember,az nem csodálom ha nem igazodik ki. -
Nemtom de nem is érdekel. Próbáld meg a saját topikoknál nyitni. Az moderálás mentes övezet. -
Release Date: 2/19/2007
KATT -
Gabe18 #12309 Ok,de akkor a "XBOX360 DVD írás hogyan" topikot mért zárták be? -
Hello!
Ez a játék mikor fog megjelenni?
NBA Street Homecourt -
mostmár nem fog élni mert minden modi ide jár hogy többet tudjon a Boxáról XD -
Talán azért mert az a topik arról szólt ami benne folyik. Majd ha azt látod fent hogy "Xbox360 f@szláma vagyok flasheltetni meg dvd-t írni és béna is vagyok a lap alján a keresőt használni, segítsetek!" akkor majd írhatjátok ide is...
-
Gabe18 #12305 Mondjuk emellett én csak azt nem értem hogy a "Ps2 DVD irás hogyan?" topik hogy élhetett meg több mint 3000 hozzászólást?Már a cím önmagáért beszél...
-
" Flasheléssel, dvd képfile írással kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! " -
Samsung/ Hitachi -
FoToS #12298 Szeva.
Nekem is tetszett bár az nem,hogy azok már tudják hol vannak a jó fegyverek oda rohannak és kaszálnak :(
-
Olcsi2 #12297 Hasonlo a velemeny, mint a NNN-rol... A Just Cause is gyonyoru, a sztori missziok viszont eleg hamar kijatszhatok. Ha 1000/1000-re mesz, akkor sincs tobb a jatekban 22-23 oranal, viszont a gerilla es a varos elfoglalos missziok a vege fele kicsit unalmasak lesznek. A sztori valtozatos, szorakoztato, szoval a jatek mindenkepp megeri az arat (hasznaltan mar 7-8ert meg lehet venni). -
Létezik. -
Fiúk, tegnap átéltem első GoW multi csatámat, hát eszméletlen volt. Képtelen voltam elszakadni a géptől, ezért megtette majdnem kettőkor anyám :D Isten, fenomenális, kőnig, nagyon jó :) Megérdemli a megkapott pontszámokat. Létezik a GoW-ból Collectors Editon?
-
Jah és mind a kettő premium csomagos...
Killer 2: én azt olvastam, h a samsung olvasbe mindent... :O
Itt olvastam-kicsit húzzd le az egeret. DVD alapanyagok címen
-
szvsz mindenkeppen okositott de garisat vegyel.
ha jatekot akarsz tolteni akkor szrakodhatsz vagy szolsz nekem es tudok manis helyet. -
demot nyomtam. kicsit erdekes.. de a condemnednel tuti jobb. -
Just Cause-t próbálta már valaki? Mert nekem most tnt fel, hogy létezik és megtetszett. SZóval valami vélemény róla? -
Régebben linkeltem egy képet, ami alapján meg lehetett állapítani, de google a barátod. Különbség anniy, hogy a hitachi a szart is beolvassa a samsung meg csak a márkásabb lemezeket (pl verbatim), a gyengébb mindőségekre kiírhatja, hogy koszos.