176884

-
Jak16 #12865 akkor jó, köszi, mert erre van pénzem egy 10-est nem szórok ki egy kábelre...inkább veszek mellé egy play and charge kitet. -
nalam volt hogy alagutban szolt ilyen faszsagokat.. szvsz ez a jatek hibaja nem a szinkrone. a mondatot leforditottak es azt a szamu hangfajlt betette a jatek..csakhat vicces. ja megvan. alagutban beszolt hogy innen a legszebb a kilatas!!!:D:D:D:D:D:D
-
Gabe18 #12863 Nálam sose hibázott a TDU... -
TDU-nál már másodszor dobott a 360-as dirty disk hibát :( Ez azért van mert a TDU használja legintenzívebben a DVD-ROM-ot?
Másnak is van ilyen problémája vele? -
Hát nem csak a hossz a gond, hanem van, hogy rosszkor be a Crackdowban a csávó. Múltkor felugrok egy hídra és kijelenti, hogy csak kevesen jutnak fel ilyen magasságokba. -
Lehet, írtam, hogy csak tipp :) Ritkán bérlek stúdiót :)
A tesztelési időt viszont túlbecsültem. Ma jött meg a játék, és rögtön az első percben lokalizációs bugba futottam: csávókám még javában a mondat közepén tart, hogy mindjárt kapok egy videó-értesítést, mikor már el is kezdődik a videó-értesítés. Gondolom angolul rövidebb volt a szöveg... -
Akkor én megelégszek a nem VALÓDI 5.1-es hanggal. :))
-
NormalisEmber #12858 A ddts legfeljebb annyival tudd többet hogy van benne dts-es+dd ex dekóder. Persze hangminőségben azért a yamaha jobb (a 360 úgyse ad magából dts-es-t)
-
NormalisEmber #12857 A legkisebb yamaha házimozi erősítő már annyira olcsó(30-40e), hogy felesleges egy ilyenbe beruházni szerintem. -
NormalisEmber #12856 köszi!
Az ára nagyon baráti, utánnanézek hogy hol lehet kapni és holnap valőszínűleg beruházok egy ilyenbe. -
vagy az a 3-400 ezer az csak a studio berles... -
szabzol #12854 Na szóval ha ilyen hangrendszereket akartok a 360-ra kötni, és azt szeretnétek hogy VALÓDI 5.1-ben szóljon, akkor szükségetek lesz egy ilyenre.
Vagy egy másik megoldás, a decoder-es erősítő. -
Erre a gépre egyre több PC-s játékot készítenek el. És ennek örülök:) Megsem fordult a fejemben hogy a Sacred 2-t elkészítik rá. Íme -
Helyesbitek.: a sima sztereo hang irto szarul szol a hátsokon ezért kell stereo-ba kapcsolni hogy szebb legyen. -
Figyu nálam pl. ha mindig 5.1-ben hagyom és ha beteszek egy olyan filmet, akkor magátol megszolalnak a hátsok és a közép hangszoro. Vagy a filmek elején a Dolby demonál szépen jön hátulrol elöre a helikopter. :)
Ha sima stereo hang, akkor meg elnémulnak a hátsok. Ilyenkor ajánlatos a sztereora kapcsolni. (Két oldali és a mélynyomo). -
1 szinkronszínész 1 napi munkája + 1 fordító két napi munkája + 1 napi stúdióbérlés + némi plusz tesztelés.
Szerintem 3-400eFt, de ez csak tipp. -
mennyibe kerülhetett a crackdown magyarositása? -
Nálam is abban szól elvileg, bár még sosem vettem észre :D (de azt sem, hogy nem) -
Nekem 5.1-ben szól!!
A láda erösitölye osztja szét a hangot. az X-540-nél a távkapcsolon van stereo és 5.1 átkapcsolo. Tökéletes a hangzás. -
Már a mondat első fele sem igaz. Senkit nem ismerek, akinek ilyen hangrendszere van. -
Nekem "D-Link DI-524 WL 4 port + WIFI router" nevű cuccom van, tökéletesen megy a chello + 360 párossal. 10-12eFt a bolti ára. -
Nem ismersz még valakit akinek ilyen hangrendszere lenne és felesleges neki az átalakító mert megvenném tőle 
-
NormalisEmber #12843 Tudna valaki ajánlani -lehetőleg minnél olcsóbban- vezetékes router-t, ami kompatibilis a 360-al? Chello-m van, ha ez számít. -
De azért nem mindegy, hogy a 360 stereoba vagy 5.1be szól. -
Egyik fele 3,5-ös jack (kis fejhallgato dugasz) sztereo befogado csatlakozo.
Másik fele 2 RCA befogado.
Vagy kinyomtatod a képet (#12812) és üzletekben megmuti. -
konzz #12840 Eladó egy eredeti Crackdown! NTSC verzió de mivel REGION FREE így egyaránt működik NTSC és PAL gépeken is! Zsír új, bontatlan fóliás verzió! 13,5e. Ha érdekel valakit írjon a [email protected] címre. -
Én electro worldbe vettem a hangfalamat és adták hozzá. De biztosan nem csak ez az egy fajta van. -
OK de azér nem volna rossz magyarországról rendelni.
-
Csak Guglébe kerestem rá a kábelekre többekközt ezt adta ki.
De lényeg hogy mostmár az ilyen csatlakozók nem akadály...mindenfélét meglehet csinálni...csináltatni. -
Amúgy én se találtam ott. -
Nem gond, én linkeltem átalakítót is. -
Én ott nem találtam olyat lehet láma vok. -
Akko majdnem egyforma a cuccunk. Csak az enyém késöbbi. Lehet azért nem hallom a radiót....jobban szigetelték. Vagy mi.
Külön irják is az Xbox kompatibilitást. -
Ne sopánkogyá má dik! ITT nézz körül! :)
-
FoToS #12831 Sziasztok valakinek müködnek rendesen a játékok?
Fits on a single layer DVD (DVD5).
Requires a Toshiba-Samsung TS-H943.
Enjoy that XBOX emulated game on your XBOX 360
beteszem a forzát elindul valami zold robbanás bejön egy.
Zöld kép
This is an Xbox disc.
Please put it in your Xbox to start playing.
Nem vagyok jó angolból.És utánna elindit valami menü,de ott nem tudok csinálni semmit valaki segitség?
-
ha érdekel, ezzel használom a 360at. Mert járt hozzá egy átalakító, amit szintén belinkeltem. -
Ja fasza csak nem lehet sajna megoldani azt hogy az xboxot rá kösd. Vagyis hát nem tom hogy lehet ha lehet egyáltalán.
-
Nekem ilyen hangszóróm van és aki kérdezte, ilyen átalakítóm van. -
Nekem is utángyártott van (márkát nem tudom) és kb ennyiért vettem. Eddig semmi gond nem volt vele, tökéletesen mködik.
#12826: Fogalmam sincs, pill és megnézem. -
Neked mellik Logitech van?
Nálam nem szol a rádio...!