176881
banner
  • FoToS
    Jaja ma kicsit betettem a gatyába (majdnem) Van egy plusz hütés a gépen nem az amelyikbe állitani kell a gépet,hanem amit a seggére kell tenni.
    Este szuperül megy ok minden reggel jövök beapcsolom és olyan hangja volt mitha szét akart volna esni a tipikus ventillátor hang mikor be akarja adni az unalmast :(

Mi ilyenkor a teendő? Kinyitni ablak és jó messzire eldobni?
  • Ioles
    Sziasztok!
    Már nagyon rég óta gondolkodom hogy veszek egy X360-at, csak ahogy itt olvasgatom folyamatosan a topicot és pl. Attila 007 is írta hogy kezdi felmondani a szolgálatot és az ilyenektől elmegy a kedvem a vásárlástól. Másoknak is van ilyen vagy hasonló problémája? Mert én ha vennék 360-at akkor valszeg játék téren áttérnék a PC-ről, csak ugye a PC-m nekem sosem romlott el soha, atomstabil most is.
  • turho
    Bocs, kemény a szóköz, új bill :D
  • turho
    Lassú fw, gyors fw (vagy moddolatlan), írottlemez vagyeredeti? Samsung vagy hitachi? :D
    Nehéz a nyekergést mint hangutánzó szót elképzelni. Olyan jelenséget pl. ismerek hogy béna lemezzel egy samsung, lassú fw-rel nyekkengetésszerű hangokat ad ki olvasáskor, de pl. ugyanaz a meghajtó jó Ricohhal nem. Merttöbbször hibáz, újraolvas, ezért "vinnyogtatja"a fejet. De érted gondolom miért kérdeztem újra...
  • ThugEdge
    na akkor neked is szok ilyen lenni?most komolyan erre gondolok én is csak nem akartam magam hülyének nézetni , ha már a mai napot megúsztam annélkül muahahhahaa
  • Seth
    hül ki a műanyag kasztni..^^
  • ThugEdge
    nektek szokott olyan lenni,hogy mondjuk egy óra játék után,mikor má ugye üzemi hőmérsékleten van tuti a masina kikapcsolás után ilyen kis hangok jönnek ki belőle néha,mintha pl a kis műanyag pöcköket pattintanánk a helyére vagy ki,de egész halkan és télleg csak párszor
    és csak kikapcsolás után
  • Kaplan
    Mikor nyekeregne? Amikor játszok és olvas.
  • turho
    Kérdés, mikor nyekereg.....
  • Örm
    USA régió.
  • teddymac

Honnan szedte azt a bombát
  • Sland
  • klastrom
    http://www.dumpert.nl/mediabase/9755/217d8b2b/index.html
  • rambuu
    Persze hogy vedd meg én is sima TVn játszom méghozzá egy 55cm-en és azon is szép, bár én nem sokára ha minden jól megy még ma átállok Monitorra, mert ott azért szebb, csak azért nem használtam eddig azon mert nem találtam egyáltalán sehol sem VGA kábelt.
    De mondom ha minden jól megy ma érkezik! Remélem
  • Sland
    Ha berakok boxba egy dvd-t amin van egy wmv fájl azt felismeri.
    ha berakok mellé egy srt vagy sub fájt hogy mégiscsak legyen felirat a film mellett, akkor azt felismeri az xbox?
  • rambuu
    Hát ha Region Frees akkor menni fog!!
  • klastrom
    Meginn van meghívó torrentleecre
  • sztechnika
    Rendben.
    Mostmár mindneki azt mondja,hogy vegyem meg,akkor meg fogom venni
    Amugy sokat PC-zek max grafin+PS2 nagyon ramaty volt sima TV-n,ezért voltam gondba de látom sokat számit ez a jó grafika
  • Kaplan
    Az mi lehet fiúk, hogy mostanság kicsit hangosabb hangot ad ki az olvasó, ilyen nyekegő hangot. Mitől lehet? Kezd meghalni?

Ugyanis nem épp az öreg gépek körébe tartozik és a hűtés is fel van emelve 12 voltra.
  • sacano1
    sziasztok az a kérdésem volna hogy ugye egy pár sima xbox gémel is lehet játszani 360-on de aszt nem tudom hogy a másoltat is viszi e? ha valakinek van tapasztalata az legyenszives jeleze. kösz.
  • Ewergo
    Figyu nem biztos hogy a betett kép a tv képröl ugyanazt a minöséget tükrözi!!! Nyugodtan belevághatsz!!!
    Max azt érzed majd, hogy a gamák kivánják a 16:9-es szélességet. De a kép minösége egy "csoda". Mondom én, kb. 7év pc-n játék után.
  • sztechnika
    Eddig a többség azt mondta,hogy TV-n is nagyon szép.
    Azért vki nem lepne meg engem egy képpel mi alatt egy szép játék fut sima TV-N?
  • peter31
    Van egy eladó Core csomag, ha kell valakinek.
  • Ewergo
    Én is egy 5 éves Thomson tv-n nézem. Na most ez a 4:3-as meg a 16:9-es közti méret elég csalóka. Ugyanis az ugyan olyan képátloju széle képü tv sokkkal kisebbnek látszik mint a hagyományos. Merthogy a magasságábol vesznek le és oldalra "teszik" :) Most hogyha ketten játszanánk rajta, hogy ketté osztódik a kép, (also-felsö) szinte élvezhetetlen olyan alacsonyak a képrészek. Ezért, hogy meglegyen a képernyö kellö magassága is, jóval nagyobb képátloju 16:9-es tv-t kell venni.
    4:3-as 67cm képátló, 40cm magas a (képet adó) képcsö.
    Csak hangosan gondolkodtam. :)
  • Röfikapitány
    Hi!Hónapokig én is sima tv-n játszottam egy 72cm samsungon teljesen élvezhető volt!Igaz van külömbség most egy 94cm samsung lcd-n nyomom!De aki csak azért nem akar x360 venni mert fél hogy a hagyományos tv-n randa meg sz-r az vegye meg bátran mert fog csalódni!!!Ennyi!Hi by!
  • ThugEdge
    mármint 1év+pár hónap:)
  • ThugEdge
    mondjuk az engem érdekelne,hogy mi az,hogy a végét járja?mert maximum 1+pár hónap idős lehet nem?
    szal ez télleg érdekelne
  • Gabe18
    Mi az a Gólem?

(lehet 18+ -os a szöveg miatt?)
  • Attila 007
    köszi
  • Zsoltika 007
    Minden megmarad.
  • Attila 007
    Üdv mindenkinek, nekem egy olyan kérdésem lenne hogy van most egy premium pack gépem, és már a végét járja ezért veszek egy core packosat és a kérdés az hogyha a vinyót átteszem az újra akkor a Gamertagom megmarad, vagy mit kell csinálni hogy a régi gamertagom megmaradjon? Választ előre is köszi
  • kill3r21
    sima dvd lemezröl viszi a wmvket
    pl gamestar lemez amin van wmv azt viszi meg egykét HD-s wmv-t
  • Zsoltika 007
    Valahol mintha láttam volna pc-hez egységet amivel lehet nyomni wireless controllerrel is. Talán az xbox live hírlevelek valamelyikében.
  • Örm
    Hello!
    Ha egy USA régiókodú játékon lefuttatom a Stealth patchet akkor az fog menni PAL-os gépen?
  • torrente
    Én nem értek hozzá és Érden lakom. Apróneten hirdette egy srác, hogy 5e-ért megcsinálja.
  • kisaba
    Windowssal gémpadként lehet használni a wireless controllert? Vagy csak a kábeleset?
  • FoToS
    ÉS hányas Fw-t tolsz fel rá?
  • xboxer
    hello all

Volna egy olyan kérdésem:valaki próbált már pendriveról filmet lejátszani az xboxon?Természetesen wmv -re gondoltam mert csak azt tudja a gép.
    Újraírható dvd-ről próbáltam már de nem működött.
  • torrente
    Én 80e-ért adom a 2 hónapos Premiumomat, amit Bp-en egy srác 5e-ért megflash-sel. Ettől nincs olcsóbb megoldás...
  • rambuu
    Az nállam akkor szokott jelentkezni amikor már sokáig játszok, de csak akkor ha most is megfogom nem csikorog, de ha mittdudom én több mint 2órát játszok akkor már elkezd.