176890
banner
  • YMan
    jak: lehet kapni hama cd-dvd tisztitó kit-et a mediamarktban, nekem asztali gépnél segített amikor nehezen olvasta a masina a lemezeket
  • CSOCSO
    szvsz azert az meg jo hutes lehet ha belulre veszel faszabb fant a belso regit meg felszereled az oldalara ami a gep talpa lenne ha felallitanad. ott befelefuj.. a masik meg kihuz.
  • Jak16
    Na, most ott tartok hogya ridsicet, a verbát és a ricoh-t behozza gépem, nehézkesen, de amikor játszani akarok valamivel ,azért bejön...mondjuk érdekes megfigyelésem, hogy a gép karcolja alemezt, és ami nagyon karcos, nem olcassa be, csak nagy nehezen...
    nekem azt mondta Wadar hogy fejhibás, de én még reménykedem a poros az olvasó verzióban :D
  • Bendy
    Ha garos a gép akkor nem kell a hűtéssel foglalkozni, ha beszarik akkor kicserélik.
  • Szeszmester
    Próbáld ki 2-3 eredeti játékkal, írd le, h azokkal sikerült-e megküzdeni!
  • KILLER2
    A cikk alapján olyan nem igazán van.
  • Attila8805
    Hát épp ezaz hogy nekem olyan hűtés kéne ami külső de müxik is nem csak dísznek pörög.
  • KILLER2
    Hűtésről X-Media-n
  • sector512
    Sok olyat hallottam már hogy valakinek nem tetszett a GOW-ban ez vagy az, de olyat hogy nem szép még soha.
  • Lizardman
    ha még garis a gép, akkor semmiképp sem szabad "megníyitni" , mert akkor elvesziti garanciáját, ráadásul ha még más cuccot bele is rakatsz... Szerintem "MAXIMUM" a ventik teljesítményének felhúzását probáld meg, bár természetesen ahhoz is fel kell nytni a gépet, de ügyesen le lehet venni a matricát, és szépen visszatenni:)
  • Ewergo
    A GOW valoban "kemény" cucc! Ugymond igazi férfias játék. Ugyhogy... :)
  • Attila8805
    Erről A ventiről amit egyszer már belinkeltek ide nem tudnátok nekem megmondani hogy érdemes lenne-e venni de elsősorban az érdekelne hogy külsőleg is lehet-e használni mert ugye garos még a gép.
  • Jimanszky
    hát jólvan akkor.mást nem tudok rá mondani.akkor biztos elfogult vagyok.
  • Olcsi2
    Ki nem szarja le, hogy milyen a grafika, ha a jatek jo???? Ha akozul kellene valasztanom, hogy ulok a gep elott es grafikara maszturbalok vagy inkabb a kezembe veszek egy kontrollert a pocsom helyett es online nyomom a haverokkal esetleg offline valami fasza jatekelmenyert, akkor en inkabb az utobbi kettot valasztanam... (Tul azon, hogy bar a GoW talan 15 percet volt a gepemben, de nem emlexem, hogy valaha lattam volna szebb grafikat konzolon vagy PCn)
  • KILLER2
    Igen, az eredeiek patchel,(amelyik rajtavan a listán) a másoltak a legújabb falshel, de asszem vannak hibák meg ilyesmik, szóval jobb a sima XBOX erre a célra. Itt viszont a MS elcseszte, bár ez végülis együtt jár a kontrollerváltással.
    #13296: mintha magamant hallanám
  • Ioles
    Senkkik, ez neked is szólt :)
  • Ioles
    Aha, kösz a válaszokat
  • CSOCSO
    haver atjon tegnap... mondja hogy huuu GOW ozzunk.. kerdem tole: szereted? aszondja ja ja kiraly game.. ja.. mondom.. van lost planeted?

nem nincs,jo?
    varj beteszem!

betettem neki.. megmutattam az elso hosszu vudeot.. aszondja allattul nez ki.
    oda adom neki a kontrollert.. nesze nyomjad..

a haver meg ott ordibal akanapen hogy baze mennyire zsir.. nagyon kiraly.. megveszem.. stb.
    lost planet rulz!:D
  • syscoHUN
    Engem igazabol a hosszabb tavu szamolgatas/fenntartas engedett a box vasarlas melett.A PS3 alapbol dragabb nem kicsit,nagyon 8)Ha warezolod hozza a gammakat,akkor dragabb a lemez,dragabb az iro.Bar szerintem ha venne az ember a gammakat,akkor is dragabb lesz majd mivel dragabb a nyers lemez.Az elejen nagyon keves gamma lesz,ami csak PS-re jon ki,a nagyresze kijon box-ra is,es tuti hogy az elejen nem igazan lesz minosegi valtozas a ket konzolon futo gammak kozt.Persze kesobb tuti veszek PS3-t is,ha lejebbmegy majd az ara a gepnek/ironak/lemeznek,de az nem most lesz tuti meg vagy 2 ev.Egyebkent eleg jo lesz az a gep is,csakhat a Sony meg most indul a lejton lefele,kozben az MS meg mar siman zug a felenel. 8)
    Van benne tartalek,de kell egy kis ido neki,amig kiforr teljesen a dolog.Na szerintem ennyi a ket konzol roviden.
  • HUNMarcus
    lejárt kérdés , de mennek az xbox játékok x360-on???
  • Ewergo
    Jobban hüt (sziv) :) és sokkal halkabb!! Ja és még szines is. Ami nálam nem elönyös, mert megvilágitja a randa kábeleket. (De ez már egyéni szocproblémám). Plusz puha gumi lábakra tettem a gépet és filcet raktam alá. Igy 50%-al bizti halkabb. Akinek nem lényeg a gari, az hátul kivághatja a fém rácsot a venti elött. Hogy szabadabban távozzon a meleg lég.
    Szal ennél zártabb helyen nem ajánlatos tárolni.
  • Senkkik
    http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=show&rid=180
    nekem ezt mondták hogy jó és semmi baj nem volt vele utánna de mivel személyes tapasztalatot nem tudok mondani...
  • Jimanszky
    a GOW-nak a grafikája nem tetszett.maga a játék jó
  • Ioles
    És ez a hűtő mennyire megbízható, jobb mint az alap hűtés?-mert nem szeretném ha a vadiúj 100 ropis gépemet 2 hét után vinni kéne a szervízbe 3 ledes hiba miatt
  • Olcsi2
    Pont ez a lenyeg... ha nem tetszik a GoW fele jatekelmeny, akkor ne vegyel X-et, mert a megjelenesi lista tele van hasonlo cuccal. Mondjuk jelen pillanatban PS3-t se vegyel meg jo ideig, mert az egyetlen normalis jatekot, amit erdemes megvenni ra vegigtolod 20 ora alatt, aztan csak lesegetheted a geped jo ideig. Raadasul az az egyetlen jatek pont a Resistance, ami tok egy kategoria a GoW-al, magyarul ha a GoW nem jott be, akkor attol sem lesz elajulva, sot... (tekintve, hogy a GoW azert majd minden szempontbol uti a Resistance-t) Ez van... Csak azttudom mondani, nezd meg, mi mikor jelenik meg es donts. Ha pedig PS3-t valasztottal, akkor jol teszed, ha meg legalabb fel evet varsz, mert ezt a konzolt egyszeruen nem erdemes megvenni meg.
  • Ioles
    Nekem bőven elég lenne a 20GB is, csak a hűtést oldják meg és ha ezekkel az új X-ekkel nem lesz baj, X-et veszek.
  • Ewergo
    Figyu most mivel vagy elörébb ha 120GB-os lesz a winyód?? Max demokat rakhatsz rá. De azzal meg mit érsz? Megnézed azt letörlöd.
    A melegedést meg megoldod 5ezerböl.: http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=show&rid=122
    Az uj gép meg bizti drágább lesz mint 100 rugó. Azzal megint várhatsz mig lemegy az ára.

.
    A Sony meg nem tom mé tervez hosszu távra a PS3-mal mikor 2010-re igéri a PS4-et. Vagy ezis csak beetetés mint a nagy játék nevek?!
  • Jimanszky
    igazán nincs mit!amúgy szvsz a hűtést megcsinálták rendesen
  • Jimanszky
    bocs,de nem mindenkire írtam a megjegyzésemet."bocs a tisztességes Xesektől".csak azt nem értem,hogy miért mindig az Xesnek áll feljebb.na mindegy.nem szeretek senkivel se rosszban lenni,de egy csomó fórumot olvastam,mielőtt írtam volna.bocsánatot kérek mindenkitől,akit megsértettem volna!!!csak olyanokat olvastam,hogy...szóval durva volt.olyan sértegetések mentek a fórumban,hogy nem hiszed el!!!sztem nem volt moderátor.na bocs az offolásért,csak azt akarom mondani,hogy biztos jó az X is,mondjuk múltkor láttam a Media-ba egy gyerek tolta a Gears of war-t,de nem voltam tőle elájulva és nem azért,mert PS párti vagyok!!!hanem mert nem tetszett.ennyi
  • Ioles
    Ja meg hogy HDMI is lesz rajta
  • Ioles
    De itt nem írnak a hardware javításáról, csak hogy 120GB-s lesz, fekete színben jön, 2 vezeték nélküli joy és egy R6: Vegas lesz hozzá
  • Olcsi2
    Mi a francot kell ezt bonyolitani? Nezzed meg a megjeleno jatekok listajat, aztan amelyik kinalat jobban megfelel az izlesednek, vedd meg azt a konzolt. Persze lehet a dolgot bekavarni fasza technikai specifikaciokkal meg texturakkal meg hdmi-vel meg minden loszarral, amitol azt hiszed, hogy baromi jol vagy informalva, kozbe meg neszesemmifogdmegjol. Ettol meg az epeszu gamer akkor is ugy valaszt, hogy ha izomagyu fullidiota amerikai dzsiajokkal szeret azonosulni egy fps kereteben, akkor X-et vesz, ha meg korokre osztott dzsejerpidzsivel szeret nyomulni, akkor PS3-t.

Jo magyar szokas szerint meg plusz kriterium, hogy a jatekot a Mediaban kell-e venni vagy szegeny csorikam, aki kicsenget 100-160 rugot a gepert nyugodtan lophatja-e a torrentrol a szellemi termeket. Ha ez neked szempont, akkor egyelore hanyagold a PS3-t, ha nem, akkor bongesszed at a megjelenesi listat, oszt egy fel nap alatt mar meg is van a dontes. Raadasul ugy, hogy kozben nem tragarkodtad tele az osszes topikot es sertegetsz mindenkit anelkul, hogy okot adtak volna ra (idezlek:"te f.szkalap.ennyit az Xesekről"). Ha meg csupan ennyi a szandekod, akkor meg tegye mar meg valami moderator, hogy kivagja a sracot innen a francba.
  • Ioles
    Ok, köszike
  • Jimanszky
    http://gportal.hu/portal/xbox2007/
    itt van a cikk
  • Jimanszky
    én úgy olvastam,hogy április elején érkezik meg.
  • Ioles
    Na szal, mikor jön a javított X360?
  • Jimanszky
    átvitt értelemben írtam azt "ha meggyőztök",vagyis írjatok róla véleményeket.de ne csak azt h húú nagyon jó hanem ugyanúgy a rossz tulajdonságait,objektíven.köszi
  • Zsoltika 007
    Akkor miért nem azt írod?
    De te ezt írtad:"hozzám a PS áll közelebb"
    Akkor miről beszélünk?
  • Jimanszky
    mert kíváncsi vagyok a véleményedre,basszus!!meg mindenkiére akinek ilyen gépe van.
  • Zsoltika 007
    Senki se szólta le de most komolyan mi a ráknak győzködjelek? Vegyél amit akarsz leszarja mindenki.