176890
banner
  • Grove4
    bocs az egyest 2x írtam
  • Grove4
    lenne pár kérdésem:
    1.:nem tudod h tudom összekötni a boxot a géppel?mer nincs olyan kábel csak olyan van amivel a modemhez tom kötni de azon a gépen meg nincs modem
    2.:be tudnád linkelni egy képet arról a DVD-ről(asszem Verbatim)amire a legbiztosabb írni a gamekat?
    3.:mennyi egy flash?
    4.:Amikor game kiírásakor a .dvd fájlombol ami az image fájl mellet van kitörlöm azt a bizonyos sort(számot)akkor azt úgy kell elmenteni hogy ha mondjuk az image fájlom neve jozsi akkor a mentett jegyzettömbös .dvd fájlo neve ez legyen:jozsi_DVDDECRYPTER.dvd ?
    5.:az image fájl az az a 7gb-os winraros iso fájl igaz?
    nem tom mennyire voltam érthető,de a válaszotokat előre is köszi
  • Grove4
    Sziasztok h kell összekötni a boxot a géppel?Mert nekem nincs olyan kábelem amit csatlakoztatni tudnék.Csak egy olyan van ami a modembe megy,de modemem meg azon a gépen nincs.
  • Ewergo
    Csak ennek meg a másik fele, hogy szerezd meg akkor PS3-ra mind a két gamát egyszerre 8ezer alatt!! :)
  • NEXUS6
    A Mass Effect egy darabig nekem is izgatta a fantáziámat, de látva amilyen ingame videók jöttek lebeszéltem magamat, hogy csak ezért előre x-et vegyek. Volt annak idején a Mace Griffins, amit úgy hirdettek, hogy GTA az űrben. Aztán egy jó nagy átlagos FPS volt az egész.

Szal, nekem az X-nek még igen csak bizonyítania kell játék teréne, hogy csak játékra kiadjak 70-100 eFt-ot.

"Ps3-ra pedig nem igaz, hogy nincs játék, van rá 3 db..."
    Meg az rahedli multiplatform, ezek közül is az ami már kijött PS-re, x-re meg még csak a szele jött meg, vagy még az se:
    Virtua Fighter 5, Devil May Cry 4 (az aktuális kedvenc téma ugye).
  • Ioles
    18+
  • Ewergo
    Állitolag pc-re is megjelent de akkor ugyan ez...
  • Ewergo
    Hát ez a Quake 4 nagyon állat!
    Kész trauma fogott el miközben nyomtam. Nem is a grafika, hanem inkább a jelenetek...!
    Komolyan momdom a Fürész III film a maga sötét és gyermeteg képeivel elbujhat melette. Nem is tudom hogy pc-n van e ennél horrorisztikusabb gama. És még a teljesen sötét helyszinek is csak elvétve vannak benne. Azon gondolkodtam, valyon milyen életkor határ lehet az eredeti dobozán?!
  • partizan182
    "2000:1 dinamikus kontraszt, 170°/170° látószög"

Ez elég gyengusz... nem ajánlanám
  • james69holden
    hát olyan áron az kicsit sok
    itt pl. 129K

http://www.electrostore.hu/index.php?c=products&m=1cafc1b09352bf9bb75277765b965b71&p=5a215a2f91bee6976978fa68a109a1d7
  • Adi
    Szerintetek ezt érdemes megvenni? tv..
  • Kaplan
    Shadowrun egy szar, a Mass Effect pedig RPG-TPS nem FPS :)
  • partizan182
    Én kifejezetten JRP-re gondoltam (persze a Mass Effectet is várom), eddig abból volt igazán hiány.

Ps3-ra pedig nem igaz, hogy nincs játék, van rá 3 db (Motorstorm, F1, Ressistance) és egy demó (GTHD). Ezzel szépen kibekkelik ezt az évet a szegény új tulajdonosok...
  • Police88
    plusz a mass effect valamint a shadowrun is rpgből lett egy fps...
  • Ewergo
    Nem szabad összekeverni a két topicot. : ITT már minden simán megy olcso game hegyek, tapasztalt moding rókák, Exkluziv programok!!! :), OTT meg még csak most megy a "jééé, waooo, hüüü, nahát,... dejo a bluray csak még nem tudjuk milyen, szuper program képek, hát játék meg még csak most majd ha hamarosan mingyá... de klafa lesz!
  • NEXUS6
    Nem feltétlenül, mert ugye lehet, hogy X-re is lesz BD, majd valamikor, legalább is az M$ nem zárkózik el. De ehhez a BD-nek kicsit meg kell erősödnie, a PS3-nak meg annyira kipusztulnia, hogy a Sonynak inkább az érje meg, hogy átadja az M$-nek a technológiát.

Persze valszeg nem idén fog megtörténni, ha egyáltalán megtörténik valamikor.
  • sacano1
    ha volna nfo komám nem kérdezném meg
  • partizan182
    Kicsit más.
    Mindenki azzal érvel, hogy X-re csak amcsilövölde van, és aki az igényes játékokat szereti (különösen jrpg) annak a ps az igazi választás. Ez eddig kb fedte is a valóságot, viszont ez az év remek lesz az rpg fanoknak.

Ethernal Sonata, Blue Dragon, Lost Odyssey mind ebben az évben jönnek.

Csak én várom ezeket mint a messiást vagy más is?
  • jepy
    Köszönöm szépen EWERGO.Siker.
  • peter31
    Lejárt ma a Live előfizetésem megnéztem a konzolstudioban 16.000 Ft kicsit sokkalottam.

Szerencsére ha van visa vagy mastercard-otok van megoldás a live-on keresztül lehet venni 50 USA dolcsiért ami igy jóval 10 k alatt marad.

Annyi a trükk, hogy a kártya adatai valósak legyenek a cím viszont az anno regisztrált.

üdv
    p
  • Ioles
    Ja ezt a PS3 fórumba akartam írni :), de kösz a választ
  • NEXUS6
    Hát igen, kb. mozi vs. tv!

Csak ez még a mozinál is jobb;)
  • james69holden
    mennyivel? elég sokkal :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Blue-Ray
  • Ioles
    Srácok! A Blue-Ray-nek mennyivel lesz jobb minősége mint a sima DVD-nek?
  • sector512
    Te aztán tudsz írni komám! Mindegyikhez van egy nfo file abban benne van. F3 gomb :)
  • sacano1
    hali tud valaki ojan programot amivel letudom elenörizni hogy mien régiofügök a játékok?
  • 22Barna22
    mindenki ezt mondja, h küdd rá erősítőre kábellel... és sose tudom h mit!

az XBoxban van Jack bemenet?
  • nnnmiki
    Üdv!
    Lehet láma kérdés, de lenne egy problémám. Nem tudok Live-ra csatlakozni valami DNS hiba miatt. A regisztráció rendben volt utána ment is kb egy hétig, aztán tegnap óta semmi.
    Ha valaki tud segíteni megköszönném.
  • EasyLife
    5. Listen to Xbox podcasts. Don't miss Gamertag Radio, XBLRadio, Gamer Girls Radio and Unscripted360, just to name a few. We'd suggest Major Nelson's 'cast, but we know everyone's already listened to all of his!

csak ebből gondoltam h itt valami olyasmiről van szó nem tok angolul... :D
  • sector512
    Lehet hogy rosszat linkeltél be, itt csak arról van szó hogy 27.-én lesz egy 14 órás leállás.
  • EasyLife
    link valaki aki keni vágja az angolt nem tudná elmondani magyarul h mikeket írogatnak itten? :) én nem sok midnent fogtam föl de valami podcast rádiós az az h lehet rádiót hallgatni boxon vagy mi?? az tök komoly lenne :D
  • Ewergo
    Far Cry-t nekem sem sikerült kiirni. Aztán megvettem warezba. :)
    De a grafját télleg ne nézd. PC-n szebb volt!
    A kétjátékos modja hányadék.
  • Ewergo
    3 ezret azé csak megér...! :)
  • Ewergo
    Nézz szét itt az SG-n az aprohirdetésekben a konzol rovatban. A teljes zöld képes hirdetést keresd...!!!
  • Zsoltika 007
    Erősítőre/hangfal szettre rákötöd a megfelelő kábellel. (nem széria tartozék)
  • koTOM
    HI!
    Lehet hogy hülye kérdés de ti hogyan oldottátok meg hogy legyen hang amikor pc-s monitorra kötöttétek a 360at?(mert a vga kábel nem visz át hangot...)muszály vmit ott az optikai bemenetnél ügyeskedni?Ti mit ajánlanátok?
  • jepy
    ki tudná nekem az otthonában vagy bárhol most megokosítani?
  • ThugEdge
    ingyé gamer zinek pdf-ben
  • Attila8805
    Xbox 360 Brian Lara International Cricket 2007 *FULLDVD* *PAL* CORONA 65x100 MB
  • ThugEdge
    csak vicceltem,természetesen semmiért