176890
banner
  • Ewergo
    Én 200 dolcsi kezdö árrol olvastam.
    De mire szükségünk lesz a gamékhoz, addigra olcsobb lesz.
    http://www.sg.hu/cikkek/46573/olcso_lesz_az_xbox_360_hd_dvd_meghajtoja
  • KILLER2
    A HDDVD meghajtó a 360hoz tudtommal már van és 60.000 Ft.
  • Lizardman
    köszi szépen! egyébként utánaolvasgattam és ugy tünik a DVR-109-es tipus tud dual layer-t irni, szoval remélem igaz is:)
  • Olcsi2
    NINCS.

meg a kerdes felvetese is eleg komoly tajekozatlansagot es - bocs - de szanalmas naivitast sejtet. Nem kell mindent elhinni, amit ilyen-olyan hobbiamatorok osszeforditgatnak a vilaghalorol.
  • teddymac
    ricoh,verba
  • teddymac
    Pl.:
    Ja persze cetelemes kártyával fizetsz majd minden hónapban küldik a csekket 10000ft.-ról amiből 6000ft írnak jóvá.4000ft ? Az kié?

Na de mind1
  • Lizardman
    Sziasztok!

Biztos párszor kitárgyaltáltok már, de szeretném megkérdezni, hogy egy samsung drive-os x360-nak melyik disc az ugymond "legmegfelelöbb"? Ha egyártalán van ilyen. Nagyon szépen köszönöm elöre is a válaszokat.
    Ja és még az, hogy nem tudjátok véletlenül megmondani, hogy/hol tudom megnézni tud-e double layer-t irni a dvd irom? (Pioneer DVD-RW DVD-109)

Philips DVD+R DL 2,4x - 8,5GB
    Ricoh DL (kétrétegü) 8x - 8,5GB
    Verbatim DVD+R 2,4x - 8,5GB
    Verbatim DVD-R DL 4x - 8,5GB
  • Ewergo
    Ja, 2 rétegü HD DVD 30 GB.
    3 rétegü HD DVD 51 GB.
  • Ewergo
    Nem lesz drága a HD meghajto xbox-hoz. 37 000 alatt lesz.
  • james69holden
    http://www.klubmedia.hu/
  • sector512
    Egyszerű, mondd meg melyik cég az és megnézzük a hitelszerződést :)
  • Jimanszky
    biztos ti jobban tudjátok,hogy mit fogunk fizetni..
  • sector512
    Csak nem kamatnak hívják hanem mondjuk kezelési költségnek :)
  • Jimanszky
    mondtam már h nem először veszünk így dolgot!!egy fikarcnyival se kell többet fizetni!!
  • teddymac
    40% kamat van rajta .
    Nekünk is van.

• KILLER2
    Tényleg, ez eszem be sem jutott.
  • testerlnx
    Nem csak 23.-a után lesz? Azta hétszázát! Holnap megyek megnézni :) Akkor most minden MM-ben van? Mert a pólus messze van, de ha csak ott van akkor oda megyek... A Wii-vel volt az a bajom, hogy csak a Budaörsiben volt kiállítva, wiimote nálkül!!
  • ThugEdge
    min ahogy ha jól tudom a blue dragon japcsi verziója is ilyen,ez valóban reálisnak tűnik,részemről ez még elfogadható lenne
  • Zsoltika 007
    Vagy jönnek a többlemezes játékok. Pc-n már bevett szokás.
  • Jimanszky
    semmi kamat nincs basszus!!ne nézzetek hülyének!!!
  • Ewergo
    Aha értem. Akkor ez bitos valami Máltai Szeretetszolgálat segély akcioja. :)
  • teddymac
    Szerintem a cetelemes kártyáról levet pénzre is ráteszik a kamatot.
    Csak nézz utánna
  • KILLER2
    Előbb utóbb kénytelenk lesznek áttérni a HDDVDs játékokra, mert egyre nagyobbak lesznek.
    #13359: ez tényleg nagy ötlet, majd én i valami hasonlót csinálok.
  • Jimanszky
    abszolút nincs igazad mer anyámnak van vmi cetelemes kártyája és nem ez lesz az első vásár:).pontosan úgyanannyit kell részletben fizetni,mint amennyi a rendes ára.ezért fasza minden:)
  • Unreal1942
    Megválnék Eredeti Ridge Racer6 XBox360 játékomtól. Pár hetes csupán. Kaptam! Nem az én világom az autóverseny. És PC-n szerintem élvezhetőbb is.
    Szóval 5k ért vihető vagy el is cserélem más eredeti 360 as játékra. Csak ne autós legyen vagy ne FPS. Priviben ha érdekel valakit!
  • Zsoltika 007
    Majd a következő generációban. Addigra úgyis lemennek az árak és lesz elegendő tapasztalat is.
  • AMD64
    Én nem tudom elhinni hogy az MS csinálna egy akkora baromságot hogy holnaptól bejelenti hogy HD-DVD-t rak az új 360-ba és csak ezen a formátumon jelennek meg az új játékok.Az eladott 10 milla konzolt meg lehet kidobni a kukába.
  • Ewergo
    Ha az ember egyszer elindit valamit,...#13294 :)
  • ThugEdge
    apám mekkora ötlet,már meg is csináltam:)
    csak én 4 kicsivel,hogy alsó oldal irányban is legyen rés
    zsír,nagy vagy
  • carterx
    nem csak ez nem tisztességes a régi tulajokkal szemben hanem ez a hd kimenet meg a hangtalan hűtés meg az ujjab proci amit az alig 1 éves gépek utáni szériákba pakolnak.
    ménem lehetett azt mingyár az elején úgy csinálni.biznisz persze,direkt csinálta így az a zsidó billg.
    ezért nem lesz soha akkora siker az xbox mint a ps1-ps2-ps3
  • Ewergo
    Nyugi.: abba a kamatmentes részletbe a kamatot ugy beágyazzák mint a pinty.
    Csak a csekk számlák összeszámolása után derül ki hogy mennyivel fizettél többet mint az ára.
    Ki van ez találva nem kö félni! :)
  • AMD64
    Én személy szerint nem tartom esélyesnek.
  • athlon7
    Ez egy részlet az "új XBox360-ról", ebből mennyi lehet igaz:
    "Valamint felkészítik a HD lemezek lejátszására, ami nagyon jó az új tulajdonosoknak, de figyelembe véve, hogy az ezen túl HD lemezen kiadott játékok kizárólag az új gépen fognak futni, nem biztos, hogy tisztességes a régebbi Core és Prémium gép tulajokkal szemben!!!"
    Van esély arra, hogy a dupla rétegű DVD helyett HD-DVD-re jönnek ki a játékok??
  • Jimanszky
    mármint a PS3
  • Jimanszky
    10havi kamatmentes részletre csak megéri...
  • AMD64
    Én a 360 alá a lábaknál aláraktam 2db kis falécet igy a talaj es a gép alja között van kb. 3 cm szabad hely.Így sokkal jobb a hűtése mert alatta jobban mozog a levegő.Több órás játék után is kellemesen langyos a gép és a levegő is amit kifúj.
  • Ewergo
    Hogy melyikre milyen játék jön ki, az alapján nehéz dönteni...ugyanis mindegyikre kijön több nagyonjó.
    Ha valaki nem márka elfogult, akkor csak az ár számit és a gamék árai, és a hozzá jutás modja. :)
    Mivel egy Blu-Ray iro kb. 224 000 ft., és 1 év mulva ebböl nehezen lesz 40 000ft. akkor.....
  • YMan
    tester: Pólus Center Médiamarkt, Magyarország, Budapest :)
  • KILLER2
    Jó ötlet!!!!!!
  • KILLER2
    Na asszem nyomatok egy kis GoWot vagy Dead Risinget vagy mást. Kezd hideg leni....