176892
banner
  • Prince of Máté
    Bár szerintem maradok a PS3nál mivel már hozzászoktam az irányítókhoz...
    Elnézve ezt a Live-ot amit a FAQ ír..
    Hát kár hogy azért is fizetni kell hogy letöltsek egy demót, ha van netem.
  • nnnmiki
    Üdv!
    Érdeklődnék megint, hátha akadna olyan aki segíteni tud.
    Lehet láma kérdés, de lenne egy problémám. Nem tudok Live-ra csatlakozni valami DNS hiba miatt. A regisztráció rendben volt utána ment is kb egy hétig, aztán tegnap óta nem csatlakozik.
    Ha valaki tud segíteni megköszönném.
  • Prince of Máté
    Csak mert lehet hogy veszek, lehet hogy nem.
    Kérdésem: a kép milyen egy HDTV-hez képest???
    És nem macerás az, hogy amikor Xboxozol akkor át kell kötni a gépről a kábelt?
  • KILLER2
    Nos egészen nyugodtan visszaolvashatnál, de csak hogy látsd kivel állsz (azaz ülsz) szembe, ezért elmondom. Alapesetbenszélesvásznú lenne a kép, de néhány játékhoz van patch, hogy teljes legyen (de csak 4:3as). A hang olyan, mint a sima AV kábelnél. Van egy piros meg egy fehér kábel. Ha PCs az 5.1ed csatlakozója, akkor kell egy átalakító. Nálam is pont 19"es monitron van, a hang meg 5.1en átalakítóval. De ha úgysem veszel XBOX 360at, akkor minek kérdezed?
  • Gabe18
    Hát ha a LIVE nem bir 40 ellenfelet on-line,akkor a Huxley-ban nem tudom mi lesz...
  • Prince of Máté
    Ha netán vennék egy X360-at (de nem veszek :S) akkor rákötném a 19"os LCD-mre.
    Kérdésem, hogy teljesképernyős lesz , vagy a kép alja és a teteje fekete lesz?
    És hangot hogyan lehetne rávarázsolni, van a monitoromban hangszóró, de elég gyér a minősége, viszont van 5.1-em, azt hogyan tudnám használni hozzá?
    Köszönöm előre is :)
  • Adi
    Hát isten igazából a pc-s játékoknak leáldozott topicba azt mondták, h a ps3-nak pc-s a grafikája...
    PL: van az a robotos játék.. ott is észre venni!
  • Adi
    Madarak meg engem nem érdekelnek! Engem inkább idegesítenek..
    Mindenkinek más a hatás!:D
    Viszont lényegében mi az a fegyver ami a fentrőj jön? Oda célzok a szörnyre és fentről rámegy egy sugár!
  • Adi
    Igazából azért nem volt ez gond a ps2, X idejébe szerintem mert a TV elmosta ezeket! Most, h megjelent a HD TV azóta van ez nem?
  • KILLER2
    Hát igen, egy kis élsimítás nem ártana a konzolokra. Azért még mindig megvannak a jó öreg PC előnyei (de hártányai is, amikből nagyon, nagyon, nagyon hosszú listát lehetne írni)
  • CSOCSO
    hat.. a tomb raiderben a 720 p is uberszaggatas a 420p hez kepest.... xbox360on
  • KILLER2
    Azok engem kikészítenek. Utálom az ilyet, bár a GoWban van neki egy fasza kis hangulata, de akkor sem szeretem őket túlzottan. Amikor a Berserker ön, az szeritnem se fosatós, de elég feszült a helyzet, mert ha nekemjön az szívás.
  • Attila8805
    Az nekem nem volt fosatós de a madark azok rohadékok:D
  • KILLER2
    Ő multiban beszél róluk. Bár ott is bírná a 360, legfeljebb a Live!al lennének gondok szeritnem. Bár aztán ki tudja. De erre pont jó péda a Dead Rising, bár abban amint észrevettem nem túl kidolgozottak a zombik, de a GoWba sincs kevés ellenfél, meg a RS Vegasban is vannak páran, meg aztán a Crackdown (bár abban képregényszer a graf, így kevésbé dolgoztatja meg a gépet).
  • Adi
    ??
    Azt mondod, h az X nem bírna el 40 ellenfelet?(nem kötekedik, kérdezi)
  • partizan182
    A teszt is azt hozta ki hogy a régebben megjelent X-es játékok most megjelent Ps-es portjai ált. szebbek egy kicsivel (FNR3, RR...). Az egyszerre megjelent multiplatform cuccok pedig szinte ugyanolyanok (grafikailag).
    A fordítandó részben csak a frame rate-ről beszél az író, azt a PS3 nem tudta normálisan tartani az NBA-ben (csak 1080p-ben, 720p-ben nem volt gond).

Viszont (ahogy a cikk eleje is írja) ha pixelre ugyanaz a 2 játék a képeken a ps verzió jobban fog kinézni a HDMI miatt. De ezt halandó ember halandó embernek megengedhető árú TV-n nem fogja észrevenni.
  • KILLER2
    Nem kéne tökéletes átírás. A multit lehetne kisebb számú játékosra tenni. A fizikáról anyyit, hogy nekem a GoWban nem igazán jött le fizika. Nem nagyon volt olyan jelenet benne, ahol igazán lejött volna, hogy jó vagy rossz.
  • NEXUS6
    Off
    A Resistance jó sok fajta pályán játszódik, nem csak az 50-es évek Angliájában, hanem egy csomó pályán kersztül eljutsz az idegenek bázisaira is.

Amúgy a portolás nemtudom mennyire lenne lehetséges, a már említett okok mellett. Egyrészt a gém valszeg még nem igen feszegeti a PS3 képességeit, másrészt az X-ben is van elég tartalék még szerintem. Minden esetre rengeteg ellenfél van a színen, és nekem úgy tűnik a fizika is fejlettebb nint pl a GoW-ban.

Multiban viszont 40 játékosos meccseivel már lehet hogy lennének gondok..
  • CSOCSO
    naja.. de amugy az esti kepeket kiveve a ps3 sokkal alatabbul nez ki. kevesebb rece.. a ridge racerban a messzi taj otszor kidolgozottabb.. mindegy.. x360rula
  • partizan182
    Fordítás nagy vonalakban:
    A PS3 megszenvedi a 30 Fps megtartását, röcög és akadozik néha a játék, és nem is lehet semmit beállítani az optionsben hogy ezt elkerüljük. A cikkíró továbbá nem biztos benne, hogy szeretné hogy a konzoloknál is megjelenjen a PC-s grafikaállítósdi játék azért h jobban fusson a cucc. Egy ilyen arcade-jellegű game-nél pedig a folyamatos mozgás az egyik legfontosabb.

Egyébként a játék NBA Homecourt, a rész lényege az hogy 1080p-ben senki se játsszon vele mert sz*r (720p az isten).
  • CSOCSO
    ppfff.. ps3 ezeken a kepeken jobban nez ki. mondjuk ezert nem koltenek plusz ketszaz dolcsit arra a konzolra.
  • KILLER2
    Nos igen. Néha olyan mint a PS2. Nézekettem a screenshotokat, hááát....Ugrik a csaávó pofájába a szörny. Ujja szögletes, rajta a textúra meg mosott, meg úgy az egészen nincs egy éles rész, a környezet meg szintén nem szép. GoW sokkal szebb. A tűz meg sánalmas, a lövések meg színes csíkok, világítás meg olyan minimális, hogy szinte nincs is. Amúgy próbáltam a Lost Planetet. Van benne néhány fasza hely, de nem jön be ez a túl angy havas táj, meg a nézet sem az igazi. Olyan semmilyen az egész.
  • Adi
    he problem is seemingly a little more pronounced on the PS3, where even 30fps seems to be too much to ask for, with the action marred by random frame-outs that cause wholly unnecessary in-game stuttering. What is all the more annoying is that there's no option within the menu system to avoid this visual calamity on either version.
    For PC gamers, the ability to tweak the graphics settings and effectively choose between resolution over framerate is standard fare. I'm not sure I want to see this in console gaming - especially in an arcade game like this where the speed and fluidity are so important to the essential experience."
    Ezt vki lefordítaná? pls..
  • Adi
    "Simán elbírná, vagy ha más nem butíthatnának rajta."
    Viccelsz?! Szerintem semmit sem kénne azon butítani! Sőt!
  • Adi
    Az nem a második világháborúba játszodik?
    Én azt láttam a képekből!
    Én most nyomom a GOW-ot. Hát komolyan mondom kicsit parás az egész. Olyan feelingem van mint mikor ps2-ön nyomtam a Silent Hill-t!
    Akkor paráztam még nagyon mikor elszabadul egy ilyen kibaszott nagy mutáns oriás! és kikell vinni a szabadba és ott a lézeres pityuval megölni.. hát míg kivittem leparáztam az agyam.. az a hang ahogy elindul!:)
    LOST PLANET azt probáltad?
  • Adi
    PS3 vs. X360
  • Gabe18
    Bár rosszul tudtam...
    Fejlesztő Insomniac Games,kiadó a Sony (SCEA).
    Ezzel együtt sem hinném hogy másra megjelenne.
  • KILLER2
    Hát igen, ez van. De azért nem lenne rossz.
  • KILLER2
    Meg aztán jöhetne lasanként már a GoW 2 is Már nagyon várom. Remélem abban már nem lesznek ilyen nyomottak a pályák. Kéne bele valami változatosség is, meg nekem picit iányzott a szabadság is. A második rész lehetne picit kevsbé kötött menetű és néhány jármű sem jönne rosszul. Szerintem a GoW picit túlságosan is olyan "vagyok egy nagy csávóval és irtom a nagy ellenfeleket a nagy fegyvereimmel a szürkületben szűkös kis utcákon vagy tereken". Nekem ebben jobban tetszik a Resistance, annak viszont a főszereplője borzalmas lett, a képek, amiket láttam, azokon a tz nagyon gyenge és nekem a lővések sem tatszenek, abban viszon világos van és nagy terüeteken lehet iratani, az viszont megint negatív, hogy nekem jobban tetszenek az ilyen játékokból azok, amik inkább a jövőben játszódnak, az meg még mai korban játszódik, amint láttam, mert a tank bennem még kicsit a második világhávorút is tükrözte.
  • Gabe18
    A Resistance kifejezetten SONY fejlesztés,az nem lesz más gépen.
  • KILLER2
    Hát igen. Ez a baj. Bár a kedves MS igazán kiharcolhatná magának ezt is. Kezd belejönni ebbe a konzolgyártásba. Talán a végén még le is alázza a PS3at az XBOX 360. Igazából lassan már csak az a döntő, hogy a Sony kezdte és az már bizonyítótt, míg az MS konzolain sok ember még nem is játszott.
  • Ioles
    Nem arról van szó hogy nem bírná el hanem, sztem nem akar több exlusive címet veszteni a Sony.
  • KILLER2
    Most így eszembe jutott, hogy a PS3ra lévő Resistance-t mi a fenéért nem adják ki 360ra? Simán elbírná, vagy ha más nem butíthatnának rajta.
  • Ioles
    Na már meg is kaptad a büntetést
  • Ioles
    Nem értem mit kell reklámozni, nem fogjátok fel hogy nem érdekel senkit és hogy kitiltanak? Volt már rá példa nem is olyan rég
  • Adi
    Mér mit ajánlasz??
    Szerinted mit érdemes venni?
  • Grove4
    Hitachi meghajtóval szerelt boxra is jó?
  • Police88
    ki mondta h fps a mass effect? azt a shadowrunra írtam h annak is rpg vonatkozása van... shadowrun meg azért mert neked nem jön be attól még nem szar... a team fortress mellett jó szórakozás lesz sztem
  • sector512
    Kinek mi jön be. Én eddig CloneCD-vel csináltam és tökéletesen működik minden és két gombnyomás :)
  • Grove4
    egyébként kösz a segítséget!