176890

-
Én 200 dolcsi kezdö árrol olvastam.
De mire szükségünk lesz a gamékhoz, addigra olcsobb lesz.
http://www.sg.hu/cikkek/46573/olcso_lesz_az_xbox_360_hd_dvd_meghajtoja
-
A HDDVD meghajtó a 360hoz tudtommal már van és 60.000 Ft. -
köszi szépen! egyébként utánaolvasgattam és ugy tünik a DVR-109-es tipus tud dual layer-t irni, szoval remélem igaz is:) -
Olcsi2 #13391 NINCS.
meg a kerdes felvetese is eleg komoly tajekozatlansagot es - bocs - de szanalmas naivitast sejtet. Nem kell mindent elhinni, amit ilyen-olyan hobbiamatorok osszeforditgatnak a vilaghalorol.
-
ricoh,verba
-
Pl.:
Ja persze cetelemes kártyával fizetsz majd minden hónapban küldik a csekket 10000ft.-ról amiből 6000ft írnak jóvá.4000ft ? Az kié?
Na de mind1 -
Sziasztok!
Biztos párszor kitárgyaltáltok már, de szeretném megkérdezni, hogy egy samsung drive-os x360-nak melyik disc az ugymond "legmegfelelöbb"? Ha egyártalán van ilyen. Nagyon szépen köszönöm elöre is a válaszokat.
Ja és még az, hogy nem tudjátok véletlenül megmondani, hogy/hol tudom megnézni tud-e double layer-t irni a dvd irom? (Pioneer DVD-RW DVD-109)
Philips DVD+R DL 2,4x - 8,5GB
Ricoh DL (kétrétegü) 8x - 8,5GB
Verbatim DVD+R 2,4x - 8,5GB
Verbatim DVD-R DL 4x - 8,5GB -
Ja, 2 rétegü HD DVD 30 GB.
3 rétegü HD DVD 51 GB. -
Nem lesz drága a HD meghajto xbox-hoz. 37 000 alatt lesz.
-
http://www.klubmedia.hu/ -
Egyszerű, mondd meg melyik cég az és megnézzük a hitelszerződést :) -
Jimanszky #13383 biztos ti jobban tudjátok,hogy mit fogunk fizetni.. -
Csak nem kamatnak hívják hanem mondjuk kezelési költségnek :) -
Jimanszky #13381 mondtam már h nem először veszünk így dolgot!!egy fikarcnyival se kell többet fizetni!! -
40% kamat van rajta .
Nekünk is van.
-
Tényleg, ez eszem be sem jutott. -
Nem csak 23.-a után lesz? Azta hétszázát! Holnap megyek megnézni :) Akkor most minden MM-ben van? Mert a pólus messze van, de ha csak ott van akkor oda megyek... A Wii-vel volt az a bajom, hogy csak a Budaörsiben volt kiállítva, wiimote nálkül!! -
min ahogy ha jól tudom a blue dragon japcsi verziója is ilyen,ez valóban reálisnak tűnik,részemről ez még elfogadható lenne -
Vagy jönnek a többlemezes játékok. Pc-n már bevett szokás. -
Jimanszky #13375 semmi kamat nincs basszus!!ne nézzetek hülyének!!! -
Aha értem. Akkor ez bitos valami Máltai Szeretetszolgálat segély akcioja. :)
-
Szerintem a cetelemes kártyáról levet pénzre is ráteszik a kamatot.
Csak nézz utánna -
Előbb utóbb kénytelenk lesznek áttérni a HDDVDs játékokra, mert egyre nagyobbak lesznek.
#13359: ez tényleg nagy ötlet, majd én i valami hasonlót csinálok. -
Jimanszky #13371 abszolút nincs igazad mer anyámnak van vmi cetelemes kártyája és nem ez lesz az első vásár:).pontosan úgyanannyit kell részletben fizetni,mint amennyi a rendes ára.ezért fasza minden:) -
Unreal1942 #13370 Megválnék Eredeti Ridge Racer6 XBox360 játékomtól. Pár hetes csupán. Kaptam! Nem az én világom az autóverseny. És PC-n szerintem élvezhetőbb is.
Szóval 5k ért vihető vagy el is cserélem más eredeti 360 as játékra. Csak ne autós legyen vagy ne FPS. Priviben ha érdekel valakit! -
Majd a következő generációban. Addigra úgyis lemennek az árak és lesz elegendő tapasztalat is. -
Én nem tudom elhinni hogy az MS csinálna egy akkora baromságot hogy holnaptól bejelenti hogy HD-DVD-t rak az új 360-ba és csak ezen a formátumon jelennek meg az új játékok.Az eladott 10 milla konzolt meg lehet kidobni a kukába.
-
Ha az ember egyszer elindit valamit,...#13294 :)
-
apám mekkora ötlet,már meg is csináltam:)
csak én 4 kicsivel,hogy alsó oldal irányban is legyen rés
zsír,nagy vagy -
nem csak ez nem tisztességes a régi tulajokkal szemben hanem ez a hd kimenet meg a hangtalan hűtés meg az ujjab proci amit az alig 1 éves gépek utáni szériákba pakolnak.
ménem lehetett azt mingyár az elején úgy csinálni.biznisz persze,direkt csinálta így az a zsidó billg.
ezért nem lesz soha akkora siker az xbox mint a ps1-ps2-ps3 -
Nyugi.: abba a kamatmentes részletbe a kamatot ugy beágyazzák mint a pinty.
Csak a csekk számlák összeszámolása után derül ki hogy mennyivel fizettél többet mint az ára.
Ki van ez találva nem kö félni! :) -
Én személy szerint nem tartom esélyesnek. -
Ez egy részlet az "új XBox360-ról", ebből mennyi lehet igaz:
"Valamint felkészítik a HD lemezek lejátszására, ami nagyon jó az új tulajdonosoknak, de figyelembe véve, hogy az ezen túl HD lemezen kiadott játékok kizárólag az új gépen fognak futni, nem biztos, hogy tisztességes a régebbi Core és Prémium gép tulajokkal szemben!!!"
Van esély arra, hogy a dupla rétegű DVD helyett HD-DVD-re jönnek ki a játékok?? -
Jimanszky #13361 mármint a PS3 -
Jimanszky #13360 10havi kamatmentes részletre csak megéri... -
Én a 360 alá a lábaknál aláraktam 2db kis falécet igy a talaj es a gép alja között van kb. 3 cm szabad hely.Így sokkal jobb a hűtése mert alatta jobban mozog a levegő.Több órás játék után is kellemesen langyos a gép és a levegő is amit kifúj. -
Hogy melyikre milyen játék jön ki, az alapján nehéz dönteni...ugyanis mindegyikre kijön több nagyonjó.
Ha valaki nem márka elfogult, akkor csak az ár számit és a gamék árai, és a hozzá jutás modja. :)
Mivel egy Blu-Ray iro kb. 224 000 ft., és 1 év mulva ebböl nehezen lesz 40 000ft. akkor..... -
YMan #13357 tester: Pólus Center Médiamarkt, Magyarország, Budapest :) -
Jó ötlet!!!!!! -
Na asszem nyomatok egy kis GoWot vagy Dead Risinget vagy mást. Kezd hideg leni....